Treceți la conținutul principal

Wrap Store - oricând acolo pentru tine (și gadget-ul tău)


Am să încep cu o întrebare simplă: ți-ai putea imagina viața fără griji, probleme și stres? 
Viața în sine nu poate fi lipsită de griji, însă cine a menționat concret că mă refer la viața ta sau a mea? Nici vorbă! În joc este viața gadget-ului tău! De cât timp îl deții? În ce stare se prezintă? Și, cel mai important și cea mai des întâlnită întrebare: ce gadget deții? Telefon? Tabletă? Laptop?

Secolul în care ne aflăm se îndreptă tot mai mult spre evoluție, inovare și schimbare, încercând, în același timp, să prioriteze calitatea de altă dată. Printr-o manieră proprie, prin idei mai puțin întâlnite și un spirit competitiv de neînlocuit, un antreprenor se joacă cu lucruri pe care alții le-ar putea numi banalități. Și-a creat propria afacere, punând ideile cap la cap, ascultându-i pe alții și învățând de la cei mai buni. A creat Wrap Store, magazinul online dedicat în totalitate îngrijirii și siguranței gadget-ului tău. 


Moda se schimbă, trendurile se înnoiesc și tocmai din acest motiv, avem nevoie de oameni creativi care să cunoască anumite priorități și să pună în aplicare idei pe care nu mulți au curajul să le materializeze. Care este, de fapt, secretul unui plan dus la bun sfârșit? Pasiunea. Dorința de a crea prin oameni și pentru oameni. Grija pentru bunurile care ne înconjoară și de care uzăm zi de zi, neîncetat. Acestea sunt puținele, dar cele mai importante, aspecte care l-au determinat pe Natan să își contureze prin imaginație propria afacere. 

Începutul? Poate neașteptat. Clienții fideli? Mulțumiți în totalitate. De ce? Pentru că el răspândește ideea de calitate, de inovativ și personalizare. Prin ce anume o face? Cum reușește să readucă doza de siguranță necesară oricărui deținător de gadget-uri? 

Surprinzător sau nu, ca întreprinzător, creează un nou concept. Conceptul de skin personalizat
Not that kind of skin, ci un skin pentru telefonul, tableta sau laptopul tău, tocmai pentru a te scăpa de o grijă. Gadget-ul este nou, abia l-ai achiziționat și frica ta se îndreaptă spre a nu-l sparge? Află că nu mai trebuie să porți această frică cu tine mereu. Wrap Store oferă, prin intermediul skin-urilor disponibile, siguranță maximă. Husele pot fi chiar ineficiente, comparativ cu detaliile despre care urmează să îți povestesc. 

Cunoști senzația aceea de frică care se perindă pe lângă tine în momentul în care ți-ai achiziționat un telefon nou, de exemplu? Mai mult ca sigur știi despre ce vorbesc. Cu toții am simțit-o și o simțim de fiecare dată când ceva nou intră în posesia noastră. Și dacă tot mergem pe sinceritate, de câte ori nu te-ai trezit cu telefonul pe jos, spart, fără să fi apucat măcar să-i pui o husă sau o folie de sticlă pe ecran? Indisponibilitatea huselor, dar și dorința noastră de a deține tot ceea ce este mai nou pe piață, conduce, uneori, nu de fiecare dată, deoarece mai există și cazuri speciale, spre evenimente care se soldează cu pagube, cu investiții realizate degeaba. Speranța nu este pierdută, totuși. 

Cu noul concept de skin și skin personalizat îți iei o grijă de pe cap! Veni momentul, așadar, să te lași pe mâna unor experți, care se vor ocupa în totalitate atât de siguranța gadget-ului tău, cât și de aspectul lui. Prin opțiunea care îți permite să alegi fotografia pe care o dorești ca skin, telefonul tău va arăta ca nou, chiar și atunci când nu este. Și cine nu ar vrea să dea un refresh aspectului pe care vechiul telefon îl are? De ce să-l schimbi, când poți să-l personalizezi? 

Mergând tot pe același calapod, vă pot spune că sunt momente în viață în care ideea de personalizare contează cel mai mult. Suntem construiți în așa fel încât să ne atragă tot ceea ce ar putea avea legătură, oricât de puțin, cu anumite momente din viață, cu persoanele dragi nouă sau obiectele la care ținem foarte mult. Altfel spus, chiar dacă ești departe de persoanele dragi, de prieteni, de familie, Wrap Store îi poate aduce pe aceștia mai aproape de tine. Cum? Simplu! Alege o fotografie, transmite-o prin e-mail și telefonul tău va dispune de un skin personalizat cu imaginea pe care tu ți-o dorești. De ce să mai porți grijă și pozelor pe care le deții? Să nu le pierzi, să nu le uzezi, să fie la locul loc. Te asigur că dacă o poză nu este mereu cu tine, telefonul tău sigur este. Mergi undeva fără el? Cu mici excepții, răspunsul va fi nu. Și atunci, de ce să nu îi porți pe cei dragi tot timpul cu tine?


                                *sursă photo: Wrap Store -facebook
Ideea este că, dincolo de orice alte opțiuni, un skin ca acesta oferă avantaje atât gadget-ului tău, cât și ție. Cu alte cuvinte, skin-ul te poate scuti de cheltuieli în plus, fiind accesibil oricărui buzunar, iar telefonul tău sigur se va bucura de mai puține zgârieturi, de un aspect plăcut, dar și de un design care va atrage priviri. 

Nimic complicat! Acum poți fi și tu detașat! Detașat de grijile pe care le aveai în trecut legate de siguranța telefonului tău! iPhone, Samsung, Huawei, iPad, Mac? Pentru o îmbunătățire a acestora, există soluții! De ce să nu fie specialiștii Wrap Store cei care dau un refresh și îți aduc zâmbetul pe buze, iar pe cei care sunt departe, aproape de tine? 

Siguranță, vizibilitate plăcută ochiului, confort maxim în momentul atingerii, calitate și opțiunea de personalizare. Cu alte cuvinte, Wrap Store, magazinul online care aduce pe piața din România ideea de skin, o idee inovativă care abia așteaptă să te convingă și pe tine. 

Simplu sau de neuitat, pentru Wrap Store nimic nu-i complicat! 

Și, totuși, stai pe-aproape! Cât de curând, prin intermediul unui interviu, vom cunoaște secretele care stau la baza creării acestui concept!
Comentarii

 1. Hihi, super utila treaba asta, mai ales pentru clumsy people :D

  RăspundețiȘtergere
 2. ce tare, acum aflu si eu pentru prima data aceste informatii!

  RăspundețiȘtergere
 3. După ce te-am citit am frunzarit putin magazinul. Imi place 😁

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce tare! Nu stiam de acest site. O sa intru si eu sa vad ce gasesc

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte interesant, nu știam de așa ceva.
  Dau fuga pe site să văd detaliile.

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte interesant. Nu știam de existența acestui site. Este minunat pentru cadouri, fie că le cumperi pentru cineva drag sau chiar pentru tine. :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Fain tare ce spui tu acolo. De tinut minte pentru un viitor cadou personalizat.

  RăspundețiȘtergere
 8. Cat de tare, nu stiam de asa ceva, imi place mult ideea. Clar vreau si eu sa incerc experienta asta cu husa personalizata, am sa ma uit pe site mai atent

  RăspundețiȘtergere
 9. Ce drăguț! Un cadou perfect familiei sau chiar pentru noi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că te încântă ideea aceasta de skin personalizat!

   Ștergere
 10. Conceptul e tare interesant, poti gasi un cadou dragut pentru cineva drag.

  RăspundețiȘtergere
 11. nu stiam de asa ceva pana acum, dar e o idee foarte bna

  RăspundețiȘtergere
 12. Foarte faina ideea de husa personalizata. :D
  P.S. Eu recunosc ca am patit-o sa sparg telefon nou, la nici o sapt de la achizitie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te înțeleg perfect! M-am confruntat și eu cu această situație!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Recenzie - Minunea de R.J. Palacio

Editura: Arthur
Autor: R.J. Palacio
Număr de pagini: 336
Colecția: Cărțile de aur ale copilăriei„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile şi vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinţii săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la şcoală.

Minunea este o poveste emoţionantă despre curaj şi bunătate, despre integrare şi acceptare, scrisă cu sensibilitate şi umor. „Nu judeca după aparenţe" pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul prinţ: „Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi."Cine s-ar fi gândit că, de fapt, o carte dedicată copiilor nu este doar o carte pentru acei copii care se remarcă prin vârstă? Cine s-ar fi gândit, măcar o clipă, că…