Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Peria electrică Beyoutiful 5 în 1 - pentru îngrijirea zilnică a tenului


Vă spusesem cu ceva timp în urmă, într-un articol despre rutina mea de seară și dimineață, despre câteva produse de la Beyoutiful pe care le-am descoperit și pe care le folosesc fie în fiecare zi, fie ocazional. Ei bine, unul dintre acele produse era și peria electrică Beyoutiful 5 în 1, una dintre cele mai eficiente și mai folositoare perii dintre toate cele pe care le-am folosit până în prezent. 



Și chiar dacă în trecut nu puneam foarte mult preț pe îngrijirea tenului, de câțiva ani buni mă concentrez pe câteva aspecte, care au rolul de a-mi vitaliza tenul, de a-l curăța, dar și de a-l ajuta să fie în mediul lui, chiar și atunci când razele UV sau vremea de afară nu este prielnică. Doar în acest fel printr-o rutină bine pusă la punct, pot face față atât vremii reci de afară, cât și temperaturilor ridicate. Dar acum se pune problema unui ten curat, vitalizat și plin de fermitate, cu ajutorul câtorva produse și creme hidratante și, bineînțeles, cu ajutorul periei electrice 5 în 1 de la Beyoutiful! 

În rândurile care urmează o să vă dau mai multe detalii despre aceasta, dar o să vă spun și de ce este singura perie electrică pe care o îndrăgesc! 

Peria electrică Beyoutiful 5 în 1 - perfectă de luat în geantă când călătorești

Nu că aș călători eu foarte mult, dar sunt studentă! Merg acasă cel puțin o dată pe lună și... asta tot o călătorie este. Sau nu? Oricum ar fi, sper că ați înțeles ideea. 
Nu pot să iau foarte multe lucruri când merg pentru că într-un troller nu încap multe chestii. Câteva haine, makeup-ul și, bineînțeles, printre toate acestea, peria electrică 5 în 1 de la Beyoutiful. Merg acasă de foarte multe ori pe perioada weekend-ului, ca urmare, nu am nevoie de foarte multe lucruri. Iau esențialul doar. 

Norocul îmi surâde, pentru că această perie electrică nu este de dimensiuni mari. Nu dacă o luați separat, ci nu cu cutia în care vine depozitată! 
Eu nu o mai pun în cutie, ci am un port fard pe care-l folosesc special pentru peria electrică.

La fel de bine, o puteți pune în bagaj oricând. Indiferent dacă este o călătorie de câteva zile sau de câteva săptămâni. Peria aceasta vă va fi de folos pentru a vă putea menține rutina zilnică. Chiar și atunci când oboseala își spune cuvântul.




Peria electrică 5 în 1 este perfectă pentru mine, mai ales în acele momente când merg acasă și mereu sunt pe drumuri. Fac atâtea drumuri în două zile, cât nu fac într-o săptămână întreagă. Iar dacă vă identificați cu mine, cu siguranță, știți despre ce vorbesc. Și dacă știți despre ce vorbesc, atunci... atunci aveți și voi nevoie de peria electrică Beyoutiful 5 în 1.

Peria electrică le are pe toate - să fie acestea doar vorbe?

Ei bine, nu sunt doar vorbe. Această expresie nu este altceva decât concluzia pe care am tras-o după ce am folosit timp de câteva luni bune peria electrică. 
Și chiar dacă de foarte multe ori îmi este greu să mă țin de un anume produs, iată că încă folosesc peria electrică 5 în 1. 

Acum s-ar putea să vă puneți, totuși, niște întrebări. Printre acestea s-ar putea să se numere și una care sună în felul următor: Și ce te face pe tine să spui că această perie le are pe toate?


Spun asta pentru că după cum îi spune și numele este o perie electrică 5 în 1. Ce înseamnă asta? Asta înseamnă că această perie electrică include 5 capete, care au rolul de a te ajuta aproape în toate situațiile.

Aceste capete rotative sunt: 
- capătul perie pentru curățarea tenului în profunzime
- capătul pentru masaj
- aplicator make-up
- burete pentru curățare delicată
- capăt abraziv pentru peeling

Pe cate dintre ele le-am folosit? O să fiu foarte sinceră cu voi și o să vă spun că am folosit patru dintre acestea. Am folosit capătul perie pentru curățarea tenului în profunzime, capătul pentru masaj, buretele pentru curățare delicată și capătul abraziv pentru peeling. Ce nu am folosit este aplicatorul pentru make-up și am și o explicație. 

Tenul meu este foarte sensibil și pretențios, motiv pentru care nu orice fond de ten mi se potrivește și nu orice burețel este binevenit. Folosesc un singur beauty blander pe care-l umezesc, pentru că doar în acest fel pot să dau tenului meu un aspect luminos, prin intermediul unui machiaj natural.

În viitor, o să-l am în vizor și chiar îl voi încerca. Însă când mă voi machia și voi sta în casă. Și eventual voi face poze. Vă voi ține la curent și cu acest detaliu. Până atunci, însă, vreau să vă povestesc despre fiecare capăt rotativ în parte și ce mi-a plăcut la acestea în deosebi!

Capătul perie pentru curățarea tenului în profunzime 


Acest capăt perie este preferatul meu! Efectiv îl iubesc și mi-a fost alături încă de când am primit peria rotativă. L-am folosit încă din prima zi și și-a făcut treaba foarte bine. Și încă și-o mai face. Foarte bine chiar! 

Îmi place acest capăt de perie foarte mult pentru că este unul destul de mic, însă este extrem de eficient. Îl folosesc pentru a mă demachia, împreună cu un gel de curățare. Tot ceea ce fac este să fixez capătul la peria electrică, să dau cu gel pe față și mai apoi să pornesc peria.

Îl folosesc pentru toată fața, până când îndepărtez machiajul. Mai spăl și peria din când în când, bineînțeles, în timpul unei astfel de sesiuni de curățare. Acest capăt m-a însoțit de foarte multe ori acasă, dar și la Cluj, unde este permanent cu mine. Am avut momente când am luat cu mine doar acest capăt perie și peria în sine. Ș m-am descurcat, fără să fiu nevoită să iau și celelalte capete. 

Asta și vreau să vă fac să înțelegeți. Fiecare capăt în parte se poate folosi și separat. Ce înseamnă asta? Asta înseamnă că în rutina voastră de dimineață sau de seară nu trebuie să folosiți fiecare capăt detașabil în parte. Fiecare dintre acestea are un scop unic și se poate folosi individual. 

Când aveți nevoie să vă curățați pur și simplu tenul, folosiți acest capăt de curățare a tenului în profunzime. 

Pe mine nu m-a dezamăgit și tocmai de aceea îl recomand cu mare drag! Pentru un ten mai curat și mai luminos! Pentru un ten catifelat și îngrijit!

Capătul pentru masaj - un mod sigur de a stimula circulația feței


Nu știu câte dintre voi aveți probleme cu circulația, însă știu că eu am! Și mai am și probleme cu tenul, nu tot timpul, dar am perioade când îmi ies coșuri. Le urăsc efectiv și vreau să scap de ele cât mai repede cu putință. 

Tocmai de aceea, pentru a mă relaxa și a-mi oferi un moment de respiro, tind de foarte multe ori să folosesc capătul pentru masaj! Masez tenul cu acesta timp de câteva minute și fața mea se simte mult mai bine! O simt mai vitalizată și pielea parcă este mult mai tânără! Nu știu cu exactitate dacă ajută la reducerea ridurilor de expresie, cert este că eu o îndrăgesc și mă folosesc de ea! 

Merită orice investiție și fiecare bănuț! 

Buretele pentru curățare delicată 



Acest burete îl folosesc imediat după ce am folosit capătul perie pentru curățarea tenului în profunzime. Ceea ce nu reușesc cu primul capăt rotativ să curăț de pe ten, reușesc cu acesta! 
În plus, are la bază un burete foarte fin, care nu irită tenul! Este buretele perfect, pe care orice astfel de capăt ar trebui să-l aibă! 
Și bineînțeles, și pe acesta îl curăț imediat după ce l-am folosit. Curățarea se poate face cu ajutorul săpunului lichid sau cu ajutorul unui spumant pentru față sau fel de curățare pentru față.

Capătul abraziv pentru peeling - un ajutor de nădejde, credeți-mă 

Un ajutor de nădejde este și capătul abraziv pentru peeling. Îmi place acest capăt foarte mult pentru că îndepărtează foarte fin pielea moartă de pe ten, lăsându-l soft! 
Ba mai mult, acest capăt este unul dintre preferatele mele pentru că folosindu-l nu a mai fost nevoie să caut soluții în altă parte. Și când spun soluții, mă refer la creme dedicate special peelingului sau alte produse de acest gen.

Acesta nu doar că îndepărtează pielea care urmează să se descuameze, ci oferă tenului câteva minute de relaxare! 

Ce spa? Ce alte tratamente de relaxare? Peria electrică 5 în 1 este perfectă pentru un moment de răsfăț al tenului, aproape ca la salon! 

Peria electrică Beyoutiful este un cadou perfect 

Și dacă tot ne plac atât de mult cadourile, ce-ar fi să vedem peria electrică 5 în 1 ca pe un cadou demn de luat în considerare? Din punctul meu de vedere, este un cadou perfect, mai ales pentru acele persoane care țin foarte mult la rutina zilnică. 
Eu aș oferi-o surorii mele, tu pentru cine ai achiziționa-o?

Dacă nu ai nici măcar o idee despre ce-și dorește cea mai bună prietenă a ta sau sora ta, de exemplu, cu siguranță cu peria electrică Beyoutiful 5 în 1 nu vei da greș. Împacheteaz-o frumos și surprinde-ți cea mai bună prietenă! Dacă tot se apropie ziua ei, măcar să îi faci un cadou care să merite!

Mi-a plăcut sau nu peria electrică Beyoutiful 5 în 1 - concluzii finale despre aceasta 

În esență, după cum poate v-ați și dat seama de la început, mi-a plăcut și îmi place foarte mult această perie electrică. Îmi place pentru că nu este doar reclama de ea, ci este o perie electrică eficientă, care ajută tenul! Demachierea devine mai ușoară odată ce alegi să o pui în practică și vă spun asta din proprie experiență! 

Chiar mi-e dragă și nu aș vedea-o lipsind din rutina mea de îngrijire a tenului! Am renunțat la spălatul obișnuit și îndepărtarea machiajului în mod obișnuit în detrimentul îndepărtării acestuia cu ajutorul acestei perii electrice. Rezultatele sunt evidente, iar tenul este mult mai luminos de fiecare dată când aleg să o folosesc! 

După ce ți-ai pregătit tenul cu ajutorul acesteia, el este gata pentru a absorbi mult mai bine crema hidratantă! Alege să folosești peria electrică 5 în 1 atât dimineața, cât și seara! Alege să o folosești când simți nevoia! 

Ți-o recomand cu mare drag și-ți spun că Beyoutiful ți-a pregătit o mulțime de produse care să te ajute în rutina perfectă de îngrijire a tenului! Pentru un ten catifelat și luminos alege Beyoutiful și produsele Beyoutiful! 

Voi ați folosit produsele Beyoutiful? Ce părere aveți despre această perie electrică 5 în 1?

Comentarii

  1. aveam si eu la un moment dat o perie faciala de genul, dar la mine e greu pana ma convingi sa o folosesc, lenea e mare! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce perie interesanta pentru ten. Eu nu am incercat, dar folosesc Foreo de 2x pe saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  3. O astfel de perie mi-ar trebui si mie. Am sa tin cont de recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă gândesc tot mai des să îmi cumpăr și eu o astfel de perie pentru ten.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma tentează și pe mine sa o cumpăr. Chiar mi-ar trebui!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare cadoul ideal pentru prietena mea care pune mare accent pe ingrijire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am și eu o perie asemănătoare de la alt brand. Mă ține de câțiva ani. E foarte utilă, trebuie să mă uit de una nouă pentru viitor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesantă această perie!
    Mă tentează șî pe mine! Poate o primesc cadou de zilele acestea care urmează :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesant! Nu am folosit niciodata o astfel de perie, dar m-ai facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu o astfel de perie. Tot cu mai multe capuri si curata eficient fata. Problema este ca de multe ori sunt pe fuga si cam uit de ea, dar ea este bunicica

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am folosit niciodata o astfel de perie, dar pare tare interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  12. N-am mai vazut asa ceva, dar as vrea sa incerc, cred ca este si placut sa o folosesti!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat este de faina! Chiar ma gandeam la o astfel de perie si inca nu sunt decisa ce model sa aleg!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe