Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Vopseaua de păr Pure Color de la Schwarzkopf


Nu de foarte mult timp, am acceptat provocarea celor de la Buzzstore și astfel, m-am ales cu un frumos pachețel, în care se aflau două cutii de vopsea Pure Color de la Schwarzkopf, dar și foarte multe lucruri drăguțe pe care le-am apreciat și le-am admirat foarte mult. 
Am rămas surprins plăcută când am deschis pachețelul și, mai mult decât atât, calitatea vopselei m-a surprins. 

De aceea mă aflu astăzi aici, pentru a vă vorbi despre experiența pe care eu am avut-o cu această vopsea. 
Ca urmare, am ales o nuanță destul de închisă și anume Raven Black nuanța 1.0. 
Trebuie să vă spun că încă de la început am fost impresionată de conceptul de vopsea care nu curge. Da, vopseaua Pure Color nu curge! Este prima vopsea sub formă de gel, care ne oferă posibilitatea de a scăpa de anumite griji pe care le aveam în momentul în care foloseam orice alt tip de vopsea. 
Îmi place să experimentez tot ceea ce este nou, mai ales atunci când vine vorba despre îngrijire. Fie că este vorba despre îngrijirea tenului sau a corpului, fie că este vorba despre îngrijirea părului și a scalpului, eu sunt mereu dispusă să încerc, mai ales când știu că efectele vor fi cât se poate de pozitive. 





Ce îmi place la vopseaua Pure Color și de ce sunt mulțumită?
Îmi place la această vopsea faptul că nu este înțepătoare atunci când vine vorba despre miros. Dacă în trecut mă feream de toate vopselele, deoarece aveam impresia că și cele fără amoniac au un miros groaznic, acum, când vine vorba despre vopseaua Pure Color, pot afirma, clar și răspicat, că aceasta miroase chiar foarte bine. Nu mă așteptam și nu mă gândeam că o vopsea poate mirosi bine, dar uite că acest lucru este posibil. Apreciez faptul că cei care au creat această nouă gamă s-au gândit la acele femei ale căror simțuri sunt mai ascuțite. 
Inevitabil, vei dori mai degrabă să miroși vopseaua, nu să o îndepărtezi cât mai repede de pe părul proaspăt vopsit. 

De altfel, m-a surprins consistența ei. Faptul că această vopsea nu curge în momentul în care o aplici pe păr nu este doar un avantaj, ci și o ușurare de care fiecare femeie ar trebui să afle. Cu atât mai mult, mi-a plăcut și faptul că vopseaua vine alături de un recipient unde poate fi depozitată, astfel că datorită tubului de care recipientul dispune, te vei simți ca un adevărat specialist la tine acasă. 
Această vopsea este singura care mi-a dat impresia că sunt la un salon, iar eu sunt specialistul. 
De asemenea, datorită acestui recipient, aplicarea vopselei se va face mult mai ușor, într-un timp relativ scurt, chiar record. 



Care sunt celelalte motive pentru care apreciez atât de mult această vopsea? Mi-a plăcut Pure Color pentru că deși s-ar putea să te pătezi puțin pe piele prea mult, culoarea se duce. Chiar se îndepărtează foarte ușor și acesta este un adevărat atu. 
Văzusem la un moment dat un review în care se spunea că vopsea se îndepărtează foarte greu, mai ales dacă ai atins puțin, să zicem, urechea. Nu confirm, deoarece în cazul de față, vopseaua s-a curățat foarte ușor. Am optat atât pentru un șervețel umed acolo unde a fost cazul, dar am ales să spăl și cu apă mai multă în acele locuri în care șervețelul nu a fost destul. Concluzia, însă, este certă. Vopseaua Pure Color de la Schwarzkopf se îndepărtează destul de ușor și se observă o diferență între vopselele pe care le-am folosit până în prezent și această vopsea. 

Mai mult decât atât, vopseaua acoperă foarte bine orice fir de păr. Sunt surprinsă și de faptul că am descoperit această vopsea ca fiind cea mai bună. De ce? Într-un mod cu totul neașteptat, această vopsea acoperă chiar și ferele albe. În totalitate! Acest lucru este incredibil, cu atât mai mult cu cât firele albe sunt cel mai greu de acoperit, mai ales atunci când alegi drept acoperitor o vopsea neagră. 
Ca urmare, dezavantajele nu există, ci sunt predominante doar avantajele, care, categoric, au rolul de a ate determina să achiziționezi în orice moment alegi să te vopsești o vopsea Pure Color. 
Vă îndrum să apelați la această vopsea cu cea mai mare încredere, deoarece rezultatul va fi pe măsura așteptărilor voastre. 

Nu ar trebui să ezitați în a cumpăra această vopsea, deoarece rezultatele vor fi impecabile, iar așteptările demult întrecute. Vă recomand cu drag vopseaua Pure Color atât pentru calitatea superioară, cât și pentru varietatea nuanțelor. Astfel, vei găsi orice culoare dorești, indiferent de nuanța firului tău de păr.

Voi ați încercat această vopsea? Ce impresii v-a lăsat?



Comentarii

  1. NU AM INCERCAT INCA VOPSEAUA SUB FORMA DE GEL , SUPER NEGRU ACESTA E BESTIAL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare super faina aceasta vopsea! Usor de folosit!��

    RăspundețiȘtergere
  3. Aud tot mai multe laude la adresa acestei vopsele de par si cred ca o voi incerca si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare a fi o vopsea de calitate, iar de brand-ul Schwarzkopf am auzit numai de bine. Fetele care doresc sa isi vopseasca parul ar trebui sa incerce acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ar strica sa ne arati intr-o poza cum anume ti-a iesit vopsitul, pe mine ma bate gandul sa imi iau o nuanta spre coniac si as vrea sa vad care este gradul de acoperire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot să îți spun că are un grad de acoperire de peste 90%. Pot să îți spun asta cel puțin în ceea ce privesc firele albe.

      Ștergere
  6. Nu am încercat încă această vopsea, dar aș face-o cu mare plăcere după descrierea ta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar mi-a placut mult si mie! Mi se pare cea mai buna vopsea pe care am incercat-o in ultimii ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt curioasa cum ti-a iesit! Ma tenteaza si pe mine aceasta vopsea :)

    RăspundețiȘtergere
  9. M-am vopsit și eu cu ea și tare bine ma împac cu ea. S-a prins uniform și pana-n prezent nu s-a dus deloc din culoare

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe