Treceți la conținutul principal

Recenzie "P.S Te iubesc"

                                              RECENZIE ''P.S TE IUBESC''
NUME CARTE: P.S TE IUBESC
AUTOARE: Cecelia Ahern
EDITURA: Alffa
NUMĂR PAGINI: 537


 • Cecelia Ahern se numără printre cei mai buni autori și unul dintre aceia pe care îi iubesc,pur și simplu. 
 • Cartea ei reprezintă o poveste de dragoste care îți frânge inima și ți-o lipește la loc!
 • În contextul acestei cărți o avem drept protagonistă pe Holly care duce o viață perfectă alături de iubitul ei soț ,Gerry.
 • Recunosc,mi-a fost extrem de groază să încep să citesc această cartea, în principiu datorită numărului amplu de pagini. Am auzit o mulțime de lucruri bune despre această carte și chiar mi-am dorit să mă conving dacă așa este,dacă este pe gustul meu sau nu.  Numărul paginilor m-a intimidat,la început,însă am ajuns la concluzia că opera Ceceliei are un ritm alert ,iar spațiul dintre pagini este destul de mare. Aceste aspecte m-au ajutat să termin cartea într-un timp foarte scurt,deoarece m-a acaparat în totalitate.
 • Ca să nu mai lungim subiectul, tot aici se spune că lumea se afla la picioarele celor doi îndrăgostiți,Holly neputându-și imagina viața fără Gerry.
 • Într-una dintre zile,însă,viața o obligă să facă asta! Gerry moare din cauza unei tumori pe creier,iar Holly rămâne singură,aparent ,deoarece are prietenii aproape. Aflată în această situație,ea trebuie să învețe să supraviețuiască.
 • Ce m-a impresionat pe mine este faptul că Gerry nu o lasă în totalitate singură,ci ,prin intermediul unor "liste" alcătuite din 10 scrisori,câte una pentru fiecare lună,o ajută să ia viața de la capăt. Îmi dau cu presupusul și mă gândesc că el știa că are să moară , de aceea a hotărât să îi lase o succesiune de scrisori.
 • Astfel,vegheată de un înger păzitor,Holly devine o persoană puternică și independentă ,iar ,totodată, reusește să zâmbească și chiar să iubească din nou!


          Vă aștept cu drag pe pagina mea de facebook https://www.facebook.com/BooksLovers.12/
          Tot aici vă aștept cu un like care m-ar ajuta enorm de mult ,respectiv părerile voastre despre pagină si blog.
           Puteți lua cartea de pe următoarele site-uri: http://www.libris.ro/p-s-te-iubesc-cecelia-ahern-ALL973-724-123-8--p314866.html , http://www.all.ro/colectia_strada-fictiunii-bestseller/p-s-te-iubesc.html

Comentarii

 1. O recenzie care mi-a plăcut foarte mult(deși toate sunt chiar reușite) este cea a cărții „P.S. Te iubesc!”, a scriitoarei Cecilia Ahern. Motivul este unul foarte simplu: sunt o fană a cărților care sunt bazate pe fapte reale, pe întâmplări inspirate din viețile oamenilor, așa cum este și povestea lui Holy. M-a impresionat faptul că aceasta a reușit să se descurce independent,în ciuda boli lui Gerry cu ajutorul dragostei adevărate a iubitului ei care își are fundamentul pe scrisorile acestuia. O poveste cutremurătoare, care se adresează oricărei vârste și în care m-am regăsit. De asemenea, recenzia este una complexă, foarte frumos redactată și care stârnește interesul și dorința cititorului de rând de a avea în față această carte. Un alt aspect care m-a surprins plăcut este maniera personală în care s-a scris această recenzie migăloasă. În opinia mea, o recenzie față de o carte este ca și cum ai trata o doamnă de viță nobilă-fragilă și plină de sensibilitate. Iar autoarea acesteia(a recenziei) reușește să facă acest lucru foarte bine.(Zaharia Mălina)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc,Mălina! Mă bucur enorm de mult că apreciezi acest timp de cărți!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Recenzie - Minunea de R.J. Palacio

Editura: Arthur
Autor: R.J. Palacio
Număr de pagini: 336
Colecția: Cărțile de aur ale copilăriei„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile şi vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinţii săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la şcoală.

Minunea este o poveste emoţionantă despre curaj şi bunătate, despre integrare şi acceptare, scrisă cu sensibilitate şi umor. „Nu judeca după aparenţe" pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul prinţ: „Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi."Cine s-ar fi gândit că, de fapt, o carte dedicată copiilor nu este doar o carte pentru acei copii care se remarcă prin vârstă? Cine s-ar fi gândit, măcar o clipă, că…