Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Interviu cu Sandra Coroian #1

Interviu

Îmi doresc să diversific cât mai mult postările pe blog, astfel că având puțin timp la dispoziție am luat hotărârea de a deschide o nouă rubrică pe blog dedicată interviurilor. Interviurile se vor prezenta sub forma unor întrebări, mai exact 10, ce vor avea rol informativ. Haideți să vedem care sunt întrebările și ce a răspuns draga noastră autoare Sandra Coroian. Această autoare româncă a scris cartea Aviatoarea, respectiv I.R. En, opere pe care nu le-am citit, dar figurează pe lista mea de dorințe.





1. În primul rând vreau să te felicit pentru minunatele cărți scrise. Cum a luat naștere totul?

Răspuns:  Mulțumesc din suflet ❤ Păi scriu cam de 13 ani jumate și din păcate/fericire abia acum jumătate de an am reușit să public. Din imaginație s-a născut totul. Am o imaginație bogată care, câteodată, ma copleșește.

2. Ce senzații ai avut atunci când ai ținut, pentru prima dată, propria carte în mână?

Răspuns: A fost ciudat și îți spun de ce :)) a durat puțin până când am reușit să îmi țin cartea în mână și înainte de asta am vazut-o la alții mai întâi. Ce pot să spun, e un sentiment frumos.

3. Cu ce personaj te-ai identifica cel mai bine? Un personaj din cărțile tale.

Răspuns: Hmm... cu Süre Vanay din Aviatoarea.

4. Pe lângă scris, ce alte activități obișnuiești să mai practici?

Răspuns: Fotografia, desenul/pictura, să cânt, să gătesc, să creez coveruri/coperte etc.  

5. Cu toții știm că există și oameni care nu văd profunzimea cărții și acest lucru se coldează cu păreri negative, chiar dacă respectiva carte nu a fost citită în întregime. Ce părere ai despre aceștia?

Răspuns: Sunt puțin dezamăgită, recunosc, dar acum, nu pot să îi condamn. Fiecare decide cum citește o carte sau cât de multă atenție îi acordă. Mi-aș dori să-mi citească romanele cu atenție, pentru că detaliile fac totul și explică totul. Așa le-am conceput.

6. Bănuiesc că orice autor, pe lângă scris, mai și citește. Care sunt genurile tale preferate? Autorii favoriți?

Răspuns: Citesc cam orice gen, atâta timp cât cartea e bună ( adică vine cu ceva diferit ca subiect). Autorii mei preferați ar fi: Ryu Murakami, Liviu Surugiu și Livia Furia (chiar dacă abia acum urmează să lanseze romanul său CHOICE) aș reciti-o de încă zece ori.

7. Preferi să scrii ziua sau noaptea? de ce?

Răspuns: Depinde. De multe ori scriu noaptea, pentru că e mai multă liniște, dar în general scriu când am timp, motivație și stare.

8. Cum preferi să îți petreci timpul liber? În familie? Citind? Scriind? De ce?

Răspuns: Dacă aș avea timp liber suficient, cu familia, citind, scriind, shopping online etc. :))) făcând în general tot ce îmi place și mă relaxează. Pentru că nu îmi place să mă plictisesc sau ăa nu fac nimic.

9. Ce plănuiești să publici în viitor?

Răspuns: Bună întrebare. Am câteva proiecte la care lucrez printre care: M.O.O.N, 407 și BioMecanica.

10. Ca acest interviu să fie și puțin comic, vreau să mă raportez la copilărie. Care este momentul cel mai amuzant de care tu îți aduci aminte?

Răspuns: Ar fi atât de multe :))) sunt o fire visătoare, împiedicată și amețită de mica. Dacă ar fi să aleg doar unul... ar fi momentul în care mergeam pe bulevard vorbind la telefon cu o prietenă ( telefon cu butoane și clapetă :)))) ) și uitându-mă pe sus în loc să mă uit pe unde merg, am încălecat (la propriu) un stâlp opritor (din acela pentru mașini) și datorită șocului mi-am cerut scuze, crezând că am dat peste un copil :))). Cred că dacă eram băiat îmi lăsam bijuteriile și moștenitorii acolo.


Acestea au fost răspunsurile autoarei. Eu m-am distrat copios văzând ultimul răspuns!
Îmi mulțumesc, Sandra Coroian pentru timpul acordat și pentru răspunsurile sincere. 

Vă amintesc faptul că exemplarele scrise de autoare, două până în prezent, sunt disponibile aici și aici

Comentarii

  1. Felicitări pentru întrebările concepute. Succes cu noua rubrică pe blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Multumesc si pentru faptul că ai trecut pe aici. Doresc sa consemnez in cadrul acestui blog cat mai multe interviuri. Prin aceste intrebari, consider că se va afla mai multe despre autori. Mai multe decât informațiile care se cunosc pana in momentul de față. Am incercat sa evit intrebarile des întâlnire, sper ca mi-a reusit cat de cat. Oricum, nu strica sa auzim o informație de doua ori, poate asa va ramane întipărita in mintea cititorului.

      Ștergere
    2. Eu nu pot decat sa iti urez succes si astept sa vad cat ai multe interviuri. Sunt curios de raspunsurile altor autori.

      Ștergere
  2. Felicitari pentru interviu! Intrebarile acestea nu le-am mai intalnit in alte interviuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi tare mult! După cum ziceam, am incercat sa aduc ceva cat mai nou prin intermediul acestui interviu.

      Ștergere
  3. Felicitari pentru interviu. Imi place tare mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai tare ma amuza ultimul răspuns :)))) asta da experienta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da:))))) si eu am ras cand l-am citit. Efectiv m-a durut burta de ras :)))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe