Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Top 4 seriale/filme pe care vreau să le urmăresc după ce citesc cărțile

De-a lungul timpului s-au acumulat o mulțime de seriale pe care doresc să le vizionez după ce citesc cărțile corespunzătoare.
Cred că mulți dintre noi mergem, oarecum, pe această cale.
Astfel, o să vă prezint care sunt cele cinci seriale pe care doresc să le urmăresc după ce citesc cărțile.

O serie pe care doresc să o citesc de foarte mult timp este Saga cântec de gheață și foc. Este amplă, însă, mă ambiționez și sper să o lecturez cât mai curând pentru a putea viziona, mai apoi, serialul.
Recunosc, am vizionat câteva episoade din primul sezon și mă atrage foarte mult acea atmosferă, respectiv bătăliile.


Știu că există foarte multe persoane care vizionează acest serial, iar pe mine m-a luat, oarecum, valul.
Totuși, nu voi viziona mai mult până nu voi citi cărțile, astfel voi putea înțelege totul mult mai bine, având informațiile necesare acumulate.

Vreau să mă încumet să urmăresc și serialul Outlander, însă voi aștepta să citesc mai întâi seria și apoi să vizionez ecranizarea.
De asemenea, cărțile acelea groase mă intimidează, însă am siguranța că nu mă vor dezamăgi și tot ce pot să mai adaug se rezumă la faptul că abia aștept să călătoresc alături de protagonistă.


Trecând la un gen diferit, trebuie să spun că sunt tare nerăbdătoare să urmăresc serialul Shadowhunters. Acest serial îi trage de foarte multă vreme cu ochiul, iar eu citind prima carte din seria Instrumente mortale, mi-am permis și am vizionat câteva episoade din serial și efectiv m-am îndrăgostit de personaje.
Am văzut că părerile sunt împărțite, însă eu mi-o țin pe a mea și abia aștept să continui serialul și seria.


Cred că îl știți cu toții pe faimosul Harry Potter. Da, ați ghicit! Îmi place și mie la nebunie.
În momentul de față am citit doar primele trei cărți din serie, dar o dețin și pe cea de-a patra, așa că îi va urma rândul cât de curând.
În ceea ce privește filmele și pe acelea le-am vizionat până la cel de-al treilea și sunt tare nerăbdătoare să văd cum va decurge totul pe mai departe, însă sunt curioasă și de evoluția lui Harry.


Să facem loc magiei!

Pe acestea eu doresc să le vizionez cel mai mult și cred că și printre voi se află mulți care au auzit de ele.
Pe voi ce seriale vă tentează, însă nu doriți să le vizionați până nu citiți cărțile/cartea?

Comentarii

  1. In afara de Game of thrones, celelalte le-am citit si urmaresc si serialele.In viitor am in plan sa citesc si sa vad si Game of thrones.

    RăspundețiȘtergere
  2. Game of Thrones e foarte fain. Si ai timp sa-l vezi pe tot pana incepe ultimul sezon, la vara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Serialele sunt drăguțe și mi se par mult mai ok dacă le urmărești după ce ai citit cărțile, avand deja o părere formată.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma uit la GOT și îmi place siper mult. Îți recomand Tabu, Umbre, Printesa alba si Regina alba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De Regina Alba am tot auzit și eu. O să încerc să îl vizionez. Mulțumesc pentru recomandări!

      Ștergere
  5. Nu am citit nimic, dar nici filmele nu le am văzut. Nu-mi plac genul asta de cărți sau de filme.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vaiiii
    Sunt mare fan Harry Potter. Am citit foate carțile, am văzut toate filmele, unele chiar de mai multe ori și încă îmi face plăcere să le revăd, când am fost mai mic, pe la 7-13 ani, am jucat și jocurile HP realizate după primele filme.
    Mă bcuur mult când mai întâlnesc fani HP și îți doresc lecturi cât mai plăcute. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumoooos! Mă bucur că ai reușit s lecturezi toată seria. Eu am ediția de la Arthur, așa că o să mai am de așteptat după câteva volume, asta dacă nu le citesc până atunci în engleză. Când vine vorba de Harry Potter, zici că mi-aș lua toate edițiile, pentru că îmi place să dețin orice ține de acest personaj faimos.

      Ștergere
  7. Mie nu imi plac acest gen de cartii, insa prietenei mele...sunt favoritele ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah, Shadowhunters m-a dezamagit, desi l-am vazut pana la final. :( Adica, stiind cartile si povestea, ma asteptam la mai mult: filmare mai buna, actori mai buni etc. La GOT in schimb, desi mi-a placut totul, n-am mai avut timp sa-l urmaresc pana la capat, insa ma uit la spoilere. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a plăcut tare mult cum a început Shadowhunters. Am toată seria, iar datorită serialului am zis că neapărat trebuie să o citesc, după aceea voi continua cu serialul.
      Aba aștept să urmăresc și eu în întregime GOT.

      Ștergere
  9. Sincer nu am citit nici cartile, nici filmele/serialele mentionate, deoarece nu sunt genul meu deloc :D. Dar iti doresc spor la citit si la vizionat :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti recomand sa te uiti la Game of Thrones. O sa intelegi si asa mai ales ca in serial au mai schimbat chestii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Se pare ca stau bine cu 2 din 4. M-am tinut tare cu Game of Thrones pana la sezonul 6, cand m-a acaparat. La Harry Potter am vazut si citit tot, cateodata inainte cartea, alteori filmul, depinde cum apareau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă gândesc că ți-au plăcut ambele, mai ales dacă le-ai dus până la final!

      Ștergere
  12. Nu am nimic special de asteptat, dar imi plac tare mult recomandarile tale. Sunt tentante!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu știu cum te intimidează pe tine cărțile groase fiindcă eu am impresia că citești cu viteza luminii. Mereu ai recenzii și interviuri noi cu autori. Ale căror cărți le-ai citit, evident. BRAVO! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase! Nu citesc pe cât de repede aș vrea și nici de foarte mult timp liber nu dispun!

      Ștergere
  14. Mie-mi place mult Urzeala Tronurilor. Sper ca pe viitor sa imi fac si eu curaj si sa citesc seria de carti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe