Treceți la conținutul principal

Essence D'elle by Suddenly - Eau de Parfum


Bună, dragile mele! Sper că sunteți bine! Sper că ați întâmpinat toamna cu zâmbetul pe buze. Eu am făcut-o, deoarece, într-o oarecare măsură, toamna este anotimpul meu preferat. 

Ce am pregătit astăzi pentru voi? Ei bine, în ultima perioadă am încercat o sumedenie de ape de parfum și am făcut asta pentru că mereu îmi place să descopăr esențe noi, parfumuri mai fresh sau, dimpotrivă, mai orientale. 

De fiecare dată când vine vorba despre testarea unui parfum, fiți sigure că nu spun nu. Și s-ar putea ca multe dintre voi să vă regăsiți în această situație. 

Înainte de a vă spune cu exactitate despre ce este vorba, vreau să mă raportez la un mic detaliu deranjant pe care l-am remarcat de o bună perioadă de timp. În ultima vreme, așadar, am observat că o sticluță normală de parfum mă ține foarte puțin. Dacă sunt parfumurile de vină sau eu pentru că folosesc prea mult, rămâne un mister. Cert este că pe când mă obișnuiesc cu un parfum, acesta este aproape gata. 

Unele parfumuri sau ape de parfum pe care le-am încercat, chiar dacă la început aveau un miros foarte puternic, după câteva minute acesta se estompa, iar eu chiar nu mai simțeam nimic. Niciun parfum! Niciun miros! 

Care este, de fapt, ideea din spatele acestei inconveniențe? Parfumurile se termină mult prea repede, iar mirosul se estompează și mai repede. Uneori eram frustrată. Și toate acestea, până să descopăr, din întâmplare, apa de parfum Essence D'elle by Suddenly. Efectiv halucinantă aș putea spune, din cauza mirosului, dar extrem de plăcută, cu o rezistență îndelungată a parfumului pe care-l emană, această apă de parfum are exact mirosul pe care eu îl caut. Un miros mai degrabă oriental, decât fresh, puternic, dar neînțepător.Și mai mult decât atât, nu strănut după ce îl folosesc! Ce pot să vă spun despre partea aceasta cu strănutatul este că, de ceva vreme, am dezvoltat o sensibilitate la anumite produse care emană un miros foarte puternic și înțepător. Este mai mult decât deranjant și de aceea, de fiecare dată, trebuie să am mare grijă ce folosesc și cât folosesc.

Nu este pentru prima dată, totuși, când încerc ceva de la Essence. De la acest brand mai dețin un iluminator lichid, despre care o să vă povestesc mai mult pe viitor, și un creion de ochi negru, în privința căruia sunt destul de încântată.

Essence mi se pare a fi un brand cu produse calitative, la prețuri accesibile.
Nu mai țin minte exact cât mai dat pe acest parfum, însă știu că am avut la dispoziție un taster, mi-a plăcut mirosul, așa că l-am achiziționat. Când se pune problema a ceva ce îmi place, prețul nu mai are o relevanță atât de mare.

Și asta nu este tot, bineînțeles. Un aspect foarte important pe care vreau să-l punctez despre această apă de parfum este că, în contact cu hainele, nu pătează. Foarte multe parfumuri sau ape de parfum, dacă nu le folosești de la distanța corespunzătoare, pot lăsa pete pe haine, pete care, mai apoi, pot fi scoase destul de greu. Unele chiar deloc.

În esență, mă bucur tare mult că am descoperit această apă de parfum. Cu un miros plăcut, destul de puternic, care predomină chiar și după multe ore de la utilizare,  apa de parfum Essence D'elle by Suddenly este perfectă pentru mine.
Nu știu, însă, dacă o să reachiziționez tot această variantă. Am văzut că cei de la Essence au în această colecție o gamă destul de vastă de variante. Chiar sunt curioasă și de restul și fiți sigure că vă voi ține la curent.

Voi sunteți familiarizate cu parfumurile de la Essence? Ce alte produse ați mai încercat de la acest brand?
Comentarii

 1. N-am mai încercat nimic, eu, unul, că probabil sunt doar pentru femei! :)) Dar îmi place design-ul sticluței!

  RăspundețiȘtergere
 2. Știam ca au parfumuri. Are un ambalaj minunat si cu siguranta miroase bine.

  RăspundețiȘtergere
 3. Vai, și eu am inceput de la un timp să strănut de la anumite mirosuri.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu stiam de acest brand, dar ma tenteaza sa le incerc parfumurile.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Recomand cu mare drag! Au niște produse tare faine! De asemenea, recomand și acest parfum cu mare drag!

   Ștergere
 5. Nu știam de acest brand. Trebuie să le încerc și eu produsele.

  RăspundețiȘtergere
 6. E prima data cand aud de acest parfum. Dar dupa sticluta mi se pare un parfum tare feminin.

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu am incercat parfumurile lor, de obicei aleg produse de machiaj sau manichura. M-ai facut curioasa in privinta parfumului.

  RăspundețiȘtergere
 8. Sincer, nici nu stiam ca au si parfumuri. M-ai facut curioasa.

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu stiam ca cei de la Essence au si parfumuri. Stiam doar de gama lor de cosmetice, oje si accesorii. Ma bucur sa aud ca iti place si ar trebui sa-l incerc si eu

  RăspundețiȘtergere
 10. Nu stiam de acest parfumel, dar mi ai trezit atentia. 😍😍 Suna fain de tot si designul e dragut.

  RăspundețiȘtergere
 11. Nu este de la firma Essence, este parfum de la lidl, nu se găsește in alta parte.

  RăspundețiȘtergere
 12. Le-am mirosit pe toate din gama asta si D'Elle miroase cel mai bine din ele. Ar mai fi dupa D'Amor urmat de Esplendor (copie dupa J'adore de la Dior).

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Recenzie - Minunea de R.J. Palacio

Editura: Arthur
Autor: R.J. Palacio
Număr de pagini: 336
Colecția: Cărțile de aur ale copilăriei„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile şi vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinţii săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la şcoală.

Minunea este o poveste emoţionantă despre curaj şi bunătate, despre integrare şi acceptare, scrisă cu sensibilitate şi umor. „Nu judeca după aparenţe" pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul prinţ: „Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi."Cine s-ar fi gândit că, de fapt, o carte dedicată copiilor nu este doar o carte pentru acei copii care se remarcă prin vârstă? Cine s-ar fi gândit, măcar o clipă, că…