Treceți la conținutul principal

LIVECOM sirop - protector natural al ficatului de la Ayurmed

Bună, dragilor! 

Astăzi ne axăm, din nou, pe ceea ce înseamnă sănătate și de aceea am ales să vă vorbesc despre un sirop natural de la Ayurmed și anume LIVECOM sirop, un produs natural realizat dintr-o sumedenie de plante care au menirea de a restabili senzația de bine, atunci când problemele încep să își spună cuvântul. 
Nu cu mult timp în urmă am primit acest sirop de la echipa Brander și am fost foarte încântată de posibilitatea de a testa acest sirop, cu atât mai mult cu cât, știu din experiențele anterioare, că Ayurmed își propun să aducă pe piața din România produse naturale, la prețuri accesibile. 


Ce părere mi-a lăsat acest sirop și care sunt detaliile pe care pot să vi le dau, raportându-mă la eficiența, gustul și mirosul său?

Vă pot spune că acest sirop vine ambalat foarte frumos într-o cutiuță, care rezistă și este prezentabilă, însă, de altfel, flaconul în care se află lichidul propriu-zis este și el drăguț, fiind un flacon unde putem găsi, atât cât încape, câteva informații referitoare la ingredientele folosite în prepararea siropului, dar și modul de utilizare al acestuia. 

Pe de altă parte, ceea ce m-a amețit încă de la început,  într-un sens bun, este mirosul pronunțat de plante, care a adus natura la mine în casă pentru câteva secunde. Mereu m-a atras acest miros natural de plante și, mai mult decât atât, se simte și o esență de dulceață, care va fi cireașa de pe tort de care ai nevoie la înghițire. Acest miros, sincer, te determină să îți dorești să guști instant siropul și lucrul acesta l-am făcut și eu. Astfel, vă pot spune că siropul este destul de dulce, cu o tentă pronunțată de aromă de plante atent selectate. Consistența mi-a plăcut, de asemenea, aceasta făcând siropul să nu curgă atât de repede, nefiind un produs foarte lichid. Totuși, recomand să aveți grijă cu el, deoarece este lipicios și s-ar putea ca, în cazul în care, accidental, dați pe jos sau în altă parte, să vă lipiți puțin. În acest caz, greșeala va necesita mult mai multă atenție. 

LIVECOM sirop este un remediu pe care, cu ușurință, îl puteți consuma atunci când mâncarea vă supără și vă dă o senzație de greață sau discomfort abdominal. Eu m-am săturat de acele pastile, care, adesea, nu își fac treaba. Spun STOP durerii cu LIVECOM sirop și mă simt mult mai bine după folosirea lui. 
Ar trebui ca fiecare dintre noi să nu mai alegăm după produse și pastile despre care nu știm nimic. De ce să nu alegem un produs natural, din plante? Poate în ceea ce privește prețul, nu este o mare diferență între sirop și pastile, dar eficiența? Cu LIVECOM sirop, eficiența și-a găsit o nouă casă. Corpul tău este gata să adăpostească doar senzații de bine, creând bariere împotriva senzațiilor de greață. 
Dacă nu știai, LIVECOM sirop conține foarte multe substanțe bioactive din plante medicinale ayurvedice care susțin ficatul în procesele de metabolizare, stocare și transformare a nutrienților. Totodată, acesta stimulează refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor. Protejarea integrității membranei celulare hepatice împiedică pătrunderea în celule a substanțelor toxice ce provin din alimentația dezechilibrată, consumul de alcool, folosirea medicamentelor hepatotoxice sau a drogurilor. Fitonutrienții contribuie la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și a proceselor degenerative.
Și aceste aspecte nu sunt singurele, LIVECOM sirop susținând și procesul de secreție biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind, astfel, la digestia grăsimilor și la menținerea nivelului normal al lipidelor din sânge. Refacerea organismului după suprasolicitare, oboseala, toxiinfecțiile alimentare, terapiile cu potențial hepatotoxic și convalescența nu vor mai fi o problemă atât de majoră cu acest sirop. 


Care sunt plantele ce contribuie la formarea acestui sirop și ce efect au acestea?

LIVECOM sirop este un remediu ce conține picrorhiza kurroa, andrographis paniulata, eclipta alba, boerhavia diffusa, fumaria officinalis, phyllanthus urinaria, tcoma undulata, aloe barbadensis, dar și silybum marianum

Picrorhiza kurroa (Kukti) - susține sănătatea și funcționarea normală a sistemului hepatic, mai ales în caz de intoxicație cu substanțe hepatotoxice, menține nivelul normal al enzimelor hepatice și bilirubina serică. De altfel, susține metabolismul grăsimilor în ficat și este un protector împotriva virusurilor hepatice, contribuind, totodată, la menținerea unui tranzit intestinal normal. 

Andrographis paniculata (Kalmegh) - susține funcția digestivă prin creșterea fluxului biliar și menținerea activității enzimelor hepatice, susținând, pe de altă parte, capacitatea de autoapărare a organismului. 

Eclipta alba (Bhringaraj) - susține funcțiile ficatului și eliminarea deșeurilor metabolice și toxinelor din ficat. 

Boerhavia diffusa (Punarnava) - contribuie la creșterea fluxului biliar, la susținerea procesului de digestie și de eliminare a toxinelor. Menține enzimele hepatice la nivel normal și mecanismele de regenerare a celulelor hepatice. 

Fumaria officinalis (Fumăriță) - susține secreția și eliminarea bilei, contribuind la procesul de digestie. Efectul diuretic-depurativ ajută la eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism.

Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki), Tecoma undulata (Rohida) - susțin producția și eliminarea bilei, prevenind formarea calculilor biliari. Sunt hepatoprotectoare, mențin integritatea hepatocitelor și protejează membrana celulară prin inhibarea procesului de peroxidare lipidică. Menține nivelul normal al anzimelor hepatice implicate în metabolismul intermediar și detoxifierea hepatică. 

Aloe barbadensis (Aloe) - susține sănătatea sistemului digestiv și hepatobiliar, funcționarea normală a tranzitului intestinal și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism. 

Silybum Marianum (Armurariu) - contribuie la păstrarea integrității celulei hepatice, la funcționarea normală a membranei celulare hepatice și stimulează refacerea acestora. Protejează ficatul împotriva diferitelor noxe (alcool, substanțe medicamentoase hepatotoxice, toxine) și susține procesul fiziologic de detoxifiere. 

De altfel, LIVECOM sirop contribuie la: 
-menținerea stării de sănătate a ficatului, vezicii biliare și splinei în condițiile unei alimentații dezechilibrate sau în prezența unor substanțe cu potențial heptatotoxic;
- susținerea ficatului în procesele de metabolizare și eliminare a toxinelor;
- protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ;
- refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin stimularea sintezei proteice;
- susținerea procesului de digestie și de asimilare a substanțelor nutritive în organism, contribuind, astfel, la sănătatea și vitalitatea organismului;
- susține organismul în situații de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență.

În ceea ce privește utilizarea lui, este important să rețineți că în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani, se administrează o linguriță pe zi, în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, o linguriță de 2-3 ori pe zi, iar în cazul copiilor peste 14 ani și adulților, se recomandă administrarea a 1-2 lingurițe de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, minim o lună, optim 3 luni. 

Ca urmare a acestor aspecte, vă recomand cu mare drag siropul LIVECOM de la Ayurmed, deoarece este un sirop eficient, care vă va ajuta să fiți mereu în formă. 

Voi l-ați încercat? Ați fi tentați să-l achiziționați?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recenzie - Tatăl celuilalt copil de Parinoush Saniee

An apariție: 2017
Autor: Parinoush Saniee 
Categoria: Literatură Universală
Colecția: Top 10
Editura: Polirom
Număr de pagini: 296
Parinoush Saniee este autoarea bestsellerului Cel care ma asteapta, roman interzis de doua ori, cea mai vinduta carte a tuturor timpurilor in Iran. 
Aniversarea a douazeci de ani ii ofera lui Shahab prilejul sa-si revada copilaria, o perioada marcata de conflictele provocate in familie de refuzul lui de a vorbi si de relatia tensionata cu parintele sau. Povestea romanului Tatal celuilalt copil contureaza, prin ochii a doua personaje, viata unei familii iraniene tipice din clasa de mijloc, in care fiecare sufera, intr-un fel sau altul, sub povara rolului pe care i-l impune traditia. Tatal lui Shahab, Naser, este convins ca datoria sa fata de familie se limiteaza la a-i asigura confortul material, ignorind nevoile afective ale sotiei si copiilor. Maryam, mama lui Shahab, este nevoita sa isi sacrifice viata profesionala pentru a se ocupa de casa si de cei trei copii…

Recenzie - Șoareci și oameni de John Steinbeck

Titlu: Șoareci și oameni Editura: Polirom Categorii: Moderni, contemporani Număr de pagini: 160 Autor: John SteinbeckSoareci si oameni, unul dintre romanele clasice ale literaturii secolului trecut, este o poveste cu nuante parabolice despre prietenie si destin. Personajele centrale sint doi lucratori sezonieri, George Milton, un tinar inteligent si inimos, si Lennie Small, un urias naiv, cu o forta incontrolabila si o intirziere mentala ce il face sa semene cu un copil mare. Cei doi barbati, a caror induiosatoare relatie de prietenie ajunge sa semene a dependenta, se angajeaza ca lucratori la o ferma. Ei au un vis, un ideal, sa stringa bani pentru a-si cumpara un loc al lor, unde sa traiasca „din belsugu’ pamintului”. Insa o serie de intimplari tragice, provocate de naivitatea lui Lennie, de neputinta lui de a distinge raul de bine, le naruie sperantele.
Simțeam nevoia de o lectură serioasă, care să mă determine, la final, să extrag o morală din textul cu pricina. Căutând peLibris.ro, am …

Recenzie - Minunea de R.J. Palacio

Editura: Arthur
Autor: R.J. Palacio
Număr de pagini: 336
Colecția: Cărțile de aur ale copilăriei„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile şi vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinţii săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la şcoală.

Minunea este o poveste emoţionantă despre curaj şi bunătate, despre integrare şi acceptare, scrisă cu sensibilitate şi umor. „Nu judeca după aparenţe" pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul prinţ: „Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi."Cine s-ar fi gândit că, de fapt, o carte dedicată copiilor nu este doar o carte pentru acei copii care se remarcă prin vârstă? Cine s-ar fi gândit, măcar o clipă, că…