Treceți la conținutul principal

Siropul Memo On - pricopsește-te cu o memorie de elefant


Te confrunți cu pierderi de memorie, deși nu ar trebui să se întâmple asta? Vârsta ta nu este una potrivită pentru acest impediment care îți amenință amintirile? Ai început să uiți zile de naștere, evenimente importante, dar chiar și informațiile pe care trebuie să le acumulezi și să le reții pentru dezvoltarea ta din punct de vedere intelectual? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este "Da", atunci ar trebui să rămâi aici și să citești în continuare, deoarece eu am soluția. 

Pricopsește-te cu o memorie de elefant, alegând unul dintre cele mai noi produse apărute pe piața din România. Te invit să faci cunoștință cu siropul Memo On, un supliment alimentar natural, din plante medicinale indiene. Ce ar trebui să știi, înainte de toate, despre acest sirop? Suplimentul alimentar Memo On sirop, este un produs naturist care conține plante medicinale ayurvedice, care contribuie la funcționarea normală a capacității de concentrare și memorare, susținând, totodată, randamentul intelectual. De asemenea, acesta are în compoziția sa și Ginkgo biloba, care ajută funcțiile cerebrale integrative, precum memoria, percepția sau concentrarea, dar coordonează și activitatea fizico-mentală. 
Alte două ingrediente importante sunt și Rosmarinus officinalis și Melissa officinalis, care sunt recunoscute pentru menținerea atenției, concentrării, dar și a capacității de înțelegere, de prelucrare și de reținere a informațiilor. 

Cu alte cuvinte, suplimentul alimentar Memo On sirop, își propune să susțină studenții și elevii atunci când vine vorba despre un efort psihic și intelectual mai intens, mai ales în perioada examenelor, care după cum știm, necesită o concentrare și o capacitate de învățare vastă. 

Pentru a înțelege, însă, importanța acestui supliment alimentar în totalitate, trebuie să mă raportez, înainte de toate, la fiecare plantă, care intră în compoziția sa, tocmai pentru faptul că cele trei plante care stau la baza suplimentului sunt extrem de importante, atât în momentul în care vine vorba despre a le consuma separat, cât și în momentul în care acestea sunt combinate pentru a oferi un efect instant și garantat. 

Sunt sigură că ați auzit cu toții despre Ginkgo biloba. Dacă nu aici pe internet, cel puțin la televizor, în vreo reclamă sau prezentare a vreunui produs naturist. Dar de Rozmarin? Această plantă, categoric, se află chiar și în bucătăriile voastre, o plantă pe care o folosiți des, dar știați, oare, ce proprietăți are aceasta? Iar numele de Roiniță, vă sună cunoscut? Mie-mi sună și chiar îmi amintesc că familia mea consumă celebrul ceai de Roiniță, care este extrem de eficient. Ca urmare, haideți să vedem care sunt, de fapt, proprietățile fiecărei plante în parte. 

Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor)În ceea ce privește această plantă de mulți cunoscută, în compoziția siropului Memo On s-au folosit doar frunzele de Ginkgo biloba. Astfel, amintesc faptul că această plantă conține numeroase substanțe flavonoide, dar și luteol, glucozid, bilobetol, ginkgetol, proantocianini sau ginkgolide, care contribuie la optimizarea funcției cerebrale, susținând circulația sangvină cerebrală și menținând, totodată, aportul necesar de oxigen și glucoză în creier. 
Pe de altă parte, menține echilibrul mental și ajută la susținerea performanțelor mentale, contribuind, de altfel, prin intermediul efectului antioxidant, la încetinirea proceselor de îmbătrânire celulară. 

Rosmarinus officinalis (Rozmarin)La fel ca și în cazul Ginkgo bilobei, în cazul rozmarinului sunt folosite, de asemenea, doar frunzele. Ceea ce ar trebui să știm despre această plantă atât de des întâlnită și folosită este faptul că ea este un stimulant cognitiv, care ajută la normalizarea circulației periferice și cerebrale, menținând memoria și capacitatea de concentrare în caz de suprasolicitare psihică. De altfel, prezența antioxidanților din rozmarin, dintre care amintim acidul carnosic, respectiv acidul rosmarinic, protejează creierul de stresul oxidativ. 

Melissa officinalis (Roinița) În ceea ce privește roinița, aceasta reduce stările de agitație, de stres, respectiv suprasolicitare, având, de altfel, efecte întineritoare asupra celulelor nervoase și neuronilor, contribuind la îmbunătățirea memoriei. 
Un alt aspect important, ar fi faptul că această plantă are două componente primare, eugenolul și acidul rosmarinic, care mențin sănătatea sistemului nervos.
Ce este eugenolul? Eugenolul este un antioxidant ce susține procesele naturale de vindecare ale organismului prin eliminarea radicalilor liberi, care afectează celulele creierului. Acesta ajută, totodată, și la menținerea nivelurilor de antioxidanți ai organismului, dintre care amintim dismutaza și glutation peroxidaza. 
Un rol important îl are și acidul rosmarinic, care promovează un efect antidepresiv, încurajând fluxul sangvin, care ajută la menținerea sănătății celulelor cerebrale. 

Acestea fiind spuse, cred că ar trebui să vă spun cum percep eu acest sirop. Așadar, în momentul în care am fost înștiințată că pot testa suplimentul alimentar Memo On sirop, m-a animat o stare de bine, tocmai pentru că eram pornită să achiziționez o serie de suplimente care să contribuie la menținerea stării de concentrare, dar și la îmbunătățirea activității cerebrale. Cu alte cuvinte, îmi doream să achiziționez ceva care să mă ajute să fac față atât stresului, cât și multitudinilor de informații pe care trebuia să le acumulez. 
Invitația celor de la Brander a venit la fix și tocmai din acest considerent am acceptat invitația și, peste foarte puțin timp, am intrat în posesia suplimentului alimentar Memo On sirop. 
Pot să vă spun că acesta a avut efect, iar prima senzație pe care am simțit-o în momentul în care am început să consum Memo On a fost una destul de ciudată. În primul rând, cred că din cauza plantelor medicinale, după prima înghițitură simțeam un miros nu tare plăcut la nivelul gurii. Cei care au consumat Memo On, cred că mă înțeleg perfect. Acest aspect nu mi-a plăcut, fiind destul de deranjant. Nu vă speriați, însă, mirosul dispare în doar câteva minute. 
În al doilea rând, aș vrea să amintesc și faptul că simțeam la nivelul capului o încălzire timp de câteva minute. Nu știu dacă încălzire este tocmai termenul potrivit, însă pot să vă spun că am asociat această fază cu efectul pe care Memo On îl are. Cred că în acest fel, el își face treaba. După câteva minute, așadar, se poate observa chiar o îmbunătățire a capacității de reținere, dar și lipsa stării de moleșeală sau de plictiseală. Consumând Memo On, ajungi să fii cea mai energică persoană. Și nu glumesc! 

Îl consider un supliment alimentar eficient, pe care îl recomand tuturor acelora care se confruntă cu febra examenelor și stresul care vine odată cu ele. Eu am trecut cu brio peste toate cele trei examene pe care le-am susținut, iar faptul că am consumat Memo On, pot spune că m-a ajutat. 

Nu ezitați să-l cumpărați! Prin prisma faptului că este un supliment naturist, acesta nu poate să facă rău, ci doar să îmbunătățească și să activeze anumite funcții de la nivelul creierului. Ce ar mai trebui să știi despre acest supliment?

Consider esențial și modul de administrare, respectiv doza pe care trebuie să o consumăm, în funcție de vârstă. 
 1. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani: câte o jumătate de linguriță (2.50 ml), de două ori pe zi;
 2. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani: câte o linguriță (5 ml), de două ori pe zi;
 3. Pentru copiii cu vârste peste 12 ani și pentru adulți: câte 1-2 lingurițe (5-10 ml), de trei ori pe zi;
Se recomandă, de asemenea, a fi administrat cu o oră sau două înainte de masă sau la o oră după masă, pe o perioadă de minim trei luni. 

Memoria și concentrarea sunt cele mai importante. Tu cu ce alegi să le menții? Suplimentul alimentar Memo On sirop și Ayurmed îți vin în ajutor! Voi știați de acest sirop? L-ați folosit? Cum vi s-a părut?Comentarii

 1. Am auzit de el, ar trebui sa iau si eu, mamicile au tare multe pe cap :-)))

  RăspundețiȘtergere
 2. Dacă voi avea nevoie, măcar stiu ce varianta sanatoasa am la indemana.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am încercat niște pastile pentru memorie, dar nu prea a mers. Am să îl încerc și pe acesta deoarece am mare nevoie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Știu cum merge treaba cu pastilele pentru memorie...mă aflu și eu în situația ta. Nu au funcționat deloc.

   Ștergere
 4. Sunt perioade stresante când avem nevoie de suplimente alimentare de acest tip. Îmi place că are ingrediente naturale benefice pentru organism. O să îl rețin și eu.

  RăspundețiȘtergere
 5. L-am folosit si eu si chiar isi face efectul.

  RăspundețiȘtergere
 6. Mie imi plac produsele de la Ayurmed. Un astfel de sirop este binevenit din cand in cand. Multumesc pentru recomandare

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și mie-mi plac tare mult produsele de la ei!

   Cu drag! Mulțumesc și eu de vizită!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Am/ N-am

Astăzi am revenit cu ceva diferit!
Enjoy!

1. Am/ N-am citit o carte de Roald Dahl.
 N-am. Nu am citit nicio carte de la acest autor, însă din câte știu scrie mai mult literatură pentru copii. Nu este exclus faptul că vreau să încerc cărțile lui, dar nu în limba română, ci în limba engleză.

2. Am/ N-am citit cărți 14+.
 Am. Ținând cont că am depășit de mult această vârstă, răspunsul este evident afirmativ. Nu am ținut niciodată cont de vârsta care era menționată pe copertă, deoarece gândirea mea înclina mereu spre ceva matur.

3. Am/N-am citit o carte pe care am judecat-o după coperta acesteia.
N-am. De obicei, îmi place ca biblioteca mea să fie cât mai colorată și să cuprindă cărți frumoase din punct de vedere interior, nu din punct de vedere exterior. Totuși, coperta atrage într-un anumit fel cititorul.

4. Am/N-am citit o carte în altă limbă decât engleza și româna.
N-am. De obicei, citesc foarte mult în română, pentru că așa lecturarea cărților este mai rapidă, iar într-un timp cât mai…