Treceți la conținutul principal

Review - Produse Base One + o manichiură reușită


Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt dreptace, ca urmare, îmi este foarte greu să realizez ceva cu mâna stângă, indiferent de situație. În cazul de față, însă, am fost nevoită să îmi depășesc așteptările și limitele și să mă strădui să îmi construiesc unghiile și la mana dreaptă, deoarece ale mele erau tare mici.
De aceea spun eu că acest kit a fost o provocare pentru mine, peste care am trecut cu bine, cu atât mai mult cu cât nu m-a ajutat nimeni în realizarea unghiilor, familia refuzând să mă ajute, prin simplul fapt că nu cunosc tehnica de construcție a unghiilor.
No problem, am făcut-o și pe asta și sunt extrem de mândră de realizarea mea. Kit-ul Base One m-a determinat să mă gândesc mai bine în ceea ce privesc abilitățile mele de manichiuristă.

Așadar, nu am ezitat tare mult și m-am informat cu privire la pașii pe care trebuie urmați pentru a abține o manichiură de calitate. Cred, însă, că tehnica nu depinde atât de mult, pe cât depind produsele pe care le folosești. Produsele Base One m-au surprins într-un mod plăcut și abia aștept să încerc să îmi realizez și un altfel de stil de unghii.

Pentru prima dată am ales acel stil de unghii puțin mai lungi, pătrate, dar, totuși, rotunjite la colțuri.

Care sunt pașii și ce produse am folosit din kit-ul primit?

1. În primul rând, asigurați-vă că sunteți într-un loc cât mai confortabil. De preferat să fiți în preajma unei mese pentru a vă putea pune pe masă toate produsele de care aveți nevoie, dar și lampa UV pe care o veți folosi pentru uscarea gelului.

2. Nu uitați că puteți să ridicați cuticulele unghiei cu instrumentul special pentru cuticule din oțel.
Opțional, le puteți tăia cu o forfecuță specială. Țin să menționez că acest kit nu are o astfel de forfecuță.

3. Dacă toate acestea sunt asigurate, puteți începe prin a lua pila. Kit-ul prezintă trei pile banană pe care le puteți folosi pentru pilirea unghiei, care este de altfel printre primii pași pe care trebuie să îi faceți. Cu grijă se pilește suprafața unghiei, până când aceasta își pierde din strălucirea și luciul caracteristic unghiei. Nu este nevoie să insistați foarte mult. De asemenea, în cazul în care unghiile voastre sunt lungi, puteți să le dați o formă sau dacă sunt scurte să le piliți puțin pentru a fi aranjate.
Unghiile mele au fost foarte mici, de aceea am ales să le îndrept puțin pentru a le da cât de cât o formă.
Fiecare pilă este 100/180, ca urmare, puteți să o folosiți pe care vă este la îndemână.

4. După ce unghia este pilită este necesară îndepărtarea prafului și a unghiei proaspăt pile. Astfel, se va folosi periuța pentru praf, după care se poate reveni cu buffer-ul pentru a retușa eventualele neajunsuri. Buffer-ul are patru fețe și este foarte ușor și de folos.

5. A venit și momentul primer-ului Base One cu uscare în aer liber. Acesta este prezintă precum o ojă, doar că este transparent. Se aplică, așadar, cu pensula pe unghie și se așteptă înainte de aplicarea gelului aproximativ un minut. Trece foarte repede, să știți.

6. Acum unghia este pregătită pentru înfrumusețare. Datorită faptului că acest kit vine și cu 100 de șabloane în formă de fluture, construirea unghiei va fi mult mau ușor de realizat.
Acestea de dezlipesc foarte ușor și sunt foarte flexibile. Aveți grijă, totuși, să nu aruncați partea aceea micuță care rămâne după dezlipire. V-aș sfătui să o lipi pe spatele șablonului pentru a oferi un aspect mai rigid acestuia. În felul acesta vă va fi mult mai ușor să realizați unghia din gel.7. Avem nevoie și de pensule. Acestea vin în dimensiuni diferite și sunt în număr de patru. Astfel, putem alege dintre pensula cu dimensiune 2, 4 sau 6. Pensula pentru pictură se poate păstra pentru altă dată sau pentru acele momente în care doriți să realizați un desen pe suprafața unghiei.
Ce am ales eu? Am preferat pensula de dimensiune 4, care m-a ajutat să aplic gelul UV de construcție Base One. Acesta este transparent și, de asemenea, se lucrează cu el destul de ușor. Chiar dacă la început veți avea impresia că nu vă descurcați, nu descurajați deoarece se poate. Cu Base One chiar se poate.

8. Prin aplicarea gelului se va da și forma dorită unghiei, ca mai apoi aceasta să poată fi introdusă în lampa UV. Rămâne la latitudinea voastră dacă alegeți să construiți fiecare unghie în parte și să introduceți doar câte una în lampă sau dacă alegeți să construiți unghiile pentru toată mână și să le uscați pe toate de-odată.
Eu am alternat această tehnică, nu am mers după o regulă anume.

Mi se pare foarte important acest pas, cu atât mai mult cu cât ar trebui să știți câteva lucruri despre lampa UV oferită de cei de la Base One. Aceasta este o lampă UV 34W de calitate Premium și se folosește foarte ușor. Conectată la o sursă de curent, aceasta prezintă în spate două butoane. Unul pentru pornire/oprire și unul pentru timpul se execuției a uscării unghiei.
Ce vă sfătuiesc eu? Să vă uitați cu atenția acolo unde există varianta ON/OFF, deoarece acolo veți găsi și opțiunea TIMER ON, care, în funcțiune cu butonul 120 TIMER , asigură exact timpul de care gelul are nevoie pentru a fi prelucrabil. În două minute, acesta va fi gata de următorul pas.

9. Bineînțeles că Base One ne pune la dispoziție și 200 de șervețele mici, în prealabil folosite împreună cu degresantul Base One 100ml, care are rolul de a îndepărta partea lipicioasă de la suprafața gelului. Pe scurt, după ce ați scos unghia din lampă, aceasta va trebui ștearsă cu ajutorului șervețelului cu degresant.
De asemenea, dacă este nevoie, nu uitați să piliți unghia pentru a-i conferi forma dorită.

10. Până aici ne-am ocupat doar de construirea propriu-zisă a unghiei și de aceea urmează să ne ocupăm și de acoperire. Cu ajutorul gelului Cover Camuflaj 15g Base One, nuanța roz vom acoperi unghia și o vom realiza așa cum ne dorim. Pasul acesta este extrem de ușor, astfel că vom aplica gelul de acoperire cu ajutorului uneia dintre pensule, de preferat pensula de mărime 2. Nu este obligatoriu. Puteți să o  alegeți pe oricare dintre ele.

11. Se va repeta procedeul de la pasul 8 și 9, ca în final să obținem o unghie cât mai calitativă și ''sănătoasă'', fără tente de aer, care pot influența căderea ei într-un timp foarte scurt.

12. Ajustați forma unghiei, din nou, prin pilirea ei, ca mai apoi să puteți aplica Gelul Finish, care necesită, de altfel, uscare cu ajutorul lampei UV.

13. Se repetă prima parte a pasului cu numărul 9, în care se îndepărtează cu ajutorul șervețelelor și a degresantului partea lipicioasă a Finish-ului.

14. Și suntem aproape gata. Ce mai trebuie să facem? Să oferim strălucire unghiei și cuticulelor prin intermediul uleiului de cuticule cu pensulă, care miroase extraordinar de bine a cocos.
După aplicarea lui, mai că îți vine să mănânci tot ce ai construit.

Așadar, aceștia sunt pașii pe care i-am urmat și țin să vă spun că manichiura mea rezistă și au trecut două săptămâni de când am realizat-o.

Sunt foarte mulțumită de faptul că m-am depășit, dar, cel mai mult mă bucur de calitatea produselor Base One, deoarece sunt niște produse cu care se lucrează foarte ușor, calitative și la un preț accesibil. Nu mă pot plânge în niciun fel, deoarece chiar nu a ce să spun negativ la adresa lor.

Acest kit îți oferă exact produsele și lucrurile de care ai nevoie pentru a te descurca pe cont propriu și pentru a realiza o manichiură care să dureze în timp.
Pentru mine, din acest moment, Base One este soluția și abia aștept să încerc și alte produse și accesorii de la ei.

Calitatea? De cinci stele. Nu că aduc prea multe laude la adresa lor, dar chiar merită.

De asemenea, cum nu am folosit tot ceea ce era în interiorul pachetului m-am gândit să împărtășesc cu voi care sunt toate produsele din acest kit.
Astfel, acesta conține:
 • 1x lampă UV 36w de calitate Premium
 • 1x primer Base One cu uscare în aer liber
 • 1x gel construcție 15g Base One Clear/Pink/ French Pink în funcție de dorința dumneavoastră
 • 1x gel Cover Camuflaj 15g Base One  (aveți posibilitatea de a alege dintre nuanțele Cover/Cover Medium/ Cover Ligth/ Cover Medium)
 • 1x gel de french 5gr Base One ( white angel sau bianco extremo)
 • 1x ulei cuticule pipetă/pensulă
 • 1x degresant Base One 90/100 ml
 • 3x pilă banană
 • 1x instrument manichiură oțel sau set 10 bețe portocal
 • 1x buffer cu patru fețe
 • 200x șervețele de hârție
 • 100x șabloane fluture
 • 1x periuță de praf
 • 6x butoiașe cu sclipici
 • 1x carusel pietricele multicolore
 • 1x set benzi french autoadezive
 • 1x instrument manichiură metalic
 • 1x pensulă pictură #0
 • 1x pensulă gel nr 2
 • 1x pensulă gel nr 4
 • 1x pensulă gel nr 6
Pentru achiziționarea acestui kit de unghii nu ezitați să vizitați site-ul celor de la Base One

Voi ce părere aveți? L-ați achiziționa?


Comentarii

 1. Foarte frumoase unghiutele. Am folosit si eu produse de la ei pe cand lucram in domeniu. Chiar mi-au placut. ☺️

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult! Mă bucur că ai fost încântată de ele. Și mie-mi plac foarte mult.

   Ștergere
 2. Frumoase unghiute, nu folosesc produsele lor, eu am unghiile naturale😍👍

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumoase unghiuțele. Am și eu în plan să-mi achiziționez un astfel de kit, dar nu știu dacă am să mă pricep.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doar dacă vei încerca vei afla dacă te pricepi sau nu!

   Ștergere
 4. Am avut o data un kit de acest gen, dar mi-am dat seama cat de tare a chinuiam sa il folosesc. Dar, cui ii plac si are rabdare, este chiar util!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu mă bucur că îl am. Uneori chiar mă relaxez făcându-mi unghiile.

   Ștergere
 5. Wow, cautam si eu asa ceva si-mi doresc un kit complet pentru mine pentru acasa, ca sa-mi fac unghiile sa-mi arate perfect. Eu din cauza job-ului nu am timp sa merg la un specialist. Am sa comand tot kit-ul, thanks! <3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că ți-am fost de ajutor. Ți-l recomand cu mare drag și încredere. Sper să fii mulțumită și să te descurci în realizarea unghiilor.

   Ștergere
 6. Foarte frumoase ti-au iesit unghiutele, par naturale.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da. Am preferat să nu aplic nicio altă culoare,în afară de gelul cover de nuanța roz.

   Ștergere
 7. Ai nevoie de răbare și de îndemânare ca să îți faci acasă manichiura, eu mă las pe mâna manichiuristei.

  RăspundețiȘtergere
 8. Pare foarte util și interesant acest kit. Și mama mea folosește ceva asemănător pentru unghiuțe. 😊

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să știi că este foarte util. Îl recomand cu mare drag!

   Ștergere
 9. Foarte util kit-ul și cuprinde tot ce e nevoie. Imi place mult și l-aș fi cumpărat dacă nu aveam deja lampa și câteva produse. Debora - https://www.deboratentis.ro/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. He he. Eu doar pe acestea de la Base One le am. Mă gândesc, totuși, să mă extind.

   Ștergere
 10. Ti-au iesit foarte fain unghiutele. Eu mi-am pus pe unghia naturala, inca nu ma incumet la constructie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Unghiile mele erau foarte mici. De obicei, se rup repede. De aceea am ales să fac construcție

   Ștergere
 11. Mi-a fost de mare ajutor articolul tau. Am si eu acest kit si chiar aveam nevoie de putina indrumare. Sper sa ma descurc

  RăspundețiȘtergere
 12. multumim pentru info dar si feedback, rezultatul arata bine :)

  RăspundețiȘtergere
 13. Chiar sunt bune produsele lor? Le-am mai vazut in blogosfera si chiar sunt curioasa de calitatea lor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt mai mult decât mulțumită de calitatea produselor. Ți le recomand cu drag!

   Ștergere
 14. astept si eu acest kit de mult timp, insa nici un semn

  RăspundețiȘtergere
 15. Foarte util kit-ul, dar nu as avea răbdare să mi le fac singura.

  RăspundețiȘtergere
 16. Ce kit fain! Pare foarte interesant! Sa il folosesti cu placere!

  RăspundețiȘtergere
 17. Nu ma pricep absolut deloc sa imi fac unghiile :))

  RăspundețiȘtergere
 18. Super kit și observ că este extrem de ușor de folosit.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este pentru începători. El conține exact ceea ce este nevoie pentru a construi ceva de baza.
   Cu timpul, va fi si mai usor de folosit.

   Ștergere
 19. o manichiura reusita folosind acele produse

  RăspundețiȘtergere
 20. Ți-au ieșit foarte fain unghiuțele! Dacă îmi iau și eu kitul o să aplic pașii recomandați de tine! 😍👏

  RăspundețiȘtergere
 21. Si eu mi-am comandat un astfel de kit pentru unghii cu gel, insa nu prea mi-au iesit asa de bine

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. După ce o sa iti realizezi mai multe constructii, o sa vezi ca următoarea va fi mult mai reusita.

   Ștergere
 22. Îmi place mult ce a ieșit. Zici ca sunt unghiile tale. Eu n-am încercat pana acum unghiile cu gel, poate ma încumet vara asta.

  RăspundețiȘtergere
 23. Recunosc, eu m-am pierdut. Nu ma pricep deloc :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și eu credeam ca nu ma voi pricepe,dar se pare ca m-am înșelat.

   Ștergere
 24. Buna am o intrebare gelul base one este de calitate pt ca mi-am luat de alt fel si nu tin

  RăspundețiȘtergere
 25. Si eu imi fac unghiile singurica, dar cu oja semi...mi se pare greu construcție 😁😁

  RăspundețiȘtergere
 26. Buna! Cochetez si eu cu ideea de a-mi face singura manichiura. 😄Sunt curioasa daca mai folosesti aceste produse (dupa atata timp ...) si, daca da, cat te tine gelul pe unghii? Mersi!😙

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Am/ N-am

Astăzi am revenit cu ceva diferit!
Enjoy!

1. Am/ N-am citit o carte de Roald Dahl.
 N-am. Nu am citit nicio carte de la acest autor, însă din câte știu scrie mai mult literatură pentru copii. Nu este exclus faptul că vreau să încerc cărțile lui, dar nu în limba română, ci în limba engleză.

2. Am/ N-am citit cărți 14+.
 Am. Ținând cont că am depășit de mult această vârstă, răspunsul este evident afirmativ. Nu am ținut niciodată cont de vârsta care era menționată pe copertă, deoarece gândirea mea înclina mereu spre ceva matur.

3. Am/N-am citit o carte pe care am judecat-o după coperta acesteia.
N-am. De obicei, îmi place ca biblioteca mea să fie cât mai colorată și să cuprindă cărți frumoase din punct de vedere interior, nu din punct de vedere exterior. Totuși, coperta atrage într-un anumit fel cititorul.

4. Am/N-am citit o carte în altă limbă decât engleza și româna.
N-am. De obicei, citesc foarte mult în română, pentru că așa lecturarea cărților este mai rapidă, iar într-un timp cât mai…