Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Joita Lucian - fotograful tău de nuntă


Te pregătești pentru cel mai important eveniment din viața ta? Ți-ai ales rochia sau costumul, verighetele, pantofii, ai făcut programarea la coafor și ai achiziționat tot ce îți trebuie, dar ai omis cel mai remarcabil pas? Te-ai gândit că vei avea timp să meditezi asupra celui mai important aspect, dar ai ajuns, de fapt, să nu găsești niciun răspuns la întrebările tale? Ai aranjat și ai organizat tot, dar nu ai găsit un fotograf de nuntă, prin intermediul căruia să păstrezi vii amintiri de neuitat? Trebuie să ai grijă ce fotograf de nuntă alegi pentru un asemenea eveniment. Trebuie să fii extrem de documentat/ă și de inspirat/ă pentru a alege ce este mai bun. Plănuiești și îți dorești ca nunta ta să rămână o amintire vie prin prisma fotografiilor realizate și a videoclipului care îți va aduce lacrimi în ochi atunci când îl vei privi atât de încântat/ă? Dacă te regăsești în toate aceste întrebări, atunci articolul acesta este pentru tine. 



M-am gândit la tine și tocmai din acest motiv, astăzi vin cu o sugestie, care s-ar putea nu doar să te avantajeze, ci și să te facă să apelezi de fiecare dată, nu doar când vine vorba despre nuntă, la acest fotograf din București. Nu-i așa că ți-am stârnit curiozitatea?

Când vine vorba despre momente de acest gen, cum ar fi nunta, botezul sau onomastica, cu toții tindem să ne dorim ceea ce este mai bun. Cu alte cuvinte, apelăm la acea calitate pe care puțini fotografi știu să o evidențieze. Ne dorim ca acest aspect să se reflecte în fotografiile realizate, tocmai pentru că un astfel de eveniment, precum este nunta, este unic. Doar o dată în viață simți cele mai profunde emoții, iar dacă ești de acord cu mine, o să îți spun, sincer, că ar trebui să rămâi, să vezi despre cine este vorba. 

Îți sună cunoscut numele de Joita Lucian? S-ar putea să te întrebi: cine mai este și această persoană? Joita Lucian este un fotograf de nuntă, unul dintre cei mai pricepuți și apreciați fotografi de nuntă din București. Când vine vorba despre calitate, el este soluția. Când vine vorba despre trăirea emoțiilor surprinse prin fotografii calitative, el este soluția. Când dorești un video ca la carte, el este soluția. 
De ce Joita Lucian? De ce nu altcineva? Suntem conștienți de foarte multe lucruri, mai ales în aceste vremuri pe care le trăim și tocmai de aceea, sunt sigură de faptul că suntem conștienți și de importanța pe care un fotograf de nuntă o joacă atunci când vine vorba despre acest eveniment din viață. Și, totuși, de ce el? Joita Lucian se definește ca fiind o persoană care iubește fotografia, o persoană pasionată de tot ceea ce înseamnă poze și fotografii, din care încearcă, și reușește, chiar, să scoată tot ceea ce este mai bun. Ca urmare, calitatea îl definește. De ce? Pentru că preferă să surprindă mirii în cele mai frumoase ipostaze, ipostaze care să îi avantajeze și să le repedea, chiar și după ani și ani, zâmbetul pe buze, dar și acea emoție pe care au trăit-o în momentul în care au făcut cel mai important pas din viața lor. 

Munca se observă, de asemenea, iar prin ea fotografiile ajung să fie artistice și nu doar simple surprinderi ale unor momente. Este ușor? În viață, nici măcar a fotografia nu este ușor. S-ar putea să te gândești: păi, ce mare brânză? Faci o poză, dai luminozitate, puțină umbră... Nu este deloc așa. Te asigur de asta. S-ar putea, nu este exclus, ca mulți dintre fotografii pe care îi cunoști să apeleze la tehnici mult mai lejere, dar este rezultatul același? Putem compara rezultatul redat de fotograful din București, Lucian Joita, cu cel al unui fotograf amator sau unul la un nivel mai înalt? Răspunsul? Nu! Nu putem compara calitatea fotografiilor realizate de Lucian Joita, cu calitatea fotografiilor realizate de altcineva. Toate acestea pentru că diferența se poate observa cu ochiul liber. 




Definit printr-o pasiune care se manifestă prin oferirea serviciilor foto-video pentru nuntă calitative, animat de dorința de a reda tot ceea ce este mai bun, caracterizat printr-o atenție deosebită acordată realizării fotografiilor, Lucian Joita a fost, este și va fi soluția. El este soluția pentru orice astfel de eveniment. Te-a animat frica și groaza atunci când te-ai gândit că trebuie să apelezi la cineva care să se remarce prin performanțe? Te-ai gândit că, până la urmă, va trebui să alegi doar din ce a mai rămas, deoarece toți fotografii la care ai fi putut apela sunt ocupați? Dacă te-ai gândit la toate acestea, eu îți spun la ce nu te-ai gândit. Nu te-ai gândit la faptul că există un fotograf  de nuntă din București, care nu lucrează doar în perimetrul acelei zone. Am dreptate? Sunt sigură că am. Fotograful la care te sfătuiesc să apelezi este Joita Lucian, tocmai pentru faptul că, deși este un fotograf din București, el se deplasează pentru cele mai importante evenimente din viața ta, și în alte orașe ale țării. 

Te-ai gândit că nu am soluția la un astfel de impediment? Te-ai înșelat, sincer îți spun. Eu am soluția și aceasta este Joita Lucian. Soluția ta care este? 
Mulți tineri s-au convins. Cuplurile care își doresc să întemeieze o familie s-au convins. Cel mai bun fotograf de nuntă din București care îți stă la dispoziție cu servicii foto-video pentru nuntă, poartă un sigur nume. Joita Lucian, persoana care nu se lasă cu una cu două, ci, dimpotrivă, își dorește nu doar să fie cel mai bun fotograf din București, ci și cel mai bun fotograf din România. 

Cu o varietate de servicii care îți sunt puse la dispoziție, cu un serviciu foto-video pentru nuntă, seara perfectă s-ar putea să devină una de neuitat. Nunta ta este prioritară, așa că de ce să nu apelezi la servicii performante și la o calitate care le întrece pe toate? Evenimentul mult-așteptat are nevoie de un singur fotograf: Joita Lucian. 

În cazul vostru, ce fel de fotograf preferați? Care este fotograful la care ați apelat?

*Toate fotografiile sunt preluate de pe pagina de Facebook Fotograf nuntă București. 





Comentarii

  1. Mulțumim pentru toate informațiile oferite. Voi ține cont de recomandarea ta.
    De asemenea, te felicit pentru frumosul articol realizat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru informatii! Minunat articolul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi am optat doar pentru foto, si nu cred ca am facut cea mai buna alegere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce poze frumoase! Multumim pentru recomandare, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie-mi plac foarte mult fotografiile acestea.

      Mulțumesc și eu pentru vizită!

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte utile aceste informații! Mulțumim! Cât despre poze, sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am încântat cu acest articol!

      Mulțumesc de vizită!

      Ștergere
  7. Cred ca e foarte important sa cunosti munca fotografului, sa faceti o sedinta de proba sa va cunoasteti si sa se potriveasc stilului pe care tu il cauti 😁

    RăspundețiȘtergere
  8. Il stiu pe Lucian - de pe net citire - de ani de zile, cred ca este un fotograf foarte bun si foarte mediatizat. In ceea ce ma priveste, n-a fost si nu este cazul, nici cu maritisul nici cu alte evenimente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie-mi plac foarte mult fotografiile pe care le realizează. Sunt calitative și văd acolo o pasiune ascunsă dincolo de imagine.

      Ștergere
  9. Superbe pozele!! Nu m-am căsătorit și nici nu o voi face curând, dar când o voi face, știu la cine să apelez de acum!

    RăspundețiȘtergere
  10. Face niște poze cu adevărat superbe.

    RăspundețiȘtergere
  11. Un fotograf de nunta trebuie sa aiba multa rabdare si imaginatie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt foarte frumoase fotografiile, conteaza foarte mult pasiunea fotografului si modul in care reuseste sa te faca sa te relaxezi pentru sedinta foto.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este. Cât despre fotografii, sunt cu adevărat superbe.

      Ștergere
  13. Fotografiile sunt spectaculoase, cu siguranta toti clientii sunt extrem de incantati de ele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Se vede ca e profesionist. Fotografiile sunt foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte utile informatiile! Un fotograf profesionist pentru nunta nu ar trebui sa lipseasca.

    RăspundețiȘtergere
  16. Un fotograf este extrem de important pentru un eveniment special precum nunta! Îmi plac pozele făcute de el și chiar consider ca este un profesionist

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie-mi plac tare mult fotografiile pe care le realizează.

      Ștergere
  17. Pozele arata intr-un mare fel. Regret ca nu am investit mai mult in fotografiile de nunta.
    Diferenta este uriasa.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  18. pozele din ziua nuntii sunt foarte importante iar fotograful trebuie sa fie aproape profesionist! pozele sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
  19. Pozelele pentru nunta trebuie făcute cu profesionalism. Nu putem alege pe orice. Trebuie sa vedem portofoliul lui și dacă se încadrează în așteptările noastre.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe