Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Calitatea face diferența (The mysterious case of Benjamin Button)



Titlul acestui articol ne duce, nici mai mult, nici mai puțin, cu gândul la o întrebare: face calitatea diferența? Prin ce anume deducem calitatea? Care sunt argumentele care pot sta la baza acesteia?
Să spunem doar că în viață descoperim, în fiecare zi, lucruri noi, lucruri care ne surprind în mod negativ sau aspecte care ne înseninează momentele cele mai triste. Este adevărat, știm cu toții această constatare. Fiecare clipă și fiecare zi aduce cu sine experiențe. Care este, de fapt, secretul dincolo de care se ascunde magia? Totul se rezumă la căutare, la dorința de a descoperi și, mai apoi, de a împărtăși cu cei din jur ceea ce ai experimentat. De la această premisă am pornit și eu când am luat decizia de a vă vorbi despre unul dintre cele mai calitative, sensibile și frumoase filme vizionate în anul 2019.
Se pare că pe acest plan am început cu dreptul, de aici și entuziasmul pentru  The mysterious case of Benjamin Button, filmul care a atins coarde sensibile, făcându-se remarcat prin profesionalismul și lejeritatea cu care actorii și-au intrat în rol, dar și prin povestea care se conturează din fragmente memorabile ale trecutului care își pune puternic amprenta asupra prezentului.


Calitatea în acest sens depășește orice perioadă. Cine poate afirma că filmele bune trebuie să fie actuale? Eu una, aș opta pentru filmele vechi, deoarece acestea, prin esența lor, prin posibilele morale finale, fac diferența, iar timpul acordat vizionării nu este, nicidecum, un timp pierdut.

Apărut în anul 2008, avându-i în prim-plan pe Brad Pitt și Cate Blanchett, The mysterious case of Benjamin Button, o dramă fantasy, își face victime până în prezent atât prin intermediul ideilor pe care se bazează, cât și prin prisma actorului celebru Brad Pitt, cel care-l joacă pe Benjamin în rolul principal. Profesionalismul de care acesta dă dovadă prin camuflarea în procent de 100% cu personajul mă conduce cu gândul spre aspecte pe care aș dori să le împărtășesc cu voi în rândurile care urmează.



Ca urmare, încă de când am urmărit trailer-ul am simțit o conexiune puternică între mine și cel care se presupune a fi Benjamin, pe care sunt sigură că o să-l iubiți. Simplitatea, vechimea filmului, acesta având, nici mai mult, nici mai puțin, de 11 ani, s-ar putea să nu fie atrăgătoare pentru oricine. Critici de fel, noi, ca oameni, tindem mereu să ne îndreptăm spre inovare, spre noutăți, respectiv schimbări și nu ne oprim din a percepe misteriosul și specialul ca aparținând prezentului, ci nu trecutului.

Anii, însă, de cele mai multe ori, pot face diferența și, la fel cum înaintarea în vârstă vine, adesea, cu conștiinciozitatea și maturitatea la pachet, așa se prezintă și filmele cu un cumul de ani în urmă. Prin intermediul lor putem descoperi detalii pe care nu le-am fi putut observa în momentul apariției.
Astfel, ce ați spune dacă, de această dată, cursul vieții nu se remarcă ca fiind obișnuit? Ce ați spune dacă etapa imediată bătrâneții ar fi tinerețea? Cum să sună vouă ideea de bătrânețe? Dar de a te naște bătrân? Aparent, acestea par niște aberații, însă când un regizor își vizionează propriul film prin prisma unor scenarii abia scrise, nimic nu mai pare atât de imposibil.
Și cum te poți juca cel mai bine cu mintea umană, dacă nu prin intermediul unor incertitudini și situații care solicită o gândire mai aprofundată? Atent gândit, de impact, nominalizat pentru Oscar și nu numai, The mysterious case of Benjamin Button este un must watch pe care l-aș viziona din nou și din nou. De ce? Deși atenția mi-a fost îndreptată în totalitatea spre Benjamin, cei din jurul lui și firul epic în sine, sunt sigură de faptul că în orice detaliu și scenă, aș vedea o nouă posibilitate, o idee care să conducă la o alta. Cu alte cuvinte, nu doar că mi-aș reîmprospăta memoria, dar aș ajunge, cel mai probabil, să deduc și mai mult lucruri, să rămân cu și mai multe informații de impact pe care să le dau mai departe.



Se dovedește a fi foarte greu să conturezi detaliile legate de personajele preferate, chiar și atunci când observi calități demne de amintit. Misterul, însă, este ca voi să descoperiți esența, caracterul și tot ceea ce este demn de reținut. Cine știe, poate vă regăsiți pe voi într-un personaj anume.

Eu am relaționat cu fiecare personaj în parte și mă declar mulțumită de nuanțele de alb și negru pe care le-am observat în caracterul fiecărui personaj. Zilele frumoase aduc cu ele bunăvoință, fericire, împlinire, iar cele rele se remarcă, de asemenea, prin noi provocări atât în ceea ce îl privește pe Benjamin, cât și în ceea ce le privesc pe celelalte personaje, fără de care acțiunea și imaginea scenică nu ar fi fost posibile.

Aici apare și posibilitatea de a lăsa misteriosul să te cuprindă. Spun acest lucru, tocmai pentru că sunt conștientă de faptul că printre cei care au vizionat sau urmează să vizioneze filmul există și personalități care vor omite esența. În timp ce pentru unii acest film poate fi unul obișnuit, pentru alții poate fi semnul mult așteptat.

Veți fi, mulți dintre voi, sper, surprinși de morala care stă la baza filmului. Alegerea, însă, vă aparține. Tu crezi că vei relaționa sau nu cu Benjamin Button? 

Impactul emoțional va fi mare. Construiește-ți doar, pe parcursul filmului, barca de care ai nevoie pentru a fi salvat! 





Comentarii

  1. Mi-am tot propus sa vad acest film, dar inca nu am avut timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaiiiii cat mi-a placut si cat am plans, e unul din favoritele mele, si actorii la fel, GENIAL film.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tare surioasa de acest film, desi e posibil sa- l fi vazut in trecut"Insa sigur am sa-l vizionez :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! Vreau să îl văd și eu. Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am vaut dar mi-am propus de ceva timp.
    Trebuie sa il vad neapărat!
    Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am reusit sa il vad pana acum, dar mi-am propus sa o fac!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-ai starnit curiozitatea, chiar daca la inceput nu parea genul de film care sa imi placa.

    RăspundețiȘtergere
  8. As fi curioasă cum este, cand am timp liber ma uit. 😊

    RăspundețiȘtergere
  9. Filmul este impresionant. M-as uita in fiecare zi :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce recenzie mișto! :) Recunosc că n-am văzut filmul, nu știam despre el, dar am să-l adaug în lista cu filme pe care vrem să le vedem. Să terminam întâi La casa del papel :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca mi-ar placea sa il vad. Nu m-a tentat pana acum, dar articolul tau mi-a starnit curiozitatea. Pentru mine nu conteaza vechimea. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Am urmarit filmul, chiar a fost fain cu impact emotional.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am vazut filmul si mi-a placut tare mult. Nu stiam ca este si carte

    RăspundețiȘtergere
  14. Inca nu am vazut filmul, dar uite ca tot vine weekendul si nu aveam la ce ma uita!

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumos prezentat. Mi-a stârnit curiozitatea. ��

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi-ai stranit curiozitatea, trebuie neaparat sa vad si eu filmul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Este un film foarte interesant si captivant. Mi-a placut mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Dramele de genul acesta ma atrag foarte tare, asa ca, cu siguranta voi viziona si eu filmul! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe