Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Recenzie - Seducția apei de Monica Ramirez

Seducția apei

Autor: Monica Ramirez
Editura: Librex Publishing
Număr de pagini: 402




Cred că știți cu toții cât de mult o îndrăgesc eu pe Monica Ramirez. Aceasta m-a cucerit încă din clipa în care volumul Asasin la feminin s-a aflat în mâinile mele. Treptat, apoi, s-a jucat cu mine purtându-mă prin misiuni imposibile, m-a târât prin Veneția, mi-a făcut cunoscut sensul iubirii, în felul în care personajele conturate de ea l-au perceput. Cu alte cuvinte, Monica m-a sedus. Prin cărțile ei a reușit să mă facă să mă detașez de cotidian, să îmi creez o lume prin prisma unor evenimente prezente în romanele ei.

Monica Ramirez, cu alte cuvinte, este o adevărată artistă, un creator al seriilor excepționale, dar și a romanelor stand alone perfecte. Ea ne oferă mereu doza necesară de adrenalină, de iubire, doza perfectă de secrete, dezvăluiri, dar și o adevărată poveste cu evenimente diferite, plasate în perioade cu adevărat importante. Ea se știe face remarcată și acest fapt nu poate decât să mă bucure, deoarece, datorită ei, inima mea a permis unor personaje să se joace cu ea, dar și să o surprindă.

În ceea ce privește Seducția apei, acest roman este seducător în adevăratul sens al cuvântului. Datorită personajelor foarte bine conturate, orice cititor își poate face un nou prieten, un personaj pe care Monica l-a înzestrat ba cu frumusețe, ba cu inteligență, seducție, spirit de observație. Pentru mine, aceste aspecte sunt foarte importante, deoarece între autor, personaje și cititor trebuie, neapărat, să existe o scânteie. Altfel, lectura nu va fi o lectură plăcută, ci doar o poveste care a fost citită și nimic mai mult.

Diferența dintre Monica și alți autori este aceea că ea aprinde nu scântei, ci artificii, astfel că în momentul în care deschizi cartea, o explozie se declanșează, iar cititorul ajunge să perceapă doar conceptul de carte a Monicăi Ramirez.

Pe parcursul lecturării acestui volum am avut impresia că asist la un război, un război atât în adevăratul sens al cuvântului, cât și un război declanșat între sentimentele pe care Nathalie, protagonista noastră, și Don Miguel le nutresc.

"Trăisem cu impresia că statul Californian era destul de departe, dar războiul era ca o cangrenă. Se împrăștia imediat peste tot, nerespectând nicio limită ori graniță. Probabil fusesem foarte norocoși că ajunsesem până aici fără să fim atacați."

Îmi place extrem de mult această notă istorică, care se împletește într-un mod de nedescris cu cea romantică, făcând din Seducția apei un adevărat amalgam al sentimentelor trăite pe propria piele. Cu ajutorul acestor teme specifice, totodată, cititorului i se va oferi posibilitatea de a se refugia într-o barcă, o barcă a emoțiilor, o barcă care plutește în larg odată cu fiecare pagină dată.

Războiul induce ideea de brutalitate, însă această brutalitate se află în opoziție cu ceea ce reprezintă personajele, cu acel comportament atât de calm, dar uneori precipitat. Acest aspect îmi place la poveștile Monicăi. Ea reușește să transforme răul într-o binecuvântare, dar, totodată, atenuează fiecare situație, introducând acea doză de suspans specifică ei, acea doză care are un efect halucinant asupra cititorilor, care, lecturând, devin personaje importante în cadrul poveștii.

"Războiul este o afacere murdară, demonică. Frate contra frate, prieten contra prieten." 

De asemenea, iubesc modul în care Monica Ramirez a introdus cele două personaje, Miguel și Nathalie, în poveste, dându-le timp de cunoaștere suficient pentru a-și forma câte o părere unul despre celălalt.

Ceea ce trebuie să știți voi, în primul rând, este faptul că această Nathalie este medic, iar acest aspect vine precum o noutate, meseria de medic, individualizând inteligența personajului feminin. Într-o altă ordine de idei, nu trebuie să uităm de dibăcie, putere de concentrare și, nu în ultimul rând, putere în a răzbi de fiecare dată. De a ieși cu viață din orice situație stânjenitoare, din orice eveniment, fie el pe viață sau pe moarte.

Aventurile prin care cei doi trec nu sunt deloc întâmplătoare, Nathalie comportându-se ca un adevărat medic, având, așadar, grijă de Miguel. Acesta este unu dintre acele personaje care întrec orice limită a creației, ducând pe oricine cu gândul la nebunie. Dar nu, Miguel nu este nebun. El are doar nevoie de îngrijiri medicale, deoarece cei din jurul lui, aparent, îi doresc răul.

Ca o salvare, ca un înger pus să păzească, Nathalie are grijă de cel pentru care s-ar putea să nutrească sentimente profunde. Într-un univers precum lumea lui Miguel, însă, viața parcă se transformă într-un coșmar, făcându-l pe acesta să urmeze, mai degrabă, făgașe ale coșmarurilor și, nicidecum, ale realității.

Când ceea ce visează se întrepătrunde cu trecutul, Miguel nu se mai poate stăpâni. Este el, oare, destul de puternic pentru a face față provocărilor? Cu o femeie atât de frumoasă lângă el, nici nu și-ar putut fi imaginat o lume mai bună, însă cât este dispusă Nathalie să rabde alături de e?

Sfârșitul poveștii este un mister pentru cei care încă n-au citit cartea, însă pentru cei care au făcut-o, acesta a venit precum cireașa de pe tort. Da, este adevărat, tot ceea ce a construit cu mintea Monica pe parcursul acestor pagini este minunat, dar, cu atât mai mult, romanul devine una cu cei care îl citesc.

Citești seducția apei și realizezi că ideile autoarei se îndreaptă spre romane fantasy, amestecat cu romance. Poate nu pe gustul tuturor. Poate că nu ești adept al acestor genuri. Dacă nu ești, înseamnă că n-ai citit nimic de la Monica Ramirez. Acesta este semnul. Tu ești pregătit să faci cunoștință cu toate personajele acestui volum?

Miguel și Nathalie sunt doar două dintre acestea și vă spun că n-ați văzut nimic. Peisajul se întregește, cuprinzându-i și pe Claude, fratele protagonistei, pe Ling-Shen, pe Maiorul Moore, dar și pe Seymour.

Ia-ți bagajul, deoarece vei avea de acumulat multe informații! În realitate te vei întoarce, povestind tuturor despre ceea ce ai citit. Vei repovesti tot ceea ce ai înțeles și vei realiza că Monica Ramirez este o autoare MUST READ.

Pentru ce care doresc să achiziționeze romanul, acesta se poate comanda cu doar un click aici.

Lectură plăcută!


Comentarii

  1. Mi-a plăcut și mie foarte tare! Felicitări pentru recenzie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place recenzia pe care ai realizat-o! Trec și eu cartea pe lista de dorințe! Sunt curioasă de stilul pe care îl folosește autoarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. O carte foarte bine scrisa in stilul propriu autoarei. Maestra a cartilor de spionaj si suspans, reuseste sa realizeze un historical romance surprinzator de bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place enorm cum scrii! La mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bine prezentat! Felicitări și succes în continuare!! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai scris asa de frumos despre carte incat mi-ar fi greu sa nu incerc s-o citesc, imi plac exploziile de calitate si iubesc artificiile din cuvinte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți-o recomand cu dragă inimă,la fel cum îți recomand orice carte a Monicăi Ramirez!

      Ștergere
  7. M-ai facut curioasa, nu stiam nimic despre autoare. Voi cauta si eu cartea sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe blogul tau am mai vazut recenzii realizate cartilor Monicai Ramirez. Nu pot decat sa iti spun felicitari pentru toata munca depusa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place tare mult cum scrii. Modul este unul simplu, dar atat de atragator. Felicitari, din nou, pentru aceasta recenzie minunata.
    De Monica Ramirez am auzit tot la tine pe blog. Good job, Monica!

    RăspundețiȘtergere
  10. Seductia apei? suna seducator. De altfel, mereu mi-am dorit sa citesc ceva scris de Monica Ramirez

    RăspundețiȘtergere
  11. O recenzie superba. Ma atrage pana si coperta cartii, ce sa mai zic de subiect. Am notat-o

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe