Treceți la conținutul principal

Veniturile tale s-ar putea să crească cu programul de afiliere directă al magazinului online ȚesăturiAlese.roProgramele de afiliere sunt pentru unii dintre noi, doar o bătaie de cap, un proces complicat pe care nu putem să-l percepem în totalitate. Pentru alte persoane, însă, un program de afiliere, înseamnă un venit în plus, un pachet de țigări cumpărat pe urma banilor câștigați din blog, un obiect nou de vestimentație sau chiar o economie. Mulți preferăm să economisim, pentru a putea, la nevoie, să apelăm la un ajutor de nădejde, un venit care să se afle acolo, indiferent de situație. Programele de afiliere pot fi o salvare pentru foarte multe persoane, un ban în plus, dar și idei creative, care le aduc venit. Dacă ai, totuși, posibilitatea de a-ți crea un blog, cu articole calitative și simți că acesta face parte din viața ta, alege un nou program de afiliere, pe care magazinul online ȚesăturiAlese.ro ți-l pune la dispoziție. 
Dacă știi cum să atragi cumpărători prin articolele pe care le scrii, dacă pasiunea ta este scrisul și publicitatea, dar te animă și dorința de a obține cât mai mulți bani, atunci aliatul perfect în această situație este programul direct de afiliere al unui magazin, ce comercializează tot ceea ce ține de frumusețea patului și culoarea lenjeriilor de pat. 
ȚesăturiAlese.ro este unul dintre acele site-uri online, care nu oferă doar calitate, ci și promptitudine și o experiență frumoasă alături de produsele pe care ei le comercializează. Dacă până în momentul de față te-ai alăturat unor programe de afiliere, care implicau prea multă muncă și timp risipit, sau nu ai încercat niciodată un astfel de program, iar blogul tău are o influență majoră asupra cititorilor, astăzi îți vin în ajutor și te provoc să îți oferi posibilitatea de a nu lăsa munca ta neplătită. Alege programul de afiliere directă cu magazinul online ȚesăturiAlese.ro și s-ar putea ca, la un anume interval, să îți permiți, pe lângă tot ceea ce ai achiziționat, să nu te gândești  doar la tine, ci și la cei din jur, oferindu-le un cadou, spre exemplu. Iar dacă ești singur, atunci răsfață-te, mărește suma din portofel pe care o ai deja. Câștigă de pe urma ideilor și vânzărilor tale. Alege ce este mai bine pentru tine și pentru buzunarul tău!

De ce recomand acest program de afiliere directă cu magazinul online ȚesăturiAlese.ro și care sunt beneficiile acestei afilieri?

Foarte multe persoane care decid să își expună ideile pe blog o fac pentru că se pricep la scris, o fac pentru că au o manieră diferită de a prezenta idei, dar și un stil cu un impact puternic asupra cititorilor. Chiar dacă, la început, cititorii nu se înghesuie să apară, treptat, prin intermediul calității articolelor , ei vor bate la poarta articolelor tale, te vor felicita, for aduce laude la adresa ta și te vor întreba: cât câștigi din blog? Câștigi ceva pe urma muncii tale? Ce le vei răspunde acelor persoane care îți vor adresa întrebări de genul? S-ar putea ca tu nici să nu cunoști termenul de afiliere și atunci ce să mai spunem de câștig?
S-ar putea ca aceste întrebări să îți stârnească curiozitatea și să te întrebi: chiar poți câștiga pe urma articolelor? Chiar poți avea un venit în plus, dacă alegi să promovezi diferite magazine, care au un program de afiliere? Cercetând, te vei lămuri și vei ajunge la concluzia că, da, poți câștiga, dar întrebările nu se termină aici. Cu cine pot realiza o astfel de colaborare?, te vei întreba.
Care să fie soluția? În primă instanță, lasă-te pe mâna unor profesionaliști. Alege programul de afiliere directă cu magazinul online ȚesăturiAlese.ro!

De ce ȚesăturiAlese.ro?

Când unele magazine din mediul online preferă să complice totul, ȚesăturiAlese.ro optează pentru simplitate și câștig, oferindu-ți o sumedenie de avantaje cu care tu poți rămâne.
Astfel, alegând acest program vei avea următoarele beneficii:

Comisionul tău

Fiecare program are și un început, iar tu, fiind începător, este evident că nu vei putea beneficia de foarte mult dintr-o dată. La început totul este o provocare pentru tine, însă provocarea și răspunsul tău la aceasta va fi răsplătit cu 10% comision din valoarea vânzărilor corespunzătoare conversiilor generate. În privința acestui comision, el va fi aprobat imediat, iar prin e-mail vei fi înștiințat de fiecare dată când va exista o conversie pentru tine. 

Și mai surprinzător este faptul că acum, vei avea posibilitatea de a beneficia și de un bonus. În ce constă acest bonus? Pentru ca afilierea să fie cât mai atractivă, pe lângă beneficiile pe care le-am menționat anterior, ȚesăturiAlese.ro îți va oferi 100 de lei lunar, asta în cazul în care te numeri printre primii 10 afiliați înscriși. Pentru a beneficia de această sumă, tot ceea ce ar trebui să faci ar fi să respecți următoarele principii:
 • Să postezi un banner cu link afiliat pe home page;
 • Să postezi link-uri de afiliere în cel puțin trei articole lunar, în acest caz nefiind nevoie să realizezi articole dedicate, ci doar să inserezi topic link-urile în articolele pe care le scrii frecvent;
 • Link-urile afiliate nu trebuie să fie de tip "nofollow" ;
 • Primești banii și fără să realizezi conversii în luna respectivă;
 • Personalul magazinului online ȚesăturiAlese.ro își rezervă dreptul de a întrerupe acordarea bonusului, dacă rezultatele companiei de afiliere nu sunt satisfăcătoare în termen de 3 luni.

Durata de viață a cookie-ului

Cookie-ul aferent afilierii pe care site-ul ȚesăturiAlese.ro îl generează, are o durată de viață de 1000 de zile. 
Ce înseamnă acest lucru? Asta înseamnă că orice persoană care a aflat despre acest site, accesând link-ul de afiliere de pe blogul sau site-ul tău, are ocazia să îți aducă comision în momentul în care decide că vrea să achiziționeze un anumit produs. 

Ce sumă poți câștiga înscriindu-te în acest program de afiliere?

Puterea de convingere pe care o exerciți asupra vizitatorilor tăi, dar și traficul vor contribui la valoarea și numărul conversiilor. Îți pot da un exemplu în acest sens și de aceea îți voi spune că valoarea medie a produselor listate în anul 2018 este de aproximativ 280 lei. Valoarea aceasta, însă, poate să difere, în funcție de promoțiile prezente pe site și de produsele nou introduse.
Luând suma de 280 de lei ca fiind reprezentativă și corelând-o cu un comision de 10% pe care îl vei primi pe urma vânzărilor, este evident că în acest caz vei avea de câștigat 28 de lei. Această sumă este pur orientativă, în esență, banii pe care îi vei primi ținând cont de vânzările pe care le vei face.

Sunt sigură că te preocupă, de asemenea, și modul în care vei primi banii, dar și când îi vei primi. 
Dacă te îngrijorează plata comisioanelor, ar trebui să știi că aceasta se va face lunar în intervalul de plată, cuprins între datele de 1-15 ale fiecărei luni. Această sumă de plată va corespunde comisioanelor acumulate în intervalul lunii precedente, această lună purtând și numele de lună de referință. 
În intervalul de plată, personalul care se ocupă de programul de afiliere vă va comunica suma de plată aferentă lunii de referință, asta pentru ca tu să poți emite, mai apoi, o factură. 
Modul în care poți intra în posesia banilor este unul ușor, banii ajungând la tine prin virament bancar. 

Există, oare, și o opțiune pentru cei care nu se mulțumesc cu atât și își doresc să câștige mai mult? Mereu există modalități de a avansa, de a crește prin intermediul propriilor vizitatori și cum cei responsabili pentru acest program de afiliere s-au gândit la tot, tot ei vor fi aceia care îți vor pune la dispoziție o modalitate de a câștiga mai mult. Puțin se opresc aici, majoritatea optează pentru mai mult. 
Știai că la fiecare 10 conversii înregistrate în intervalul unei luni de referință, vei primi 1% în plus la comisionul înregistrat pentru luna următoare?
S-ar putea ca, în ceea ce privește comisionul, acesta să scadă, dar niciodată nu va ajunge sub 10%. Din acest motiv nu ai de ce să îți faci griji, dar trebuie să știi, cu cât muncești mai mult, cu atât câștigurile vor fi mai mari, mai pe mărimea buzunarului tău. 
Referitor la comisionul maxim, acesta este de 20% și va fi acordat la peste 100 de conversii lunare. 

Ce spui de un exemplu reprezentativ, care să te ajute să înțelegi mai bine? Și uite la ce mă refer:
 • Să presupunem că ai un comision de 10%;
 • În luna mai realizezi 25 de conversii;
 • Îți va fi plătit comisionul de 10% corespunzător celor 25 de conversii pentru luna mai, dar începând cu luna iunie, comisionul tău va fi de 12%;
 • Dacă în luna iunie vei înregistra 43 de conversii, îți va fi plătit comisionul de 11% corespunzător celor 43 de conversii pentru luna mai, dar începând cu data de 1 iunie, comisionul tău va fi de 14%;
 • Dacă în luna iunie reușești doar 15 conversii, îți va fi plătit comisionul de 12%, corespunzător celor 15 conversii pentru luna iunie, dar începând cu data de 1 iulie, comisionul tău va fi de 11%.
Cu banii câștigați prin intermediul afilierii s-ar putea să observi o mică schimbare în ceea ce privește venitul tău. Când locul de muncă nu este pentru tine jobul ideal, programul de afiliere s-ar putea să fie necesar. Dedicându-te în totalitate, poți ajunge chiar foarte departe și de aceea, cei care au creat acest program vor adăuga câțiva bani în buzunarul tău. Bineînțeles, vei câștiga pe munca ta, dar dacă nu erau cei de la ȚesăturiaAlese.ro, cine ți-o mai aprecia? Acum poți scrie, dar poți și câștiga, iar dacă ești optimist și nu te dai în lături de la nimic, atunci acest program de afiliere este pentru tine. 

Ți-e frică că nu te vei descurca? Eu astăzi te voi ajuta și îți voi explica cum funcționează acest program, dar și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a abține un rezultat apreciabil.

Înscrierea în programul de afiliere se face foarte ușor, urmând doar câțiva pași simpli. 

Care sunt condițiile de înscriere?

Prima condiție, esențială de altfel, este să ai un blog sau un site valid, dar dacă ai un site care tinde să expună  articole pornografice, despre droguri sau despre violență, atunci, acest program nu este pentru tine. O condiție simplă, pe care sunt sigură că mulți dintre voi o respectați. 

Cum te înscrii?

Înscrierea de face accesând acest link de înscriere.
Mai mult decât atât, va trebui să completezi corect toate câmpurile pentru a avea datele necesare începerii cât mai rapide a colaborării. De asemenea, după înscriere urmează o scurtă perioadă de verificare, în care personalul site-ului își va analiza solicitarea, urmând ca aceștia să stabilească dacă vor aproba sau nu contul tău. În momentul în care aprobarea va fin făcută, vei primi un mail de confirmare și astfel vei putea fi sigur că poți începe colaborarea cu cei de la ȚesăturiAlese.ro.
În cazul în care, însă, înscrierea ta nu va fi aprobată, va urma ca, tot pe mail, să primești o justificare referitoare la refuzul, respectiv neaprobarea înscrierii în programul de afiliere.

Ce poți face după ce te-ai înscris?

Gândindu-se cum să ne ajute, cei de la ȚesăturiAlese.ro au creat un footer al magazinului, unde există, special pentru noi, opțiunea "Afiliere". Nu uita, de asemenea, să te autentifici pe contul tău de afiliat pentru a-ți putea lua codul de afiliat, pe care îl vei adăuga la sfârșitul link-urilor pe care le vei plasa pe site-ul tău. Atașează codul tău de afiliere adăugând ?tracking=codulmeudetracking , oricărui link pe care dorești să-l promovezi și aparține, implicit, site-ului tesaturialese.ro.

Și dacă ai asimilat toate informațiile și ești pregătit pentru a lua o decizie corectă, te felicit! Sunt sigură că te vei descurca și, mai mult decât atât, vei și câștiga. 

Nu în ultimul rând, însă, am să îți comunic ce să nu faci! Înșelătoria se poate afla la tot pasul. Poate până în momentul de față ai trecut și tu prin astfel de evenimente, dar îți recomand să nu faci la fel, să nu te anime gânduri dubioase, prin care comenzile să fie realizate cu un nume fals și adresă invalidă, deoarece aceste gesturi se vor solda cu întreruperea colaborării. 

Acestea fiind spune, vreau să te întreb: ești hotărât? Dacă da, atunci alege înțelept. Alege programul de afiliere directă cu magazinul online ȚesăturiAlese.ro! Sparge gheața și surprinde-te! Demonstrează-ți că poți câștiga bani și prin intermediul blogului! 

Comentarii

 1. Suna interesant, dar pe mine una ma depasesc toate aceste afilieri, pur si simplu uit ca trebuie sa promovez linkurile :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi place ca au ales sa ofere bloggerilor posibilitatea de marketing afiliat direct. Sper ca pe viitor sa existe asa ceva si pe nisa pe care am ales-o pentru blogul meu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sper și eu să existe cât mai multe astfel de afilieri directe.

   Ștergere
 3. Interesant, dar ma cam depaseste. Deocamdata incerc sa cresc blogul. In timp, poate ma voi orienta spre programul de afiliere.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îþi urez mult succes și cât mai mulți vizitatori!

   Ștergere
 4. Un articol foarte interesat si util. Personal, nu ma prea atrage aceasta afiliere. Prefer advertiseri care nu au atatea cerine si care sunt pe principul cat faci atat primesti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și mie îmi surâde mai mult ideea de advertiser, dar am zis să încerc, deoarece chiar nu am nimic de pierdut. Și asta cred că ar mai fi un punct forte al unei astfel de afilieri.

   Ștergere
 5. Nu am afiliere inca nicaieri :), dar stiu multe fete care au.

  RăspundețiȘtergere
 6. Un articol foarte interesant, dar mă depășește total toate aceste informații.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur măcar că ți-a plăcut!
   Mulțumesc de vizită!

   Ștergere
 7. Si pe mine ma interesa acest program, cred că mă voi înscrie și eu.

  RăspundețiȘtergere
 8. M-am gandit si eu sa ma inscriu in acest program de afiliere, mi se pare avantajos.

  RăspundețiȘtergere
 9. Fac parte din diverse programe de afiliere si trebuie sa spun ca acest lucru ma incanta si ma avantajeaza.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur să aud asta! Poate și acesta este pentru tine.

   Ștergere
 10. Multumim mult, si eu m-am inscris in programul lor de afiliere insa nu stiu daca ma voi tine cum trebuie de el.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cert este că merită încercat. Nu ai nimic de pierdut.

   Ștergere
 11. Multumim pentru recomandare, poate ma voi inscrie si eu :)

  RăspundețiȘtergere
 12. Mulțumim pentru articol! Eu nu sunt implicată încă în așa ceva și nici nu vreau prea curând.. Mai întâi să am timpul necesar pentru așa ceva

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc și eu pentru vizită!
   Programul de afiliere nu fuge nicăieri.

   Ștergere
 13. M-am gândit să mă înscriu și ezitam. Însă cu toate detaliile pe care ni le-ai furnizat, pot să încep colaborarea.

  RăspundețiȘtergere
 14. Imi place sa am unele afilieri! O sa cercetez mai bine recomandarea ta . Suna bine. 😘😘

  RăspundețiȘtergere
 15. Am descoperit destul de tarziu afilierea. M-am prins tarziu cu ce se mananca si cum se face. Acum sunt in cateva sisteme de afiliere si ma incred in ele. Am auzit si despre aceasta provocare lansata de ei

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și eu tot târziu mi-am dat seama despre ce e vorba. Pentru mine, acesta este primul program de afiliere în care sunt implicată!

   Ștergere
 16. Am auzit si eu zilele astea despre programul lor de afiliere. Cred ca ma voi alatura si eu lor.

  RăspundețiȘtergere
 17. Si eu sunt depasita de afilieri, pur si simplu mi se par prea greoaie

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Taote la timpul lor. Așa este când nu ești familiarizat cu un anumit concept.

   Ștergere
 18. Programele de afiliere mi se par foarte utile pentru bloggeri, chiar si pentru cei la inceput de drum sau pentru cei care isi doresc un venit in plus. Problema e ca cititorii nu prea inteleg cum sta treaba cu ele si nu le vad intotdeauna cu ochi buni.

  RăspundețiȘtergere
 19. Multumim pentru recomandare, este bine de stiut.

  RăspundețiȘtergere
 20. Trebuie sa aprofunez si eu afilierile. Ma va ajuta articolul tau detaliat. :)

  RăspundețiȘtergere
 21. Conceptul de afiliere este foarte ok cu condiția sa se potrivească profilului site-unui tău.

  RăspundețiȘtergere
 22. Multumim pentru articol! Nu stiam de acest program de afiliere. Datorita informatiilor pe care ni le-ai daruit, acum sunt convinsa ca merita sa incerc.
  Ai facut o treaba foarte buna.
  Multumim .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc și eu pentru aprecieri.
   Îți urez multă baftă și un profit cât mai ridicat!

   Ștergere
 23. multumim de sfaturi, m-am gandit si eu si poate am sa incerc datorita tie:D

  RăspundețiȘtergere
 24. Foarte interesante informatiile. Eu sunt la inceput de drum si nu stiam cum functioneaza programele de afiliere, asadar, articolul tau a fost foarte util. :)

  RăspundețiȘtergere
 25. Mie experienta cu 2parale mi-a lasat un gust foarte amar, asa ca nu am incredere in asemenea afilieri.

  RăspundețiȘtergere
 26. Articolul tau a fost foarte complex. Nu stiam despre acest program d afiliere. Datorită tie o sa ii dau o sansa.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Am/ N-am

Astăzi am revenit cu ceva diferit!
Enjoy!

1. Am/ N-am citit o carte de Roald Dahl.
 N-am. Nu am citit nicio carte de la acest autor, însă din câte știu scrie mai mult literatură pentru copii. Nu este exclus faptul că vreau să încerc cărțile lui, dar nu în limba română, ci în limba engleză.

2. Am/ N-am citit cărți 14+.
 Am. Ținând cont că am depășit de mult această vârstă, răspunsul este evident afirmativ. Nu am ținut niciodată cont de vârsta care era menționată pe copertă, deoarece gândirea mea înclina mereu spre ceva matur.

3. Am/N-am citit o carte pe care am judecat-o după coperta acesteia.
N-am. De obicei, îmi place ca biblioteca mea să fie cât mai colorată și să cuprindă cărți frumoase din punct de vedere interior, nu din punct de vedere exterior. Totuși, coperta atrage într-un anumit fel cititorul.

4. Am/N-am citit o carte în altă limbă decât engleza și româna.
N-am. De obicei, citesc foarte mult în română, pentru că așa lecturarea cărților este mai rapidă, iar într-un timp cât mai…