Treceți la conținutul principal

Recenzie ''Fluturi striviți" de M.Anjelais

                                                                Fluturi striviți
Nume: Fluturi striviți
Editura:Rao
Autor: M.Anjelais
Număr de pagini: 218

 • M-am gândit să fac o recenzie și acestei cărți ca să pot împărtășii cu voi ceea ce citesc,gânduri,păreri despre respectivele cărți și multe altele.
 • Când am luat această carte în mână îmi parea atît de fragilă în cât mi-a fost teamă să o deschid ,ca nu cumva să rămân cu filele în mână. Acest aspect al cărții m-a determinat ca pentru o perioadă să nu o citesc. A stat destul de mult timp în biblioteca mea fără să fie citită.
 • Cartea aceasta este singura carte care m-a făcut să am un fel de antipatie față de unul dintre personaje. Deși micuț ,sensibil și foarte inteligent ,Cadence este băiatul pe care l-am catalogat ca fiind unul dintre cele mai enervante personaje.
 • Nu spun că nu era,deoarece avea un comportament foarte ciudat,nepermițându-i fetei cu care a copilărit de atâta timp,să stea pe patul lui. Aceasta trebuia să stea pe jos,pentru a nu-l supăra pe el și a-i face plăcerea.
 • Cu timpul acesta a crescut,însă ,nu s-a schimbat deloc. Boala lui s-a agravat.
 • Nu am să vă spun de ce suferea pentru a nu descifra misterul acestei cărți.
 • Pot spune sincer că îmi venea să-l bat pe acest personaj și nu aș fi acceptat să îmi facă niciodată ce i-a făcut lui Sphinxie.
 • Un lucru important este și faptul că mamele lor au fost și reprezintă un sprijin atât una pentru cealaltă,cât și pentru copii. Cei doi,Cadence și Sphinxie ,au fost promiși de multă vreme unul altuia,însă se va ajunge până la acel punct culminant ?
 • Asta este o întrebare bună. Ce se va întâmpla pe parcursul poveștii,nu este deloc după așteptările lor.
 • Cartea aceasta m-a ținut cu sufletul la gură,iar sfârșitul tragic mi-a adus lacrimi în ochi.
 • Vă doresc lectură plăcută!
 • Pe mine mă puteți găsi pe pagina mea dedicată cărților unde vă aștept cu cel mai mare drag : https://www.facebook.com/BooksLovers.12/

Comentarii

 1. Mă tot gândeam la cartea asta și cu siguranță o voi cumpăra și citi din cauza acestei recenzii.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mă bucur că te-am făcut să vrei să o citești! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Super recenzie. :) Am vazut cartea asta pe undeva dar nu i-am dat prea mare importanta, insa acum sunt foarte curioasa si cred ca mi-o voi lua. :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Recenzie - Minunea de R.J. Palacio

Editura: Arthur
Autor: R.J. Palacio
Număr de pagini: 336
Colecția: Cărțile de aur ale copilăriei„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile şi vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinţii săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la şcoală.

Minunea este o poveste emoţionantă despre curaj şi bunătate, despre integrare şi acceptare, scrisă cu sensibilitate şi umor. „Nu judeca după aparenţe" pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul prinţ: „Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi."Cine s-ar fi gândit că, de fapt, o carte dedicată copiilor nu este doar o carte pentru acei copii care se remarcă prin vârstă? Cine s-ar fi gândit, măcar o clipă, că…