Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Un somn liniștit. Un om odihnit


Care este prietenul cel mai bun al omului? Cine te ajută să fii în fiecare zi o persoană receptivă, plină de idei creative? Știu că se speculează că cel mai bun prieten al omului ar fi câinele, dar, de această dată, nu voi face referire la niciun animal, ci mă voi raporta la cea mai iubită și îndrăgită activitate, mai ales de către tineri. Aveți vreo idee despre ce este vorba? Somnul! Fie că vrem sau nu, somnul ajunge să fie cel mai bun prieten al nostru, tocmai pentru că de fiecare dată, ba când suntem obosiți, ba când suntem deprimați, el este mereu opțiunea la care apelăm. Somnul a fost și va fi mereu nu doar un mic moft, ci o necesitate, fără de care nu putem supraviețui. 

Este drept, unora le place să doarmă mai mult, altora mai puțin, cert este, însă, că nu există persoană pe lumea aceasta care să nu fi apelat vreodată la somn. Acesta, de fapt, nu doar că ne ajută să supraviețuim, ci constituie, totodată, punctul de pornire al unei gândiri cerebrale, calculate și adunate. Doar prin intermediul lui, eu, tu, ceilalți suntem ceea ce suntem astăzi. 

Întrebarea mea este alta: cum facem să avem un somn odihnitor? Care sunt metodele la care apelăm pentru a ne asigura că vom dormi bine? De cele mai multe ori, mai ales pe timp de vară, tind să mă trezesc de foarte multe ori în timpul nopții, fie din necesitatea de a bea apă, fie datorită unor dureri de cap sau de spate, care se datorează saltelei sau pernei în sine. Și cred că foarte mulți dintre voi vă confruntați cu aceeași problemă. Am dreptate? 



Ei bine, acestea fiind spuse, consider că trebuie să vă spun care sunt ideile la care eu apelez pentru a avea un somn cât mai liniștit. 

Muzica 

De când mă știu, am asociat muzica cu termenul de relaxare. Există foarte multe genuri de muzică pe care le ascultăm de-a lungul timpului, însă atunci când vine vorba despre relaxare, alegem un gen care să ne reprezinte. Rock, pop, muzică clasică sau de operă. Toate acestea pot contribui la detașarea de cotidian. 

Eu prefer să mă așez cu capul pe pernă, să îmi pun căștile și să ascult un playlist cap-coadă pentru a detensiona mușchii și a mă relaxa. 

Cu alte cuvinte, pentru mine muzica este un adevărat terapeut. Definiția relaxării, dar și a deconectării de lumea reală. Un portal spre un somn liniștit, dar și o cale de a evada de stresul care mă înconjoară. Muzica este, așadar, primul pas spre un somn liniștit și odihnitor. 

Cărțile


La fel ca și muzica, cărțile reprezintă pentru mine un element important în doza necesară de relaxare dinaintea unui somn liniștit. Citind o carte, adesea tind să adorm, iar acest somn se dovedește a fi unul profund, fără treziri în timpul nopții sau alte probleme.

Aleg să ascult muzică și să citesc o carte pentru că aceste două activități mă reprezintă. Fără ele, somnul nu ar fi nici pe de parte atât de odihnitor. Soluții, însă, sunt foarte multe. Există tipuri și tipuri, metode peste metode la care fiecare dintre noi încercăm să apelăm, tocmai pentru a ne odihni cât mai bine.

Dar ce faci când nimic nu funcționează? Ce faci când muzica nu te ajută, iar cititul nici atât? Ce faci când o cană de ceai te relaxează, dar nu atât de mult, încât să îți ofere un somn liniștit? Ce faci când consideri că nu mai există nicio soluție în a îmbunătăți ritualul tău de relaxare? Eu îți propun să te mai gândești o dată, măcar o dată! Îți propun să reflectezi mai bine asupra situației! Dacă problema nu este muzica, cititul, ceaiul sau cafeaua pe care o savurezi, atunci ar trebui să te gândești că, totuși, există ceva care nu îți permite să ai un somn odihnitor.

Să fie oare căldura de afară? Să fie căldura din locuință din timpul iernii? Să fii chiar tu problema? Acestea nu sunt nici pe de parte adevăratele probleme. Problema o constituie salteaua pe care dormi. Nu te așteptai? Tocmai ce ai înlocuit-o, dar aceasta nu îți oferă ceea ce ai nevoie? Durerile de spate nu încetează să apară? Te plângi mereu că te doare spatele, iar unguentele nu îți sunt de folos?

Se pare că a venit momentul să faci o schimbare, deloc costisitoare. O schimbare care te va ajuta să percepi patul tău ca fiind un colț de rai. Cum poți realiza toate acestea? Cine îți poate veni în ajutor?  De acum înainte poți obține un somn plăcut, liniștit și odihnitor cu saltelele Amber.



Salteaua Amber este o saltea cu două fețe, realizată după o tehnologie hibridă, respectiv prima saltea din lume cu spumă din chihlimbar, brevetată, cu un efect de masaj, 7 zone de confort, spumă cu memorie avansată, dar și cu un sistem ortopedic Pocket spring.



De ce salteaua Amber? Pe lângă tot ceea ce am menționat anterior, pot să îți comunic și faptul că, cel mai important aspect dintre toate, este calitatea. Calitatea este prioritară atunci când vine vorba despre locul în care alegi să dormi, dar și atunci când vine vorba despre odihna corpului tău. Dacă te-ai săturat de toate problemele create de vechea saltea, atunci a venit momentul să apelezi la cea mai inovativă idee de pe piața din România. Îți garantez că de această dată, somnul va fi cel mai bun prieten al tău, iar cel mai bun prieten al somnului va fi salteaua Amber.



De ce este salteaua Amber soluția perfectă?


Iată doar câteva dintre proprietățile și caracteristicile care s-ar putea să te convingă în achiziționarea acestei saltele:

АmberFoam® cu chihlimbar 


Chihlimbarul, numit și piatra fermecată este o rășină fosilă de un galben, mai mult sau mai puțin intens, diafană, dar și un miros foarte plăcut, fiind, totodată, una dintre cele mai incomparabil de dure rășini pe care le putem întâlni.

În ceea ce privește istoria acestuia, trebuie amintit faptul că încă din al patrulea secol, înaintea erei noastre, Aristotel a clasat chihlimbarul alături de substanțele vegetale, dar și de celelalte rășini, precum smirna sau tămâia, iar Thales a descoperit, la sfârșitul secolului al șaptelea, înaintea erei noastre, că această rășină atrage corpurile ușoare, mai ales atunci când este frecată cu putere. Cu alte cuvinte, chihlimbarul s-a dovedit a fi dotat cu proprietăți electrostatice.

Iar istoria nu se oprește aici, ci aceasta ne face cunoscut faptul că, acum 40 de milioane de ani, regiunile din centrul și nordul Europei erau acoperite de păduri, dintre care și foarte multe conifere. Peste 10 milioane de ani, însă, aceste păduri au fost înghițite, în mare parte, de ape, iar acest lucru explică de ce litoralul Mării Baltice este foarte bogat n chihlimbar, rășina fosilizată în care au căzut drept prizoniere diverse insecte, atrase de mirosul superb, frunze, respectiv polen.

Ca urmare, rășina, care este un excelent agent fosilizator, a conservat aceste mici mostre de viață, ca mai apoi, în urma unui proces lung, nu foarte bine cunoscut și elucidat, ea să se transforme în chihlimbar.



Tomai din acest motiv, chihlimbarul de la Marea Baltică este încărcat de o sumedenie de legende și mistere, iar oamenii fascinați de această transformare, i-au atribuit puteri magice sau chiar divine. 

Din ce este făcut, de fapt, acest chihlimbar?

În stare naturală, bucățile de chihlimbar se prezintă ca fiind translucide, transparente, adesea creionate doar de diverse nuanțe, care merg de la o paletă diversă de brun roșiatic, până la o tentă de miere. 

Astfel, această rășină fosilizată devine un mineral ușor de tăiat, dar atrage și foarte mult atenția prin frumusețea ei, oamenii tinzând, adesea, să o folosească în confecționarea bijuteriilor, respectiv podoabelor pline de spiritualitate. 

Acestea fiind spuse, încă din timpuri străvechi, au existat o serie de personaje care au folosit chihlimbarul cu diverse scopuri. Aflăm, așadar, că în ceea ce privește cultura galică, aceasta purta chihlimbarul pe post de talisman, romanii îl purtau în păr sau în jurul gâtului pentru a alunga spiritele rele, iar artizanii din Bruges erau celebrii pentru fabricarea de rozarii pentru diverși cavaleri. 

Legendele și informațiile nu se opresc aici, ci la fel de important este și faptul că, în Maroc, talismanele de chihlimbar îndepărtau acțiunile răuvoitoare ale duhurilor. 

Care sunt proprietățile terapeutice ale chihlimbarului?


Chihlimbarul are, de asemene, și aplicații terapeutice, iar datorită beneficiilor aduse oamenilor care alegeau să poarte chihlimbarul, acesta a fost numit și piatra magică din timpuri străvechi. 

Cu alte cuvinte, chihlimbarul este extrem de benefic, fiind folosit pentru a activa circulația sângelui, a calma febra și infecțiile, pentru astm și căile respiratorii, pentru combaterea oboselii, împotriva stresului și depresiei, acționând, totodată, și asupra glandelor endocrine, asupra vederii, dar și asupra iritațiilor pielii. 

Ca urmare, chihlimbarul ameliorează durerea, întărește sistemul imunitar, restabilește energia corpului, menține starea de bine, întrerupând, de altfel, și ciclul de inflamare cronică. 

În cazul saltelei Amber, spuma cu chihlimbar are un rol definitoriu, eliminând tensiunea din corp și ajutând, în altă ordine de idei, la relaxare, respectiv la reducerea timpului în care adormeai când venea vorba despre vechea saltea. 


Forma ortopedică 


Un aspect important atunci când vine vorba despre saltelele Amber este și forma ortopedică, prin prisma căreia spuma cu memorie se adaptează formei corpului, iar spuma HR cu efect de masaj și sistemul special cu arcuri Pocket, asigură un suport mai bun pentru coloana vertebrală, susținerea corpului și distribuția greutății. 


Tehnologia hibridă


În ceea ce privește tehnologia hibridă, aceasta este o combinație de spumă cu memorie, care se adaptează formei corpului și are efect de îmbunătățire și spumă HR cu șapte zone de confort, respectiv sistem Multi Pocket spring, care asigură un somn liniștit, tocmai datorită aerisirii pe care o conferă saltelei. 

Tehnologie de ventilație 


Poate că nu v-ați fi așteptat, dar Amber deține funcția de ventilație încorporată în straturile saltelei, tocmai pentru a o menține răcoroasă. Pe de altă parte, circulația aerului se optimizează, iar salteaua nu reține umezeala produsă în timpul somnului, umezeală care ajunge unde la 300 ml. 

Funcție de termoreglare


Nu-i așa că mereu ți-au dorit ca salteaua ta să aibă o astfel de proprietate? Datorită acestui sistem de termoreglare, cu Amber dormi mai bine și, cel mai important, te trezești mai puțin în timpul nopții, fiindu-ți garantat, așadar, un somn liniștit, relaxant și odihnitor. Pentru mine, somnul ideal se rezumă la aceste aspecte. În cazul tău, somnul ideal se rezumă la relaxare și liniștire?

Una dintre cele mai importante aspecte, însă, abia acum urmează să le amintesc. Nu știu voi, dar eu am o obsesie față de curățenie, iar de aceea mereu când aud termenul de microbi și alergeni mă îngrozesc. Știai că există o serie de alergeni care dorm alături în tine în pat? Nu-i așa că această idee te face și pe tine să te gândești de două ori înainte să închizi ochii? Alergenii și microbii, însă, nu mai sunt o problemă, deoarece Amber are soluția și pentru această mică doză de disconfort. 

Ca urmare, saltelele Amber au și un efect antibacterial, iar acest aspect oprește dezvoltarea acarienilor și microorganismelor care s-ar putea dezvolta la nivelul locului în care alegi să dormi. 

Un somn odihnitor înseamnă mai mult timp liber pentru lucrurile cu adevărat importante din viața ta! Un somn odihnitor poate fi decisiv, indiferent dacă vine vorba despre trezirea de dimineață și mersul spre școală, facultate sau serviciu. Un somn odihnitor îți va aduce mai multe reușite, dar te va transforma, totodată, în adevăratul tu. Descoperă-te pe tine prin intermediul saltelelor Amber! 

Amber este schimbarea de care ai nevoie! Chiar dacă ești adolescent, student, mămică, tătic, bunică sau bunic, saltelele Amber îți vor demonstra că în ele poți avea încredere. Durerea de spate și poziția incorectă a corpului vor deveni doar fărâme ale trecutului. Un viitor și un somn mai bun, însă, se poate doar prin calitate. 

Atenția cu care au fost gândite și confecționate saltelele Amber, confortul, dar și calitatea sunt doar câteva dintre elementele importante atunci când vine vorba despre aceste saltele. De restul, te vei convinge chiar tu! 

Salteaua Amber a fost creată pentru tine! Câștigat este cel care o deține!

Voi ce saltele folosiți? V-ar plăcea o saltea Amber?


Comentarii

  1. Saltelele astea cu chihlimbar suna tare interesant. Chiar ne uitam dupa o saltea noua, am sa o iau in considerare si pe asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu sunt tare impresionată de efectele pe care acest chihlimbar le are.

      Ștergere
  2. Eu ca sa pot dormi am nevoie de liniste totala si de o saltea cu adevarat relaxanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am și eu momente când prefer liniștea. Eventual când am o durere de cap sau ceva de acest gen.

      Ștergere
  3. Chiar am de gand sa imi schimb salteaua..ma.doare umarul pentru ca dorm pe o parte :(
    Multumim de recomandare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am pățit și nu este deloc plăcut. Efectiv mă trezeam în timpul nopții că nu mai pot de durere.

      Ștergere
  4. Pe mine cartile ma ajuta foarte mult atunci cand nu pot dormi insa o saltea este esentiala pentru un somn odihnitor, am dormit cateva nopti pe o canapea in sufragerie si nici nu se compara cu un pat bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu consider că o astfel de saltea este esențială pentru un somn odihnitor!

      Ștergere
  5. Am ales cu mare grija salteaua pentru ca trebuie sa ne odihnim bine pentru a functiona toata ziua.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah, somnul. Mi-ai atins coarda sensibilă. Când eram mică nu voiam să dorm și acum aș da orice pentru câteva ore în plus de somn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu cum este. Țin minte că nici eu nu voiam să dorm, iar în prezent aș dormi fără oprire.

      Ștergere
  7. De o saltea Amber as avea si eu nevoie. La momentul cand ne vom achizitiona dormitorul :-D Imi pot doar imagina ce somn bun poti avea pe o saltea cu spuma de chihlimbar si efect de masaj! Ahh..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să fie de folos și să îți întreacă toate așteptările.

      Ștergere
  8. Eu de obicei stau trează până mă ia somnul și aia e.. Însă salteaua clar este extrem de importantă, atât pentru coloană, cât și pentru problemele de sănătate produse de privarea de somn.
    O saltea Amber pare perfectă

    RăspundețiȘtergere
  9. De cand am o noua saltea, altfel ma odihnesc! Probabil e cea mai buna alegere spre un somn mai lin. 😍

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca trebuie sa investesc si eu intr-o astfel de saltea. As avea mare nevoie de macar cateva ore de somn linistit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că ar merita toți banii. Când investești,măcar să fie cu un scop.

      Ștergere
  11. Da, si eu am dureri de spate cand ma trezesc si sigur e de la saltea. Si sotul are dureri de spate la fel. Chiar suntem in cautare de saltea buna. O sa verific si salteaua Amber, mersi de recomandare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag! Mersi și eu de vizită și sper să fie exact așa cum îți dorești.

      Ștergere
  12. Cred ca o astfel de saltea m-ar ajuta sa ma odihnesc mai bine. Am o saltea cumparata relativ recent, dar se pare ca n-am facut cea mai buna alegere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se întâmplă să mai facem si greșeli din neștiință.

      Ștergere
  13. Orice pentru un somn mai linistit. M-ar tenta si pe mine ^_^

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-ar plăcea să achiziționez aceste saltele. Să știi că mi-ai dat de gândit!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe