Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Advance Techniques. Șampon și balsam 2 în 1. Daily Shine. 400 ml



Bună, dragilor!

Astăzi revin cu un nou articol, care va surprinde, în esență, părerea mea despre acest șampon 2 în 1 de la Avon.


Cred că există în viața fiecăruia o sumedenie de momente în care simțim, efectiv, că părul nostru nu este sănătos, că este despicat și fără vitalitate. Ei bine, eu am momente de acest gen, însă odată cu folosirea acestui produs, aceste "defecte" s-au diminuat.

Am ales să vorbesc despre acest șampon, deoarece mie îmi este și mi-a fost foarte benefic, oferindu-i părului meu o strălucire aparte.

Am avut probleme frecvente în ceea ce privește părul uns, deoarece nu treceau două zile și acesta era, din nou, murdar. Odată cu acest produs au apărut și îmbunătățirile, în sensul că, lejer, pot sta acum cu părut 3-4 zile fără să îl spăl.

Este obositor să speli părul în fiecare zi, să îl aranjez și știu eu câte și mai câte. Începe treptat să se despice, se unge mai des. De când folosesc acest șampon cu balsam, problemele au dispărut și sunt tare mulțumită de el.

Am, de asemenea, și un scalp foarte sensibil, predispus la mătreață și am rămas uimită când, după prima folosire, mătreața deja a început să dispară.

În ceea ce privește prețul acestuia, mi se pare unul foarte okay, 25 de lei nereprezentând o sumă foarte mare.

Nu știu dacă voi ați încercat acest produs, iar dacă nu ați făcut-o, v-aș îndruma să o faceți. Poate vi se potrivește și vouă.

Am rămas tare mulțumită de rezultate, mai ales că, mereu, dar meu, șamponul a fost o provocare pentru scalpul meu.

Avantaje?

  • face firul de păr cu până la 39% mai gros
  • dublează volumul părului
  • ridica părul de la rădăcină 

Pentru cei care doresc un rezultat mai bun, se recomandă și balsamul din aceeași gamă. Eu am ales să nu-l folosesc, pentru a nu-mi încărca foarte mult părul, și așa sensibil.

Balsamul vine într-o cantitate mult mai mică, de 250 de ml, însă conține provitamina B5, care va reda strălucirea necesară părului normal.

Vă las aici o imagine cu acesta.



Împreună sau separat, produsele Advance Techniques își vor face treaba.
Mai multe detalii puteți afla și aici.

V-ați dori să îl încercați?

Comentarii

  1. Mie imi place gama, eu folosesc inca din liceu serul pt varfuri despicate si il ador. Sampoane nu am incercat pt ca am scalpul sensibil si s-ar putea sa mi-l irite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mi-am propus să încerc ceva din această gamă pentru firele de păr despicate. Sper să pot să achiziționez ceva câr de repede.

      Ștergere
  2. Eu folosesc șampoane dermato-cosmetice, sunt singurele care mă ajută să am un păr sănătos și curat mult timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu dacă am încercat până acum. De obicei, după câteva folosiri, scalpul meu se obișnuiește și face mătreață.

      Ștergere
  3. Eu l-am încercat de curând si am făcut mătreață :( momentan folosesc ceva antimatreata. Vad ca in perioada asta parul meu e tare pretențios :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat acest sampon, insa imi place mult uleiul pentru par de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am încercat, doar pe acesta și încă unul, dar cu ambalaj negru.

      Ștergere
  5. Multa vreme am folosit si eu sampoanele acestei game de la Avon si imi amintesc ca eram multumita! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place cum miroase samponul. Il am in baie. Avon a progresat in calitatea produselor lor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am încercat o sumedenie de produse pentru par, dar încă nu am găsit ceva care sa ma mulțumească. Voi încerca și aceste produse, poate o sa își facă efectul așteptat de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să îți fie de folos. Eu am de gând să nu mă las de ele prea curând.

      Ștergere
  8. Și mie ami place foarte mult gama aceasta de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand vine vorba despre podoaba capilara, cu greu ma las convinsa sa incerc ceva nou. Dar acesta parca ma atrage....

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu folosesc un sampon de la Wella, il folosesc de cativa ani. E adevarat e cam scumpicel dar e singurul care mi-a priit. Si din cauza lui cu greu ma las convinsa sa incerc altceva :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am folosit aceasta gama, de fapt nu am mai folosit de ceva timp un sampon Avon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Părul este o comoară, așa că fiecare folosește ce crede că i se potrivește.

      Ștergere
  12. Si eu am parul foarte pretentios si imi e teama sa incerc orice sampon. As vrea totusi sa-l incerc daca zici ca e asa bun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am incercat acest șampon și nu mi sa potrivit. Sunt foarte pretențioasă la șampoane, nu pot folosi orice.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am aceleasi probleme cu scalpul si firul de par, asa ca o sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  15. O sa incerc si eu. Mi-a mai zis cineva ca sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
  16. Stiam de acest produs, dar nu l-am folosit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am încumetat și am zis să îl încerc. Spre surprinderea mea, îmi place și nu am probleme cu scalpul dacă îl folosesc.

      Ștergere
  17. In facultate foloseam doar acest sampon. Avea alt design pe acea vreme. Imi pria cel mai bine si cu ajutorul lui nu aveam pic de cojite, par gras sau alte probleme. Cu timpul se pare ca parul meu se obisnuise cu el si nu mai avea acelasi efect. Poate ar trebui sa ma reimprietenesc cu el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca la mine să nu fie așa, deși mă tem că așa va fi. Așa se întâmplă cu fiecare șampon.

      Ștergere
  18. Nu am mai folosit de cativa ani sampoane de la avon dar mi-au placut di mie pe atunci, pur si simplu nu am mai avut ocazia. Acum depinde de fiecare, mie nu mi-a priit nimic in ultima perioada in afara de Head &Shoulders.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu îl foloseam, până a început să mi se ungă părul foarte tare.

      Ștergere
  19. Il am si eu, ma asteapta cuminte in baie! Cam tot timpul e la oferta la Avon, il poti lua si cu 7 lei!

    RăspundețiȘtergere
  20. Cel puțin e foarte prezentabil :) Eu încerc să nu schimb deloc șamponul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este. Ești o norocoasă dacă nu ești nevoită să schimbi șamponul.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe