Treceți la conținutul principal

LIVECOM sirop - protector natural al ficatului de la Ayurmed

Bună, dragilor! 

Astăzi ne axăm, din nou, pe ceea ce înseamnă sănătate și de aceea am ales să vă vorbesc despre un sirop natural de la Ayurmed și anume LIVECOM sirop, un produs natural realizat dintr-o sumedenie de plante care au menirea de a restabili senzația de bine, atunci când problemele încep să își spună cuvântul. 
Nu cu mult timp în urmă am primit acest sirop de la echipa Brander și am fost foarte încântată de posibilitatea de a testa acest sirop, cu atât mai mult cu cât, știu din experiențele anterioare, că Ayurmed își propun să aducă pe piața din România produse naturale, la prețuri accesibile. 


Ce părere mi-a lăsat acest sirop și care sunt detaliile pe care pot să vi le dau, raportându-mă la eficiența, gustul și mirosul său?

Vă pot spune că acest sirop vine ambalat foarte frumos într-o cutiuță, care rezistă și este prezentabilă, însă, de altfel, flaconul în care se află lichidul propriu-zis este și el drăguț, fiind un flacon unde putem găsi, atât cât încape, câteva informații referitoare la ingredientele folosite în prepararea siropului, dar și modul de utilizare al acestuia. 

Pe de altă parte, ceea ce m-a amețit încă de la început,  într-un sens bun, este mirosul pronunțat de plante, care a adus natura la mine în casă pentru câteva secunde. Mereu m-a atras acest miros natural de plante și, mai mult decât atât, se simte și o esență de dulceață, care va fi cireașa de pe tort de care ai nevoie la înghițire. Acest miros, sincer, te determină să îți dorești să guști instant siropul și lucrul acesta l-am făcut și eu. Astfel, vă pot spune că siropul este destul de dulce, cu o tentă pronunțată de aromă de plante atent selectate. Consistența mi-a plăcut, de asemenea, aceasta făcând siropul să nu curgă atât de repede, nefiind un produs foarte lichid. Totuși, recomand să aveți grijă cu el, deoarece este lipicios și s-ar putea ca, în cazul în care, accidental, dați pe jos sau în altă parte, să vă lipiți puțin. În acest caz, greșeala va necesita mult mai multă atenție. 

LIVECOM sirop este un remediu pe care, cu ușurință, îl puteți consuma atunci când mâncarea vă supără și vă dă o senzație de greață sau discomfort abdominal. Eu m-am săturat de acele pastile, care, adesea, nu își fac treaba. Spun STOP durerii cu LIVECOM sirop și mă simt mult mai bine după folosirea lui. 
Ar trebui ca fiecare dintre noi să nu mai alegăm după produse și pastile despre care nu știm nimic. De ce să nu alegem un produs natural, din plante? Poate în ceea ce privește prețul, nu este o mare diferență între sirop și pastile, dar eficiența? Cu LIVECOM sirop, eficiența și-a găsit o nouă casă. Corpul tău este gata să adăpostească doar senzații de bine, creând bariere împotriva senzațiilor de greață. 
Dacă nu știai, LIVECOM sirop conține foarte multe substanțe bioactive din plante medicinale ayurvedice care susțin ficatul în procesele de metabolizare, stocare și transformare a nutrienților. Totodată, acesta stimulează refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor. Protejarea integrității membranei celulare hepatice împiedică pătrunderea în celule a substanțelor toxice ce provin din alimentația dezechilibrată, consumul de alcool, folosirea medicamentelor hepatotoxice sau a drogurilor. Fitonutrienții contribuie la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și a proceselor degenerative.
Și aceste aspecte nu sunt singurele, LIVECOM sirop susținând și procesul de secreție biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind, astfel, la digestia grăsimilor și la menținerea nivelului normal al lipidelor din sânge. Refacerea organismului după suprasolicitare, oboseala, toxiinfecțiile alimentare, terapiile cu potențial hepatotoxic și convalescența nu vor mai fi o problemă atât de majoră cu acest sirop. 


Care sunt plantele ce contribuie la formarea acestui sirop și ce efect au acestea?

LIVECOM sirop este un remediu ce conține picrorhiza kurroa, andrographis paniulata, eclipta alba, boerhavia diffusa, fumaria officinalis, phyllanthus urinaria, tcoma undulata, aloe barbadensis, dar și silybum marianum

Picrorhiza kurroa (Kukti) - susține sănătatea și funcționarea normală a sistemului hepatic, mai ales în caz de intoxicație cu substanțe hepatotoxice, menține nivelul normal al enzimelor hepatice și bilirubina serică. De altfel, susține metabolismul grăsimilor în ficat și este un protector împotriva virusurilor hepatice, contribuind, totodată, la menținerea unui tranzit intestinal normal. 

Andrographis paniculata (Kalmegh) - susține funcția digestivă prin creșterea fluxului biliar și menținerea activității enzimelor hepatice, susținând, pe de altă parte, capacitatea de autoapărare a organismului. 

Eclipta alba (Bhringaraj) - susține funcțiile ficatului și eliminarea deșeurilor metabolice și toxinelor din ficat. 

Boerhavia diffusa (Punarnava) - contribuie la creșterea fluxului biliar, la susținerea procesului de digestie și de eliminare a toxinelor. Menține enzimele hepatice la nivel normal și mecanismele de regenerare a celulelor hepatice. 

Fumaria officinalis (Fumăriță) - susține secreția și eliminarea bilei, contribuind la procesul de digestie. Efectul diuretic-depurativ ajută la eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism.

Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki), Tecoma undulata (Rohida) - susțin producția și eliminarea bilei, prevenind formarea calculilor biliari. Sunt hepatoprotectoare, mențin integritatea hepatocitelor și protejează membrana celulară prin inhibarea procesului de peroxidare lipidică. Menține nivelul normal al anzimelor hepatice implicate în metabolismul intermediar și detoxifierea hepatică. 

Aloe barbadensis (Aloe) - susține sănătatea sistemului digestiv și hepatobiliar, funcționarea normală a tranzitului intestinal și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism. 

Silybum Marianum (Armurariu) - contribuie la păstrarea integrității celulei hepatice, la funcționarea normală a membranei celulare hepatice și stimulează refacerea acestora. Protejează ficatul împotriva diferitelor noxe (alcool, substanțe medicamentoase hepatotoxice, toxine) și susține procesul fiziologic de detoxifiere. 

De altfel, LIVECOM sirop contribuie la: 
-menținerea stării de sănătate a ficatului, vezicii biliare și splinei în condițiile unei alimentații dezechilibrate sau în prezența unor substanțe cu potențial heptatotoxic;
- susținerea ficatului în procesele de metabolizare și eliminare a toxinelor;
- protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ;
- refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin stimularea sintezei proteice;
- susținerea procesului de digestie și de asimilare a substanțelor nutritive în organism, contribuind, astfel, la sănătatea și vitalitatea organismului;
- susține organismul în situații de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență.

În ceea ce privește utilizarea lui, este important să rețineți că în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani, se administrează o linguriță pe zi, în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, o linguriță de 2-3 ori pe zi, iar în cazul copiilor peste 14 ani și adulților, se recomandă administrarea a 1-2 lingurițe de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, minim o lună, optim 3 luni. 

Ca urmare a acestor aspecte, vă recomand cu mare drag siropul LIVECOM de la Ayurmed, deoarece este un sirop eficient, care vă va ajuta să fiți mereu în formă. 

Voi l-ați încercat? Ați fi tentați să-l achiziționați?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TOP 5 cărți (ale autorilor străini) care m-au impresionat cel mai mult în anul 2017

Bună, dragilor!
Cum nu prea am realizat astfel de articole pe blog, m-am gândit că acum ar fi momentul, mai ales că anul 2017 a fost un an plin de lecturi calitative. În materie de citit, am lecturat undeva la o sută de cărți (nu sunt sigură, nu am ținut o evidență), așadar, mi-a fost destul de greu să mă limitez doar la 5 cărți.
Totuși, într-un final le-am ales și, mai mult decât atât, aceste lecturi le recomand cu mare încredere.


Cărțile nu sunt în ordine, întrucât nu mă pot decide care mi-a plăcut cel mai mult.

Astfel, o să amintesc despre fiecare în parte și sper ca acestea să fie și pe gustul vostru.

Ferma animalelor de George Orwell

Aceasta este o lectură scurtă, care, sunt sigură, a impresionat pe mulți.
Pe blog nu am realizat o recenzie cărții, însă dacă doriți mai multe informații și vreți să aflați, de asemenea, ce emoții mi-a trezit, aș putea să întocmesc un review.

Un șir infinit de țestoase de John Green

Am citit-o în luna decembrie și a fost o lectură tare ușoară, dar frum…

Recenzie - Tu de Caroline Kepnes

TuAutor: Caroline Kepnes
Editura: Herg Benet
Colecția: Passport, Literatură străină
Număr de pagini: 447
Atunci când o tânără și frumoasă scriitoare aspirantă intră în librăria din New York în care lucrează Joe Goldberg, el face ceea ce ar face oricine în situația lui: îi caută pe Google numele pe care l-a aflat de pe cartea de credit. Este doar o singură Guinevere Beck în întreaga metropolă. Ea are un profil public de Facebook și postează pe Twitter neîncetat, dezvăluindu-i lui Joe tot ce ar avea nevoie să știe: se recomandă pur și simplu Beck, pentru prietenii ei, a urmat cursurile la Universitatea Brown, locuiește pe Bank Street și va fi la un bar din Brooklyn diseară – locul perfect pentru o întâlnire „întâmplătoare”. Pe măsură ce Joe capătă în mod invizibil și obsesiv controlul asupra vieții lui Beck, el orchestrează o serie de evenimente pentru a se asigura că Beck nimerește în brațele lui primitoare. Trecând de la statutul de hărțuitor din umbră la cel de iubit oficial, Joe se trans…

Top 10 cărți (ale autorilor români) care m-au impresionat cel mai mult în anul 2017

Nu îmi vine să cred că luna ianuarie este pe sfârșite și eu abia acum reușesc să postez acest top. A fost dificil, mai dificil decât am crezut că va fi. Într-un final, însă, am ales 10 cărți ale autorilor români, care m-au impresionat cel mai mult în anul 2017. Mă gândeam, inițial, să fac un top 5, dar n-am putut, deoarece am citit prea multe cărți frumoase, pentru a alege, acum, doar 10 dintre ele.
Poate pentru unii nu va fi o surpriză acest top, deoarece se știe foarte bine care sunt acele cărți pe care nu mi le pot scoate din minte și care au avut un impact asupra mea. Astfel, topul va fi constituit din două serii. Să fiu sinceră, nu am putut să aleg doar o carte din serie, așa că am cam trișat puțin.
Cărțile nu vor fi prezentate în ordine, ci aleatoriu, după cum îmi succed în minte.
Astfel, prima serie este Seria Alina Marinescu de Monica Ramirez, o serie pe care o ador și o iubesc.


Oana Arion nu putea să lipsească nici ea din acest top, așa că seria Nemuritor face parte din topul…