Treceți la conținutul principal

Recenzie "Ugly love"

                                               UGLY LOVE

                                     Despre fața urâtă a iubirii


Colleen Hoover:

  • Colleen Hoover este o autoare a numeroase romane ,în special,romane pentru tineri,dintre care,nu mai puțin de 10 figurează pe listele de bestselleruri New York Time . Astfel,trei  dintre aceastea sunt publicate la Editura Epica. Printre aceste trei cărți traduse se numără și cartea noastră "Ugly love",alături de "Hopeless " ( "Fără speranță"),respectiv "Slam.Din dragoste pentru Layken.

  • Ce pot să vă mai spun despre Colleen este faptul că aceasta locuiește în Texas,împreună cu soțul ei și cu cei trei copii ai lor.

  • Dacă doriți să aflați mai multe lucruri despre ea sau orice altceva ,o puteți vizita online accesând: www.colleenhoveer.com

  • În ceea ce privește cartea, aceasta are un ritm destul de alert,iar dacă îndrăgiți acest tip de romane,vă recomand cu drag această carte.

  • Așadar,în contextul romanului este vorba despre Tate Collins și Miles Archer,un pilot de avioane tăcut,la locul lui,bântuit de un trecut întunecat.Ceea ce se petrece între cei doi,din punctul de vedere a lui Tate ,nu este întocmai dragoste la prima vedere. Cei doi au tendința de a nu se considera nici măcar prieteni,singurul lucru pe care îl au în comun fiind o atracție fizică de netăgăduit!

  • După ce dorințele lor ies la iveală,însă, cei doi își dau seama că tocmai au găsit soluția perfectă pentru o relație fără alte implicații.

  • Tot din candrul lecturii putem spune că el nu caută iubire,iar ea ,nici vorbă,să aibă timp pentru așa ceva.

  • Miles este tipul acela de personaj care îi impune lui Tate două mari reguli și anume : să nu pună întrebări despre trecutul lui și să nu se aștepte la un viitor împreună.

  • Cei doi cred că pot rezista așa,însă Miles se minte singur,astfel că viața lor ia o întorsătură,iar în povestea lor se înfiripă sentimente adevărate.

  • Totul se schimbă:

                                           INIMILE SUNT INVADATE
                                           PROMISIUNILE SUNT ÎNCĂLCATE
                                           REGULILE SUNT SPULBERATE
                                           IAR IUBIREA DEVINE URÂTĂ
"- Ți-a fost dor de mine,Miles?
     Și se ridică din nou armura,ca să-l protejeze. Își ferește privirea și se întoarce în bucătărie.
- Noi nu ne spunem lucruri de genul acesta,Tate,îmi răspunde răspicat.
    Răceala e din nou în vocea lui.
    El chiar vorbește serios?
- Nu?
    Fac câțiva pași spre bucătărie.
- Miles. E o frază obișnuită. Nu presupune niciun fel de angajament. Nici măcar nu înseamnă iubire. Prietenii o spun prietenilor.
   Se sprijină de barul din bucătărie și mă privește cu calm.
-  Dar noi nu am fost niciodată prieteni.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Suflet dezrobit de Nieves F Joy - un labirint de emoții din care doar cei puternici pot ieși

Autor: Nieves F Joy
Editura: Librex Publishing
Dată apariție: Decembrie 2017
Bătăile unei inimi schingiuite de durere nu le poate opri decât resemnarea. Acel moment de slăbiciune când împreunezi mâinile pe piept și spui: " Stop! Nu mai pot! Nu mai vreau! Nu mai rezist! Am obosit." Așa ar face o persoană ajunsă la capătul puterilor, izbită din toate părțile, fără   posibilitatea de a se apăra. Nu și Raisa. Nu esența unui suflet rebel. Deși prinsă la mijloc în lupta dintre rațiune și nebunie, ea își poartă fiecare bătălie cu un curaj nebunesc, alimentată fiind de revolta și încăpățânarea celui care nu mai are nimic de pierdut. În sincron cu zbuciumul ei sufletesc, Race își înfruntă proprii demoni din trecut, abia distingând prin întuneric luminița din tunelul deziluziilor. Vor putea două suflete distruse de incertitudini să se ridice dintre ruinele unui prezent potrivnic? Vor putea să se vindece și să-și găsească calea de a se iubi dincolo de contratimpi și minciuni? Probabil că da…

Recenzie - Minunea de R.J. Palacio

Editura: Arthur
Autor: R.J. Palacio
Număr de pagini: 336
Colecția: Cărțile de aur ale copilăriei„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile şi vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinţii săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la şcoală.

Minunea este o poveste emoţionantă despre curaj şi bunătate, despre integrare şi acceptare, scrisă cu sensibilitate şi umor. „Nu judeca după aparenţe" pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul prinţ: „Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi."Cine s-ar fi gândit că, de fapt, o carte dedicată copiilor nu este doar o carte pentru acei copii care se remarcă prin vârstă? Cine s-ar fi gândit, măcar o clipă, că…