Treceți la conținutul principal

Aquatique - când ai nevoie de un pic (plus înc-un pic)


În mod normal, se recomandă consumul a cel puțin doi litri de apă pe zi, însă acest lucru este, mai mult sau mai puțin, dus la bun sfârșit. Întrebarea este următoarea: De ce o parte dintre noi putem consuma peste doi litri de apă pe zi, în timp ce unii consumăm această cantitate în câteva zile? Ei bine, răspunsurile pot varia, cu atât mai mult cu cât, pe piața din România, există sute de branduri care își promovează produsele. Ca urmare, să existe, oare, factori externi și nu doar interni care să ne influențeze aportul zilnic de consum de apă? Să existe vreo diferență între toate aceste branduri sau toate or fi la fel?
Da, apa se consideră a fi inodoră, incoloră și insipidă, dar prea puțini dintre noi cunoaștem faptul că, dincolo de toate aceste caracteristici, care, de altfel, par a fi fără importanță, apa se diferențiază între ea prin diferite criterii. Ce poți face pentru a găsi ceea ce este pe placul tău? Știți cu toții vorba aceea: "Încercarea moarte n-are!". Este valabilă și aici această idee!
Vrei să fii surprins un pic? Ia de aici cu Aquatique!Îți sună cunoscut numele acestui brand, nu? Dacă nu ai uzat niciodată de produsele comercializate de acesta, nu este nicio problemă. Eu am făcut-o, o fac și o voi face în continuare și știi de ce? Aquatique aduce ceva diferit! La ce mă refer mai exact? Care sunt motivele pentru care am ales Aquatique și nu altceva?

Ei bine, înainte de a ajunge să îți aduc la cunoștință câteva dintre informațiile pe care le dețin despre acest brand, ar trebui să îți comunic faptul că eu, din păcate, sunt o persoană care, dacă nu ar fi nevoită, nu ar consuma apă deloc. Well, asta sună îngrijorător. Este o problemă, aș putea spune, destul de gravă. Să nu îți dorești să consumi apă? Să nu simți nevoia alimentării cu un aport zilnic de cel puțin doi litri? S-ar putea ca mulți dintre voi să vă aflați în această situație sau s-ar putea ca mulți dintre voi să mă credeți o persoană ciudată. Acest aspect este ciudat, dar, totuși, este prezent, mai ales în cazul meu. Soluția? Greu de găsit și la fel de greu de pus în practică. Am băut apă de izvor. Apa pe care familia mea o consuma. Nu a fost ceea ce trebuia, iar eu, neinformată fiind, am mizat doar pe ea.
Am căutat soluții, am cumpărat recipiente care să îmi atragă atenția, am achiziționat de la pahare și căni colorate, până la termosuri atent selecționate, toate astea pentru a constata că, de fapt, problema inițială era apa.

Reclamele nu m-au atras, așa că singurul lucru care mi-a mai rămas de făcut a fost să caut și, mai apoi, să rămân la acel brand de apă care îmi satisface această nevoie într-o măsură cât mai mare. Astfel, am aflat de Aquatique și, chiar și în prezent, pentru mine este o plăcere să o consum.De ce am ales Aquatique? Aquatique este apa minerală naturală pe care o consumi, chiar și în acele momente când ai nevoie de doar un pic. De asemenea, ea este și apa la care poți apela cu încredere atunci când setea se dovedește a fi greu de stăpânit. Cu alte cuvinte, în orice anotimp, indiferent de timp, Aquatique se dovedește a fi un prieten de încredere. S-a împrietenit chiar și cum mine, fata care pentru a se hidrata doar apă nu consuma.
Mai mult decât atât, calitatea  este desemnată și de faptul că apa minerală naturală Aquatique are izvorul în Munții Carpați, la o altitudine de 1100 de metri și, mai mult decât atât, se află în  zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervația naturală Abruptul Prahovean.
Ceea ce m-a determinat pe mine s-o aleg nu sunt doar aceste aspecte, ci pot adăuga și faptul că la un conținut recomandat de minerale sub  120mg/l, apa minerală naturală Aquatique are o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 104mg/l.

Pentru cine, însă, este cea mai benefică Aquatique? Bebelușilor li se recomandă acest brand de apă naturală minerală, chiar și de către Societatea Română de Pediatrie, tocmai pentru că nu conține diferite adaosuri de clor, plumb, aluminiu sau flour. O familie împlinită și un bebeluș fericit înseamnă consumul de Aquatique. De altfel, consumul zilnic de apă cu un aport redus de minerale, conduce spre hidratarea și purificarea organismului, la fel cum conținutul redus de sodiu ajută la funcționarea lui.

Fiind, totuși, diferit, brandul Aquatique m-a cucerit! Încearcă și tu și n-ai să pierzi nimic!Comentarii

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

TOP 5 cărți (ale autorilor străini) care m-au impresionat cel mai mult în anul 2017

Bună, dragilor!
Cum nu prea am realizat astfel de articole pe blog, m-am gândit că acum ar fi momentul, mai ales că anul 2017 a fost un an plin de lecturi calitative. În materie de citit, am lecturat undeva la o sută de cărți (nu sunt sigură, nu am ținut o evidență), așadar, mi-a fost destul de greu să mă limitez doar la 5 cărți.
Totuși, într-un final le-am ales și, mai mult decât atât, aceste lecturi le recomand cu mare încredere.


Cărțile nu sunt în ordine, întrucât nu mă pot decide care mi-a plăcut cel mai mult.

Astfel, o să amintesc despre fiecare în parte și sper ca acestea să fie și pe gustul vostru.

Ferma animalelor de George Orwell

Aceasta este o lectură scurtă, care, sunt sigură, a impresionat pe mulți.
Pe blog nu am realizat o recenzie cărții, însă dacă doriți mai multe informații și vreți să aflați, de asemenea, ce emoții mi-a trezit, aș putea să întocmesc un review.

Un șir infinit de țestoase de John Green

Am citit-o în luna decembrie și a fost o lectură tare ușoară, dar frum…

Recenzie - Tu de Caroline Kepnes

TuAutor: Caroline Kepnes
Editura: Herg Benet
Colecția: Passport, Literatură străină
Număr de pagini: 447
Atunci când o tânără și frumoasă scriitoare aspirantă intră în librăria din New York în care lucrează Joe Goldberg, el face ceea ce ar face oricine în situația lui: îi caută pe Google numele pe care l-a aflat de pe cartea de credit. Este doar o singură Guinevere Beck în întreaga metropolă. Ea are un profil public de Facebook și postează pe Twitter neîncetat, dezvăluindu-i lui Joe tot ce ar avea nevoie să știe: se recomandă pur și simplu Beck, pentru prietenii ei, a urmat cursurile la Universitatea Brown, locuiește pe Bank Street și va fi la un bar din Brooklyn diseară – locul perfect pentru o întâlnire „întâmplătoare”. Pe măsură ce Joe capătă în mod invizibil și obsesiv controlul asupra vieții lui Beck, el orchestrează o serie de evenimente pentru a se asigura că Beck nimerește în brațele lui primitoare. Trecând de la statutul de hărțuitor din umbră la cel de iubit oficial, Joe se trans…

Top 10 cărți (ale autorilor români) care m-au impresionat cel mai mult în anul 2017

Nu îmi vine să cred că luna ianuarie este pe sfârșite și eu abia acum reușesc să postez acest top. A fost dificil, mai dificil decât am crezut că va fi. Într-un final, însă, am ales 10 cărți ale autorilor români, care m-au impresionat cel mai mult în anul 2017. Mă gândeam, inițial, să fac un top 5, dar n-am putut, deoarece am citit prea multe cărți frumoase, pentru a alege, acum, doar 10 dintre ele.
Poate pentru unii nu va fi o surpriză acest top, deoarece se știe foarte bine care sunt acele cărți pe care nu mi le pot scoate din minte și care au avut un impact asupra mea. Astfel, topul va fi constituit din două serii. Să fiu sinceră, nu am putut să aleg doar o carte din serie, așa că am cam trișat puțin.
Cărțile nu vor fi prezentate în ordine, ci aleatoriu, după cum îmi succed în minte.
Astfel, prima serie este Seria Alina Marinescu de Monica Ramirez, o serie pe care o ador și o iubesc.


Oana Arion nu putea să lipsească nici ea din acest top, așa că seria Nemuritor face parte din topul…