Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Jet-Puffed Marshmallows Mini - Land of Treats


Bună, dragilor!

Astăzi doresc să abordez un subiect foarte cunoscut și anume cafeaua. Foarte mulți dintre noi consumăm cafea zilnic sau dacă nu zilnic, ocazional, o dată la două-trei zile. Desigur, într-o cantitate potrivită, aceasta nu are cum să dăuneze, ci ea chiar ne ajută și ne menține în acele perioade în care singurul nostru prieten pare să fie somnul. 
Consum și eu cafea. Nu o fac zilnic, o fac ocazional, deoarece consumul de cafea nu a devenit pentru mine un obicei, de exemplu. Nu consum cafea dimineața, cu atât mai mult cu cât nu sunt o mare fană a ei. 



Există, însă, momente când simt că ar trebui să beau o cafea, nu pentru că nu fac față unei anumite tensiuni, ci doar pentru că organismul meu simte uneori nevoia de a suplimenta consumul de zahăr. Cum eu, însă, nu sunt o adeptă a zahărului, a trebuit să mă gândesc la alte soluții, soluții care să mă ajute să înlocuiesc zahărul. Inițial, am folosit și mierea și mi-a plăcut, însă gustul cafelei se estompa foarte mult, mai ales odată cu adăugarea mierii poliflore sau, spre exemplu, a celei de tei. Nu mă înțelegeți greșit, iubesc mierea, mai ales cea de tei, însă în cazul de față, parcă ceva era nepotrivit. 
Așadar, ce soluții mi-au mai rămas? Am născocit o sumedenie de idei, dar până la urmă am zis să folosesc ceva care să îmi amintească cu drag de un anume moment din viață. 

Când eram doar un copil, tatăl meu tindea să îmi cumpere mereu marshmallows. Nu că le-aș fi numit eu așa atunci, dar îmi plăceau și, totodată, erau acel dulce de care aveam nevoie și de care nu mă puteam despărți, deoarece erau tare pufoase și gustoase. 

Cu această cafea, de altfel, am dorit să aduc ceva frumos din trecut în prezent și am reușit să fac asta prin intermediul celor de la Land of Treats. Aceștia m-au făcut să îmi amintesc de fiecare moment din trecut, pe care, de altfel, nu pot să-l uit. Cum au făcut asta? Land of Treats este un site online, un magazin, mai bine zis, care își propune să comercializeze dulciuri din America, pentru acei oameni care își permit să ia o pauză de la muncă și să spună că o gustare este binevenită, mai ales într-un moment solicitant. 

Drept urmare, am ales de pe site-ul lor Jet-Puffed Marshmallow Mini, o punguță cu mini-bezele pufoase și delicioase. Am fost surprinsă că le-am găsit și nu am mai stat pe gânduri, astfel că le-am și ales, deoarece, în gândul meu, le vedeam deasupra unei cafele. Sună bine, nu-i așa? 

După cum spuneam și mai sus, acestea pot și folosite în foarte multe moduri, chiar și atunci când dorești o cafea cu un gust mai profund, dar nu este exclusă nici varianta de a le folosi în prăjituri sau în orice altă combinație. Aceste bezele, categoric, îți voi îndulci ziua. 

Care este valoarea lor nutrițională raportată la 100g?

Punguța aceasta cu mini-bezele are undeva la 283g, dar luând o cantitate de 100g, pot spune că numărul kcal este de 333.  Acestea nu conțin grăsimi, dar prezintă o cantitate de 83.3g de carbohidrați, din care 53.3 este zahărul, respectiv 0.3g de sare. 

Dacă ar fi să mă raportez la cantitatea de zahăr, dar și la gustul lor, aș putea spune că pentru mine, care nu prea consum dulciuri, sunt puțin cam dulci, însă alături de o cafea, care este extrem de amară, zahărul nici nu se va simți. Acesta este și motivul pentru care am ales să le folosesc în combinație cu o cafea și nu într-o prăjitură. 

De altfel, dacă bine vă amintiți, ziceam că nu consum cafeaua dimineața. Dacă nu dimineața, atunci când? 
Cititoare fiind de fel, obișnuiesc adesea, pentru a sta mult mai mult timp trează și a putea citi mai mult, să îmi fac o cafea pentru a înlătura senzația de somn. Doar în aceste condiții reușesc să citesc cât îmi propun sau chiar mai mult. Și cum zahărul nu îmi place, am zis să îl înlocuiesc cu aceste marshmallows pufoase și gustoase. 
Nu doar că aspectul cafelei se va îmbunătăți cu aceste bezele deasupra, ci și gustul va fi unul plăcut, dându-ți o senzație de satisfacție. Cu aceste bezele se poate realiza o cafea excelentă, un deliciu care să satisfacă și cele mai sofisticate gusturi.

Așadar, citind ajung să beau și o astfel de cafea, care, sincer, arată mai bine decât orice altă cafea făcută la comandă. Dacă ai produsele necesare, poți să devii specialist chiar la tine acasă, fără prea mult ajutor! 

Cu o cafea frumos realizată și o carte bună, nopțile mele se prelungesc aproape zilnic, mai ales în perioada verii!

Voi cum obișnuiți să vă beți cafeaua? Ce altceva obișnuiți să facem în acele momente de pauză în care o savurați? Cum vi se par aceste mini-bezele?

Mai multe detalii despre acestea puteți găsi pe site-ul celor de la Land of Treats


Comentarii

  1. Nu am incercat niciodata combinatia asta. Eu de obicei beau cafeaua neagra, fara pic de zahar caci nu imi place sa i alterez gustul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am încercat doar o singură dată să beau cafea fără zahar, dar nu a fost tocmai pe gustul meu. Mi se pare că așa are un gust prea puternic, care mă deranjează.

      Ștergere
  2. Nu cred că e genul meu de carte, dar îmi place mult recenzia ta. Eu nu prea mai beau cafea de când am descoperit că a avut unele efecte (negative) asupra organismului meu. Uneori, dacă e, mai iau câte o guriță, dar de obicei o beam în timp ce citeam sau învățam! :)) Lecturi frumoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare că pentru unii aceasta are efecte negative, iar pe alții îi ajută. Spre exemplu, pe mine mă ajută foarte mult, mai ales dacă o beau dimineața.

      Mulțumesc frumos! Lecturi frumoase îți doresc și ție!

      Ștergere
  3. Nu beau cafea, uneori imi fac un ceai sau beau cola zero sauuu un pahar de prosecco bun si rece!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu sunt o mare amatoare, dar uneori chiar simt nevoia unei cafele bune :D

      Ștergere
  4. Pentru ca in general nu beau decat cafea neagra, nu am incercat sa o indulcesc cu bezele, dar ideea ta cu "pufoseniile" de la Land of Treats mi se pare genială! Must try! Poate îmi schimb modul de a bea cafea :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să știi că eu am tot văzut-o prin alte părți, nu la noi în țară, iar cei de la Land of Treats exact asta și-au propus, să aducă în România dulciuri din America :D

      Ștergere
  5. Eu ador cafeaua. Imi place amara si tare, dar n-as refuza nici un asa deliciu. N-am incercat niciodata asa o combinatie, dar e tentanta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca si tine nu sunt o fana înfocată a cafelei, beau doar uneori în zilele când ies cu prietenii sau când am mult de învătat. În ceea ce privește bezelele, mi se pare o buna alternativă pe care abia aștept să o încerc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu beau cafea, din pacate nu ma inteleg cu gustul ei. Totusi beau ceai si cred ca aceste marshmallows ar merge bine si cu o cana fierbinte de ceai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am încercat combinația! Și mie-mi place foarte mult ceaiul, doar că prefer să îl beau fără nimic!

      Ștergere
  8. Iubesc aroma cafelei proaspat facute, dar nu pot sa o beau. Nu beau cafea deloc, diferenta dintre aroma si gust mi se pare prea mare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa gândeam și eu mai demult, dar acum am început să o consum, pentru că a fost nevoie!

      Ștergere
  9. Eu beau cafea în fiecare dimineață înainte de muncă. Dar diferă tare modul de a o îndulci de la o zi la alta. Uneori o prefer fara nimic. Uneori pun zahăr brut și de cele mai multe ori folosesc miere. Dar foarte puțină pentru că și mie îmi pare că schimbă gustul cafelei foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Referitor la miere, aceeași părere o am și eu. Mi se pare că gustul cafelei se schimbă mult prea mult dacă aleg să o folosesc!

      Ștergere
  10. Deci mi-a lasat gura apa! Si eu ador bezelele, dar le folosesc cu precadere in perioada rece la ciocolate calde. ♥️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am încercat cu ciocolată caldă, dar sună tentant! Am notat ideea!

      Ștergere
  11. Eu beau cafea neagra! Fara lapte, fara zahar! N-as mai reusi niciodata sa beau cafea dulce! In schimb as putea gasi ceva dulce pe site :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am putea să o beau fără nimic. Sunt sigură, de asemenea, că vei găsi ceva bun pe site-ul lor.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe