Treceți la conținutul principal

Recenzie "Ugly love"

                                               UGLY LOVE

                                     Despre fața urâtă a iubirii


Colleen Hoover:

  • Colleen Hoover este o autoare a numeroase romane ,în special,romane pentru tineri,dintre care,nu mai puțin de 10 figurează pe listele de bestselleruri New York Time . Astfel,trei  dintre aceastea sunt publicate la Editura Epica. Printre aceste trei cărți traduse se numără și cartea noastră "Ugly love",alături de "Hopeless " ( "Fără speranță"),respectiv "Slam.Din dragoste pentru Layken.

  • Ce pot să vă mai spun despre Colleen este faptul că aceasta locuiește în Texas,împreună cu soțul ei și cu cei trei copii ai lor.

  • Dacă doriți să aflați mai multe lucruri despre ea sau orice altceva ,o puteți vizita online accesând: www.colleenhoveer.com

  • În ceea ce privește cartea, aceasta are un ritm destul de alert,iar dacă îndrăgiți acest tip de romane,vă recomand cu drag această carte.

  • Așadar,în contextul romanului este vorba despre Tate Collins și Miles Archer,un pilot de avioane tăcut,la locul lui,bântuit de un trecut întunecat.Ceea ce se petrece între cei doi,din punctul de vedere a lui Tate ,nu este întocmai dragoste la prima vedere. Cei doi au tendința de a nu se considera nici măcar prieteni,singurul lucru pe care îl au în comun fiind o atracție fizică de netăgăduit!

  • După ce dorințele lor ies la iveală,însă, cei doi își dau seama că tocmai au găsit soluția perfectă pentru o relație fără alte implicații.

  • Tot din candrul lecturii putem spune că el nu caută iubire,iar ea ,nici vorbă,să aibă timp pentru așa ceva.

  • Miles este tipul acela de personaj care îi impune lui Tate două mari reguli și anume : să nu pună întrebări despre trecutul lui și să nu se aștepte la un viitor împreună.

  • Cei doi cred că pot rezista așa,însă Miles se minte singur,astfel că viața lor ia o întorsătură,iar în povestea lor se înfiripă sentimente adevărate.

  • Totul se schimbă:

                                           INIMILE SUNT INVADATE
                                           PROMISIUNILE SUNT ÎNCĂLCATE
                                           REGULILE SUNT SPULBERATE
                                           IAR IUBIREA DEVINE URÂTĂ
"- Ți-a fost dor de mine,Miles?
     Și se ridică din nou armura,ca să-l protejeze. Își ferește privirea și se întoarce în bucătărie.
- Noi nu ne spunem lucruri de genul acesta,Tate,îmi răspunde răspicat.
    Răceala e din nou în vocea lui.
    El chiar vorbește serios?
- Nu?
    Fac câțiva pași spre bucătărie.
- Miles. E o frază obișnuită. Nu presupune niciun fel de angajament. Nici măcar nu înseamnă iubire. Prietenii o spun prietenilor.
   Se sprijină de barul din bucătărie și mă privește cu calm.
-  Dar noi nu am fost niciodată prieteni.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Am/ N-am

Astăzi am revenit cu ceva diferit!
Enjoy!

1. Am/ N-am citit o carte de Roald Dahl.
 N-am. Nu am citit nicio carte de la acest autor, însă din câte știu scrie mai mult literatură pentru copii. Nu este exclus faptul că vreau să încerc cărțile lui, dar nu în limba română, ci în limba engleză.

2. Am/ N-am citit cărți 14+.
 Am. Ținând cont că am depășit de mult această vârstă, răspunsul este evident afirmativ. Nu am ținut niciodată cont de vârsta care era menționată pe copertă, deoarece gândirea mea înclina mereu spre ceva matur.

3. Am/N-am citit o carte pe care am judecat-o după coperta acesteia.
N-am. De obicei, îmi place ca biblioteca mea să fie cât mai colorată și să cuprindă cărți frumoase din punct de vedere interior, nu din punct de vedere exterior. Totuși, coperta atrage într-un anumit fel cititorul.

4. Am/N-am citit o carte în altă limbă decât engleza și româna.
N-am. De obicei, citesc foarte mult în română, pentru că așa lecturarea cărților este mai rapidă, iar într-un timp cât mai…