Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Despre autorii Librex

Bună, dragilor!

De-a lungul timpului am citit o sumedenie de cărți ale autorilor români și făcând un bilanț al tuturor cărților citite, dar și a autorilor, am ajuns la concluzia că autorii editurii Librex sunt cei care predomină.
Această postare este una specială, deoarece aici doresc să îmi exprim aprecierea față de acești autori minunați, care mi-au înseninat zilele, m-au făcut să plâng, chiar și atunci când nu era de plâns. Am ales să plâng la fiecare final de roman, la fiecare final de carte, poate, în unele momente, deoarece mi-a părut rău că am terminat lectura sau, din contră, de fericire.


Așadar, datorită unor autori precum Monica Ramirez, Oana Arion, Lina Moacă, Natașa Alina Culea, Rodica Mijaiche, Nieves F Joy, viața mea s-a îmbunătățit în materie de citit cu fiecare pagină pe care am ales să o dau. O nouă zi, însemna o nouă lectură a unuia dintre acești autori.

Monica Ramirez

5. Abis


Încep cu Monica Ramirez, căreia doresc să îi mulțumesc pentru toate lecturile absolut superbe. Doresc, de asemenea, să îi mulțumesc pentru încredere și pentru reacțiile extrem de emoționante în ceea ce privesc recenziile pe care le-am realizat cărților ei.
Pentru mine, Monica este o autoare perfectă, pe care o recomand cu mare drag și pe care o îndrăgesc. Ea este cea ale cărei cărți le-aș reciti oricând, doar pentru a mă delecta, din nou, cu acele povești pe care ea le conturează cu atât de multă precizie.

Am început să cunosc stilul Monicăi prin prisma seriei Alina Marinescu, o serie care a rămas într-un colțișor al inimii, pe care îl protejez, deoarece nu doresc să dispară nicio informație, nicio stare sau sentiment pe care această serie mi l-a indus și mi l-a provocat în momentul lecturării.

Am iubit personajul Alina Marinescu, dar, totodată, l-am iubit și pe Alex, pe Marius, un personaj extrem de puternic, la fel cum toate sunt. Aceste trei personaje au format triunghiul perfect, un triunghi al iubirii, care s-a transformat, la un moment dat, mai precis după primele capitole, în pătrat. De ce? Pentru că al patrulea colț am fost eu.

Cu nostalgie constat că am terminat seria de citit, însă aceasta se atenuează atunci când mă gândesc că seria Alina Marinescu nu se va termina niciodată în inima și în sufletul meu. Seria Alina Marinescu este cea care trăiește, chiar și după un sfârșit impus de autoare.

Tot Monica, mi-a deschis apetitul și pentru cărțile historical romance, dar și fantasy, astfel că m-am bucurat de o serie de lecturi precum Seducția apei, Traficantul de umbre, Kit Black, Viață dublă la Veneția, respectiv Fantoma de pe lac.

Am iubit fiecare roman în parte și mi s-a demonstrat faptul că Monica este o autoare care se descurcă în orice situație. Dacă la început credeam că ea este o creatoare perfectă a seriilor precum seria Alina Marinescu, lecturând și alte cărți, am ajuns la convingerea că aceasta este și o autoare care știe să scrie într-un mod cu totul fermecător și cărți stand alone.

Cu alte cuvinte, cărțile Monicăi sunt must read-uri, care nu trebuie să lipsească din nicio bibliotecă.

Citiți Monica Ramirez și vă veți îndrăgosti.

Oana Arion


O altă autoare, care m-a cucerit instant este Oana Arion. Nu am cuvinte să o descriu pe Oana, la fel cum am cuvinte prea puține pentru a descrie seria Nemuritor.

Extrem de captivantă, cu tentă vampirească, cu puțină dragoste, dar și magie pe ici pe acolo, Oana Arion a reușit să creeze o serie pentru care, cu drag, mi-aș dori să văd o ecranizare.

Pe tot parcursul lecturării seriei am avut impresia că urmăresc un serial, un serial foarte bine regizat, cu personaje perfect conturate, dar cu imperfecțiuni care te fac să le îndrăgești și mai mult.
Treptat, însă, am realizat că, de fapt, ritmul în care se desfășoară acțiunea, caracterele personajelor au fost create, de nimeni alta, decât de Oana Arion, o autoare care mereu îmi va rămâne la suflet. O autoarea care m-a amețit, mi-a răsucit cuțitul în inimă și s-a jucat cu mine după bunul plac.

O iubesc pe Victoria, pe Arrio, pe Ian, dar cel mai mult, o îndrăgesc pe cea care a dat viață, pe parcursul atâtor pagini, acestor personaje.

Nu pot decât să spun un sincer Mulțumesc! pentru o serie de excepție, pentru toate emoțiile stârnite și pentru toate lacrimile vărsate, în momentul în care a venit timpul să finalizez ultimul volum.

Oana, you are the best of the best. Aștept cu drag să descopăr creații noi, deoarece știu sigur că inima mea se va îndrăgosti, din nou, de personajele pe care urmează să le contureze această autoare.

Nu ezitați în a descoperi lumea creată de Oana Arion, căci fie că ești adept sau nu al fantasy-ului, vei iubi seria Nemuritor, măcar 10% din cât de mult o iubesc eu.

Rodica Mijaiche


De asemenea, nu pot să o omit nici pe Rodica Mijaiche, autoarea care mi-a oferit câteva lecturi perfecte. Cartea ei Anotimpul iubirii, încă se numără printre cele mai calitative cărți citite de mine în anul 2017.
Această autoare este o expertă a romanelor de dragoste, dar și a seriilor în care, pe primul loc, își face simțită prezența iubirea. Fie că am călătorit prin Roma, fie prin New York, eu tot surprinsă am fost de lucrurile pe care le-am aflat în timpul acordat lecturii.

New York. Pasiuni ascunse este carte pe care am citit-o instant. O operă care mi-a oferit exact ceea ce aveam nevoie. Iubire, putere, ură, tristețe. Toate acestea, puse la un loc de către o autoare precum Rodica Mijaiche ajung să formeze acel totunitar de care orice cititor are nevoie.

Calitatea volumelor crește treptat, astfel că Rodica Mijaiche conturează caractere puternice, introduce imagini ale trecutului peste care personajele trebuie să treacă, însă, totodată, ea oferă prilejul cititorilor de a se afunda în întregime în lectură.

Nu știu dacă Rodica a dorit să construiască o carte precum un nisip mișcător în care te tot cufunzi, însă asta i-a ieșit. Am fost și sunt una dintre cititoarele care mereu vor dori să citească tot ce este scris de Rodica Mijaiche.

Calitate și suspans. Opere de succes. Rodica Mijaiche. Împreună, definiția, indirectă, pentru perfecțiune.

Vă îndemn, de asemenea, să citiți cărțile Rodicăi Mijaiche, deoarece merită și ea vă va surprinde cu fiecare pagină.

Seria Pasiuni, Secrete sau Anotimpul iubirii, una dintre acestea trebuie să vă cucerească.

Natașa Alina Culea


Una dintre autoarele care mi-a marcat existența este Natașa Alina Culea. Când credeam că lumea se prăbușește, iar eu cad în neant am fost salvată prin prisma unei lecturi fabuloase. Natașa, bărbații și psihanalistul este romanul, care m-a pus pe picioare. Romanul care mi-a redat speranță și mi-a construit noi aripi mai mari și mai rezistente.

Această scriere a venit precum un val, precum o învățătură și din acel moment, pentru mine, Natașa este un profesor, un părinte, care, indirect, m-a ascultat, m-a făcut să îmi recapăt speranța, dar și să mă regăsesc pe mine dintr-o tornadă de gânduri. Natașa este cea pe care o îndrăgesc și o apreciez, în special, pentru că a fost picătura de care am avut nevoie pentru a termina tabloul de mult început.

Culoarea, speranța, gândurile pozitive mi-au fost redate cu seninătate prin intermediul cărții Natașa, bărbații și psihanalistul.

De aceea, cât de des voi putea voi recomanda această carte, deoarece merită din plin să fie citită, iar dacă lecturarea ei se face la momentul potrivit, vă asigur să acea grație pe care toți o avem, va păși pe cărări noi, mai încrezătoare și mai puternică.

Oh, Natașa, cum aș putea să îți mulțumesc pentru o astfel de lectură? Cuvintele nu îmi ajung să descriu fiecare adevăr pe care ea are puterea de a-l exterioriza, de a-l scrie și de a-l împărtăși cu alții.

Recomand cu dragă inimă acest roman, mai ales atunci când simțiți că nu vă găsiți locul.

Lina Moacă


Mi-a luat ceva timp până să o descopăr pe Lina Moacă. Cu timpul, însă, parcă mereu auzeam de ea, parcă mereu exista ceva care să aducă în discuție operele sale. 

Datorită cărții Magnetism am reușit să descopăr încă una dintre autoarele acelea, care prin operele lor îți ajung direct la inimă. Ciudat, nu? Cum ajungi să te atașezi de autori, chiar și doar prin prisma lecturilor. 

Când vine vorba despre Lina Moacă mă gândesc la o autoare finuță, o autoare care știe cum să te țină pe jar, dar și un suflet care depune multă muncă pentru a-și contura ideile exact așa cum dorește. Rezultatul final? Capodoperă. 

Nu cred că trebuie să vă mi spun că sunt extrem de dezamăgită de faptul că nu am descoperit-o mai repede, însă mă consider norocoasă, totuși, pentru că am avut prilejul de a citi una dintre operele sale. 

În ochii mei, volumul Magnetism este o fântână în care trebuie să sapi adânc pentru a ajunge la locul de unde izvorăște apa, căci împreună cu personajele create de aceasta, aventura atinge cote alarmante, iar suspansul se ridică pe culmi înalte ale literaturii. 


Nieves F Joy


Nieves F Joy? O autoare care m-a emoționat până la lacrimi. Una dintre acele autoare care pune atât de mult suflet în creațiile ei. 

Citind cartea Suflet rebel, parcă comunicam, indirect, cu autoarea, căci atât de profundă și de sensibilă a fost cartea, încât am știut că o parte din sufletul autoarei este transpus în ea. 
Totodată, m-am ales cu o nouă prietenă pe nume Raisa, o prietenă care mi-a oferit prilejul de a o descoperi, de a o cunoaște și de a împărtăși și cu alții ceea ce am aflat despre ea. 

În nuanțe de gri și de negru, Nieves F Joy a zugrăvit un adevărat tărâm al sentimentelor, un izvor al vorbelor dureroase, dar și a trăirilor intense. Prin toate acestea am ajuns să descopăr o operă de calitate, un volum care m-a însoțit în orice clipă. Nieves F Joy a conturat o poveste căreia nu i-am putut spune nu, o poveste în care am trăit chiar eu, alături de personaje. 

Când vine vorba despre această autoare, tot ce îmi rămâne de spus este: Mai vreau. Mai vreau să petrec timp alături de un personaj precum este Raisa

Cred că și voi vă veți convinge la momentul oportun, iar atunci eu o să intervin și o să spun: Ți-am spus eu! Scrierile acestea ajută chiar ș un cititor să se dezvolte, însă, în același timp, arată că personajele lui Nieves F Joy sunt mereu acolo pentru tine. Cu ajutorul lor poți trece și tu mai departe. 

Aceștia sunt autorii pe care i-am descoperit până acum, însă tot aici doresc să mai amintesc câțiva pe care îmi doresc să îi citesc de atât de mult timp, însă nu am reușit până în prezent. 

Aici se încadrează Raluca Butnariu, Lavinia Călina, Nicoleta Tudor, Corina Cîndea, Gabrielle Guvenel, Andreea Blându și mulți alții!

Celor pe care i-am citit nu pot decât să le mulțumesc pentru toate călătoriile prin locuri speciale, alese cu grijă, dar și pentru poveștile atât de captivante, acele povești care abia atunci încep, când pe ultima pagină apare expresia SFÂRȘIT!

Comentarii

  1. Îți mulțumesc, suflețel!❤
    Din nou ai reușit să-mi zdruncini din temelii inima. Te cuprind cu mult drag!�� Îți doresc ca 2018 să îți fie de poveste. LY!��❤��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc și eu pentru o lectură emoționantă, care m-a lăsat mască.

      De asemenea, îți doresc și eu un an plin de realizări pe toate planurile.

      Love you too! ❤❤

      Ștergere
  2. Frumos, dar am înțeles, din păcate, că cei de la Librex sunt neserioși cu anumite persoane. Na, nu mă bag! :) Felicitări pentru intenție!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am avut probleme de acest gen. Mulțumesc mult pentru apreciere!

      Ștergere
  3. Nu i-am citit nici pe unul, însă am auzit de foarte mulți dintre ei.
    Felicitări pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit despre multi dintre acesti autori. Insa cel mai des am auzit de Natasa, Oana și Monica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca acesti autori chiar scriu bine. Dupa modul in care i-ai descris si dupa felul in care ai spus despre cartile lor, nu ai cum sa nu convingi. M-ai convins si pe mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur! Doream să îmi exprim aprecierea față de ei într-un fel. Așa am ajuns la concluzia că un articol de acest gen ar fi potrivit.

      Ștergere
  6. Imi place mult faptul ca ai ales sa prezinti cate ceva despre acesti autori. Nu am auzit despre ei pana acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe blogul meu găsești o sumedenie de recenzii. Multe aparțin cărților scrise de acești autori.

      Ștergere
  7. Mi-am notat cateva carti. Sper sa apuc sa le citesc :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne cat de mult citesti!💜 mi-am pus si eu pe lista cateva carti.

    RăspundețiȘtergere
  9. E frumos cand cartile ne transpun intr-o alta lume si putem trai alaturi de personaje intamplarile! Ai descoperit niste autori faini din ce observ, unele titluri mi-au atras atentia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și preferați mei, de asemenea.

      Mă bucur că ți-au atras câțiva atenția.

      Ștergere
  10. Îți mulțumim pentru ne-ai ajutat sa ii cunoastem, o sa imi notez si eu, chiar mi-ar placea sa citesc cateva dintre scrierile lor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumos acest articol. Cateva titluri mi se par tare interesante de citit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu doar ca nu cunosteam multi dintre autorii enumerati de tine, ci nu cunosteam atat de multe informatii. E frumos sa stii cat mai multe despre cel care scrie. Multumim pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu aceasta ocazie am mai descoperit si eu catia autori, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si mie-mi place senzatia oferia de o lectura buna. Ma deconectez cand citesc, sufar si ma bucur alatur de personajele mele preferate. Nu am citit inca niciunul din autorii mentionati de tine, dar ii voi lua in considerare pe viitor. Ca si tine cred, am peste 100 de carti trecute pe lista de to read :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se tot adună pe zi ce trece.
      Timpul, însă, e cel mai mare dușman. Niciodată nu reușesc să citesc cât vreau :(

      Ștergere
  15. Incredibil de frumoase cuvinte la adresa unor oameni care te-au marcat. ;) Imi faci pofta de citit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult!!

      Chiar mă bucur că am reușit să fac Asta!

      Ștergere
  16. Spre rusinea mea, nu am citit nimic din cele prezentate de tine
    Eu in general citesc drame, horroruri..politiste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atâta timp cât citești ceea ce îți place, nu e rușine că nu ai citit un anumit autor.

      Ștergere
  17. Am auzit de majoritatea însă nu am avut încă ocazia sa citesc nici o carte de la ei. Foarte util și plăcut articolul tău.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am citit Valuri de viață de Lina Moacă și mi-a plăcut mult!! Recomand cartea. 😃😃

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte multe titluri si recomandari! Multumim

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu citesc majoritatea cărți și manuale de farmacie, sănătate și frumusețe.

    RăspundețiȘtergere
  21. Majoritea din cartile mentionate de tine le-am citit si eu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mi-au placut toate recomandarile tale, insa o autoare mi-a captivat mai mult atentia. Este vorba despre Nieves Joy. Urmeaza sa cumpar cartile ei

    RăspundețiȘtergere
  23. Tare frumos ai vorbit de ei, iar cu ajutorul tau, am ajuns sa ii cunosc si eu. Sper sa ajung sa citesc cateva carti scrise de ei ^_^

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumim pentru recomandari, este foarte utila aceasta postare pentru ca am ocazia sa aleg ce mi s-ar portivi. Nieves este alegerea mea :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe