Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!


Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima, însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse. 

Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima, iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși, ce se afla în pachețel?

Pachețelul de la Sano a conținut 3 produse:
- Sano Maxima Parfume Collection - Balsam ultra concentrat; 
- Sano Maxima Power Gel - detergent gel;
- Sano Fresh Home - odorizant de cameră; 

Aș vrea să vorbesc despre fiecare în parte câte puțin. De ce prefer acest lucru? Optez pentru această variantă, deoarece mi-au plăcut atât de mult produsele, încât consider că ar trebui să știți nu doar câteva lucruri vagi, ci câteva informații concrete care să vă ajute să luați la final o decizie. 

Pe mine aceste produse de la Sano m-au convins! Și nu sunt singura! Mama mea a fost, de altfel, foarte încântată de mirosul îmbietor al detergentului lichid și al balsamului de rufe. Se gândește să te achiziționeze, ea fiind cea care le-a încercat prima dată imediat după ce am primit pachețelul. 
Nu este prima experiență cu Sano Maxima. Am mai încercat de la aceștia două feluri de detergent lichid, despre care o să vă vorbesc într-un articol viitor. 

Pană atunci, însă, este timpul să vă spun câteva ceva despre balsamul de rufe, detergentul lichid și odorizantul de la Sano.

Sano Maxima Parfume Collection - Balsamul de rufe pe care mi l-am dorit mereu

Sano Maxima Parfume Collection este balsamul de rufe pe care mi l-am dorit mereu. Nu știu voi, însă eu caut de fiecare dată ca balsamul pe care îl folosesc pentru rufe să persiste. Chiar dacă nu pare, deoarece există o multitudine de produse în magazine și în online, este greu să găsești un astfel de balsam. Am încercat mai multe, de la cele cu prețuri accesibile, până la cele cu prețuri mai piperate. Pe termen lung, însă, nu era avantajos să cheltui o sumă mare de bani într-un simplu balsam de rufe, al cărui miros nu persistă nici până la următoarea spălare.

Ce credeți, mai este această premisă valabilă în fața produselor Sano? Ba bine că nu și mă bucur enorm că Sano a devenit aliatul meu de încredere. Nu spun toate aceste cuvinte, doar pentru că am primit un pachet pe care l-am testat. Vreau să aduc multe laude la adresa Sano Maxima Parfume Collection, întrucât le merită pe deplin pe toate.

Sunt pretențioasă și o fire dificilă, mai ales când vine vorba despre mirosuri. Varianta Sano Maxima Parfume Coolection Soft Silk este, însă, o variantă de balsam de rufe care m-a satisfăcut complet din acest punct de vedere. 

Balsamul de rufe, după cum îi spune și numele, este un balsam cu un miros fresh, soft, dar puternic. Contrar acestui aspect, însă, mirosul rezistă în timp. Cel mai bine se simte atunci când alegeți să folosiți acest balsam pentru așternuturile de pat. Întreaga săptămână veți fi învăluiți de un miros îmbietor și plăcut. 

Hainele pentru care am ales să folosesc acest balsam de rufe au mirosit de fiecare dată splendid. Chiar nu pot să vă explic cât de frumos miros hainele imediat după folosirea Sano Maxima Parfume Collection

Mai mult decât atât, această gamă nouă de balsam pentru rufe, este o colecție de parfumuri atent selectate, intense și bogate, tocmai pentru ca fiecare dintre noi în parte să putem beneficia de parfumuri intense, cu miros de primăvară. Alege să aduci primăvara în casa ta, chiar și atunci când afară este alt anotimp.

Varianta de balsam de rufe Soft Silk este, pe de altă parte, o variantă care are la bază esența puternică a florilor de migdal, care se potrivește perfect cu briza de primăvară și mângâierea blândă de mătase. 

Cu alte cuvinte, mirosul este unul îmbătător, un miros, totuși, soft și delicat. Acesta persistă și cel mai bine se observă rezultatele când este folosit alături de Sano Maxima Power Gel, detergent gel

Sunteți curioși ce am să vă spun despre acesta? Numai cuvinte de laudă, vă asigur!

Sano Maxima Power Gel - detergent gel cu eficiență maximă



Uite că am ajuns și la Sano Maxima Power Gel, un detergent cu eficiență maximă. Aceste vorbe nu sunt vorbe în vânt, mai ales când te convingi de faptul că ceea ce era imposibil pentru un alt detergent lichid sau pudră, este posibil pentru Sano Maxima Power Gel.

Vă spun chiar acum despre ce este vorba, mai exact!

Ei bine, când vine vorba despre mine, îmi place să mă machiez aproape zilnic și chiar dacă uneori folosesc spray-uri de fixarea machiajului, sunt zile când, după ore bune de muncă, la final de zi, fondul meu de ten se transferă. Acest lucru se întâmplă în special când trebuie să schimb un tricou, o cămașă ș.a.m.d. Urăsc acest lucru, cu atât mai mult cu cât port foarte mult cămăși albe sau deschise la culoare. Gulerul cămășilor mele este de foarte multe ori pătat. În trecut, sfârșeam și a-mi lua rămas bun de la hainele pătate cu fond de ten, întrucât nicio soluție sau detergent nu m-a salvat. 

De când cu Sano Maxima Power Gel, viața mea a luat o întorsătură considerabilă! Nu mai trebuie să-mi fac griji cu privire la petele de fond de ten de pe haine. Bluze sau cămăși albe, haine colorate sau chiar negre. Toate petele de fond de ten pot fi scoase cu ajutorul acestui detergent lichid de rufe.

Mare mi-a fost mirarea, sincer. Obișnuită fiind să iau hainele de la spălat aproximativ cu aceleași pete de fond de ten, când au am folosit Sano Maxima Power Gel și am văzut că petele nu mai sunt, mi-a venit să strig de fericire. Dacă ești femeie, cu siguranță înțelegi despre ce vorbesc. Și, pentru a mă asigura că nu e totul în capul meu, am ales chiar și un program scurt de spălare. Chiar și la programul de spălare de 15 minute, petele tot dispar. Nu-i minunat?

Dacă este să mă întrebi pe mine, aceeași premisă poate fi valabilă și în cazul altor pete. Nu am experimentat, întrucât singurele pete care își fac simțită prezența pe hainele mele sunt cele de fond de ten sau pudră. 

Indiferent de cât de veche este pata, Sano Maxima Power Gel face minuni! Iar dacă mai folosiți și balsamul de rufe Sano Maxima Parfume Collection, veți avea un rai parfumat chiar la voi acasă! Acum nu mai este nevoie să îndepărtați petele cu soluții chimice, la spălătorie. Sano Maxima Power Gel își face treaba foarte bine. Doar nu degeaba au atașat experții numelui și cuvântul POWER. Acest detergent, fără dar și poate, merită toate laudele!

Nu mi se întâmplă să laud detergentele de rufe, dar uite că acum nu m-am putut abține. Și o să fac la fel și în articolul despre alte două feluri de detergent de rufe, tot de la Sano!

Ca urmare, recomand Sano Maxima Power Gel cu cea mai mare încredere! Nu ezitați să-l achiziționați! Nu vă va părea rău! Vă promit!

Iar dacă am vorbit despre detergentul și balsamul de rufe, zic să vă spun câte ceva și despre odorizantul de cameră. Pregătiți?

Sano Fresh Home - odorizant de cameră cu miros fresh



Odorizantul Sano Fresh Home este un odorizant de cameră cu miros fresh, un miros pe care, totuși, nu toată lumea îl percepe a fi plăcut. Eu am varianta Soft Silk. Soft Silk s-ar presupune că emană un miros finuț, însă mi se pare că este destul de puternic. Acest aspect nu-l iau ca pe un punct slab, ci din contră, pentru mine, este numai bine. De ce? În acest fel, nu sunt nevoită să folosesc foarte mult produs. Cu doar două-trei pufuri, întreaga cameră miroase minunat. 

Nu prea folosesc odorizante de cameră spray. Le prefer pe cele cu bețișoare sau lumânările parfumate. Acesta, însă, îmi place foarte mult. Se numără printre preferatele mele! Este un odorizant puternic, care poate fi folosit atât pentru a împrospăta aerul din  cameră și casă, cât și pentru a acoperi mirosuri mai puțin plăcute. Poate fi folosit atât în cameră, cât și în baie, din punctul meu de vedere. Rămâne la latitudinea voastră!

Acestea fiind spuse, mă declar profund mulțumită de produsele de la Sano. De fiecare dată este o plăcere pentru mine să le încerc. Dintre toate, detergentul este cel care îmi place cel mai mult. Motivul? Vi l-am comunicat deja. După ce voi termina recipientul pe care îl am, cu siguranță voi achiziționa încă unul. Nu aș mai renunța la detergentul care mă scapă de unele dintre problemele cu care mă confrunt de ani de zile!

Tu de părere ai? Crezi că ți-ar plăcea aceste produse? Dacă deja le-ai încercat, nu uita să-mi spui în secțiunea de comentarii ce părere ți-au lăsat! 

Ne citim data viitoare cu un alt articol interesant! Stay safe!

Comentarii

  1. Cu siguranță m-ai convins! Balsamul pare exact ceea ce caut, și eu îmi doresc ca mirosul să persiste. Detergentul e într adevăr bun, am varianta pudra și nu m-a dezamăgit niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai curioasa sunt de balsam si odorizantul de camera. Astept sa se termine cele pe care le am si o sa cumpar si eu. Am vazut ca au preturi foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-am folosit si inafara de deodorantul decamera.Dar il voi incerca si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte bune produsele de la Sano, le recomand oricui!

    RăspundețiȘtergere
  5. Folosesc de cativa ani produsele Sano pentru podele, mi se par cele mai eficiente, inclusiv impotriva unor insecte mici, care patrund in casa, pt ca stau la parter.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sună interesant, cel puțin în privința odorizantelor de cameră, mi-au plăcut întotdeauna parfumurile mai discrete.

    RăspundețiȘtergere
  7. imi place tare mult numai ca nu il gasesc chiar mereu, cand il gasesc il cumpar!

    RăspundețiȘtergere
  8. pur si simplu ador produsele sano! balsamul e favoritul meu all times, urmat de odorizante si de dero. sunt geniale!

    RăspundețiȘtergere
  9. Miros tare bine aceste produse. Are si mama o varianta si tare imi place

    RăspundețiȘtergere
  10. Le-am încercat și îmi plac mult. Sunt tare bune.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am folosit si eu produse Sano si mi-au placut tare mult !

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu ador produsele Sano. Le folosesc de cativa ani deja si cam toate mi-au placut. Detergentul pudra de la ei e preferatul meu ever. Iar odorizantele miros wow.

    RăspundețiȘtergere
  13. Maxim de mult imi palc produsele lor! Chiar acum am in baie!

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac produsele spornice, cele care prin cantitate mica ne ofera rezultatul dorit.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am folosit si eu produsele lor si mi se par geniale. Chiar acum ma rasfat cu produse Sano Maxima si sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe