Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Tableta Navitel te salvează când ți-e greu


Ne place să călătorim, mai mult decât ne place să dormim și, dacă ar fi să se facă un sondaj, cel mai probabil, ar reieși că majoritatea populației preferă excursiile, ieșirile în aer liber, vacanțele la mare și la munte, dar și orice escapadă ce nu implică muncă. De multe ori, însă, nu ne permitem să alegem o destinație extravagantă, ci, conformându-ne, vizităm locuri din apropiere, obiective turistice pe care le-am mai vizitat. Dar cine nu ar încerca ceva nou? Există o problemă, care ne limitează oarecum. Care este aceasta? Lucrurile merg bine, până în momentul în care ne dăm seama că nu știm drumul spre care trebuie să ne îndreptăm. Vrem o vacanță în Spania sau în Italia, dar nu vrem să călătorim cu avionul, ci cu mașina. Cum ajungem acolo, presupunând că vom vizita țara respectivă pentru prima dată?
Răspunsul la această întrebare se află la mâna unor specialiști, care din dorința de a excela și de a crea ceva nou și diferit, au ales să aducă pe piața din România, gadget-uri profesionaliste, cu un sistem ușor de folosit, astfel încât să putem uza de produsul achiziționat cu ușurință. 
Aceste gadget-uri sunt chiar tabletele Navitel. Grație acestei echipe de oameni ingenioși, astăzi ne putem permite să mergem cu mașina prin toată țara, fără frica că, la un moment dat, ne-am putea rătăci. 
De astăzi înainte putem să ne bucurăm de peisajul care va fi surprins de-a lungul călătoriei, de mai mult timp alături de persoana cu care decidem să călătorim, dar ne vom putea convinge, totodată, de faptul că o tabletă Navitel este soluția perfectă și elementul cel mai important pe care trebuie să îl luam cu noi. 
Tableta Navitel nu îți va da bătăi de cap, ci îți va face un serviciu, ghidându-te spre destinația aleasă. 

Ce tabletă aș alege eu într-o astfel de situație?

Îmi place să călătoresc foarte mult, însă nu s-a pus niciodată problema avionului, toate călătoriile fiind realizate cu ajutorul mașinii. Chiar dacă uneori mă limitez la România, asta nu înseamnă că îmi este ușor să ajung în București, spre exemplu. Am avut situații când, împreună cu familia, ne-am rătăcit, neluând drumul corect și ghidându-ne doar pe câteva repere, iar destinațiile au ajuns mereu să fie altele. Cert este faptul că eu, în momentul de față, am găsit o soluție pentru tote aceste evenimente neplăcute. 
Astăzi aleg tableta Navitel T700 3G, o tabletă cu hărți prestabilite și navigație GPS precisă. A venit în sfârșit momentul să spun adio încordării și durerii de cap datorate concentrării prea mare. În sfârșit pot răsufla ușurată, mai ales că soluția mea se află la doar un click distanță. 
Dacă în urmă cu câțiva ani, majoritatea populației visa doar la astfel de tablete, acum a venit momentul ca aceasta să viseze la destinația pe care urmează să o viziteze. Cu Navitel, lucrurile dificile care predominau în trecut, se transformă în adevărate plăceri. 
Fie că vrei să vezi marea, fie că dorești o excursie la munte, fie că ești dornic să vizitezi un obiectiv turistic, Navitel îți va oferi posibilitatea de a-ți îndeplini dorința într-un timp cât mai scurt.




De ce aleg tableta Navitel T700 3G?
Trebuie să spun, în primul rând, că aceasta este pentru mine un dar, o ușurare, un ajutor de încredere, care nu mă va părăsi, ci, dimpotrivă, va fi acolo exact în momentele în care am nevoie. 
Aleg tableta Navitel, deoarece este o tabletă cu Android, ce are un ecran tactil de șapte inci, cu tehnologie IPS. Mai mult decât atât, procesorul quad-core la 1.3 GHz asigură căutarea instantă a adreselor, dar și construirea rapidă a rutelor, respectiv posibilitatea de a da zoom rapid. Și aceste aspecte nu sunt singurele care m-au impresionat. Știai tu, oare, că software-ul Navitel Navigator instalat pe Navitel T700 3G oferă funcții avansate de navigație, precum și îndrumare vocală, alerte SPEEDCAM, respectiv mai multe tipuri de căutare și rute demo? Eu rămân tot mai surprinsă și pot spun că și în acele momente în care ești singur, Navitel îți va ține companie prin prisma faptului că vocea ce definește tableta te va ghida spre o destinație concretă și corectă.

Care sunt componentele care vin la pachet cu o astfel de tabletă?
Specialiștii Navitel s-au gândit la toate și de aceea îți pun la dispoziție atât tableta Navitel T700 3G, cât și un suport de mașină pentru parbriz, stand, încărcător de mașină, încărcător casă, manual de utilizator, respectiv un card de garanție. 

Să spunem că astăzi decid să merg în Norvegia. Cine îmi este aliat? Tableta Navitel T700 3 G.  Aleg ca punct de întâlnire cu un prieten, Grecia. Cine mă va ghida și îmi va fi de ajutor? Tableta Navitel! Și dacă vreau Suedia, Ucraina, Ungaria, Vatican? Apelez la tableta Navitel! De ce Navitel? Pentru că ea mă ajută atunci când mi-e greu! De ce nu altceva? Pentru că doar pe Tableta Navitel T700 3 G mă pot baza! 

Internetul este la îndemâna oricui și nimeni nu se poate plânge că nu are posibilitatea de a-l folosi, de aceea o să întreb: tableta Navitel dispune de o astfel de opțiune? Datorită modului în care a fost concepută, tableta Navitel T700 3G suportă, în aceeași măsură, 3G, Bluetooth și WiFi, având totodată, două sloturi SIM. 
Dacă ți-e teamă și ești convins că 3G nu sunt suficienți, trebuie să știi că tableta Navitel suportă carduri microSD, cu capacitate de până la 32GB, memoria internă permițând descărcarea de hărți adiționale și alte aplicații. Cu alte cuvinte, această tabletă îți va ușura treaba și îți va demonstra că știi să te descurci, chiar și atunci când ai doar o tabletă la îndemână. 

Cine poate confirma toate aceste avantaje? Cine este cel care ne vorbește despre gadget-uri într-un mod cu totul și cu totul inedit? Deținătorul blogului Blogatu.ro este unul dintre acei oameni, care doresc să împărtășească cu cititorii o mulțime de informații. Datorită implicării în anumite proiecte și colaborări, Blogatu ne oferă posibilitatea tuturor să aflăm mai multe despre gadget-uri nou apărute, luminându-ne, totodată, calea și spunându-ne că tehnologia face bine atunci când este folosită cu un scop bine stabilit. Astfel, acesta este cel care știe cel mai bine produsele Navitel, el având posibilitatea de a ale încerca, ca mai apoi să ne vorbească prin intermediul unor articole despre toate aceste noutăți, nu de mult timp apărute pe piața din România. 
Cine cunoaște se poate afirma și exprima, așa că nu ezitați să vizitați blogul lui Marius C. Nu veți regreta că ați ales să vă petreceți 10 minute citind un articol. Veți fi mulțumiți de calitatea lor și, mai mult decât atât, tentația va fi mare. Aveți grijă să nu deduceți mai apoi că ați rămas cu portofelul gol! 

Nu te mai ascunde în spatele unor modalități clasice de găsire a drumului în cazul în care te-ai rătăcit! Alege tabletele Navitel, care-ți sunt alături atunci când ți-e greu! 
Pe cine te poți baza, așadar? Pe tableta Navitel T700 3G, un gadget alături de care vei păși cu încredere spre drumul ales de tine. Ai încredere și lasă-te pe mâna unor profesioniști! 

Tu te-ai decis? Îți surâde ideea de a achiziționa tableta Navitel T700 3G?



Comentarii

  1. Foarte interesant! Eu chiar as avea nevoie de aceasta tableta. De fiecare data cand calatoresc folosesc google maps sau waze si imi descarca telefonul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trecut și eu prin astfel de experiențe. Noroc că am ieșit cu bine din ele.

      Ștergere
  2. Romina chiar are dreptate,asa ma enerveaza cand mi se descarca telefonul de la aplicatiile astea pentru atunci cand calatorim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesanta aceasta tableta. Și eu folosesc aplicații pe telefon și stau mereu la încărcat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vrei să spui că dacă îmi iau tableta Navitel n-o să mă mai rătăcesc niciodată? :))) Ar fi o premieră pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da este foarte utila mai ales in vacanta cand avem nevioe de informatii :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am mașină și nici carnet de șofer, însă în momentul în care trebuie să ajung într-o locație nouă folosesc adesea google maps sau waze (acesta din urmă doar când iau taxiul, pentru a-i spune șoferului traseul pe care să meargă). Anul trecut, când am plecat la munte cu familia, am folosit waze și am descarcat două telefoane până am ajuns la destinație. O astfel de tabletă este esențială oricărui șofer și nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru recomandare. Cu siguranta este utila in călătorii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant articolul tau. Noi folosim GPS pe telefon cand mergem in excursii. Pentru calatorii im tari mai indepartate, preferam avionul, e mult mai safe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înțeleg perfect. Totuși, este un mod perfect de a admira peisajul, deoarece sunt mulți printre noi care preferă mașina și nu avionul.

      Ștergere
  9. Pare o tabletă foarte faină!! Am și eu o tabletă de câțiva ani, este una simplistă, dar își face treaba. Voi cerceta și varianta prezentată de tine. 😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui mereu să avem o astfel de tabletă pentru mașină, mai ales atunci când tindem să călătorim foarte mult.

      Ștergere
  10. Foarte bună ideea pentru cei care călătoresc! Din păcate eu nu prea o fac

    RăspundețiȘtergere
  11. Noi folosim in vacante GPS de pe telefon si asa reusim sa ajungem cu bine la destinatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu trebuie să recunosc că folosind GPS, telefonul meu se descarcă foarte repede.

      Ștergere
  12. Pare perfecta pentru momentele cand plec in excursii <3

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu siguranta ne-ar ajuta mult in calatorii. Si nu am mai tine nici telefonul ocupat cu maps.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu stiu cum se orientau oamenii inainte, dar eu fara navigatie sunt pierduta in spatiu. Ma refer intr-un oras strain sau in drumurile pe care le fac in afara orasului

    RăspundețiȘtergere
  15. Si noi avem un GPS de masina si e chiar foarte util cand esti intr-un oras sau o tara mai dezorientat ca niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  16. Super recomandare, eu deobicei folosesc waze

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe