Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Review - Produse Base One + o manichiură reușită


Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.



Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt dreptace, ca urmare, îmi este foarte greu să realizez ceva cu mâna stângă, indiferent de situație. În cazul de față, însă, am fost nevoită să îmi depășesc așteptările și limitele și să mă strădui să îmi construiesc unghiile și la mana dreaptă, deoarece ale mele erau tare mici.
De aceea spun eu că acest kit a fost o provocare pentru mine, peste care am trecut cu bine, cu atât mai mult cu cât nu m-a ajutat nimeni în realizarea unghiilor, familia refuzând să mă ajute, prin simplul fapt că nu cunosc tehnica de construcție a unghiilor.
No problem, am făcut-o și pe asta și sunt extrem de mândră de realizarea mea. Kit-ul Base One m-a determinat să mă gândesc mai bine în ceea ce privesc abilitățile mele de manichiuristă.

Așadar, nu am ezitat tare mult și m-am informat cu privire la pașii pe care trebuie urmați pentru a abține o manichiură de calitate. Cred, însă, că tehnica nu depinde atât de mult, pe cât depind produsele pe care le folosești. Produsele Base One m-au surprins într-un mod plăcut și abia aștept să încerc să îmi realizez și un altfel de stil de unghii.

Pentru prima dată am ales acel stil de unghii puțin mai lungi, pătrate, dar, totuși, rotunjite la colțuri.

Care sunt pașii și ce produse am folosit din kit-ul primit?

1. În primul rând, asigurați-vă că sunteți într-un loc cât mai confortabil. De preferat să fiți în preajma unei mese pentru a vă putea pune pe masă toate produsele de care aveți nevoie, dar și lampa UV pe care o veți folosi pentru uscarea gelului.

2. Nu uitați că puteți să ridicați cuticulele unghiei cu instrumentul special pentru cuticule din oțel.
Opțional, le puteți tăia cu o forfecuță specială. Țin să menționez că acest kit nu are o astfel de forfecuță.

3. Dacă toate acestea sunt asigurate, puteți începe prin a lua pila. Kit-ul prezintă trei pile banană pe care le puteți folosi pentru pilirea unghiei, care este de altfel printre primii pași pe care trebuie să îi faceți. Cu grijă se pilește suprafața unghiei, până când aceasta își pierde din strălucirea și luciul caracteristic unghiei. Nu este nevoie să insistați foarte mult. De asemenea, în cazul în care unghiile voastre sunt lungi, puteți să le dați o formă sau dacă sunt scurte să le piliți puțin pentru a fi aranjate.
Unghiile mele au fost foarte mici, de aceea am ales să le îndrept puțin pentru a le da cât de cât o formă.
Fiecare pilă este 100/180, ca urmare, puteți să o folosiți pe care vă este la îndemână.

4. După ce unghia este pilită este necesară îndepărtarea prafului și a unghiei proaspăt pile. Astfel, se va folosi periuța pentru praf, după care se poate reveni cu buffer-ul pentru a retușa eventualele neajunsuri. Buffer-ul are patru fețe și este foarte ușor și de folos.

5. A venit și momentul primer-ului Base One cu uscare în aer liber. Acesta este prezintă precum o ojă, doar că este transparent. Se aplică, așadar, cu pensula pe unghie și se așteptă înainte de aplicarea gelului aproximativ un minut. Trece foarte repede, să știți.

6. Acum unghia este pregătită pentru înfrumusețare. Datorită faptului că acest kit vine și cu 100 de șabloane în formă de fluture, construirea unghiei va fi mult mau ușor de realizat.
Acestea de dezlipesc foarte ușor și sunt foarte flexibile. Aveți grijă, totuși, să nu aruncați partea aceea micuță care rămâne după dezlipire. V-aș sfătui să o lipi pe spatele șablonului pentru a oferi un aspect mai rigid acestuia. În felul acesta vă va fi mult mai ușor să realizați unghia din gel.



7. Avem nevoie și de pensule. Acestea vin în dimensiuni diferite și sunt în număr de patru. Astfel, putem alege dintre pensula cu dimensiune 2, 4 sau 6. Pensula pentru pictură se poate păstra pentru altă dată sau pentru acele momente în care doriți să realizați un desen pe suprafața unghiei.
Ce am ales eu? Am preferat pensula de dimensiune 4, care m-a ajutat să aplic gelul UV de construcție Base One. Acesta este transparent și, de asemenea, se lucrează cu el destul de ușor. Chiar dacă la început veți avea impresia că nu vă descurcați, nu descurajați deoarece se poate. Cu Base One chiar se poate.

8. Prin aplicarea gelului se va da și forma dorită unghiei, ca mai apoi aceasta să poată fi introdusă în lampa UV. Rămâne la latitudinea voastră dacă alegeți să construiți fiecare unghie în parte și să introduceți doar câte una în lampă sau dacă alegeți să construiți unghiile pentru toată mână și să le uscați pe toate de-odată.
Eu am alternat această tehnică, nu am mers după o regulă anume.

Mi se pare foarte important acest pas, cu atât mai mult cu cât ar trebui să știți câteva lucruri despre lampa UV oferită de cei de la Base One. Aceasta este o lampă UV 34W de calitate Premium și se folosește foarte ușor. Conectată la o sursă de curent, aceasta prezintă în spate două butoane. Unul pentru pornire/oprire și unul pentru timpul se execuției a uscării unghiei.
Ce vă sfătuiesc eu? Să vă uitați cu atenția acolo unde există varianta ON/OFF, deoarece acolo veți găsi și opțiunea TIMER ON, care, în funcțiune cu butonul 120 TIMER , asigură exact timpul de care gelul are nevoie pentru a fi prelucrabil. În două minute, acesta va fi gata de următorul pas.

9. Bineînțeles că Base One ne pune la dispoziție și 200 de șervețele mici, în prealabil folosite împreună cu degresantul Base One 100ml, care are rolul de a îndepărta partea lipicioasă de la suprafața gelului. Pe scurt, după ce ați scos unghia din lampă, aceasta va trebui ștearsă cu ajutorului șervețelului cu degresant.
De asemenea, dacă este nevoie, nu uitați să piliți unghia pentru a-i conferi forma dorită.

10. Până aici ne-am ocupat doar de construirea propriu-zisă a unghiei și de aceea urmează să ne ocupăm și de acoperire. Cu ajutorul gelului Cover Camuflaj 15g Base One, nuanța roz vom acoperi unghia și o vom realiza așa cum ne dorim. Pasul acesta este extrem de ușor, astfel că vom aplica gelul de acoperire cu ajutorului uneia dintre pensule, de preferat pensula de mărime 2. Nu este obligatoriu. Puteți să o  alegeți pe oricare dintre ele.

11. Se va repeta procedeul de la pasul 8 și 9, ca în final să obținem o unghie cât mai calitativă și ''sănătoasă'', fără tente de aer, care pot influența căderea ei într-un timp foarte scurt.

12. Ajustați forma unghiei, din nou, prin pilirea ei, ca mai apoi să puteți aplica Gelul Finish, care necesită, de altfel, uscare cu ajutorul lampei UV.

13. Se repetă prima parte a pasului cu numărul 9, în care se îndepărtează cu ajutorul șervețelelor și a degresantului partea lipicioasă a Finish-ului.

14. Și suntem aproape gata. Ce mai trebuie să facem? Să oferim strălucire unghiei și cuticulelor prin intermediul uleiului de cuticule cu pensulă, care miroase extraordinar de bine a cocos.
După aplicarea lui, mai că îți vine să mănânci tot ce ai construit.





Așadar, aceștia sunt pașii pe care i-am urmat și țin să vă spun că manichiura mea rezistă și au trecut două săptămâni de când am realizat-o.

Sunt foarte mulțumită de faptul că m-am depășit, dar, cel mai mult mă bucur de calitatea produselor Base One, deoarece sunt niște produse cu care se lucrează foarte ușor, calitative și la un preț accesibil. Nu mă pot plânge în niciun fel, deoarece chiar nu a ce să spun negativ la adresa lor.

Acest kit îți oferă exact produsele și lucrurile de care ai nevoie pentru a te descurca pe cont propriu și pentru a realiza o manichiură care să dureze în timp.
Pentru mine, din acest moment, Base One este soluția și abia aștept să încerc și alte produse și accesorii de la ei.

Calitatea? De cinci stele. Nu că aduc prea multe laude la adresa lor, dar chiar merită.

De asemenea, cum nu am folosit tot ceea ce era în interiorul pachetului m-am gândit să împărtășesc cu voi care sunt toate produsele din acest kit.
Astfel, acesta conține:
  • 1x lampă UV 36w de calitate Premium
  • 1x primer Base One cu uscare în aer liber
  • 1x gel construcție 15g Base One Clear/Pink/ French Pink în funcție de dorința dumneavoastră
  • 1x gel Cover Camuflaj 15g Base One  (aveți posibilitatea de a alege dintre nuanțele Cover/Cover Medium/ Cover Ligth/ Cover Medium)
  • 1x gel de french 5gr Base One ( white angel sau bianco extremo)
  • 1x ulei cuticule pipetă/pensulă
  • 1x degresant Base One 90/100 ml
  • 3x pilă banană
  • 1x instrument manichiură oțel sau set 10 bețe portocal
  • 1x buffer cu patru fețe
  • 200x șervețele de hârție
  • 100x șabloane fluture
  • 1x periuță de praf
  • 6x butoiașe cu sclipici
  • 1x carusel pietricele multicolore
  • 1x set benzi french autoadezive
  • 1x instrument manichiură metalic
  • 1x pensulă pictură #0
  • 1x pensulă gel nr 2
  • 1x pensulă gel nr 4
  • 1x pensulă gel nr 6
Pentru achiziționarea acestui kit de unghii nu ezitați să vizitați site-ul celor de la Base One

Voi ce părere aveți? L-ați achiziționa?


Comentarii

  1. Foarte frumoase unghiutele. Am folosit si eu produse de la ei pe cand lucram in domeniu. Chiar mi-au placut. ☺️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Mă bucur că ai fost încântată de ele. Și mie-mi plac foarte mult.

      Ștergere
  2. Frumoase unghiute, nu folosesc produsele lor, eu am unghiile naturale😍👍

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase unghiuțele. Am și eu în plan să-mi achiziționez un astfel de kit, dar nu știu dacă am să mă pricep.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar dacă vei încerca vei afla dacă te pricepi sau nu!

      Ștergere
  4. Am avut o data un kit de acest gen, dar mi-am dat seama cat de tare a chinuiam sa il folosesc. Dar, cui ii plac si are rabdare, este chiar util!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mă bucur că îl am. Uneori chiar mă relaxez făcându-mi unghiile.

      Ștergere
  5. Wow, cautam si eu asa ceva si-mi doresc un kit complet pentru mine pentru acasa, ca sa-mi fac unghiile sa-mi arate perfect. Eu din cauza job-ului nu am timp sa merg la un specialist. Am sa comand tot kit-ul, thanks! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-am fost de ajutor. Ți-l recomand cu mare drag și încredere. Sper să fii mulțumită și să te descurci în realizarea unghiilor.

      Ștergere
  6. Foarte frumoase ti-au iesit unghiutele, par naturale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Am preferat să nu aplic nicio altă culoare,în afară de gelul cover de nuanța roz.

      Ștergere
  7. Ai nevoie de răbare și de îndemânare ca să îți faci acasă manichiura, eu mă las pe mâna manichiuristei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare foarte util și interesant acest kit. Și mama mea folosește ceva asemănător pentru unghiuțe. 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să știi că este foarte util. Îl recomand cu mare drag!

      Ștergere
  9. Foarte util kit-ul și cuprinde tot ce e nevoie. Imi place mult și l-aș fi cumpărat dacă nu aveam deja lampa și câteva produse. Debora - https://www.deboratentis.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He he. Eu doar pe acestea de la Base One le am. Mă gândesc, totuși, să mă extind.

      Ștergere
  10. Ti-au iesit foarte fain unghiutele. Eu mi-am pus pe unghia naturala, inca nu ma incumet la constructie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unghiile mele erau foarte mici. De obicei, se rup repede. De aceea am ales să fac construcție

      Ștergere
  11. Mi-a fost de mare ajutor articolul tau. Am si eu acest kit si chiar aveam nevoie de putina indrumare. Sper sa ma descurc

    RăspundețiȘtergere
  12. multumim pentru info dar si feedback, rezultatul arata bine :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar sunt bune produsele lor? Le-am mai vazut in blogosfera si chiar sunt curioasa de calitatea lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt mai mult decât mulțumită de calitatea produselor. Ți le recomand cu drag!

      Ștergere
  14. astept si eu acest kit de mult timp, insa nici un semn

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte util kit-ul, dar nu as avea răbdare să mi le fac singura.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce kit fain! Pare foarte interesant! Sa il folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu ma pricep absolut deloc sa imi fac unghiile :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Super kit și observ că este extrem de ușor de folosit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este pentru începători. El conține exact ceea ce este nevoie pentru a construi ceva de baza.
      Cu timpul, va fi si mai usor de folosit.

      Ștergere
  19. o manichiura reusita folosind acele produse

    RăspundețiȘtergere
  20. Ți-au ieșit foarte fain unghiuțele! Dacă îmi iau și eu kitul o să aplic pașii recomandați de tine! 😍👏

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu mi-am comandat un astfel de kit pentru unghii cu gel, insa nu prea mi-au iesit asa de bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După ce o sa iti realizezi mai multe constructii, o sa vezi ca următoarea va fi mult mai reusita.

      Ștergere
  22. Îmi place mult ce a ieșit. Zici ca sunt unghiile tale. Eu n-am încercat pana acum unghiile cu gel, poate ma încumet vara asta.

    RăspundețiȘtergere
  23. Recunosc, eu m-am pierdut. Nu ma pricep deloc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu credeam ca nu ma voi pricepe,dar se pare ca m-am înșelat.

      Ștergere
  24. Buna am o intrebare gelul base one este de calitate pt ca mi-am luat de alt fel si nu tin

    RăspundețiȘtergere
  25. Si eu imi fac unghiile singurica, dar cu oja semi...mi se pare greu construcție 😁😁

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna! Cochetez si eu cu ideea de a-mi face singura manichiura. 😄Sunt curioasa daca mai folosesti aceste produse (dupa atata timp ...) si, daca da, cat te tine gelul pe unghii? Mersi!😙

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe