Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Recenzie - Pistolarul de Stephen King (Seria Turnul întunecat, partea I)

Pistolarul

Editura: Nemira
Autor: Stephen King
Număr de pagini: 236
Colecția: Suspans



Acum cateva zeci de ani scriitorul l-a nascocit pe Roland Deschain, ultimul pistolar. Acesta, un singuratic care ne va bantui imaginatia, porneste intr-o calatorie spre bine si rau. In lumea lui fara speranta, da de urmele omului in negru, cunoaste o femeie seducatoare si se imprieteneste cu Jake din New York. Pe de o parte dand dovada de un realism crud, pe de alta parte etaland un onirism de basm, Pistolarul deschide poate cea mai reusita odisee scrisa de Stephen King.

Prima mea întâlnire cu Stephen King s-a dovedit a fi molipsitoare. O întâlnire plăcută, care, într-un mod cu totul inexplicabil, s-a lăsat cu un gust dulce-amărui, un gust pe care îl simt de fiecare dată când iau această carte în mână, un gust cu totul diferit. 

Cu stilul lui atât de bine acompaniat de fraze înduioșătoare, cu o poveste diferită, caracterizată prin suspans, întuneric și urmărire, Stephen King s-a jucat puțin cu mintea mea (puțin mai mult) și m-a purtat prin deșert, lăsându-mă fără apă și fără orice altceva. În schimb, însă, mi-a lăsat câteva pagini cu care să mă delectez, câteva pagini ale căror poveste s-o trăiesc și să o analizez, chiar și atunci când nu este nevoie. Am învățat că Stephen King nu este, neapărat, cel mai strălucit autor, însă el are ceva, acel ceva pe care îl plantează în inima cititorului, iar acesta, se dovedește că nu mai poate petrece timp liber, decât în compania poveștii pe care el a conturat-o într-un mod, care mă determină să-l consider pe autor, un pictor ce zugrăvește imagini desprinse din pustietate, din acele vremuri în care Pistolarul cutreiera singur prin întreaga lume. 

Pistolarul a fost o lectură care m-a prins instant, oferindu-mi doza necesară de suspans și de lectură. Astfel, am ajuns să citesc această carte într-un timp foarte scurt, realizând, cu greu, că am terminat-o, deoarece simțeam că mai am nevoie de încă puțin. Nu m-a dat pe spate această lectură, însă a avut acel ceva care m-a atras.

Un volum întunecat, în care la sfârșit, lumina își simte prezența. Un pistolar, un pistol și un om în negru. Un mister sau poate mai multe. O sumedenie de stări, de trăiri. Groază. Teamă. Pistolarul este despre toate acestea, care, concentrate în cadrul câtorva pagini, reușesc să surprindă o poveste pe care toți ar trebui să o citească.

Când suspansul ajunge să atingă cote maxime, cititorul este prins într-o bilă de foc, de unde poate să scape, doar la final. De ce la final? Pentru că acolo, câteva enigme ajung să fie evidențiate, însă, cu cât descoperi mai mult, cu atât apar și mai multe mistere.

Alături de Jake, pentru care mi-am dezvoltat o adevărată simpatie, dar și de Pistolar, vom parcurge cărări sinuoase, unde, din când în când, vom mai da și peste un izvor de apă. Ești sau nu pregătit să mergi alături de Pistolar prin pustiu?

O adevărată aventură, în care m-am simțit precum într-un film, pe care nu doar că l-am vizionat, dar am și luat parte la acțiune, transformându-mă în nisipul din deșert, doar pentru a veghea și a-l urmări, totodată, pe Pistolar, dar și pe omul în negru.

Îmi place suspansul pe care Stephen King îl introduce în reprize, deoarece o carte de-a lui este echivalentă cu un film de acțiune foarte bun. Dacă până acum nu ai simțit că trebuie să intervii cumva în firul narativ și să încerci să șoptești adevărului, acum este momentul.

Poate tu cunoști mai multe detalii, însă este unul care le știe pe toate. Cine să fie acest personaj misterios?

Când ritmul altor lecturi îți creează somnolență, ritmul și rapiditatea cu care se citește Pistolarul te aruncă într-o tornadă, de unde te bucuri, dacă mai scapi cu viață.

Recomand această carte tuturor cititorilor, deoarece consider că va fi potrivită pentru fiecare, chair dacă genul fantasy este cel care predomină.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să accesați site-ul editurii Nemira. De asemenea, cu doar un click aici puteți verifica disponibilitatea exemplarului. 

Comentarii

  1. Imi place descrierea, si mie imi place foarte mult si modul in care scrie Stephen King, cred ca o voi cumpara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pe mine mă atrage stilul lui, chiar dacă nu este ceva nemaipomenit.

      Ștergere
  2. Deși Stephen King nu scrie exact pentru gustul meu, recenzia asta mi-a plăcut! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta recenzie, te convinge sa citesti cartea

    RăspundețiȘtergere
  4. Sotului cred ca i-ar place mult aceasta carte

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau mult să citesc și eu ceva de la Stephen King!! Deci mă țin de vreo 2 ani, am zis că-mi fac toată seria neagră completă și după mă apuc de citit, dar cred că anul acesta mă apuc sigur de el!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca nu am citit nimic de la acest autor. Frumoasa recenzia!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am citit aceasta carte, dar am auzit de Stephen King. Se pare ca scrie tare bine.
    Felicitari pentru recenzie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie-mi place cum scrie S. King. Am citit pistolarul si a fost o lectura okay.
    Felicitari pentru recenzie!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe