Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Rețetă cheesecake cu Oreo și Nutella


Salutare, dragii mei! În urmă cu ceva timp, am primit de la Oreo România un cadou tare drăguț în care am găsit două pachețele tare simpatice. Unul era cu Oreo Powder și unul cu Oreo Crumbs. La ce credeți că m-am gândit prima dată când le-am văzut? Deoarece Oreo m-a provocat să fac un desert, gândul meu a sărit instant la cheesecake. Cheesecake cu Oreo!



Chiar dacă nu sunt adepta dulciurilor sau a cheesecake-urilor în general, îmi place, totuși, să fac prăjituri și delicii pentru familie. Astfel, am pregătit un cheesecake delicios pentru ai mei!

Dacă sunteți curioși de rețeta mea de cheesecake cu Oreo și Nutella, atunci rămâneți până la capăt!

Când vine vorba despre deserturi, mă inspir din diferite surse, iar când vine vorba despre cheesecake, mă inspir de la Jamila. Am încercat de la ea atât rețeta de cheesecake cu oreo, cât și rețeta de cheesecake cu căpșuni și ambele, după spusele prietenilor, au ieșit geniale.

Rețeta aceasta nu necesită coacere, ca urmare este foarte ușor de realizat!

Iată, așadar, care sunt ingredientele de care aveți nevoie:

Pentru crustă
- 80g unt topit
- pachetul de Oreo Powder (sau în jur de 18-20 biscuiți mărunțiți)

Pentru cremă
- 500g brânză de vaci
- 300g smântână pentru frișcă (eu am pus frișcă lichidă pe care am bătut-o)
- 300-400g Nutella
- vanilie (păstaie sau esență)
- pachetul de Oreo Crumbs

Cum preparăm acest cheesecake cu Oreo?

Crusta

Crusta este foarte ușor de realizat. Pe aceasta îmi place cel mai mult s-o fac! Menționez și faptul că veți avea nevoie de o tavă cu deschidere, pentru a putea scoate la final cheesecake-ul. 
Până atunci, topim cele 80g e unt în cuptorul cu microunde (durează câteva secunde) și punem untul topit peste Oreo Powder. Amestecăm până când untul încorporează toată pudra de Oreo! Mai apoi, turnăm tot în tavă șine asigurăm că facem un strat nivelat de biscuiți cu unt. 
Punem la frigider sau congelator până când terminăm crema.

Crema

Ei bine, în primul și în primul rând, într-un bol, punem cele 500g brânză de vaci (eu o iau din Lidl. Acolo găsesc cea mai bună brânzică de vaci pentru cheesecake de la Pilos), peste care adăugăm esența de vanilie sau păstaia de vanilie, respectiv cele 300g sau 400g (eu am pus 400g pentru că am luat Nutella de 400g și nu avea rost să las 100g acolo). Amestecăm totul bine și încorporăm ingredientele cu o spatulă. (Pachetul primit de la Oreo România avea și o spatulă Oreo. Ca urmare, am folosit-o pe aceasta).

Într-un bol separat batem nu foarte tare frișca sau smântâna pentru frișcă. O adăugăm treptat peste compoziția pe care deja o avem în celălalt bol. Încorporăm cu spatula și nu uităm de Oreo Crumbs pe care îi punem în compoziție.

Scoatem de la frigider sau congelator tava cu acea crustă cu Oreo și unt și punem peste crema. 
Pe deasupra punem niște biscuiți Oreo mărunțiți sau ce ne-a mai rămas din pudra Oreo și eventual câțiva biscuiți. 
Punem la frigider pentru câteva ore bune sau peste noapte!
Și este gata de servit!!





Voi obișnuiți să faceți cheesecake? Ce rețetă de cheesecake preferați?

Comentarii

  1. Omg !!!! Cum arata 😱😱😱 poate-mi pun mintea sa fac unul 🤩 multumesc pentru reteta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți recomand rețeta aceasta cu mare drag. ❤️❤️❤️

      Ștergere
  2. Arătă absolut delicios!!! Nu am făcut până acum chessecake, dar fur rețeta ta!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine arata! Eu nu mananc absolut deloc dulce, dar zau ca mi-ai lasat gura apa cu reteta asta! Cred ca o sa fur si eu ideea

    RăspundețiȘtergere
  4. Combinatia ideală pentru un desert minunat, gustos și aspectuos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare bine arata.
    Eu nu mai am voie ciocolata, dar le-aș încerca pentru cel mic, mai ales ca este fan Oreo. Din când în când mai merge un astfel de răsfăț.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine arata! Trebuie sa incerc reteta, e preferata mea combinatie!

    RăspundețiȘtergere
  7. E inutil sa mai spun ca arata delicios. Chiar daca nu ma pricep la gatit, mixurile astea de la Oreo simplifica procesul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine arată, trebuie să încerc și eu această rețetă. Ador oreo!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai, cat de bine arata! Cred ca voi face si eu! Sper sa iasa delicioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mmmm, cât de bine arată! Yumm! Vreau și eu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar arată excelent! Tentant pentru una ca mine care se da în vânt după asemenea bunătăți.
    red ca voi încerca rețeta ta.
    Mulțumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  12. yummy! si nici nu e greu de facut! multumim pentru idee! cred ca e urmatorul desert facut in casa

    RăspundețiȘtergere
  13. Am si eu o reteta asemanatoare pe care o fac destul de des. Imi place tare mult dulcegaria asta de cheescake ❤️

    RăspundețiȘtergere
  14. Arata delicios ! Imi plac la nebunie biscuitii Oreo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erau și preferații mei. Oricum, merita încercată rețeta. Rezultatul e delicios.

      Ștergere
  15. Reteta asta n-o stiam, trebuie neaparat s-o fac si eu!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu cred ca trebuia sa citesc articolul la ora asta, mi-ai facut o pofta, o sa adorm cu gandul la prajitura ta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Arata delicios! Si aspectuoasa si apetisanta! Asa da gospodina!

    RăspundețiȘtergere
  18. Cheesecake este una din prajiturile mele preferate. Nu am incercat combinatia asta, dar nu are ce sa nu fie bun

    RăspundețiȘtergere
  19. Oreo este delicios! Cred ca in orice l-am pune ne-ar placea pentru ca este combinatia perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  20. Iubesc si eu prajiturile cu oreo, iar daca ai spus si cheesecake, m-ai cucerit! <3

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe