Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Top 10 cărți (ale autorilor români) care m-au impresionat cel mai mult în anul 2017


Nu îmi vine să cred că luna ianuarie este pe sfârșite și eu abia acum reușesc să postez acest top.
A fost dificil, mai dificil decât am crezut că va fi. Într-un final, însă, am ales 10 cărți ale autorilor români, care m-au impresionat cel mai mult în anul 2017.
Mă gândeam, inițial, să fac un top 5, dar n-am putut, deoarece am citit prea multe cărți frumoase, pentru a alege, acum, doar 10 dintre ele.

Poate pentru unii nu va fi o surpriză acest top, deoarece se știe foarte bine care sunt acele cărți pe care nu mi le pot scoate din minte și care au avut un impact asupra mea.
Astfel, topul va fi constituit din două serii. Să fiu sinceră, nu am putut să aleg doar o carte din serie, așa că am cam trișat puțin.

Cărțile nu vor fi prezentate în ordine, ci aleatoriu, după cum îmi succed în minte.

Astfel, prima serie este Seria Alina Marinescu de Monica Ramirez, o serie pe care o ador și o iubesc.



Oana Arion nu putea să lipsească nici ea din acest top, așa că seria Nemuritor face parte din topul meu. O serie la care am plâns, am râs și am fost entuziasmată de fiecare reușită a personajelor.
Din păcate, volumul 5 îmi lipsește, dar sper să întregesc seria cât de curând.



Acestea sunt seriile întregi, însă acum vor urma alte 8 cărți pe care le recomand cu mare drag.



Zbor întrerupt de Monica Lebădă. O carte care a avut un puternic impact emoțional asupra mea, mai ales de la mijlocul acțiunii încolo.
Recenzia poate fi găsită aici.

Între două vieți de Dan Olăianoș. O carte cu un subiect unic, deosebit și diferit.
Recenzia cărții se poate găsi aici.

Anotimpul iubirii de Rodica Mijaiche. Prima carte care m-a făcut să plâng, datorită experiențelor personajelor.
Recenzia poate fi găsită aici.

Viață dublă la Veneția de Monica Ramirez. O poveste de dragoste deosebită și incendiară, care m-a făcut să spun WOW de prea multe ori.
Recenzia cărții poate fi găsită aici.

În mintea comisarului de Teodora Matei. O carte polițistă, care m-a surprins plăcut, mai ales la final.
Recenzia poate fi găsită aici.

Hotarul de Livia Furia. O carte care m-a înspăimântat, care mi-a plăcut și în același timp m-a făcut să am coșmaruri.
Recenzia poate fi găsită aici.

Suflet rebel de Nieves F Joy. O carte sensibilă, pe care am lecturat-o noaptea târziu, pentru a mă asigura că simt exact ceea ce a dorit autoarea să transmită.
Recenzia poate fi găsită aici.

Frumusețea lucrurilor trecătoare de Andrada Cooș. O carte pe care am lecturat-o cu drag și din care am învățat foarte multe lucruri despre Japonia.
Recenzia poate fi găsită aici.

Cam acestea sunt cărțile pe care le-aș recomanda oricui, indiferent de genul pe care îl abordează în materie de citit.

Voi obișnuiți să citiți cărți ale autorilor români?










Comentarii

  1. Sunt câteva cărți despre care nu am auzit. Dar sigur o sa le incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. obisnuiam sa citesc, mai demult..acum sunt prea prinsa cu facultatea ca sa pot sa imi mai dedic timpul liber pt carti, desi mi-ar fi placut mult sa mai ma afund intr-o carte si sa uit de realitate macar pt putin timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-ar plăcea să descopăr Japonia, așa că o să adaug Frumusețea lucrurilor trecătoare de Andrada Cooș pe lista de citit pt 2018:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit cateva carti de autori romani, dar destul de putine. Poate ca sunt prea putin cunoscute.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cati autori romani! Trebuie sa arunc si eu un ochi peste aceste carti! Multumim pentru recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos articol, multumim pentru prezentare si recomandari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am citit nimic din ce ai mentionat aici, insa 'In mintea comisarului', este o carte care cred ca mi-ar placea!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ultimile carti romanesti citite, care imi vin acum in minte, sunt Fluturii Irinei Binder si Desfacatorul de suflete.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru ca nu sunt mare cititoare, nu le cunosc dar este bine de stiut. Multumesc pentru recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am inceput sa mai citesc si eu scriitori romani, dar despre acestia de care tu ai mentionat, nu am auzit :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Le pun in stand by, ca nu le-am citit :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Am citit mare parte din ele si mi-au placut. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. eu nu prea citesc autori romani, dar tocmai am terminat ultima carte a petronelei rotar

    RăspundețiȘtergere
  14. Cartea „Viata dubla la Venetia” m-a impresionat si pe mine! Am citit-o acum ceva timp si oarecum am regasit similitudini intre povestea de acolo si cateva momente din viata mea :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Sincer , da am mai citit si cate odata raman uimita.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ocazional mai citesc si autori romani. Din pacate am multe carti necitite din cele mentionate si am sa le trec pe lista

    RăspundețiȘtergere
  17. Ocazional citesc cărți ale autorilor români și în acest mod descopăr niște lecturi extrem de interesante. Pe cele prezentate de tine nu le cunosc, dar dacă voi avea ocazia o să le ofer o șansă. 😘 😘

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie imi place sa citesc orice carte cat timp ma prinde actiunea sau subiectul de la inceput. De obicei cele cu teme de vacante sunt preferatele mele si am cateva carti in minte cu autori romani care mi-au placut mult, mult de tot. Am sa caut `Frumusetea lucrurilor trecatoare` fiindca Japonia ma intereseaza mult. Am citit `Scuzati-ma ca nu sunt japonez` scrisa de un roman. Ti-o recomand. :)

    RăspundețiȘtergere
  19. N-am citit niciun autor din cei prezentati de tine. Anul acesta planuiesc sa citesc si literatura romana.

    RăspundețiȘtergere
  20. Foarte util topul ales de tine. Eu chiar n-am prea citit autori români, ar fi timpul acum.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce de carti frumoase. Trebuie sa recunosc ca n-am citit-o nici pe una.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe