Treceți la conținutul principal

Recenzie "Ugly love"

                                               UGLY LOVE

                                     Despre fața urâtă a iubirii


Colleen Hoover:

  • Colleen Hoover este o autoare a numeroase romane ,în special,romane pentru tineri,dintre care,nu mai puțin de 10 figurează pe listele de bestselleruri New York Time . Astfel,trei  dintre aceastea sunt publicate la Editura Epica. Printre aceste trei cărți traduse se numără și cartea noastră "Ugly love",alături de "Hopeless " ( "Fără speranță"),respectiv "Slam.Din dragoste pentru Layken.

  • Ce pot să vă mai spun despre Colleen este faptul că aceasta locuiește în Texas,împreună cu soțul ei și cu cei trei copii ai lor.

  • Dacă doriți să aflați mai multe lucruri despre ea sau orice altceva ,o puteți vizita online accesând: www.colleenhoveer.com

  • În ceea ce privește cartea, aceasta are un ritm destul de alert,iar dacă îndrăgiți acest tip de romane,vă recomand cu drag această carte.

  • Așadar,în contextul romanului este vorba despre Tate Collins și Miles Archer,un pilot de avioane tăcut,la locul lui,bântuit de un trecut întunecat.Ceea ce se petrece între cei doi,din punctul de vedere a lui Tate ,nu este întocmai dragoste la prima vedere. Cei doi au tendința de a nu se considera nici măcar prieteni,singurul lucru pe care îl au în comun fiind o atracție fizică de netăgăduit!

  • După ce dorințele lor ies la iveală,însă, cei doi își dau seama că tocmai au găsit soluția perfectă pentru o relație fără alte implicații.

  • Tot din candrul lecturii putem spune că el nu caută iubire,iar ea ,nici vorbă,să aibă timp pentru așa ceva.

  • Miles este tipul acela de personaj care îi impune lui Tate două mari reguli și anume : să nu pună întrebări despre trecutul lui și să nu se aștepte la un viitor împreună.

  • Cei doi cred că pot rezista așa,însă Miles se minte singur,astfel că viața lor ia o întorsătură,iar în povestea lor se înfiripă sentimente adevărate.

  • Totul se schimbă:

                                           INIMILE SUNT INVADATE
                                           PROMISIUNILE SUNT ÎNCĂLCATE
                                           REGULILE SUNT SPULBERATE
                                           IAR IUBIREA DEVINE URÂTĂ
"- Ți-a fost dor de mine,Miles?
     Și se ridică din nou armura,ca să-l protejeze. Își ferește privirea și se întoarce în bucătărie.
- Noi nu ne spunem lucruri de genul acesta,Tate,îmi răspunde răspicat.
    Răceala e din nou în vocea lui.
    El chiar vorbește serios?
- Nu?
    Fac câțiva pași spre bucătărie.
- Miles. E o frază obișnuită. Nu presupune niciun fel de angajament. Nici măcar nu înseamnă iubire. Prietenii o spun prietenilor.
   Se sprijină de barul din bucătărie și mă privește cu calm.
-  Dar noi nu am fost niciodată prieteni.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Recenzie - Întoacerea (Seria Titanii, Vol. I.) de Jenniffer L. Armentrout

An apariție: 2017
Autor: Jenniffer L. Armentrout 
Categoria: Literatură Universală
Colecția: Leda Edge 
Editura: LEDA
Număr de pagini: 431
 A trecut un an de cand Seth a incheiat o intelegere cu zeii prin care isi punea viata in slujba lor. Acum, Apollo are o misiune pentru el: Seth trebuie sa protejeze o fata frumoasa si indrazneata, dar de care nu se poate atinge. Iar aceasta noua sarcina ar putea fi cea mai solicitanta provocare de care a avut vreodata Seth parte. Josie habar nu are ce vrea de la ea acest tip nebun si sexy, dar odata cu sosirea lui, toata viata ei este data peste cap. Fie ca Josie incepe sa-si piarda mintile, fie ca o pandeste un cosmar nascut din antica mitologie. Josie nu se poate decide care este cel mai mare pericol: un titan furios care cauta razbunare sau misteriosul Seth cel cu ochii aurii- si atractia intense care mocneste intre ei…
Nicicând vacanța nu a început mai bine, decât în această vară. Nicicând nu m-aș fi gândit că o să găsesc o carte atât de "pentru…

Recenzie - Mai presus de mândrie de Roberta Ariana

An apariție: 2018
Autor: Roberta Ariana
Categoria: Literatură română
Editura: Libris Editorial
Număr de pagini: 170

Dupa retragerea periculoasa din Cosa Nostra, Stefano Christian Allegri cunoaste, pentru prima oara in viata, frica. In goana pentru supravietuire, intemnitat de catre o fantasma a trecutului si avand multe suflete pe constiinta, incearca sa se apere de vanatoarea care-l ameninta. La doar treizeci si unu de ani, organizatia mafiota ii promite, prin nenumarate avertismente, ca nu va prinde secolul al XXI-lea, el fiind nevoit sa combata clanurile notorii prin forte proprii. Lupta crancena se complica atunci cand apare o tanara insarcinata care-l acuza ca ar fi tatal, iar deciziile altora le umbresc pe ale sale. Familiile il vor mort si vor face orice pentru a aplica metodele clasice ale sadismului, pentru ca nimeni nu iese viu din Mafie. O promisiune nerespectata si trei suflete in pericol...

Ești în căutarea unei lecturi simpatice, dar care să te antreneze, în același timp? Dac…