Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Clinox România - achiziții pentru întreaga familie


Clinox România este un site de suflet prin intermediul căruia oricare dintre noi poate facilita procesul de cumpărare a lucrurilor de care avem nevoie în întreaga casă. Astfel, mai ales în această perioadă, în care trebuie să stăm în casă, este cumva riscant să mergem în magazinele fizice și să luăm ceea ce ne trebuie. În această perioadă și nu numai încurajez atât eu, cât și autoritățile și specialiștii achizițiile online sau în cazul magazinelor fizice plata cu cardul. 
După cum v-ați și dat seama, astăzi vorbim despre Clinox România care vine în ajutorul tuturor, mai ales într-o perioadă de criză și epidemie ca aceasta. Dacă sunteți și voi adepți ai cumpărăturilor online, atunci rămâneți cu mine până la capăt. În articolul de astăzi vorbim despre produsele pe care le am eu de la Clinox România, dar și despre produsele pe care le-am folosit și care îmi sunt încă de folos. 
În urmă cu ceva timp, am avut prilejul de a intra în posesia a zece produse de care m-am bucurat foarte tare. Necesități, dar și produse pe care le-am pus la treabă și de care mă bucur și în prezent. În colețel  am găsit șase produse pe care le-am folosit în bucătărie, trei produse dedicate în prealabil casei și gestionării unei curățenii cât mai organizate, respectiv un produs pe care îl folosesc de fiecare dată când fac baie. Sunteți curioși să vedeți despre ce este vorba?



Aș vrea să începem cu produsele pe care eu le-aș încadra la categoria bucătărie. 
Vorbim, astfel, despre:
- o lavetă;
- un burete pentru vase din inox;
- un burete pentru vase;
- folie de aluminiu;
- folie transparentă;
- folie de copt;

Laveta 

Laveta pe care am folosit-o eu s-a dovedit a fi foarte folositoare din mai multe considerente. În primul rând, nu pot să omit calitatea materialului acesteia. De obicei sunt foarte pretențioasă când vine vorba despre produsele care să mă ajute în bucătărie, motiv pentru care am fost foarte atentă la cum se comportă laveta de la Clinox România.



Mărimea acesteia este, de asemenea, potrivită, iar cu ajutorul acestei lavete se poate foarte ușor curăța suprafața chiuvetei sau a blatului de bucătărie. Eu am folosit-o și o folosesc în special pentru a șterge excesul de apă după ce am spălat vasele sau pentru a șterge anumite suprafețe, precum interiorul cuptorului cu microunde. Aceasta este un ajutor de nădejde, mai ales dacă alegeți să folosiți și detergent de vase. Și că tot veni vorba, dacă preferați să spălați vasele mai mari cu laveta, puteți cu ușurință să faceți asta și cu laveta pe care Clinox România ne-o pune la dispoziție. 

Buretele pentru vase din inox

Nu știu voi, dar eu m-am săturat de toți bureții de vase din inox care ruginesc imediat ce intră în contact cu apa. Nici nu mai știu de câte ori, după prima sau a doua utilizare, am aruncat buretele pentru vase din inox. Deja pentru mine această acțiune a devenit o obișnuință, motiv pentru care am renunțat să-i achiziționez. 
Când am primit acest burete pentru vase din inox de la Clinox România, eram 100% convinsă că și acesta va avea aceeași soartă. Ce credeți, însă, mi s-au confirmat gândurile? Din fericire, nu! Și pentru acest aspect sunt îndelung recunoscătoare! Nici nu vă imaginați de cât timp aștepta să intru în posesia unui burete de inox care să nu se facă praf imediat după folosire. 
Îl recomand cu mare drag și nu ezitați să luați mai mulți pentru că în magazinele fizice nu știu unde veți găsi bureți care să aibă o astfel de calitate!

Buretele obișnuit pentru vase

Vă spun sincer că eu urăsc burețeii aceia mici pentru vase. În primul rând mi se par mult prea mici, iar în al doilea rând, sunt de părere că sunt cam ineficienți. Mai degrabă i-aș folosi pentru a spăla cănițele pentru ceai, decât vasele folosite zilnic.



Buretele acesta, însă, este unul destul de mare. Chiar mai mare decât bureții obișnuiți de vase. Tocmai din acest motiv, îi putem atribui multiple întrebuințări. Dacă ni se pare că este mult pre amare pentru farfurii, îl putem folosi pentru curățarea oalelor sau a tigăilor. În altă ordine de idei, îi putem găsi o întrebuințare chiar și atunci când vine vorba despre șters. 
Cum l-am folosit eu? Ei bine, pe perioadă de iarnă este normal ca în unele zone să predomine mucegaiul, mai ales când igrasia este prezentă. Acest burete, fiind mare, mi-a fost un real ajutor în curățarea unei suprafețe de lângă frigider unde predomina mucegaiul. Astfel, nu am salvat doar timp, ci am realizat munca mult mai bine, curățând cu un burete de mărime potrivită, ci nu cu cei mici care oricum nu mă încântă. 
Vi-l recomand cu mare drag, deoarece, cu siguranță, merită orice bănuț!

Folia de aluminiu 

Sunt obișnuită cu folia de aluminiu groasă. Rar mai iau din comerț folie de aluminiu subțire. Sanvișuri nu-mi fac, ca urmare, folosesc folia de aluminiu doar când vine vorba despre acoperirea unor preparate pe care le pun la frigider sau când vine vorba despre legumele pe care le gătesc la cuptor. Pentru gustul meu și preferințele mele, această folie de aluminiu este destul de subțirică, dar pe site găsiți și varianta strong. Am folosit-o pentru a acoperi tava din cuptor, în momentul în care am făcut legume la cuptor. Dacă încă nu știați, folia de aluminiu este un real ajutor în bucătărie când nu vreți să fierbeți legumele, ci să le gătiți în abur. Această metodă este una foarte eficientă, dar și rapidă. 

Folia transparentă 

Există momente în care prefer să înlocuiesc folia de aluminiu cu folia transparentă. În cazul torturilor, de exemplu, folosesc folie transparentă pentru a le acoperi. De asemenea, folia aceasta este folositoare când vine vorba despre diferitele pachete de mâncare sau de sanvișuri. Are multiple întrebuințări și poate fi folosită cu ușurință. 
Ceea ce mai vreau să precizez atât în cazul acesteia, cât și în cazul celei de aluminiu este, este că au un sistem foarte ușor de deschidere. În momentul în care le veți achiziționa veți putea face diferența între sistemul de deschidere al acestor folii și sistemul de deschidere pentru care alți producători optează. Aprecierea mea s-ar îndrepta, însă, spre foliile pe care Clinox România ni le pune la dispoziție.

Folia de copt 

Vă vine să credeți sau nu, de fiecare dată, fără excepții, când vine vorba despre folie de copt uit să o achiziționez. Chiar și dacă merg special pentru aceasta, de foarte multe ori, datorită mărimii pe care o are, nu o văd pe rafturile cu produse. Plus că adesea nici nu are un raft special dedicat ei. De aceea, online va fi mult mai ușor pentru că efectiv tastez și caut exact ceea ce mă interesează. Dacă pe lângă folia transparentă și cea de aluminiu mai aveți nevoie și de folie de copt, recomand cu mare încredere folia de copt pusă la dispoziția noastră de Clinox România
Este un produs care nu trebuie să lipsească din bucătărie, mai ales dacă sunteți adepți ai preparatelor la cuptor. Sau al prăjiturilor care necesită coacere. Am folosit-o și am fost mulțumită când am făcut un delicios ștrudel cu ciocolată! 



De altfel, un real ajutor în casă mi-au fost și: 
- mopul;
- sacii menajeri extra strong;
- sacii menajeri cu șnur;

Mopul 

Mopul este unul mai special și eu sincer n-am prea văzut prin magazinele fizice astfel de mopuri. Este compus din mai mulți franjuri care au rolul de a absorbi apa cât mai bine și de a curăța în profunzime. Încă nu l-a pus la treabă, dar dacă tot suntem în perioada în care suntem, ce ziceți, să-l pun la treaba să văd cât de eficient este?
Dacă nu o fac eu acum, vă provoc pe voi să o faceți și să-ți spuneți ce părere v-a lăsat acesta! 

Sacii menajeri extra strong 

Îmi plac sacii menajeri negri pentru că prin ei nu se văd reziduurile și resturile de mâncare. Mi-ar fi plăcut, totuși, ca și aceștia să aibă șnur. Și dacă tot am ajuns aici, mai jos o să vă spun și despre sacii menajeri cu șnur. Pe aceștia îi iubesc. Voi pe care îi preferați?

Sacii menajeri cu șnur

Acești saci menajeri cu șnur au fost și sunt preferații mei. Am știut că îmi vor plăcea încă de la început pentru că șnurul este un adevărat ajutor, mai ales când vine vorba despre deșeurile grele. Pe lângă acest aspect, este mult mai comod să uzezi de un sac menajer cu șnur, decât să te folosești de unul fără. Pentru bucătărie aș recomanda sacii cu șnur, în timp ce pentru baie sau pentru alte coșuri de gunoi care nu se umplu zilnic, aș recomanda sacii menajeri negri simpli, fără șnur.



Mi-a mai rămas să vă povestesc câte puțin și despre buretele de baie pe care l-am primit pentru îngrijirea personală. Sunt pretențioasă cam la orice, dar acest burețel de baie îmi place foarte mult. Al meu este verde și îl folosesc cu drag. Are două părți, una moale și una puțin mai abrazivă, dedicată, în special, exfolierii în timpul dușului.



Odată cu acest burețel de baie am observat și câteva diferențe în ceea ce privește spuma pe care o face gelul de duș. Aceasta este mai densă și mai multă, chiar dacă, în esență, folosesc foarte puțin produs. Ca urmare, acest burețel nu doar că își face treaba, dar vă ajută și să economisiți produs și, în final, bani.

Concluzii 

- Dintre toate produsele, în prezent mai folosesc burețelul de baie, burele din inox pentru vase (care încă rezistă, să știți), și sunt foarte mulțumită de fiecare în parte.
- Calitatea produselor Clinox România este, fără dar și poate, și fără a exagera, superioară. Din acest motiv, de acum încolo voi recomanda cu căldură acest brand și produsele lui ori de câte ori am ocazia. Vi-l recomand și vouă și vreau să vă provoc să vă convingeți pe propria voastră piele.
- Personalul care se ocupă de gestionarea comenzilor este unul foarte drăgut, ca urmare, oricând, puteți adresa întrebări echipei cu privire la produse, preț și livrare.
- Optați pentru foliile pe care Clinox vi le pune la dispoziție, veți salva timp. De ce? Pentru că acestea au un sistem de deschidere foarte eficient. 
- Stați acasă și alegeți să plasați o comandă online, oricum prin magazine nu mai găsiți mare lucru!

Acestea fiind spuse, recomand cu căldură Clinox România și vă provoc să vă puneți încrederea în ei! 
Nu uitați să aveți grijă de voi și să stați în casă! De nevoile voastre se poate ocupa chiar echipa Clinox România! 

Comentarii

  1. Yey, ce-mi place că blogul tău e unui versatil. Mulțumim de recomandare Clinox! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu știam despre acest site, dar mă bucur că am aflat din articolul tău! Chiar e de folos mai ales în această perioadă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam de acest site, dar ma bucur ca l-am descoperit prin intermediul tau !

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc o rola de hartie de copt saptamanal. Imi poti spune te rog cati m are si daca este deja portionata? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu merg tot pe bureți de vase mai mari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu știam de acest site. Văd că au de toate. Voi face și eu o comandă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsele astea subt bune la casa omului, de acest brand n am auzit totusi

    RăspundețiȘtergere
  8. Uite ca de site-ul asta nu stiam. Multumesc pentru recomandare! Tare utila in perioada asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat de util! M-ai salvat cu acest articol! Pun si eu acum o comanda la ei!

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar nu stiam de ei! Am vazut multe chestii utile si pentru mine pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ti-ai luat o gramada de produse utile. Cred ca ar trebui sa fac si eu cateva achizitii noi in acest sens

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe