Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Choice de Livia Furia

o nouă apariție editorială

Livia Furia este una dintre autoarele mele preferate, prin simplul fapt că este o persoană minunată și pentru că m-a cucerit cu volumul ei Hotarul, o povestea despre trei băieți dornici de cunoaștere. Însă, când normalul pornește spre făgașe paranormale, viața celor trei copii se schimbă. Dacă vreți să aflați mai multe despre această carte, nu ezitați să aruncați o privire spre recenzia cărții de pe blogul meu pe care o găsiți aici. Pentru comenzi puteți să contactați autoarea pe Facebook.
Nu de mult timp, am aflat faptul că Livia dorește să publice o nouă carte și anume Choice. Se primite a fi ceva nou și cu totul inedit. Curioși? Eu sunt foarte curioasă în privința ei, iar de aceea m-am gândit să scriu acest articol pentru a vă aduce la curent cu această nouă apariție. Nu știu foarte multe despre carte, însă ce știu, doresc să împărtășesc cu voi. În primul rând, eu m-am îndrăgostit de coperta cărții care este una fermecătoare și greu de descris. Povestea, de asemenea, este atrăgătoare, iar Choice așteaptă cât mai mulți cititori. Fiți pe fază, deoarece aceasta va apărea în cel mai scurt timp și își dorește cu ardoare să poposească în mâinile și casele voastre.

Autor: Livia Furia
Număr de pagini: 216
An apariție: 2017
Copertă: Broșată




Dispariția misterioasă a Darlei pune în gardă întregul oraș, organizandu-se astfel pentru a porni în căutarea acesteia....
Dary, protagonistul romanului CHOICE, este martorul unui accident monstru în care sunt implicate sora și nepoata lui. Lucrurile iau o întorsatură stranie din acel moment. În scenă intră alte două personaje importante, Sebastian și AR DaKan.
Dacă lumea știa mereu că există doar două teorii, cea evoluționistă și cea creaționistă, CHOICE ne aduce în fața celei de a treia, unde cunoaștem noi forme de viață inteligentă precum Reii, Ummi, Kimiko și un nou soi de diavoli : f’al’kerii și v’al’kerii.
Datorită unui accident petrecut în trecut, despre care Dary refuză să vorbească, în lumea pe care o știm cu toții apare o anomalie care dă naștere monstruozităților ce amenință omenirea. Fără să vrea, Dary este obligat să plece într-o misiune alături de AR DaKan pentru a descoperi locul apariției anomaliei și pentru a o elimina.


Fragment din carte: 

Bărbatul îmbrăcat într-un costum de aviator întindea spre mine o cutie veche de lemn în care, pe o pernă roșie, ponosită, se odihnea o cheie aurie. Cum nu aveam chef de plimbări, mai ales că, între timp, se lăsase noaptea, l-am refuzat politicos, aruncând cu ouă clocite în el. Da, era acel tip de vis în care nimic nu are sens, dar acționezi astfel pentru că subconștientul tău se plictisește de moar...te şi creează scene aleatorii de care te vei mira multe zile în șir după aceea. Câțiva copii au trecut în fugă pe lângă mine, urmați de un câine mare, îmbrăcat în frac, cu un joben pe cap şi papion la gât.


Abia aștept apariția acestei cărți și sper ca aceasta să fie o lectură frumoasă pentru fiecare dintre noi!
Felicitări, Livia Furia! Așteptăm cât mai multe creații!

Comentarii

  1. Wow! Coperta arată super bine, iar sinopsisul mă intrigă. Când va apărea cartea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Ai dreptate. Am văzut o postare a celor de la Quantum și anunțau că va fi disponibilă săptămâna viitoare.

      Ștergere
  2. Frumoasă cartea si recenzia!�� Abia astept sa se publice cartea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu abia astept sa fie disponibilă și sa o pot citi. Nu este tocmai o recenzie, ținând cont de faptul că nu am citit-o inca. O scurtă prezentate, asa se poate numi aceasta postare

      Ștergere
  3. Prezentarea mi-a stârnit curiozitatea. Ce pot să spun despre copertă, decât că este MINUNATĂ. Arată extrem de bine. Aștept cu drag impresiile tale după ce vei citi cartea. Da?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pe mine ma atrage foarte mult. De cand am vazut anunțul ca va apărea tot mirată am rămas. Cum poate arata atât de bine? Inca ma minunez... astept cu drag sa o citesc Și, Da, voi reveni cu impresii. Prima dată sa o citesc si dupa aceea, cu siguranta, vor realiza o recenzie

      Ștergere
    2. Spor la citit îți doresc! aștept cu drag recenzia!

      Ștergere
  4. Woooow!!! Imi place atat de mult coperta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot ce pot să spun este wow. O copertă și o poveste minunată!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am mai auzit de această autoare! Prezentarea ta este frumoasă, iar cartea...nu mai am cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Aceeași reacție am avut si eu cand am vazut-o! Astept sa o tin in mana, totusi!

      Ștergere
  7. Vroiam sa comand Hotarul, dar am decis sa astept sa apara Choice ca sa le comand pe amandoua. De Livia Furia am auzit numai lucruri bune, iar despre Hotarul pot spune ca am citit doar recenzii captivante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hotarul se poate comanda doar prin mesaj privat autoarei. Choice va fi disponibila pe site-ul editurii Quantum. Mie mi-a placut hotarul. M-a prins stilul folosit de autoare ;I povestea. Recomand!

      Ștergere
  8. Nu e genul de carte pe care as citi-o dar pare interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare interesantă, iar coperta e chiar faină! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Hmm, parca as pune-o si pe asta pe wishlist. Numai carti faine am descoperit la tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Spre rusinea mea, n-am citit nimic de la aceasta sriitoare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place sa citesc recenzii despre carti scrise de autori romani. Astfel am aflat de existenta multor scriitori talentati,care sunt mult prea putin promovati si cartile lor nu ajung la public, mare pacat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este... Ne dăm in vânt după cei străini, în mare parte. Ai noștri,până la urma, au scrieri mult mai originale. Dar, depinde de genul abordat.
      Sunt multi care scriu clișeic.

      Ștergere
    2. Incerc pe cat posibil pe acest blog sa ii promovez pe cei care au scrieri bine gândite, fără inspirații exterioare.

      Ștergere
  13. Superbă coperta!! De asemenea, descrierea sună bine. Aș citi-o!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Chiar arata super bine! Abia astept si eu sa o citesc!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe