Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

RECENZIE "Jurnalul unui Adam" volumul 1


                                                                                                                                                                          
                                                                  JURNALUL UNUI ADAM                                                 
                                                                                                                                                                         

Nume carte: Jurnalul unui Adam
Număr de pagini: 252
Autorul cărții: Bogdan Marcu
Anul apariției: 2016
Categorie:Beletristică
Editura:B.M Personal

  • Încă nu îmi vine să cred că am ajuns,în sfârșit,să citesc această carte.
  • Vreau să aduc la adresa ei toate laudele posibile,deoarece m-a impresionat extrem de mult și m-a făcut să o citesc cu sufletul la gură.
  • Toate mulțumirile mele se datorează celor de la Bookzone,deoarece mi-au trimis această minunată operă realizată de un autor român.
    Până la aceasta,mereu vedeam autorii români cu mai puțină experiență și mi se părea că toți repetă aceleași lucruri în cărțile lor.Autorul romanului "Jurnalul unui Adam" m-a ajutat să cred că oricine ,dacă are pasiune și tot ce îi trebuie,poate să scrie o carte,chiar și eu,de ce nu?

  • Nu pot exprima în cuvinte emoțiile stârnite de conținutul acestei cărți.
  • Dacă ar fi să descriu această carte printr-un singur cuvânt ,acela ar fi: NEMAIPOMENITĂ.
  • Încă de la început am avut o simpatie față de coperta cărții și,sincer,coperta stimulează cititorul într-o anumită măsură. Îl face să aibă așteptări de la cartea respectivă.
  • Dacă tot vorbim de așteptări,chiar și eu am avut așteptări de la această carte. Ce ziceți? Oare s-a ridicat la standardul așteptărilor pe care le-am avut?
  • Răspunsul este unul clar și răspicat : DA.
  • Încă din primele pagini,mi-a captat atenția. M-a făcut să-mi doresc să o citesc până la final .  Dornică să aflu conținutul acestei cărți,am constatat că am terminat-o mai repede decât mă așteptam ,iar acest fapt mi-a creat o oarecare invidie. Ce este frumos se termină repede,după cum știm,însă nimeni nu-mi spune că nu o pot reciti. Și asta am să fac,dar până atunci ,nu vreau să vă mai țin în suspans,ci doresc să vă relatez câteva informații despre această carte.
  • În contextul acestei cărți îl avem pe Adam,protagonistul,care trece printr-o serie de experiențe.
  • Ajunge să se îndrăgostească la o vârstă fragedă,16-17 ani,și face greșeli.Aceste greșeli se datorează vârstei,deoarece în această perioadă dispunem de naivitate și nu știm să prețuim ceea ce avem la justa valoare.
  • Din greșeli învățăm. Adam învață. Suntem făcuți pentru a greși și a învăța din greșeli,însă ce se întâmplă când pierdem persoana care ar fi putut reprezenta viitorul,persoana lângă care te-ai fi simțit în siguranță,persoana care te respectă,îți face poftele,îți este alături,la bine și la rău,acea persoană care ar da totul pentru tine? Ne dăm cu pumnii în cap pentru că am pierdut totul pentru nimic. Pierdem ceea ce ne face fericiți pentru câteva momente de extaz care sunt uitate cu trecerea timpului.
  • Învățați să apreciați ceea ce aveți lângă voi.Fie că ești bărbat sau femeie,trebuie să iei aminte la cee ce îți spun: NU ÎȚI BATE JOC DE PERSOANA IUBITĂ ȘI N-O LĂSA PENTRU NIMIC DE CÂTEVA MINUTE SAU ORE.
  • Pe de altă parte,romanul scoate în evidență evoluția lui Adam. Cu trecerea timpului ,acesta realizează că nu merită să înșeli,ci mai bine spui scurt și la subiect ceea ce te apasă. Nu te minți că prin acest fapt murdar te vei simți ușurat,este doar un concept în capul tău.

  • Aceste relatări ale autorului mi-au umplut sufletul de emoții. Îmi venea să plâng. Mi-am amintit de toate greșelile făcute în trecut și știu un lucru foarte sigur și anume că nu vreau să le mai repet.
  • Îmi doresc să evoluez,să nu mă las amăgită de trecut și să uit de acesta.  Vreau să-mi amintesc doar de momentele frumoase din viața mea,de momentele petrecute alături de persoana dragă mine. Te asigur,cititorule ,că dacă ai să citești acest roman,ai să te regăsești în fiecare pagină,în fiecare capitol și cel mai important îți vei face ordine în viața ta. Vei dori să îi acorzi mai multă atenție persoanei cu care îți petreci timpul de dimineața până seara. Vei alege s-o faci fericită și tu vei fi fericit deoarece ea este. Asta însemnă iubirea.
  • Adam îi îndeamnă pe bărbați să dorească femeia de lângă ei de parcă ar fi prima și s-o iubească de parcă ar fi ultima! Femeia este o fire sensibilă și când ajunge să iubească,iubește cu tot sufletul și din tot sufletul. Nu putem zice că bărbații nu fac asta,însă ei nu se exteriorizează atât de repede ,precum o fac femeile. Ei păstrează în ei durerea . Pentru ce ? Pentru a arăta că sunt puternici? Pentru a arăta că n-au pierdut nimic? Oh,bărbate,mai devreme sau mai târziu ,vei realiza că ai pierdut-o și vei face asta când o vei vedea fericită lângă altul.
  • Această carte relatează experiențe,gânduri,trăiri,te îndeamnă să apreciezi ceea ce ai,mai ales dacă ești sigur de ceea ce simți pentru o persoană anume.
  • Am învățat multe din această lectură. Îmi doresc să ofer mai multă atenție,să apreciez ,să respect și cel mai important SĂ IUBESC MAI MULT.
  • Dacă ești persoana care nu dispune de stabilitate emoțională,dacă ești acea persoană care are nevoie de un sfat și nu-l găsești în persoanele de lângă tine,atunci această carte este pentru tine. Ce mai aștepți? Aici ai să găsești tot ceea ce ai nevoie. Îți garantez că vei gândi într-un mod mult mai matur după lecturarea acestei cărți. Te așteaptă! Tu cât mai aștepți? 
  • De aici o poți achiziționa fără probleme: https://bookzone.ro/produs/jurnalul-unui-adam/
                                                                                                                                                                         
MULȚUMESC, BOOKZONE PENTRU CARTEA OFERITĂ ȘI SPER SĂ COLABORĂM ÎN CONTINUARE. SUNTEȚI CEI MAI TARI!
                                                                                                                                                                          

Nu uitați să accesați și pagina de Facebook dedicată cărților: https://www.facebook.com/BooksLovers.12/

Comentarii

  1. Și recenzia asta la fel ca și celelalte a fost super. Îmi place foarte mult blogul tău și abia aștept să citesc următoarele recenzii. 😍

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe