Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Wrap Store - oricând acolo pentru tine (și gadget-ul tău)


Am să încep cu o întrebare simplă: ți-ai putea imagina viața fără griji, probleme și stres? 
Viața în sine nu poate fi lipsită de griji, însă cine a menționat concret că mă refer la viața ta sau a mea? Nici vorbă! În joc este viața gadget-ului tău! De cât timp îl deții? În ce stare se prezintă? Și, cel mai important și cea mai des întâlnită întrebare: ce gadget deții? Telefon? Tabletă? Laptop?

Secolul în care ne aflăm se îndreptă tot mai mult spre evoluție, inovare și schimbare, încercând, în același timp, să prioriteze calitatea de altă dată. Printr-o manieră proprie, prin idei mai puțin întâlnite și un spirit competitiv de neînlocuit, un antreprenor se joacă cu lucruri pe care alții le-ar putea numi banalități. Și-a creat propria afacere, punând ideile cap la cap, ascultându-i pe alții și învățând de la cei mai buni. A creat Wrap Store, magazinul online dedicat în totalitate îngrijirii și siguranței gadget-ului tău. 


Moda se schimbă, trendurile se înnoiesc și tocmai din acest motiv, avem nevoie de oameni creativi care să cunoască anumite priorități și să pună în aplicare idei pe care nu mulți au curajul să le materializeze. Care este, de fapt, secretul unui plan dus la bun sfârșit? Pasiunea. Dorința de a crea prin oameni și pentru oameni. Grija pentru bunurile care ne înconjoară și de care uzăm zi de zi, neîncetat. Acestea sunt puținele, dar cele mai importante, aspecte care l-au determinat pe Natan să își contureze prin imaginație propria afacere. 

Începutul? Poate neașteptat. Clienții fideli? Mulțumiți în totalitate. De ce? Pentru că el răspândește ideea de calitate, de inovativ și personalizare. Prin ce anume o face? Cum reușește să readucă doza de siguranță necesară oricărui deținător de gadget-uri? 

Surprinzător sau nu, ca întreprinzător, creează un nou concept. Conceptul de skin personalizat
Not that kind of skin, ci un skin pentru telefonul, tableta sau laptopul tău, tocmai pentru a te scăpa de o grijă. Gadget-ul este nou, abia l-ai achiziționat și frica ta se îndreaptă spre a nu-l sparge? Află că nu mai trebuie să porți această frică cu tine mereu. Wrap Store oferă, prin intermediul skin-urilor disponibile, siguranță maximă. Husele pot fi chiar ineficiente, comparativ cu detaliile despre care urmează să îți povestesc. 

Cunoști senzația aceea de frică care se perindă pe lângă tine în momentul în care ți-ai achiziționat un telefon nou, de exemplu? Mai mult ca sigur știi despre ce vorbesc. Cu toții am simțit-o și o simțim de fiecare dată când ceva nou intră în posesia noastră. Și dacă tot mergem pe sinceritate, de câte ori nu te-ai trezit cu telefonul pe jos, spart, fără să fi apucat măcar să-i pui o husă sau o folie de sticlă pe ecran? Indisponibilitatea huselor, dar și dorința noastră de a deține tot ceea ce este mai nou pe piață, conduce, uneori, nu de fiecare dată, deoarece mai există și cazuri speciale, spre evenimente care se soldează cu pagube, cu investiții realizate degeaba. Speranța nu este pierdută, totuși. 

Cu noul concept de skin și skin personalizat îți iei o grijă de pe cap! Veni momentul, așadar, să te lași pe mâna unor experți, care se vor ocupa în totalitate atât de siguranța gadget-ului tău, cât și de aspectul lui. Prin opțiunea care îți permite să alegi fotografia pe care o dorești ca skin, telefonul tău va arăta ca nou, chiar și atunci când nu este. Și cine nu ar vrea să dea un refresh aspectului pe care vechiul telefon îl are? De ce să-l schimbi, când poți să-l personalizezi? 

Mergând tot pe același calapod, vă pot spune că sunt momente în viață în care ideea de personalizare contează cel mai mult. Suntem construiți în așa fel încât să ne atragă tot ceea ce ar putea avea legătură, oricât de puțin, cu anumite momente din viață, cu persoanele dragi nouă sau obiectele la care ținem foarte mult. Altfel spus, chiar dacă ești departe de persoanele dragi, de prieteni, de familie, Wrap Store îi poate aduce pe aceștia mai aproape de tine. Cum? Simplu! Alege o fotografie, transmite-o prin e-mail și telefonul tău va dispune de un skin personalizat cu imaginea pe care tu ți-o dorești. De ce să mai porți grijă și pozelor pe care le deții? Să nu le pierzi, să nu le uzezi, să fie la locul loc. Te asigur că dacă o poză nu este mereu cu tine, telefonul tău sigur este. Mergi undeva fără el? Cu mici excepții, răspunsul va fi nu. Și atunci, de ce să nu îi porți pe cei dragi tot timpul cu tine?


                                *sursă photo: Wrap Store -facebook
Ideea este că, dincolo de orice alte opțiuni, un skin ca acesta oferă avantaje atât gadget-ului tău, cât și ție. Cu alte cuvinte, skin-ul te poate scuti de cheltuieli în plus, fiind accesibil oricărui buzunar, iar telefonul tău sigur se va bucura de mai puține zgârieturi, de un aspect plăcut, dar și de un design care va atrage priviri. 

Nimic complicat! Acum poți fi și tu detașat! Detașat de grijile pe care le aveai în trecut legate de siguranța telefonului tău! iPhone, Samsung, Huawei, iPad, Mac? Pentru o îmbunătățire a acestora, există soluții! De ce să nu fie specialiștii Wrap Store cei care dau un refresh și îți aduc zâmbetul pe buze, iar pe cei care sunt departe, aproape de tine? 

Siguranță, vizibilitate plăcută ochiului, confort maxim în momentul atingerii, calitate și opțiunea de personalizare. Cu alte cuvinte, Wrap Store, magazinul online care aduce pe piața din România ideea de skin, o idee inovativă care abia așteaptă să te convingă și pe tine. 

Simplu sau de neuitat, pentru Wrap Store nimic nu-i complicat! 

Și, totuși, stai pe-aproape! Cât de curând, prin intermediul unui interviu, vom cunoaște secretele care stau la baza creării acestui concept!




Comentarii

  1. Hihi, super utila treaba asta, mai ales pentru clumsy people :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ce tare, acum aflu si eu pentru prima data aceste informatii!

    RăspundețiȘtergere
  3. După ce te-am citit am frunzarit putin magazinul. Imi place 😁

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare! Nu stiam de acest site. O sa intru si eu sa vad ce gasesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant, nu știam de așa ceva.
    Dau fuga pe site să văd detaliile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant. Nu știam de existența acestui site. Este minunat pentru cadouri, fie că le cumperi pentru cineva drag sau chiar pentru tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Fain tare ce spui tu acolo. De tinut minte pentru un viitor cadou personalizat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de tare, nu stiam de asa ceva, imi place mult ideea. Clar vreau si eu sa incerc experienta asta cu husa personalizata, am sa ma uit pe site mai atent

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce drăguț! Un cadou perfect familiei sau chiar pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te încântă ideea aceasta de skin personalizat!

      Ștergere
  10. Conceptul e tare interesant, poti gasi un cadou dragut pentru cineva drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu stiam de asa ceva pana acum, dar e o idee foarte bna

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte faina ideea de husa personalizata. :D
    P.S. Eu recunosc ca am patit-o sa sparg telefon nou, la nici o sapt de la achizitie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect! M-am confruntat și eu cu această situație!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe