Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

30 Day Challenge


Hello, dragii mei! 

Vreau să încep acest articol prin a vă ura o primăvară cât mai frumoasă și cât mai productivă! Sper să realizați tot ceea ce v-ați propus în această perioadă și, de ce nu, să vă depășiți limitele! 

Și că tot veni vorba de limite și de scopuri care se doresc a fi atinse, nici eu nu m-am lăsat mai prejos și mi-am propus ca odată cu acest anotimp să îmi setez câteva obiective, sper eu, realizabile. 

Unul dintre obiectivele mele poate fi corelat și cu titlul acestui articol, însă s-ar putea să vi se pară că  este destul de generalist, în contextul în care nu v-am comunicat încă despre ce fel de provocare este vorba. 

Mai întâi de toate, însă, consider esențial a aminti faptul că în ultima perioadă, din diferite motive, pe care poate nu le cunosc în totalitate, corpul meu a suferit mici modificări. Tind  să cred că acestea se datorează stresului și dezorganizării prezente în viața mea. Lipsa timpului, sarcinile multiple valorificate ca dorință de realizare, mesele haotice, dar și alimentația necorespunzătoare și-au spus, oarecum, cuvântul și treptat am acumulat în greutate. Diferența nu este mare, bineînțeles, dar este suficientă încât să mă determine să mă simt inconfortabil. 

De obicei, eu sunt o persoană foarte activă și chiar se simte un disconfort în momentul în care corpul tău parcă nu te mai ascultă. Aș putea da vina, totuși, și pe faptul că nu sunt o amatoare a apei, ba chiar beau apă oarecum obligat, pentru a nu mă deshidrata în totalitate. Dacă nu aș merge pe acest calapod, cel mai probabil, tot corpul meu ar avea de suferit. Va urma și un articol în care o să vă povestesc despre metodele pe care le abordez atunci când vine vorba despre consumul de apă în cantități potrivite. 

Acestea fiind zise, ce ați spune să trecem, de fapt, la esența acestui articol? Mie-mi place să mă documentez când am timp liber și, de cele mai multe ori, mă informez cu privire la ceea ce avem voie să consumăm, ce ar trebui să consumăm, în ce cantități și perioadă a zilei. În acest fel, dar și discutând cu diferite persoane pe baza acestui subiect, am dat peste 30 Day Challenge

Această provocare se poate aplica, bineînțeles, în multe contexte. Dacă veți da un search pe google, cel mai probabil, o să găsiți o sumedenie de variante. În cazul meu, însă, acest challenge face referire la alimentele pe care nu ar trebui să le consum timp de 30 de zile. 



În această perioadă este recomandat, așadar, a nu se consuma:
- chips-uri;
- cartofi;
- înghețată;
- fast food;
- ciocolată;
- pâine albă;
- băuturi carbogazoase sau sucuri;
- prăjituri sau gogoși;
- prăjituri sau bomboane;
- paste;
- alcool;
- carne roșie;


În principiu, noi în mod normal ar trebui să nu consumăm cele menționate mai sus, dar cum foarte puțini dintre noi fac asta, această provocare va fi cu adevărat o provocare pentru mine.
Să spunem doar că mi-am găsit determinarea suficientă pentru a face pasul cel mare.
Acest challenge nu vine doar cu restricții, ci și cu recomandări, în sensul că se încurajează consumul de: apă, fibre, legume, ceai verde, carne de pește și pui și, nu în ultimul rând, ideal ar fi să se efectueze cel puțin 30 de minute de mișcare în fiecare zi. 


O să vă țin la curent cu fiecare detaliu după ce trece această perioadă și, de asemenea, o să vă comunic rezultatele. Dacă voi pierde în greutate, dacă acest challenge îmi va schimba rutina alimentară, rămâne de văzut! 

Eu sper să reușesc ceea ce mi-am propus și, de ce nu, să mă dezobișnuiesc de obiceiurile alimentare care nu sunt în conformitatea cu definiția a ceea ce înseamnă sănătos

Voi ce planuri aveți pentru acest început de primăvară? V-ați setat goal-uri pe care doriți să le atingeți?



Comentarii

  1. Imi plac provocările iar lista ta nu mi se pare grea însă, la paste nu pot renunta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un challenge interesant pentru cine se poate adapta. Eu cu copilul, doar noi doi, abia mananc ceva toata ziua, cand am timp sa gatesc. Din experienta stiu ca dieta e doar o parte din programul de slabit. Trebuie sa faci, intr-adevar, miscare si sa ii permiti corpului sa se refaca in timpul noptii. ;) Succes, abia astept sa aflu rezultatele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un challenge foarte interesant, cu putina ambiție se poate realiza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un bun articol pentru motivatie, ma duc sa caut ridichi, mi s a facut pofta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte ambițios, succes în realizarea challenge-ului.
    Mi-am propus să respect programul alimentar sănătos pe care l-am cam neglijat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai deci tu nu ai voie sa mannaci tot ce imi place mie! 😓 primavara aceasta vreau sa imi intaresc sistemul imunitar si sa fac mai multa miscare

    RăspundețiȘtergere
  7. Provocare acceptata! Chair e nevoie de o astfel de dieta as putea spune. Pe langa faptul ca e sanatos, voi da si cateva kg jos cu siguranta. Deci sa vedem peste ceva timp cr rezultate voi avea ��

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesanta provocarea asta. Nu am mai auzit de ea. Cred ca la mine ar fi in topul listei sa incerc sa renunt 30 de zile la COLA. Ar fi o mare realizare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte tare ideea acestui challenge. As incerca si eu, dar ceva ma face sa cred ca nu voi reusi..:))

    RăspundețiȘtergere
  10. eu am in plan sa reduc zaharul, sa fac plimbari mai lungi cu catelul, daca tot se incalzeste, si in principiu, mai multa miscare!

    RăspundețiȘtergere
  11. frumoasa provocare, eu inca nu mi-am propus nimic, dar vedem pe viitor :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu as putea tine aceasta dieta/provocare. Pana la urma ar trebui sa ne bucuram de tot ceea ce avem in jur, dar cu limita. 😁

    RăspundețiȘtergere
  13. Super tare aceasta provocare, parca m-as baga si eu dar nu stiu daca as putea sa o duc si la capat :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Mult succes iti doresc! Mi se pare fooooarte greu de realizat, din punctul meu de vedere. Fara inghetata o luna intreaga? :)))

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mult spor! Pare un plan ambitios si sanatos! Sper sa iti iasa. 😘😘 Eu mi-am propus sa fiu mai organizata si a inceput sa imi iasa planul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe