Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

LIVECOM sirop - protector natural al ficatului de la Ayurmed

Bună, dragilor! 

Astăzi ne axăm, din nou, pe ceea ce înseamnă sănătate și de aceea am ales să vă vorbesc despre un sirop natural de la Ayurmed și anume LIVECOM sirop, un produs natural realizat dintr-o sumedenie de plante care au menirea de a restabili senzația de bine, atunci când problemele încep să își spună cuvântul. 
Nu cu mult timp în urmă am primit acest sirop de la echipa Brander și am fost foarte încântată de posibilitatea de a testa acest sirop, cu atât mai mult cu cât, știu din experiențele anterioare, că Ayurmed își propun să aducă pe piața din România produse naturale, la prețuri accesibile. 


Ce părere mi-a lăsat acest sirop și care sunt detaliile pe care pot să vi le dau, raportându-mă la eficiența, gustul și mirosul său?

Vă pot spune că acest sirop vine ambalat foarte frumos într-o cutiuță, care rezistă și este prezentabilă, însă, de altfel, flaconul în care se află lichidul propriu-zis este și el drăguț, fiind un flacon unde putem găsi, atât cât încape, câteva informații referitoare la ingredientele folosite în prepararea siropului, dar și modul de utilizare al acestuia. 

Pe de altă parte, ceea ce m-a amețit încă de la început,  într-un sens bun, este mirosul pronunțat de plante, care a adus natura la mine în casă pentru câteva secunde. Mereu m-a atras acest miros natural de plante și, mai mult decât atât, se simte și o esență de dulceață, care va fi cireașa de pe tort de care ai nevoie la înghițire. Acest miros, sincer, te determină să îți dorești să guști instant siropul și lucrul acesta l-am făcut și eu. Astfel, vă pot spune că siropul este destul de dulce, cu o tentă pronunțată de aromă de plante atent selectate. Consistența mi-a plăcut, de asemenea, aceasta făcând siropul să nu curgă atât de repede, nefiind un produs foarte lichid. Totuși, recomand să aveți grijă cu el, deoarece este lipicios și s-ar putea ca, în cazul în care, accidental, dați pe jos sau în altă parte, să vă lipiți puțin. În acest caz, greșeala va necesita mult mai multă atenție. 

LIVECOM sirop este un remediu pe care, cu ușurință, îl puteți consuma atunci când mâncarea vă supără și vă dă o senzație de greață sau discomfort abdominal. Eu m-am săturat de acele pastile, care, adesea, nu își fac treaba. Spun STOP durerii cu LIVECOM sirop și mă simt mult mai bine după folosirea lui. 
Ar trebui ca fiecare dintre noi să nu mai alegăm după produse și pastile despre care nu știm nimic. De ce să nu alegem un produs natural, din plante? Poate în ceea ce privește prețul, nu este o mare diferență între sirop și pastile, dar eficiența? Cu LIVECOM sirop, eficiența și-a găsit o nouă casă. Corpul tău este gata să adăpostească doar senzații de bine, creând bariere împotriva senzațiilor de greață. 
Dacă nu știai, LIVECOM sirop conține foarte multe substanțe bioactive din plante medicinale ayurvedice care susțin ficatul în procesele de metabolizare, stocare și transformare a nutrienților. Totodată, acesta stimulează refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor. Protejarea integrității membranei celulare hepatice împiedică pătrunderea în celule a substanțelor toxice ce provin din alimentația dezechilibrată, consumul de alcool, folosirea medicamentelor hepatotoxice sau a drogurilor. Fitonutrienții contribuie la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și a proceselor degenerative.
Și aceste aspecte nu sunt singurele, LIVECOM sirop susținând și procesul de secreție biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind, astfel, la digestia grăsimilor și la menținerea nivelului normal al lipidelor din sânge. Refacerea organismului după suprasolicitare, oboseala, toxiinfecțiile alimentare, terapiile cu potențial hepatotoxic și convalescența nu vor mai fi o problemă atât de majoră cu acest sirop. 


Care sunt plantele ce contribuie la formarea acestui sirop și ce efect au acestea?

LIVECOM sirop este un remediu ce conține picrorhiza kurroa, andrographis paniulata, eclipta alba, boerhavia diffusa, fumaria officinalis, phyllanthus urinaria, tcoma undulata, aloe barbadensis, dar și silybum marianum

Picrorhiza kurroa (Kukti) - susține sănătatea și funcționarea normală a sistemului hepatic, mai ales în caz de intoxicație cu substanțe hepatotoxice, menține nivelul normal al enzimelor hepatice și bilirubina serică. De altfel, susține metabolismul grăsimilor în ficat și este un protector împotriva virusurilor hepatice, contribuind, totodată, la menținerea unui tranzit intestinal normal. 

Andrographis paniculata (Kalmegh) - susține funcția digestivă prin creșterea fluxului biliar și menținerea activității enzimelor hepatice, susținând, pe de altă parte, capacitatea de autoapărare a organismului. 

Eclipta alba (Bhringaraj) - susține funcțiile ficatului și eliminarea deșeurilor metabolice și toxinelor din ficat. 

Boerhavia diffusa (Punarnava) - contribuie la creșterea fluxului biliar, la susținerea procesului de digestie și de eliminare a toxinelor. Menține enzimele hepatice la nivel normal și mecanismele de regenerare a celulelor hepatice. 

Fumaria officinalis (Fumăriță) - susține secreția și eliminarea bilei, contribuind la procesul de digestie. Efectul diuretic-depurativ ajută la eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism.

Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki), Tecoma undulata (Rohida) - susțin producția și eliminarea bilei, prevenind formarea calculilor biliari. Sunt hepatoprotectoare, mențin integritatea hepatocitelor și protejează membrana celulară prin inhibarea procesului de peroxidare lipidică. Menține nivelul normal al anzimelor hepatice implicate în metabolismul intermediar și detoxifierea hepatică. 

Aloe barbadensis (Aloe) - susține sănătatea sistemului digestiv și hepatobiliar, funcționarea normală a tranzitului intestinal și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism. 

Silybum Marianum (Armurariu) - contribuie la păstrarea integrității celulei hepatice, la funcționarea normală a membranei celulare hepatice și stimulează refacerea acestora. Protejează ficatul împotriva diferitelor noxe (alcool, substanțe medicamentoase hepatotoxice, toxine) și susține procesul fiziologic de detoxifiere. 

De altfel, LIVECOM sirop contribuie la: 
-menținerea stării de sănătate a ficatului, vezicii biliare și splinei în condițiile unei alimentații dezechilibrate sau în prezența unor substanțe cu potențial heptatotoxic;
- susținerea ficatului în procesele de metabolizare și eliminare a toxinelor;
- protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ;
- refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin stimularea sintezei proteice;
- susținerea procesului de digestie și de asimilare a substanțelor nutritive în organism, contribuind, astfel, la sănătatea și vitalitatea organismului;
- susține organismul în situații de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență.

În ceea ce privește utilizarea lui, este important să rețineți că în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani, se administrează o linguriță pe zi, în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, o linguriță de 2-3 ori pe zi, iar în cazul copiilor peste 14 ani și adulților, se recomandă administrarea a 1-2 lingurițe de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, minim o lună, optim 3 luni. 

Ca urmare a acestor aspecte, vă recomand cu mare drag siropul LIVECOM de la Ayurmed, deoarece este un sirop eficient, care vă va ajuta să fiți mereu în formă. 

Voi l-ați încercat? Ați fi tentați să-l achiziționați?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe