Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Ce am citit în luna martie #1

                  MARCH WRAP UP

Bună, bună!
  • M-am gândit că ar fi cazul să vin cu idei noi pentru acest blog și de aceea, de acum încolo, la sfârșitul fiecărei luni, voi posta un articol ce va cuprinde cărțile pe care le-am citit îb luna respectivă.
  • Astfel, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că, pentru mine, luna martie a fost o lună foarte productivă în ceea ce privește lecturarea cărților sau seriilor. Am citit un număr destul de vast și acesta se rezumă la aproximativ 13 cărți.
  • Nu mai știu exact în ce ordine le-am citit, însă, țin să vă spun că toate pe care le-am citit au avut o anumită influență în viața mea, ca urmare, am citit doar cărți bune și foarte bune.
  • Luna aceasta a fost acordată scriitorilor contemporani români, în cea mai mare parte, dar s-au strecurat, pe ici pe acolo, câte o carte scrisă de autori englezi.
1. Pe locul 1 se plasează o carte care mi-a plăcut mult și pentru mine a reprezentat o lectură foarte ușoară, mai ales că dimensiunea acesteia este redusă.  Această carte este Icari Curioși de Lluis Alemany Giner .

Am recenzat această carte, de aceea mai multe detalii puteți găsi aici.
Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul editurii Libris Editorial, cu doar un click aici.

2. Am mai citit și Fabule moderne de Tatiana Țibuleac , o carte cu o profundă valoare moralizatoare care mi-a atins acele coarde sensibile.
Cartea o puteți achiziționa de aici.
Recenzia cărții se află aici.

3. Hotarul de Livia Furia este primul volum dintr-o serie ce m-a introdus în sfera fantasticului, de care cu greu mă mai pot desprinde. Această carte am primit-o de la autoare spre recenzare și țin să spun că m-a surprins și abia aștept să văd ce va urma în continuare.

Recenzia cărții o puteți găsi aici.

4. Necunoscutul de Alexandra Gheorghe mi-a plăcut foarte mult, dat fiind că nu am mai citit nimic de la această autoare, chiar am avut o experiență foarte plăcută cu această primă parte.

Recenzia cărții aici.
Dacă doriți să intrați în posesia acestei cărți, o puteți comanda de aici.

5. Dacă am lecturat prima parte, este imposibil să nu fi pătruns și în tainele celei de-a doua părți. Mi-a plăcut mult, dar cel mai mult m-a încântat primul volum.


Dacă doriți să aflați ce părere am avut despre această parte, puteți afla cu un simplu click aici.
Cartea poate fi achiziționată de aici.

6. Zbor întrerupt de Monica Lebădă și-a lăsat amprenta în viața mea de aceea mi-a plăcut extrem de mult. Monica a reușit să mă facă să îmi doresc să achiziționez și celelalte două volume care urmează pentru că povestea este una năucitoare și plină de acțiune, suspans și , cel mai de preț, iubire.


Recenzia cărții o puteți găsi aici

7.  Pe locul 7 se plasează, excepționalul roman Jocul Coroanei care m-a făcut să prind drag de istorie, mai ales că o parte dintre evenimente au o anumită veridicitate.


Dacă sunteți curioși să vedeți câteva detalii despre acest roman, vă îndemn să citiți recenzia mea care se află aici.

8. Am descoperit cea mai dragă serie mie și, bineînțeles, și aceasta este scrisă tot de un autor român, mai precis o autoare și anume Monica Ramirez care m-a impresionat prin ceea ce a creat și încă mă impresionează și mă lasă fără cuvinte.
Seria începe cu volumul Asasin la feminin , un prim volum ce te introduce într-o lume în care tu vei juca rolul de prizonier al acțiunii.
Mai multe detalii despre carte aflați aici.

9. Bineînțeles că mi-am dorit să continui seria, de aceea am pătruns și în tainele celui de-al doilea volum , Identități secrete . Tot ce pot să mai adaug referitor la această serie este faptul că mă surprinde din ce în ce mai mult. Mă lasă fără aer și cuvinte, atât de mult m-a prins ceea ce se desfășoară pe parcursul întregii relatări .
Recenzia cărții aici.

10. Am continuat și cu cel de-al treilea volum care scoată la iveală o sumedenie de secrete, demne de consemnat și de luat în calcul. Monica continuă să mă surprindă, atât prin acțiune, dar și prin personajele pe care le-a creat și de care m-am atașat foarte mult și de aceea când i se întâmplă unuia dintre ele ceva rău, acest fapt are un impact puternic asupra mea.

Recenzia cărții o puteți găsi aici

11. Între două vieți este o carte scrisă tot de un autor român, de aceea am zis la început că această lună a fost dedicată lor, autorilor români, și, sincer vorbind, mi-a plăcut enorm ceea ce autorul a reușit să particularizeze în contextul acestui volum.

Mai multe detalii aici.

12. Am citit și cartea Pasiuni ascunse, carte oferită de autoare spre recenzie, iar aceasta mi-a plăcut foarte mult, de aceea aștept cu nerăbdare continuările.
Mulțumesc, Rodica pentru exemplar!

Recenzia aici.

13. Nu în ultimul rând, am mai citit și primul volum din trilogia Miss Peregrine, Căminul copiilor deosebiți . Și această carte mi-a plăcut foarte mult, mai ales datorită stilului de scriere folosit de autor. Cu acest prim volum am descoperit ceea ce surprinde autorul, de fapt, și sper cât de curând să termin trilogia pentru că merită citită.


Recenzia aici.

Voi ce cărți ați citit în cadrul lunii martie ?

Comentarii

  1. Ce lecturi frumoase, te felicit! Am citit și eu ceva de Tatiana Țîbuleac, „Vara în care mama avut ochii verzi”, mi-a plăcut enorm, una dintre cele mai frumoase cărți citite vreodată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc ! Și tu te-ai delectat cu niște minunății pe care sper să pun și eu mâna.
      După cum am mai zis cândva, acea carte este pe wishlist-ul meu !

      Ștergere
  2. Dar vad ca ai reusit sa citesti ceva, targhetul meu este de o carte pe saptamana. E drept ca-l depasesc, dar nu mai mult decat dublu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe