Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Idei de cadouri pentru EL - niciodată prea devreme sau prea târziu pentru un cadou


Astăzi, dragile mele, vreau să consemnez un articol care va viza partea de cadouri pentru el. M-am gândit la acest articol, tocmai pentru că suntem în luna cadourilor, însă ideile de cadouri pe care le voi aminti nu sunt valabile doar pe perioada Crăciunului sau a lunilor de iarnă.
Dimpotrivă, m-am gândit la o serie de cadouri de actualitate atât când vine vorba despre această perioadă, cât și atunci când este ziua lui, aniversarea voastră sau, pur și simplu, trebuie să duci o mică atenție unui bărbat la un anume eveniment.
Indiferent de motiv, vreau ca aceste idei de cadouri să vă ajute și să vă inspire.
Am gândit acest articol din mai multe puncte de vedere. Astfel, vă voi prezenta câteva idei de cadouri pentru el atât din punct de vedere al bugetului, cât și din punct de vedere al categoriei din care produsele care urmează a fi amintite fac parte.



La ce mă refer mai exact? Ei bine, tocmai urmează să-ți spun! 

Nu voi da foarte multe idei de cadouri, pentru a nu vă pierde pe parcursul articolului. Pe ce o să pun accent? Pe partea de produse de îngrijire, pe parte de cărți și agende și nu în ultimul rând, pe partea de jocuri, pentru că bărbaților le plac interacțiunea și jocurile cu prietenii. 

Să le luăm, totuși, pe rând. 

Produse de îngrijire - cu acestea sigur nu dai greș

Șampon Organic Deep Wood No. 07


Șamponul Organic Deep Wood No. 07 este un șampon vegan, cruelty free, cu ingrediente naturale și uleiuri esențiale din lemn de santal și lemn de cedru, ulei de avocado presat la rece și aloe vera.
Un șampon este mereu o idee de cadou potrivită, pentru că în acest fel îi poți arăta că te gândești la el din toate punctele de vedere. 
În plus, de obicei, bărbații nu pun foarte mare accent pe partea de șampoane când le achiziționează, așa că poți avea tu grijă să iei exact ceea ce este bine pentru el.

Balsam Organic Deep Wood No. 08 


Și dacă tot am menționat mai sus de șampon, este bine ca odată cu acesta să ne gândim să achiziționăm și un balsam de păr. Acesta va îmbunătăți sănătatea scalpului și-l va proteja. Ba mai mult decât atât, acest balsam de păr de la Zenz stimulează foliculii și creșterea părului prin curățarea delicată a scalpului. 

Gel de duș și șampon Wild Life for men


În cazul în care știi că bărbatul din viața ta sau o anume cunoștință nu folosește balsam de păr, ei bine, poți opta pentru varianta 2 în 1. Adică pentru gelul de duș și șamponul Wild Life for men
Având un miros plăcut de lemongrass și în compoziție ulei de argan și ulei de măsline presat la rece, acest produs are rolul de a hidrata părul și pielea, dar și de a le calma. 

Atât șamponul Organic Depp Wood No. 07, cât și balsamul Organic Deep Wood No. 08, respectiv gelul de duș și șamponul Wild Life for men pot fi achiziționate online de pe Narah Cosmetice Naturale

Produse de papetărie - cu cât mai mult, cu atât mai bine

Agendă personalizată


Nu știu câte dintre voi mizați pe produsele de papetărie, însă este cert faptul că acestea se pot încadra cu lejeritate în categoria cadourilor reușite sau chiar perfecte. Spun asta în sensul în care, o idee potrivită de cadou mi se pare agenda. Cui nu-i trebuie o agendă?
În cazul în care bărbatul din viața voastră este o persoană organizată și mereu își pune ideile la punct sau le notează într-un carnețel, atunci, cu siguranță, o agendă va fi perfectă! Pe aceasta o va putea lăsa acasă sau dimpotrivă, o va putea lua cu el la birou!

Cărțile de business/dezvoltare personală

Printre preferatele bărbaților se numără și cărțile. Este adevărat, nu sunt pe gustul tuturor, însă în majoritatea cazurilor, o carte-două drept cadou este soluția cea mai potrivită. O carte-două și poate încă alte câteva mici detalii. 
În acest sens, eu am ales drept editură reprezentativă, editura Act și Politon. De ce Act și Politon? Ei bine, pe lângă faptul că aceștia dețin cele mai multe cărți audio de business, dezvoltare personală, spiritualitate etc, ei mai au și o gamă foarte largă de cărți fizice. 

Dacă și bărbatul din viața ta preferă să citească sau să asculte o carte, atunci cu siguranță Trezește uriașul din tine de Anthony Robbins sau Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă de Clay Mathile pot fi o variantă. 
Le-am ales pe acestea două ca fiind reprezentative pentru că Antony Robbins este unul dintre cei mai cunoscuți speakeri, iar domeniul afacerilor este de interes pentru foarte mulți bărbați. 
Ca urmare, una dintre aceste cărți s-ar putea să fie exact ceea ce trebuie! 

Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă (Run Your Business, Don't Let it Run You)


Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă (Run Your Business, Don't Let it Run You), de Clay Mathile, este un ghid care se adresează micilor întreprinzători şi oamenilor de afaceri cu experienţă pentru a-i ajuta să-şi dezvolte afacerea astfel încât să devină tot mai profitabilă.

Acest ghid, bazat pe metoda simplă DOC – Direcţie, Operare, Control, vă învaţă cum să vă comportați cu angajaţii voștri şi cum să îi motivați pentru a fi mai productivi. O companie în care fiecare ştie ce are de făcut şi are acces la informaţii este o companie de succes. Prin urmare, aplicați managementul profesionist şi implicați-i pe toţi în atingerea obiectivelor pe termen scurt şi lung.

Vă întrebați cum să deveniți conducători mai buni şi mai eficienți? Clay Mathile are răspunsul. Urmați-i sfaturile, puneți în aplicare metodele învăţate şi monitorizați rezultatele. Veți fi uimiți să aflați că soluţia este la voi, iar schimbarea majoră ţine de atitudinea voastră.  


Trezește uriașul din tine / Awaken the Giant Within de Tony Robbins



Trezește uriașul din tine / Awaken the Giant Within de Tony Robbins este o carte care îți aduce aminte de visul tău, oricare ar fi acesta. Visul acela pe care l-ai uitat între timp pentru că te-ai lăsat copleșit de toate responsabilitățile cu care te-a delegat viața. Așadar, e timpul să-ți împlinești visul! Cartea lui Tony Robbins are menirea de a te ajuta pe acest drum oferindu-ți motivația și instrumentele necesare, și, mai presus de toate, amintindu-ți că, în adâncul tău zace un uriaș capabil să facă orice, doar că, trebuie mai întâi să îl trezești. 

Tony Robbins este antreprenor, consilier și coach de succes, printre clienții săi numărându-se personalități din lumea sportului, a muzicii, a filmului, a afacerilor și chiar președinți de stat. Robbins este totodată și filantrop și autor de bestselleruri care au schimbat de-a lungul timpului modul de a gândi și de a percepe lumea a milioane și milioane de oameni. Asta pentru că Tony Robbins este expert în psihologia schimbării, iar oamenii simt pe cont propriu cum percepțiile li se modifică considerabil pe parcursul simplei lecturi a unei cărți de-ale sale. Unele dintre cele mai de succes volume semnate de el sunt: Putere nemărginită (1986), Trezește uriașul din tine (1991), Mesaje de la un prieten (1995), Banii: stăpânește jocul (2014) sau De neclintit (2017).

În cartea de față, Tony Robbins îți dezvăluie secretele stăpânirii de sine, ajutându-te ulterior să descoperi care este adevăratul scop al vieții tale și să preiei controlul asupra ei. Multe din conceptele acestei cărți se regăsesc în cursul susținut live de Tony Robbins, intitulat Date with Destiny (Întâlnire cu destinul). 


p.s citesc în acest moment Trezește uriașul din tine și este superbă! Cadoul perfect!

De altfel, nu putem exclude nici cadourile clasice, reprezentate de ceasuri, seturi cu pix, stilou, curea, portofel! De această dată, însă, am zis că trebuie să depășim nivelul de clasic și să trecem puțin la un alt nivel.

Sper ca acest articol să vă fie de folos! 

Voi pentru ce optați când vine vorba despre a face un cadou partenerului sau bărbatului din viața voastră?

Comentarii

  1. in general mizez pe produse cosmetice mai deosebite, ceva diferit, haine sau carti. plus chestii siropoase

    RăspundețiȘtergere
  2. De produsele zenz știu și eu ca sunt mega bune. 😊 😊

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa... cu recomandarile finale sunt de acord. Cartile sunt extraordinare. le-am citit, mi-au placut, le recomand...
    In ce priveste produsele masculine de care vorbeai la inceput... daca ai un barbat care cumpara samponul fiindca scrie pe el SAMPON, fara sa isi bata capul cu orice alt detaliu, strici orzul pe gaste :)))).


    RăspundețiȘtergere
  4. Imediat am de facut un cadou pentru ”el” , multumesc de ponturi cateva le voi pune si eu in aplicare

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu ma prea dau in vant cu cadourile pentru el, nu prea ne potrivim la gusturi si cand primeste ceva, aleg carti mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mereu cand am de facut un cadou unui barbat, fie ca e vorba de prietenul meu, tata sau fratele, imi e tare greu. Sunt bune propunerile!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte potrivite ideile sugerte de tine pentru cadouri. Cu atât mai mult cu cât urmează încă o sărbătoare si nici ziua îndrăgostiților nu este (chiar așa) departe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este destul de greu sa-l multumesc si sa-i fac cadoul potrivit. De obicei sunt atenta la dorintele pe care le are. Ma orientez spre cosmetice, parfumuri sau ceasuri de obicei

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand vine vorba de cadouri pentru barbati, mereu sunt in pana de idei. Mersi de recomandari !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Spune adio răcelii și gripei și urează-i bun venit poftei de mâncare

Bună, dragii mei! Astăzi doresc să vă vorbesc nu despre răceală și gripă, ci despre cum putem scăpa de acestea prin intermediul mierii de la Apidava. Încep prin a vă întreba: Câți dintre voi nu v-ați confruntat anul acesta cu o mică răceală sau cu o gripă care v-a țintuit la pat pentru câteva zile bune? La mine în familie, nu a scăpat aproape nimeni. Atât eu, cât și tata, respectiv mama, ne-am luptat cu simptome groaznice și puternice de răceală și gripă. Mama ne-a îmbolnăvit, oarecum, pe mine și pe tata, însă, cunoscând un vechi truc din bătrâni, ea a acționat și simptomele, treptat, s-au mai redus, aducând cu plecarea lor o stare de bine. Despre ce truc este vorba? Vedeți voi, bătrânii nu se bazau niciodată pe medicamente, pe comprimate, ci încercau mereu să găsească soluția în natură, considerând că un produs de calitate își va face efectul mult mai bine, decât niște simple pastile, care după ce le consumi nu îndepărtează în totalitate "răul" care te po

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe