Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Rare Gold - parfumul perfect


Bună, dragii mei!

Nu de foarte mult timp m-am gândit că ar fi cazul să diversific acest blog, postând articole din diferite domenii.
Sper să fiu la fel de productivă în acest domeniu, precum sunt în cel al cărților!
De aceea m-am gândit să vorbesc despre parfum, un parfum care mie-mi place foarte mult și pe care l-am descoperit destul de recent.



Rare Gold este parfumul de care m-am îndrăgostit încă de la primul jet. Nu știam de existența lui, până când mama nu l-a achiziționat, întâmplător, cred.

La început nu prea am fost interesată să îl testez, însă zilele trecute, din dorința de a încerca ceva nou, l-am luat de pe raft și am zis că trebuie să văd cum miroase.

La o primă aplicare nu părea mare lucru, dar după două jeturi, parcă mirosul se intensifica, transformându-se într-unul foarte intens și puternic.

Nu știu voi, dar eu iubesc parfumurile tari, nu cele fresh, deoarece mirosul lor rezistă mai mult.

Rare Gold are toate aceste calități și de aceea, dintre toate parfumurile încercate de mine până acum, el este cel care îmi place cel mai mult.

Cu alte cuvinte, acesta este un parfum deosebit și rafinat, care rezistă în timp și nu este necesară o cantitate foarte mare în momentul în care decideți să îl folosiți.

În ceea ce privește prețul lui, acesta diferă de la site la site sau de la catalog la catalog.
Țin minte că mama l-a achiziționat de la Avon, iar prețul era undeva pe la 50 de roni.

Parfumul vostru preferat care este? Pe acesta l-ați încercat?


Comentarii

  1. Nu am unul preferat, dar sunt adepta parfumurilor fine...dar de depinde si de starea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este și la mine. Depinde de starea pe care o am și de ținuta pe care o port.

      Ștergere
  2. Nu am unul preferat acum. Incerc sa consum Givenchy Live irresistible :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Parfumul meu preferat este de la Guerlain, La petite robe noire, Cocktail, dar imi place mult si Elie Saab, Perfume.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat parfumul acesta, dar imi place cum il descrii. Uneori si mie imi plac mai mult parfumurile tari, care resista, in locul celor fresh. Parfumurile mele preferate sunt cele din seria Un Jardin... de la Hermes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am fost mereu adepta parfumurilor mai tari, nepreferându-le pe cele fresh.

      Ștergere
  5. De fel nu îmi place orice parfum tare, nasul meu fiind mai sensibil. Nu am testat acest parfum de la Avon, dar îmi place mult cum arată sticluța!! De la Avon mi-au plăcut la nebunie Pur Blanca și Incandescence. 😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le dețin și eu pe cele două menționate de tine. Îmi plac și acestea mult.

      Ștergere
  6. Nu am un parfum preferat, insa le evit pe cele dulci.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este parfumul meu preferat de câțiva ani. Mirosul și-l menține pe un termen lung. Mereu mi-l cumpăr, nu aș renunța la el niciodată. Prețul diferă mereu, cum ai spus și tu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, așa este. Prețul variază, însă cu toate acestea, mereu ajunge să fie la un preț foarte okay. Mă bucur tare mult că îți place și ție.

      Ștergere
  8. Parfumul meu preferat este Black Opium de la YSL!😍

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu folosesc parfumul asta si imi place mult

    RăspundețiȘtergere
  10. Am primit zilele acestea acest parfum. Stiam cum miroase, dar nu l-am testat inca pe pielea mea. Am un parfum de care sunt indragostita Scandal JPG.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să îl încerci, o să îți placă.
      Cât despre Scandal JPG nu am auzit.

      Ștergere
  11. Si mie imi place foarte mult acest parfum. Il folosesc foarte des

    RăspundețiȘtergere
  12. Tin minte ca l-am avut prin liceu, cand eram reprezentant Avon.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am incercat acest parfumel, insa de la Avon imi place mult La vie.☺️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi sună tare cunoscut numele. S-ar putea să îl fi avut și eu.

      Ștergere
  14. Nu stiam de parfumul asta, de regula nu imi place sa simt un miros foarte puternic. Imi plac cele mai finute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect. Și acesta este finuț. Cred că depinde de fiecare cum îl percepe.

      Ștergere
  15. Nu-mi place parfumul asta, in schimb il ador pe Rare Pearls.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am mai folosit de mult timp parfumuri de la Avon, dar stiu ca imi placeau cateva 😁

    RăspundețiȘtergere
  17. L-am folosit acum ceva timp, dar se tot schimba aroma la el. Nu mai este cum era acum cativa ani.... dar tot este placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am descoperit destul de recent. Nu știu cum era înainte, dar cert este că îmi place cum miroase acum.

      Ștergere
  18. Parfumul asta nu l-am incercat. Cred ca mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aud asta. Dacă îl încerci, să îmi spui cum ți se pare.

      Ștergere
  19. Uhh :) pe acesta nu l-am incercat :) mie imi place de foarte multi ani Rare Pearls însă sunt convinsă că si acesta miroase superb! 🎀

    RăspundețiȘtergere
  20. Am acest parfum si imi place foarte mult cum miroase. Hainele ii pastreaza mirosul cateva zile bune.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe