Treceți la conținutul principal

Hydro Perform Daily Wash and Peel. Soft Facial Scrub - ReviewAm căutat scrub-ul perfect mult timp! Nici măcar unul nu mi-a întrecut așteptările sau, mai bine zis, nici măcar unul nu a fost ceea ce căutam eu. Mi s-a oferit, însă, posibilitatea de a testa Hydro Perform  Daily Wash and Peel, Soft Facial Scrub i+m, de la Narah Cosmetice Naturale.
Inițial, am fost sceptică, luând în considerare experiențele mele anterioare cu privire la scrub-urile faciale. Așa că nu mă judecați prea mult, deoarece aveam tot dreptul să mă îndoiesc de un astfel de produs.

Nu generaliza niciodată efectul produselor 

Ce vreau să spun mai exact aici? Ei bine. Este și normal să tindem să generalizăm, mai ales dacă am avut experiențe neplăcute cu anumite produse. Și, în special pentru mine, este important ca produsul să își facă efectul încă de la primele utilizări. Să văd o diferență, nu doar să-mi încarc tenul cu tot felul de produse, care, până la urmă, nu mă ajută cu nimic. 

Ziceam de partea de generalizare, pentru că eu asta am început să fac. Să bag cam toate scrub-urile în aceeași oală. Să le consider neimportante, fără efecte care să conducă spre îmbunătățirea calității pielii, a aspectului acesteia sau a fermității. 

Acest scrub, însă, m-a surprins. Și l-am catalogat greșit. Dar este mai bine să nu ai așteptări și să fii surprins, decât să ai așteptări și să fii dezamăgit. Nu-i așa? 

Loțiunea aceasta pentru curățare (mai poate fi numită și așa), este preferata mea. O iubesc și, cred, de altfel, că este singurul scrub facial pentru care-mi manifest admirația. M-a surprins încă de la prima utilizare, eu folosindu-l înainte de a aplica crema hidratantă de la Zenz, Pure No. 101, pentru o curățare profundă și corectă a porilor și a întregului ten. 

Folosesc această loțiune pentru curățare de mai bine de două luni, iar tenul meu se împacă foarte bine cu aceasta, în sensul în care îl curăță super bine, nelăsând alte reziduuri de fond de ten sau machiaj. 
Își face treaba excelent și chiar nu mă miră faptul că această loțiune de curățare este renumită pentru curățarea profundă. 

În sfârșit, în cazul acestui produs, simt că părerile de pretutindeni nu sunt doar vorbe în vânt, ci adevăruri subiective și concise. 

Produse calitative prin prisma ingredientelor atent selecționate

Atenția la ingredientele produselor pe care le folosesc este tot mai ridicată, motiv pentru care, atunci când sunt mulțumită de un produs, și-l recomand, îmi place să vorbesc și despre ingrediente. Poate printre voi sunt, la fel ca și mine, persoane care sunt atente la orice și, mai ales, la ingrediente. 

Această loțiune pentru curățarea zilnică a tenului, prin intermediul particulelor fine de orez pe care le are în compoziție, curăță tenul în profunzime, însă efectele benefice pe care le are nu se opresc aici. În compoziția sa, loțiunea de curățare, mai înglobează și extract de aloe vera care hidratează, ulei de semințe de rodie presat la rece, care funcționează ca și un antioxidant eficient, ajutând la prevenirea radicalilor liberi nocivi. 

Ce-ai spune, însă, să luăm fiecare ingredient pe rând, pentru o idee mai amplă despre ceea ce se întâmplă, de fapt, când utilizezi acest produs?

Extractul de aloe vera - are capacitatea de a hidrata intens și de a împiedica uscarea pielii prin întărirea barierei naturale a acesteia. 

Rodia - uleiul de sâmburi de rodie presat la rece este foarte bogat în antioxidanți, antioxidanți care ajută la eliminarea radicalilor liberi. De altfel, este foarte cunoscut pentru faptul că ajută la echilibrarea producției de colagen, pielea devenind, în acest fel, mult mai fermă decât înainte.

Caisele - în compoziția acestei loțiuni intră și uleiul din sâmburi de caise care protejează, regenerează și revitalizează pielea. 

Cum utilizăm Hydro Perform Daily Wash and Peel, Soft Facial Scrub?

1. Se umezește tenul;
2. Se aplică o cantitate mică de produs pe piele;
3. Se masează ușor cu vârful degetelor, atât fața, cât și gâtul, respectiv decolteul. (Recomand să nu apăsați foarte tare cu degetele, deoarece tenul trebuie să se relaxeze sub degetele voastre);
4. Se clătește fața cu apă și se aplică, pentru o hidratare mai profundă, o cremă hidratantă sau un serum;


Șiiiii, în acest fel, tenul este pregătit pentru un machiaj de invidiat sau, dimpotrivă, pentru culcare! 

Cum folosesc eu Hydro Perform Daily Wash and Peel, Soft Facial Scrub în rutina mea zilnică de îngrijire?

Mi-am făcut o rutină de îngrijire a tenului pe care o urmez în fiecare dimineață și seară. În cazul în care nu aveți una, v-aș sfătui să încercați să vă faceți o rutină pe care să o urmați zilnic. 

Cât despre mine, atât dimineața, cât și seara, rutina mea arată astfel:

- Îmi umezesc foarte bine tenul, fără a îndepărta machiajul; 
- Aplic o cantitate din această loțiune de curățare pe față;
- Îmi pregătesc dispozitivul de la Beyoutiful, adică peria rotativă cu cinci capete, dintre care aleg capătul pentru curățare și curățare intensă;
- Le atașez dispozitivului, după care încep să curăț tenul prin mișcări rotative. Viteza aparatului este setată la cel mai mi nivel, pentru a nu-mi agresa tenul, mai ales că vorbim despre un scrub;
- Schimb capătul rotativ după câteva minute cu un altul, cel pentru curățare intensă; 
- Masez tenul tot prin mișcări rotative, timp de 1-2 minute;
- După ce termin și simt că a curățat tot, opresc dispozitivul și spăl ambele capete rotative; 
- Spăl tenul cu apă călduță, încet și atent; 
- Șterg tenul cu un prosop moale;
- Aplic crema hidratantă de la Zenz, Pure no. 101; 
- Șiiii, tenul meu este perfect curat. 

p.s de foarte multe ori, după ce termin de curățat tenul cu această loțiune, mai apelez și la apă micelară, pentru a-mi îndepărta reziduurile de mascara rămase pe gene sau reziduurile care s-au întins pe ten, imediat după ce l-am spălat. 

Cam aceștia ar fi pașii pe care-i urmez zilnic. Mai există, însă, și zile când tenul meu este destul de uscat și observ descuamări pe alocuri. Atunci, tot cu dispozitivul de la Beyoutiful, cu capătul dedicat peelingului, masez puțin tenul pentru a îndepărta pielea descuamată sau cojițele pe care nu mi le doresc.

Recomand sau nu Hydro Perform Daily Wash and Peel, Soft Facial Scrub?

Cred că nu trebuie să mă mai repet, deoarece ați dedus, încă de la început, că îmi place acest produs. Ca urmare, da, îl recomand cu mare drag, pentru că este singurul produs de genul scrub care chiar mi se potrivește. 

Îmi place că este un produs cu o compoziție foarte fină, care nu deteriorează tenul, nu-l înroșește, ci, dimpotrivă, îi oferă fermitate și vitalitate. 

În momentul de față, nu mi-aș imagina o rutină de îngrijire completă fără această loțiune! Recipientul meu este undeva la jumătate, însă înainte de a se termina, o să îl achiziționez, pentru că tenul meu merită tot ceea ce este mai bun!

Vi-l recomand și vouă și, mai mult decât atât, aștept să-mi spuneți dacă vreți să-l încercați, dacă l-ați încercat și dacă ați făcut-o, ce părere aveți despre acesta! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Recenzie - Minunea de R.J. Palacio

Editura: Arthur
Autor: R.J. Palacio
Număr de pagini: 336
Colecția: Cărțile de aur ale copilăriei„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile şi vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinţii săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la şcoală.

Minunea este o poveste emoţionantă despre curaj şi bunătate, despre integrare şi acceptare, scrisă cu sensibilitate şi umor. „Nu judeca după aparenţe" pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul prinţ: „Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi."Cine s-ar fi gândit că, de fapt, o carte dedicată copiilor nu este doar o carte pentru acei copii care se remarcă prin vârstă? Cine s-ar fi gândit, măcar o clipă, că…