Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Discuție cu Livia Furia. Despre romanul "Lumea de Dincolo" #14


Mi-a fost tare dor de o discuție cu un autor român, de aceea azi o să vă prezint un interviu, care va cuprinde informații despre următoarea apariție editorială, Lumea de Dincolo.

Enjoy!



1. Doresc să vă mulțumesc pentru că ați acceptat, din nou, să răspundeți întrebărilor mele. De asemenea, vreau să vă felicit pentru volumul Lumea de Dincolo! Ne puteți spune cum a luat naștere acest volum?

L.F: Lumea de Dincolo este un fantasy deosebit, prima mea carte în care cititorul descoperă un trio de prieteni  care se ajuta şi dincolo de moarte. Este exclusiv viziunea pe care o am asupra a ceea ce se găsește dincolo, în lumea spiritelor, şi s-a vrut o carte pilot care să explice cum văd eu lumea astrală pe care o folosesc atât de des ca recuzită în aproape toate cărțile mele.

2. Ne puteți spune, aproximativ, de cât timp aveați în plan să publicați această carte?

L.F: De foarte mult timp. A avut o altă formă, acum câțiva ani, mult mai detaliată în explicații, dar am refăcut-o anul trecut pentru ca în prima variantă neglijasem partea de acțiune, ceea care dă savoare unei cărți fantasy.

3. Ce v-a determinat să dați acest nume romanului?

L.F: Lumea de Dincolo este denumirea pe care am dat-o astralului – lumea energiilor în care sufletul acționează. De obicei, în alte romane, mă refer la ea ca fiind dincolo – prescurtarea numelui Lumea de Dincolo ce se găsește în spatele realității, ce-ar fi de dincolo de moarte.

4. Care sunt personajele volumului?

L.F: Am mai multe personaje încadrate în Maeștri şi Discipoli.
De asemenea există un personaj negativ, Demonias, principalul vinovat de ce se întâmpla rău dincolo, precum şi o pleiadă de demoni, demonizi, Întunecați şi suflete pierdute care vor face tot ce le stă în putința să distrugă echilibrul din acea parte a Lumii de Dincolo.

5. La ce ar trebui să ne așteptăm de la acestea? Le puteți descrie în câteva cuvinte pe fiecare?

L.F: Maeștrii sunt veteranii Lumii Astrale, cei care înțeleg cum funcționează şi care îi supraveghează, îi corectează sau îi îndruma pe tinerii pe care îi au în grijă şi principali sunt trei: Samuel – element de acțiune, Nathaniel  - suflet supraveghetor şi Oliver – cel în grija căruia este lăsat personajul prin gura căruia este spusă povestea. Discipolii sunt novicii, de obicei tinerii care abia au ajuns în Lumea de Dincolo şi sunt patru: Adrian – cel care moare în timpul unui atac nocturn, Miki – un tânăr de care Adrian se simte legat într-un mod inexplicabil, Răzvan – un tânăr medium care poate vedea lumea astrala şi pe cei care o populează şi Anca – o tânăra nou-sosită în acea zonă a astralului în care se petrece acțiunea.

6. Ne puteți dezvălui un posibil sinopsis, o idee care să stârnească curiozitatea?

L.F: Lumea de Dincolo,  o nuvela fantasy, este povestea lui Adrian, un tânăr de douăzeci şi patru de ani,  care este atacat de Demonias, un intrus intrat pe geam, atac îngrozitor in urma căruia moare.  Spre surprinderea lui descoperă dincolo de moarte o alta lume, o lume a energiilor vii, terifiantă şi creatoare, în care sufletele au parte de experiențe pe cât de stranii pe atât de provocatoare.
Adrian, aflat în conflict cu propriile amintiri, emoții, sentimente, învaţă să ȋşi domolească tumultul interior (care ia cele mai diverse forme în cele mai neașteptate momente) şi să ȋşi canalizeze eforturile pentru a crea şi recrea lumi noi în care poate experimenta orice dorește alături de noii săi prieteni.
Repartizat în echipa lui Samuel, unul dintre Luptătorii Luminii care patrulează Lumea de Dincolo,  ajutat de Oliver, un îndrumător care vorbește în parabole,  supravegheat de Nataliel, un bărbat cu ochi la fel de reci ca şi vorba, şi încurajat de noii săi prieteni, Miki, Anca si Răzvan, tânărul trece cu bine peste toate obstacolele, reușind într-un final să dezlege toate misterele Lumii de Dincolo.

7. Eu sunt mai mult decât curioasă despre ideile pe care le-ați particularizat și de aceea vă rog, dacă doriți, să ne faceți cunoscut un fragment din roman.

L.F: „— Te mişti mai ceva ca un ţipar în apă, partenere! Acum eşti într-un loc, acum nu mai eşti. Nici măcar nu am apucat să îţi iau urma că te-ai şi întors. Facem o echipa pe cinste!
— Tu l-ai ales. Bine te-ai întors, Adrian. Cum a fost plimbarea de data asta?
− Stimulantă, recunoscu Adrian. Am dat o tură prin iad, unde însuşi Scaraoțchi dorea să mă aibă la cină, dar nu ca invitat, ci ca specialitate. Am întâlnit nişte credincioşi ciudaţi, care se roagă la miezul nopţii, m-am ferit de lumina soarelui ca Demonias şi am întâlnit un cuplu minunat care m-a ajutat foarte mult.”

8. Cartea va fi una stand alone sau ne putem aștepta la o serie?

L.F: E un stand alone, iar pentru cei care au citit Hotarul s-ar putea să fie o surpriză pentru ca sunt aceleași personaje, surprinse între două „vieți”

9. Volumele precedente au apărut la editura Quantum, cum de ați ajuns să colaborați cu o nouă editură?

L.F: Lumea de Dincolo trebuia să iasă în altă parte, dar editura respectivă s-a desființat. Choice face parte dintr-un proiect mult mai mare, iar următoarele volume mai mult ca sigur vor ieși la Quantum.

10. Vă mulțumesc pentru timpul acordat! O ultimă întrebare mai am. Credeți că această carte va avea succes?

L.F: Cititorii sunt cei care spun dacă o carte este sau nu de succes. În același timp, trebuie să ne amintim că nu toți avem aceleași gusturi şi, ceea ce place cuiva, poate să nu ne prindă la fel de mult. Dar şi reciproca este valabilă

Vă mulțumesc pentru întrebări!

Mulțumesc și eu autoarei Livia Furia pentru această discuție minunată!

Voi ați auzit despre cărțile dânsei? V-ar plăcea să le citiți?



Comentarii

  1. Pare interesanta cartea, la fel si autorul. O sa o caut in librarii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta carte, multumim pentru prezentare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit de cartile Liviei. Le-am vazut intr-o librarie online apoi, facand amandoua parte dintr-un grup (pe facebook), am avut posibilitatea sa citesc fragmente si sa aflu mai multe lucruri. E foarte interesanta cartea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesanta carte, mi'a plăcut acest interviu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un interviu interesant si raspunsul foarte punctuale. Nu am citit cartea, dar am aflat cateva detalii care mi-au starnit curiozitatea si m-au facut sa-mi doresc s-o citesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi place mult coperta acestui roman, sunt sigur că și conținutul e bun!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce interesanta e actiunea. Nu am mai citit o carte de genul de foarte mult timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, poate aceasta va fi următoarea lectură de acest tip.

      Ștergere
  8. Interesant sinopsis ne-a dezvaluit autoarea. Pentru amatorii genului fantasy, mister, o astfel de carte va fi un adevarat deliciu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Îmi plac cărțile fantasy și mi-ar plăcea să citesc acest roman. Pare interesant, chiar dacă este prima dată când aud de el. 😃😃

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost foarte încântată când a văzut coperta cărții. Acum sunt și mai și.

      Ștergere
  10. Acum sunt mai curioasa ca niciodata, am sa caut cu siguranta cartea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După ce apare, cred că va fi disponibilă pe anumite site-uri de cărți.

      Ștergere
  11. Nu am auzit de aceasta carte, dar pare a fi interesanta. Pusa pe wishlist ^_^

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce interesant e să descoperi o carte prin intermediul cuvintelor autorului!

    RăspundețiȘtergere
  13. Am citit Hotarul si mi-a plăcut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt curioasa de aceasta carte. O asteptam in librarii!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am auzit de carte si nici de autoare, insa ma bucur ca am citit acest interviu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte interesant și plăcut interviul! Felicitări autoarei pentru carte și ție pentru inițiativă!

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitări pentru interviu! <3 Sună foarte bine acest nou roman...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe