Treceți la conținutul principal

LIVECOM sirop - protector natural al ficatului de la Ayurmed

Bună, dragilor! 

Astăzi ne axăm, din nou, pe ceea ce înseamnă sănătate și de aceea am ales să vă vorbesc despre un sirop natural de la Ayurmed și anume LIVECOM sirop, un produs natural realizat dintr-o sumedenie de plante care au menirea de a restabili senzația de bine, atunci când problemele încep să își spună cuvântul. 
Nu cu mult timp în urmă am primit acest sirop de la echipa Brander și am fost foarte încântată de posibilitatea de a testa acest sirop, cu atât mai mult cu cât, știu din experiențele anterioare, că Ayurmed își propun să aducă pe piața din România produse naturale, la prețuri accesibile. 


Ce părere mi-a lăsat acest sirop și care sunt detaliile pe care pot să vi le dau, raportându-mă la eficiența, gustul și mirosul său?

Vă pot spune că acest sirop vine ambalat foarte frumos într-o cutiuță, care rezistă și este prezentabilă, însă, de altfel, flaconul în care se află lichidul propriu-zis este și el drăguț, fiind un flacon unde putem găsi, atât cât încape, câteva informații referitoare la ingredientele folosite în prepararea siropului, dar și modul de utilizare al acestuia. 

Pe de altă parte, ceea ce m-a amețit încă de la început,  într-un sens bun, este mirosul pronunțat de plante, care a adus natura la mine în casă pentru câteva secunde. Mereu m-a atras acest miros natural de plante și, mai mult decât atât, se simte și o esență de dulceață, care va fi cireașa de pe tort de care ai nevoie la înghițire. Acest miros, sincer, te determină să îți dorești să guști instant siropul și lucrul acesta l-am făcut și eu. Astfel, vă pot spune că siropul este destul de dulce, cu o tentă pronunțată de aromă de plante atent selectate. Consistența mi-a plăcut, de asemenea, aceasta făcând siropul să nu curgă atât de repede, nefiind un produs foarte lichid. Totuși, recomand să aveți grijă cu el, deoarece este lipicios și s-ar putea ca, în cazul în care, accidental, dați pe jos sau în altă parte, să vă lipiți puțin. În acest caz, greșeala va necesita mult mai multă atenție. 

LIVECOM sirop este un remediu pe care, cu ușurință, îl puteți consuma atunci când mâncarea vă supără și vă dă o senzație de greață sau discomfort abdominal. Eu m-am săturat de acele pastile, care, adesea, nu își fac treaba. Spun STOP durerii cu LIVECOM sirop și mă simt mult mai bine după folosirea lui. 
Ar trebui ca fiecare dintre noi să nu mai alegăm după produse și pastile despre care nu știm nimic. De ce să nu alegem un produs natural, din plante? Poate în ceea ce privește prețul, nu este o mare diferență între sirop și pastile, dar eficiența? Cu LIVECOM sirop, eficiența și-a găsit o nouă casă. Corpul tău este gata să adăpostească doar senzații de bine, creând bariere împotriva senzațiilor de greață. 
Dacă nu știai, LIVECOM sirop conține foarte multe substanțe bioactive din plante medicinale ayurvedice care susțin ficatul în procesele de metabolizare, stocare și transformare a nutrienților. Totodată, acesta stimulează refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor. Protejarea integrității membranei celulare hepatice împiedică pătrunderea în celule a substanțelor toxice ce provin din alimentația dezechilibrată, consumul de alcool, folosirea medicamentelor hepatotoxice sau a drogurilor. Fitonutrienții contribuie la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și a proceselor degenerative.
Și aceste aspecte nu sunt singurele, LIVECOM sirop susținând și procesul de secreție biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind, astfel, la digestia grăsimilor și la menținerea nivelului normal al lipidelor din sânge. Refacerea organismului după suprasolicitare, oboseala, toxiinfecțiile alimentare, terapiile cu potențial hepatotoxic și convalescența nu vor mai fi o problemă atât de majoră cu acest sirop. 


Care sunt plantele ce contribuie la formarea acestui sirop și ce efect au acestea?

LIVECOM sirop este un remediu ce conține picrorhiza kurroa, andrographis paniulata, eclipta alba, boerhavia diffusa, fumaria officinalis, phyllanthus urinaria, tcoma undulata, aloe barbadensis, dar și silybum marianum

Picrorhiza kurroa (Kukti) - susține sănătatea și funcționarea normală a sistemului hepatic, mai ales în caz de intoxicație cu substanțe hepatotoxice, menține nivelul normal al enzimelor hepatice și bilirubina serică. De altfel, susține metabolismul grăsimilor în ficat și este un protector împotriva virusurilor hepatice, contribuind, totodată, la menținerea unui tranzit intestinal normal. 

Andrographis paniculata (Kalmegh) - susține funcția digestivă prin creșterea fluxului biliar și menținerea activității enzimelor hepatice, susținând, pe de altă parte, capacitatea de autoapărare a organismului. 

Eclipta alba (Bhringaraj) - susține funcțiile ficatului și eliminarea deșeurilor metabolice și toxinelor din ficat. 

Boerhavia diffusa (Punarnava) - contribuie la creșterea fluxului biliar, la susținerea procesului de digestie și de eliminare a toxinelor. Menține enzimele hepatice la nivel normal și mecanismele de regenerare a celulelor hepatice. 

Fumaria officinalis (Fumăriță) - susține secreția și eliminarea bilei, contribuind la procesul de digestie. Efectul diuretic-depurativ ajută la eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism.

Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki), Tecoma undulata (Rohida) - susțin producția și eliminarea bilei, prevenind formarea calculilor biliari. Sunt hepatoprotectoare, mențin integritatea hepatocitelor și protejează membrana celulară prin inhibarea procesului de peroxidare lipidică. Menține nivelul normal al anzimelor hepatice implicate în metabolismul intermediar și detoxifierea hepatică. 

Aloe barbadensis (Aloe) - susține sănătatea sistemului digestiv și hepatobiliar, funcționarea normală a tranzitului intestinal și eliminarea pe cale naturală a toxinelor din organism. 

Silybum Marianum (Armurariu) - contribuie la păstrarea integrității celulei hepatice, la funcționarea normală a membranei celulare hepatice și stimulează refacerea acestora. Protejează ficatul împotriva diferitelor noxe (alcool, substanțe medicamentoase hepatotoxice, toxine) și susține procesul fiziologic de detoxifiere. 

De altfel, LIVECOM sirop contribuie la: 
-menținerea stării de sănătate a ficatului, vezicii biliare și splinei în condițiile unei alimentații dezechilibrate sau în prezența unor substanțe cu potențial heptatotoxic;
- susținerea ficatului în procesele de metabolizare și eliminare a toxinelor;
- protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ;
- refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin stimularea sintezei proteice;
- susținerea procesului de digestie și de asimilare a substanțelor nutritive în organism, contribuind, astfel, la sănătatea și vitalitatea organismului;
- susține organismul în situații de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență.

În ceea ce privește utilizarea lui, este important să rețineți că în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani, se administrează o linguriță pe zi, în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, o linguriță de 2-3 ori pe zi, iar în cazul copiilor peste 14 ani și adulților, se recomandă administrarea a 1-2 lingurițe de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, minim o lună, optim 3 luni. 

Ca urmare a acestor aspecte, vă recomand cu mare drag siropul LIVECOM de la Ayurmed, deoarece este un sirop eficient, care vă va ajuta să fiți mereu în formă. 

Voi l-ați încercat? Ați fi tentați să-l achiziționați?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Recenzie - Întoacerea (Seria Titanii, Vol. I.) de Jenniffer L. Armentrout

An apariție: 2017
Autor: Jenniffer L. Armentrout 
Categoria: Literatură Universală
Colecția: Leda Edge 
Editura: LEDA
Număr de pagini: 431
 A trecut un an de cand Seth a incheiat o intelegere cu zeii prin care isi punea viata in slujba lor. Acum, Apollo are o misiune pentru el: Seth trebuie sa protejeze o fata frumoasa si indrazneata, dar de care nu se poate atinge. Iar aceasta noua sarcina ar putea fi cea mai solicitanta provocare de care a avut vreodata Seth parte. Josie habar nu are ce vrea de la ea acest tip nebun si sexy, dar odata cu sosirea lui, toata viata ei este data peste cap. Fie ca Josie incepe sa-si piarda mintile, fie ca o pandeste un cosmar nascut din antica mitologie. Josie nu se poate decide care este cel mai mare pericol: un titan furios care cauta razbunare sau misteriosul Seth cel cu ochii aurii- si atractia intense care mocneste intre ei…
Nicicând vacanța nu a început mai bine, decât în această vară. Nicicând nu m-aș fi gândit că o să găsesc o carte atât de "pentru…

Recenzie - Mai presus de mândrie de Roberta Ariana

An apariție: 2018
Autor: Roberta Ariana
Categoria: Literatură română
Editura: Libris Editorial
Număr de pagini: 170

Dupa retragerea periculoasa din Cosa Nostra, Stefano Christian Allegri cunoaste, pentru prima oara in viata, frica. In goana pentru supravietuire, intemnitat de catre o fantasma a trecutului si avand multe suflete pe constiinta, incearca sa se apere de vanatoarea care-l ameninta. La doar treizeci si unu de ani, organizatia mafiota ii promite, prin nenumarate avertismente, ca nu va prinde secolul al XXI-lea, el fiind nevoit sa combata clanurile notorii prin forte proprii. Lupta crancena se complica atunci cand apare o tanara insarcinata care-l acuza ca ar fi tatal, iar deciziile altora le umbresc pe ale sale. Familiile il vor mort si vor face orice pentru a aplica metodele clasice ale sadismului, pentru ca nimeni nu iese viu din Mafie. O promisiune nerespectata si trei suflete in pericol...

Ești în căutarea unei lecturi simpatice, dar care să te antreneze, în același timp? Dac…