Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Aquatique - când ai nevoie de un pic (plus înc-un pic)


În mod normal, se recomandă consumul a cel puțin doi litri de apă pe zi, însă acest lucru este, mai mult sau mai puțin, dus la bun sfârșit. Întrebarea este următoarea: De ce o parte dintre noi putem consuma peste doi litri de apă pe zi, în timp ce unii consumăm această cantitate în câteva zile? Ei bine, răspunsurile pot varia, cu atât mai mult cu cât, pe piața din România, există sute de branduri care își promovează produsele. Ca urmare, să existe, oare, factori externi și nu doar interni care să ne influențeze aportul zilnic de consum de apă? Să existe vreo diferență între toate aceste branduri sau toate or fi la fel?
Da, apa se consideră a fi inodoră, incoloră și insipidă, dar prea puțini dintre noi cunoaștem faptul că, dincolo de toate aceste caracteristici, care, de altfel, par a fi fără importanță, apa se diferențiază între ea prin diferite criterii. Ce poți face pentru a găsi ceea ce este pe placul tău? Știți cu toții vorba aceea: "Încercarea moarte n-are!". Este valabilă și aici această idee!
Vrei să fii surprins un pic? Ia de aici cu Aquatique!



Îți sună cunoscut numele acestui brand, nu? Dacă nu ai uzat niciodată de produsele comercializate de acesta, nu este nicio problemă. Eu am făcut-o, o fac și o voi face în continuare și știi de ce? Aquatique aduce ceva diferit! La ce mă refer mai exact? Care sunt motivele pentru care am ales Aquatique și nu altceva?

Ei bine, înainte de a ajunge să îți aduc la cunoștință câteva dintre informațiile pe care le dețin despre acest brand, ar trebui să îți comunic faptul că eu, din păcate, sunt o persoană care, dacă nu ar fi nevoită, nu ar consuma apă deloc. Well, asta sună îngrijorător. Este o problemă, aș putea spune, destul de gravă. Să nu îți dorești să consumi apă? Să nu simți nevoia alimentării cu un aport zilnic de cel puțin doi litri? S-ar putea ca mulți dintre voi să vă aflați în această situație sau s-ar putea ca mulți dintre voi să mă credeți o persoană ciudată. Acest aspect este ciudat, dar, totuși, este prezent, mai ales în cazul meu. Soluția? Greu de găsit și la fel de greu de pus în practică. Am băut apă de izvor. Apa pe care familia mea o consuma. Nu a fost ceea ce trebuia, iar eu, neinformată fiind, am mizat doar pe ea.
Am căutat soluții, am cumpărat recipiente care să îmi atragă atenția, am achiziționat de la pahare și căni colorate, până la termosuri atent selecționate, toate astea pentru a constata că, de fapt, problema inițială era apa.

Reclamele nu m-au atras, așa că singurul lucru care mi-a mai rămas de făcut a fost să caut și, mai apoi, să rămân la acel brand de apă care îmi satisface această nevoie într-o măsură cât mai mare. Astfel, am aflat de Aquatique și, chiar și în prezent, pentru mine este o plăcere să o consum.



De ce am ales Aquatique? Aquatique este apa minerală naturală pe care o consumi, chiar și în acele momente când ai nevoie de doar un pic. De asemenea, ea este și apa la care poți apela cu încredere atunci când setea se dovedește a fi greu de stăpânit. Cu alte cuvinte, în orice anotimp, indiferent de timp, Aquatique se dovedește a fi un prieten de încredere. S-a împrietenit chiar și cum mine, fata care pentru a se hidrata doar apă nu consuma.
Mai mult decât atât, calitatea  este desemnată și de faptul că apa minerală naturală Aquatique are izvorul în Munții Carpați, la o altitudine de 1100 de metri și, mai mult decât atât, se află în  zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervația naturală Abruptul Prahovean.
Ceea ce m-a determinat pe mine s-o aleg nu sunt doar aceste aspecte, ci pot adăuga și faptul că la un conținut recomandat de minerale sub  120mg/l, apa minerală naturală Aquatique are o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104mg/l.

Pentru cine, însă, este cea mai benefică Aquatique? Bebelușilor li se recomandă acest brand de apă naturală minerală, chiar și de către Societatea Română de Pediatrie, tocmai pentru că nu conține diferite adaosuri de clor, plumb, aluminiu sau flour. O familie împlinită și un bebeluș fericit înseamnă consumul de Aquatique. De altfel, consumul zilnic de apă cu un aport redus de minerale, conduce spre hidratarea și purificarea organismului, la fel cum conținutul redus de sodiu ajută la funcționarea lui.

Fiind, totuși, diferit, brandul Aquatique m-a cucerit! Încearcă și tu și n-ai să pierzi nimic!



Comentarii

  1. Eu o cumpar chiar daca nu am bebelusi. Este foarte buna pentru intreaga familie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi suntem fani Dorna si simtim imediat gustul altei ape plate daca o inlocuim. Pe asta nu cred ca am incercat-o pana acum, dar suna bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde foarte mult și de gustul cu care suntem obișnuiți. Chiar dacă apa se presupune a nu avea gust, acesta diferă de la apă la apă.

      Ștergere
  3. Eu fac parte din categoria aceea care uita sa bea apa. :)) Si ciudat e ca destul de rar simt nevoia să o fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg foarte bine. Mă confrunt și eu foarte des cu această problemă.

      Ștergere
  4. Hm, am sa incerc si aceasta apa sa vad daca o sa-mi placa. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi incerca si eu aceasta apa, am tot citit că este cea mai potrivită pentru consum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este buna apa de la acest brand, am mai cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aquatique consumam si noi cand era Patrick mic. Insa acum nu prea mai consumam, luam alte brand-uri sau incarcam sticlele de la o fantana de langa noi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mai obișnuiesc să optez pentru apa de izvor de la țară!

      Ștergere
  8. Nu am incercat această apa probabil si din cauza ca nu consum băuturi acidulate.
    În top la preferinte apa plata este Aqua

    RăspundețiȘtergere
  9. Câte-un pic, pic, pic/ Câte-un pic, pic, pic/ Până bem un Aquatique :))
    Lăsând gluma la o parte, apa este foarte importantă în viața noastră și trebuie să învățăm cum să o folosim, fără a o irosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi place rima făcută!:))
      Așa este! Până atunci voi învăța și eu să consum măcar cât trebuie.

      Ștergere
  10. Am descoperit că în momentul în care găsești apa potrivită ție, este mult mai ușor să te hidratezi. Și eu mă chinui să beau apă și ăsta este modul în care reușesc să mai beau câte ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect! Dacă până nu tare demult nu simțeam nicio diferență între apa cumpărată și cea de izvor sau de la robinet, acum o simt și parcă îmi este tot mai greu să mă hidratez.

      Ștergere
  11. Eu numai Aquatique cumpar de cand o am pe cea mica si chiar imi place foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am impresia ca beau multa apa,dar de fapt nu e chiar asa multa. Fiind din Bucovina, imi place sa consum apa Bucovina si sincer mi se pare ca are un gust minunat. Aquatique nu stiu daca am gustat vreodata

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, chiar se vede diferenta fata de alte ape. Si noi consumam Aquatique si Bucovina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, diferențe există! Eu mai optez și pentru Dorna uneori!

      Ștergere
  14. E important sa bem multa apa. Eu din pacate nu beau suficienta. Dar ce beau e numai apa plata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu beau câtă trebuie. Aș vrea, totuși, ca lucrurile să stea altfel.

      Ștergere
  15. Cand aveam copil ma incanta ideea unei ape special concepute pt copii ins anoi am continuta s ao luam si dupa ce cea mica a crescut mai maricica.:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu cumpar de obicei Aquatique pentru a-i da fetitei. Ii dau de cand este micuta si ma impac bine cu ea

    RăspundețiȘtergere
  17. Din pacate si eu fac parte din categoria persoanelor care uita sa bea apa.... pe mine ma intereseaza mai mult daca are peste 7 PH.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cu perla harghitei ma inteleg cel mai bine momentan. Dar de ea am dat tot prin testare, asa ca am sa o caut si pe aceasta sa o incerc, poate imi place mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am mai consumat si eu apa de la Aquatique, dar atunci cand sunt in Romania, raman fidela apei Bucovina ❤️

    RăspundețiȘtergere
  20. Si noua ne place Aquatique. E si cea mai potrivita pentru cei mici.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu nu cred ca reusesc sa beau chiar doi litri dar incerc sa ma disciplinez si sa cumpar apa plata de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  22. Apa este parte importanta din rutina mea zilnica. Beau aproximativ 2 litri pe zi fara sa simt vreo obligatie. Chiar si pielea mea imi multumeste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur pentru tine. Chiar aș vrea și eu să pot acest lucru.

      Ștergere
  23. De când ne-am pus filtru la robinet nu mai cumpărăm.

    RăspundețiȘtergere
  24. Aquatique este una dintre cele mai indicate ape pentru consumul, cu precădere a copiilor, pentru calitatea ei.
    Apa este sănătate, este viață.

    RăspundețiȘtergere
  25. Consumam apa Aquatique si ne place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe