Treceți la conținutul principal

LIVECOM sirop - protector natural al ficatului de la Ayurmed

Bună, dragilor! 

Astăzi ne axăm, din nou, pe ceea ce înseamnă sănătate și de aceea am ales să vă vorbesc despre un sirop natural de la Ayurmed și anume LIVECOM sirop, un produs natural realizat dintr-o sumedenie de plante care au menirea de a restabili senzația de bine, atunci când problemele încep să își spună cuvântul. 
Nu cu mult timp în urmă am primit acest sirop de la echipa Brander și am fost foarte încântată de posibilitatea de a testa acest sirop, cu atât mai mult cu cât, știu din experiențele anterioare, că Ayurmed își propun să aducă pe piața din România produse naturale, la prețuri accesibile. 


Ce părere mi-a lăsat acest sirop și care sunt detaliile pe care pot să vi le dau, raportându-mă la eficiența, gustul și mirosul său?

Vă pot spune că acest sirop vine ambalat foarte frumos într-o cutiuță, care rezistă și este prezentabilă, însă, de altfel, flaconul în care se află lichidul propriu-zis este și el drăguț, fiind un flacon unde putem găsi, atât cât încape, câteva informații referitoare la ingredientele folosite în prepararea siropului, dar și modul de utilizare al acestuia. 

Pe de altă parte, ceea ce m-a amețit încă de la început,  într-un sens bun, este mirosul pronunțat de plante, care a adus natura la mine în casă pentru câteva secunde. Mereu m-a atras acest miros natural de plante și, mai mult decât atât, se simte și o esență de dulceață, care va fi cireașa de pe tort de care ai nevoie la înghițire. Acest miros, sincer, te determină să îți dorești să guști instant siropul și lucrul acesta l-am făcut și eu. Astfel, vă pot spune că siropul este destul de dulce, cu o tentă pronunțată de aromă de plante atent selectate. Consistența mi-a plăcut, de asemenea, aceasta făcând siropul să nu curgă atât de repede, nefiind un produs foarte lichid. Totuși, recomand să aveți grijă cu el, deoarece este lipicios și s-ar putea ca, în cazul în care, accidental, dați pe jos sau în altă parte, să vă lipiți puțin. În acest caz, greșeala va necesita mult mai multă atenție. 

LIVECOM sirop este un remediu pe care, cu ușurință, îl puteți consuma atunci când mâncarea vă supără și vă dă o senzație de greață sau discomfort abdominal. Eu m-am săturat de acele pastile, care, adesea, nu își fac treaba. Spun STOP durerii cu LIVECOM sirop și mă simt mult mai bine după folosirea lui. 
Ar trebui ca fiecare dintre noi să nu mai alegăm după produse și pastile despre care nu știm nimic. De ce să nu alegem un produs natural, din plante? Poate în ceea ce privește prețul, nu este o mare diferență între sirop și pastile, dar eficiența? Cu LIVECOM sirop, eficiența și-a găsit o nouă casă. Corpul tău este gata să adăpostească doar senzații de bine, creând bariere împotriva senzațiilor de greață. 
Dacă nu știai, LIVECOM sirop conține foarte multe substanțe bioactive din plante medicinale ayurvedice care susțin ficatul în procesele de metabolizare, stocare și transformare a nutrienților. Totodată, acesta stimulează refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor. Protejarea integrității membranei celulare hepatice împiedică pătrunderea în celule a substanțelor toxice ce provin din alimentația dezechilibrată, consumul de alcool, folosirea medicamentelor hepatotoxice sau a drogurilor. Fitonutrienții contribuie la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și a proceselor degenerative.
Și aceste aspecte nu sunt singurele, LIVECOM sirop susținând și procesul de secreție biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind, astfel, la digestia grăsimilor și la menținerea nivelului normal al lipidelor din sânge. Refacerea organismului după suprasolicitare, oboseala, toxiinfecțiile alimentare, terapiile cu potențial hepatotoxic și convalescența nu vor mai fi o problemă atât de majoră cu acest sirop. 


Care sunt plantele ce contribuie la formarea acestui sirop și ce efect au acestea?

LIVECOM sirop este un remediu ce conține picrorhiza kurroa, andrographis paniulata, eclipta alba, boerhavia diffusa, fumaria officinalis, phyllanthus urinaria, tcoma undulata, aloe barbadensis, dar și silybum marianum

Picrorhiza kurroa (Kukti) - susține sănătatea și funcționarea normală a sistemului hepatic, mai ales în caz de intoxicație cu substanțe hepatotoxice, menține nivelul normal al enzimelor hepatice și bilirubina serică. De altfel, susține metabolismul grăsimilor în ficat și este un protector împotriva virusurilor hepatice, contribuind, totodată, la menținerea unui tranzit intestinal normal. 

Andrographis paniculata (Kalmegh) - susține funcția digestivă prin creșterea fluxului biliar și menținerea activității enzimelor hepatice, susținând, pe de altă parte, capacitatea de autoapărare a organismului. 

Eclipta alba (Bhringaraj) - susține funcțiile ficatului și eliminarea deșeurilor metabolice și toxinelor din ficat. 

Boerhavia diffusa (Punarnava) - contribuie la creșterea fluxului biliar, la susținerea procesului de digestie și de eliminare a toxinelor. Menține enzimele hepatice la nivel normal și mecanismele de regenerare a celulelor hepatice. 

Fumaria officinalis (Fumăriță) - susține secreția și eliminarea bilei, contribuind la procesul de digestie. Efectul diuretic-depurativ ajută la eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism.

Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki), Tecoma undulata (Rohida) - susțin producția și eliminarea bilei, prevenind formarea calculilor biliari. Sunt hepatoprotectoare, mențin integritatea hepatocitelor și protejează membrana celulară prin inhibarea procesului de peroxidare lipidică. Menține nivelul normal al anzimelor hepatice implicate în metabolismul intermediar și detoxifierea hepatică. 

Aloe barbadensis (Aloe) - susține sănătatea sistemului digestiv și hepatobiliar, funcționarea normală a tranzitului intestinal și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism. 

Silybum Marianum (Armurariu) - contribuie la păstrarea integrității celulei hepatice, la funcționarea normală a membranei celulare hepatice și stimulează refacerea acestora. Protejează ficatul împotriva diferitelor noxe (alcool, substanțe medicamentoase hepatotoxice, toxine) și susține procesul fiziologic de detoxifiere. 

De altfel, LIVECOM sirop contribuie la: 
-menținerea stării de sănătate a ficatului, vezicii biliare și splinei în condițiile unei alimentații dezechilibrate sau în prezența unor substanțe cu potențial heptatotoxic;
- susținerea ficatului în procesele de metabolizare și eliminare a toxinelor;
- protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ;
- refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin stimularea sintezei proteice;
- susținerea procesului de digestie și de asimilare a substanțelor nutritive în organism, contribuind, astfel, la sănătatea și vitalitatea organismului;
- susține organismul în situații de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență.

În ceea ce privește utilizarea lui, este important să rețineți că în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani, se administrează o linguriță pe zi, în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, o linguriță de 2-3 ori pe zi, iar în cazul copiilor peste 14 ani și adulților, se recomandă administrarea a 1-2 lingurițe de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, minim o lună, optim 3 luni. 

Ca urmare a acestor aspecte, vă recomand cu mare drag siropul LIVECOM de la Ayurmed, deoarece este un sirop eficient, care vă va ajuta să fiți mereu în formă. 

Voi l-ați încercat? Ați fi tentați să-l achiziționați?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Recenzie - Minunea de R.J. Palacio

Editura: Arthur
Autor: R.J. Palacio
Număr de pagini: 336
Colecția: Cărțile de aur ale copilăriei„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile şi vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinţii săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la şcoală.

Minunea este o poveste emoţionantă despre curaj şi bunătate, despre integrare şi acceptare, scrisă cu sensibilitate şi umor. „Nu judeca după aparenţe" pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul prinţ: „Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi."Cine s-ar fi gândit că, de fapt, o carte dedicată copiilor nu este doar o carte pentru acei copii care se remarcă prin vârstă? Cine s-ar fi gândit, măcar o clipă, că…