Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Spune adio răcelii și gripei și urează-i bun venit poftei de mâncare


Bună, dragii mei!

Astăzi doresc să vă vorbesc nu despre răceală și gripă, ci despre cum putem scăpa de acestea prin intermediul mierii de la Apidava.

Încep prin a vă întreba: Câți dintre voi nu v-ați confruntat anul acesta cu o mică răceală sau cu o gripă care v-a țintuit la pat pentru câteva zile bune?
La mine în familie, nu a scăpat aproape nimeni. Atât eu, cât și tata, respectiv mama, ne-am luptat cu simptome groaznice și puternice de răceală și gripă.
Mama ne-a îmbolnăvit, oarecum, pe mine și pe tata, însă, cunoscând un vechi truc din bătrâni, ea a acționat și simptomele, treptat, s-au mai redus, aducând cu plecarea lor o stare de bine.

Despre ce truc este vorba?
Vedeți voi, bătrânii nu se bazau niciodată pe medicamente, pe comprimate, ci încercau mereu să găsească soluția în natură, considerând că un produs de calitate își va face efectul mult mai bine, decât niște simple pastile, care după ce le consumi nu îndepărtează în totalitate "răul" care te posedă.
Soluția noastră, a mea și a familiei mele, se rezumă la două ingrediente care niciodată nu ar trebui să lipsească din gospodărie.
Primul element în ameliorarea simptomelor este ridichea neagră.
Aceasta are foarte multe proprietăți, care pentru unii pot suna cunoscute, iar pentru alții pot fi adevărate comori.
Așadar, uite care sunt beneficiile:
  • Stimulează funcționarea normală a ficatului
  • Tratează răcelile și tusea
  • Menține tensiunea arterială în limite normale
  • Previne constipația
  • Tratează hipertiroidismul 
  • Tratează hepatita
  • Este un ajutor prețios pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus
  • Ajută la prevenirea cancerului
Pe noi ne interesează, momentan, de ce este aceasta folositoare atunci când vine vorba de răceală și gripă.
Se știe foarte bine faptul că ridichea neagră este o sursă bogată de vitamina A, C și B, dar, totodată, și de magneziu și calciu, care ajută în detoxifiere.
Cel mai cunoscut remediu, care este realizat pe bază de ridiche, este siropul de ridiche neagră, recomandat atât pentru tusea seacă, cât și pentru cea productivă. Cu această ridiche, ați putea spune adio răcelii și gripei.

Dar stai, am spus sirop de ridiche, nu ridiche simplă. Am uitat ceva?
Mierea, exact!
Siropul de ridiche nu se poate realiza fără miere, care, de altfel, este al doilea ingredient, care nu poate lipsi din viața nimănui.
De această dată, însă, nu am să aleg orice tip de miere, ci mă bazez pe mierea de tei de la Apidava, care face minuni indiferent de situație.
Mierea Apidava mă va ajuta să realizez nu doar un sirop dulce, ci și unul foarte eficient, care va combate simptomele de răceală și gripă.

Cum funcționează și care este primul pas pentru a obține un rezultat cât mai bun? 

În primă instanță va trebui să spălați foarte bine ridichea pentru că aceasta poate prezența uneori urme de pământ. Mai apoi, cu un cuțit se vor îndepărta frunzele și se va scobi, exact pe mijloc, până aproape de fund, cam o jumătate de sfert din cantitatea ridichei pentru a vă putea opri apoi, atunci când ați obținut un fel de cornet în mijloc.
Și cel mai important pas, în funcție de mărimea ridichei, va trebui să o umpleți pe aceasta cu câteva lingurițe de miere de tei de la Apidava.
Siropul nu se va forma instant, ci va necesita un timp anume, astfel că va trebui să așteptați câteva ore pentru ca ridichea să absoarbă mierea și să elibereze sucul propriu de care avem nevoie pentru un remediu atât de simplu și, totuși, atât de eficient.

Rețeta este foarte simplă și, cu atât mai mult, poate fi realizată ieftin de către oricine. Acest sirop va fi medicamentul perfect atât pentru copii, cât și pentru adulți. Mierea împreună cu ridichea nu au vârstă, pe când unele remedii pe bază de pastile au.

Acest sirop se va consuma de câteva ori pe zi și se va observa o îmbunătățire a situație foarte curând, vă asigur de asta.

Dar ce face stomăcelul? Dacă de gripă și de răceală am scăpat, următoarea etapă va fi sigur hrănirea. Odată cu revenirea poftei de mâncare, stomacul începe să își ceară drepturile. O să îi oferim, însă, un preparat care conține, de asemenea, miere de la Apidava. Cine ar putea refuza, într-o astfel de situație, o clătită gustoasă, care să aibă și miere pe deasupra?


De ce aveți nevoie?

- două ouă
 - 250 ml de lapte
- 200g făină
- două lingurițe praf de copt
- o jumătate de linguriță de bicarbonat
- un plic de zahăr vanilinat
- două linguri de zahăr (sau, în cazul de față, miere)
- trei linguri de ulei
- un vârf de sare

Cum procedăm pentru a obține cele mai bune clătite?

1. Va trebuie să măsurați fiecare ingredient cu grijă, ca mai apoi să puteți pune făina cu praful de copt, bicarbonatul, zahărul tos și cel vanilnat într-o sită. Toate acestea trebuie cernute într-un alt bol, în care se va realiza compoziția pentru clătite. 

2. Separați albușurile de gălbenușuri. În vase diferite se vor mixa fiecare separat, până în momentul în care vor avea o consistență spumoasă. Nu uitați să adăugați gălbenușurilor un vârf de sare pentru gust. 

3. Se va combina uleiul cu laptele, care vor fi turnate peste albușurile și gălbenușurile spumă. Mai apoi, combinația obținută se va pune peste ingredientele uscate, din bolul anterior. Amestecarea lor se va realiza cu un tel și va fi nevoie de mișcări cât mai lente pentru ca acestea să poată să se încorporeze bine.

4. După ce ați terminat compoziția se va trece la tavă, în care vom presăra câteva picături de ulei și le vom șterge cu un șervețel, în cazul în care considerăm că acesta apare în exces. 

5. Odată tigaia încinsă, se poate turna cu un polonic puțin câte puțin din compoziție.

Astfel, vom obține niște clătite delicioase și pufoase.

După ce am finalizat acest pas, ne mai rămâne să ne gândim cu ce servim clătitele. Eu am ales mierea de tei de la Apidava.
Voi aranja câteva clătite pe farfurie, în funcție de nevoie, voi pune în mijloc un cub de unt, iar mai apoi, cel mai delicios ingredient, mierea.

Așadar, organismul nostru este din nou în formă și ne putem bucura și de mai multe clătite cu miere.

Trăiască mierea de tei de la Apidava!

Ca un bonus, totuși, vă prezint o conversație dintre mine și organismul meu:

-După un tratament cu miere și un desert atât de gustos mă simt mult mai bine.
-De fapt, eu mă simt mai bine, spuse organismul. Ce ziceai că m-a ajutat să trec și peste acest impediment și să "renasc"?
- Mierea de tei de la Apidava.
- Miere, deci? Poți să îmi dai mai multe detalii?
- Mierea de tei este produsă de albine din nectarul florilor de tei, numit științific Tilia.
Teiul are flori mici, galbene, parfumate adunate în mici ciorchini. Acest copac se găsește pe suprafețe întinse din Danemarca, dar și în restul Europei. Este plantat în grădini, parcuri, de-a lungul străzilor și al bulevardelor.
Mierea de tei este atât de delicioasă, încât va schimba complet perspectiva  acelora care sunt de părere că mierea nu este nimic altceva decât o combinație de apă și zahăr. Culoarea sa variază de la galben deschis la portocaliu închis. Are un miros dulce-lemnos care poate fi recunoscut cu multă ușurință.  Acest tip de miere cristalizează foarte repede, mai ales într-un mediu rece.
Totodată, mierea de tei este fluidă, dar la începutul toamnei capătă un aspect vâscos. În stare cristalizată, are un aspect untos, fiind mult mai dulce decât cea fluidă.
Mierea de tei este considerată ca fiind una dintre cele mai bune varietăți de miere, catalogându-se foarte bogată în vitamine, mai ales vitamina B, aminoacizi, polen și mană.
Aceasta nu este recomandată, totuși, persoanelor care sunt alergice la polen.
Mulțumit?
- Nu pot decât să spun "Iupi. Nu sunt alergic la polen". Pot primi câtă miere vreau.
- Doar atât ai de zis?
- Nu! Ai dreptate! Am uitat să precizez ceva: Trăiască mierea de tei de la Apidava! Cu ajutorul ei am spus adio gripei și răcelii și i-am urat bun venit poftei de mâncare! 



Vă recomand cu mare drag mierea de tei de la Apidava! Pe mine nu doar că m-a făcut mai bine, dar m-a ajutat să mă mențin și să devin puternică pentru a face față tuturor virușilor care se abat asupra organismului meu.












Comentarii

  1. Vai, vai, vaaaaaaaaai, ce poftă mi-ai făcut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sună delicios rețeta!! 😍😍 O să o testez și eu. Mierea poate fi inclusă la multe preparate delicioase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este. Îmi place și mie să o includ în cât mai multe rețete. 💙

      Ștergere
  3. Imi place foarte mult mierea de tei de la Apidava, este foarte aromata si delicioasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am facut niciodata pancakes. Arata tare bine si voi incerca si eu reteta asta

    RăspundețiȘtergere
  5. yummmy, si mie imi place sa fac pancakes, dar niciodata nu am pus si mierea pe ele
    voi incerca

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ce poftă mi-ai făcut de miere! Acum cobor să mânânc și eu, deși nu am clătite, tot găsesc eu ceva :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi~ai facut pofta de pancakes. Ridichia neagra cu miere chiar este un remediu bun pentru raceala.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place pancakes, iar mierea o folosim foarte des.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu mai folosesc mierea și când am dureri de gât și tușesc. Un remediu natural de avut la îndemână.

    RăspundețiȘtergere
  10. mi-ai facut o uriasa pofta de ceva dulce si bun cu miere :D ce sa zic.... multumesc :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu sunt innebunita dupa clatite, insa mi s-a facut pofta dupa ce am vazut poza ta.
    O primavara superba!

    RăspundețiȘtergere
  12. Delicios arata! Mi-ai facut pofta de clatite cu fructe si miere!

    RăspundețiȘtergere
  13. Adevarul este ca am cam uirat de miracolul naturii

    RăspundețiȘtergere
  14. Arata bine tare poza cu clatitele 💕 stiu ca e destul de greu sa faci poze la mancare, dar aceasta ti-a iesit impecabil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hop! Nu eu am realizat-o :3

      He he. Mi-ar plăcea să îmi iasă pozele atât de bine.

      Ștergere
  15. Chiar nu am mai incercat pana acum ridichea neagră si nici siropul cu miere :)e bine de stiut in caz de răceala! Mi-ai facut si mie o pofta de clatitute cu miericica! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa știi ca am notat rețeta, acum rămâne doar sa aștept zilele libere ca sa o pot reproduce.

    RăspundețiȘtergere
  17. Trebuie sa incerc si eu reteta de clatite, ca de mult timp zic ca fac si n-am mai facut! :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Si eu folosesc mierea in diferite retete si masti pentru ten!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ooo multumim de reteta !!! Tentanta rau :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Si mie imi plac clatitele cu miere, ies foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am o poftă de clătite acum...doamne!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Hai, ca la toate ne-ai facut pofta de clatite :))))

    RăspundețiȘtergere
  23. Noi avem mereu miere in casa. De cel putin doua feluri, pentru ca ne place mult sa o folosim.

    RăspundețiȘtergere
  24. Da, stiam si eu de siropul de ridiche neagra + miere, dar uitasem de el. Bine ca mi-ai amintit. Mierea e foarte buna la multe. :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Si mie imi place mult mierea de albine <3

    RăspundețiȘtergere
  26. E asa buna mierea aceasta de la Apidava <3 Si pe mine m-a ajutat sa lupt cu raceala.

    RăspundețiȘtergere
  27. Sa stii ca nici eu nu prea am pofta de mancare si nu stiam cum sa remediez asta. Nu stiam ca mierea ajuta :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Foarte ușoară este rețeta și am și notat rețetă. O voi incerca si eu!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe