Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Vrei un cadou special de Paște pentru cei dragi? Îl găsești pe Dwyn Shop


Sărbătorile se apropie din nou și odată cu acestea vine și sezonul cadourilor, pentru că nu putem lăsa un eveniment important să treacă așa, fără a face fericită măcar o persoană dragă nouă. 
Cert este că mulți dintre noi avem deja banii pregătiți, dar cadourile, de unde le putem achiziționa și dacă se poate într-un timp cât mai scurt?
Dwyn Shop, în cazul de față, mi se pare aliatul perfect atunci când îți propui să surprinzi chiar și cel mai sofisticat și pretențios gust. Fie că vorbim de aparate electrocasnice, fie că ne gândim la cum să facem o surpriză persoanei dragi înfrumusețând grădina, fie că ne gândim că aceasta ar avea mai multă nevoie să fie în pas cu moda prin intermediul unui telefon sau laptop, Dwyn Shop are o soluție pentru fiecare. De iepurașul acesta poți să îți surprinzi familia, iubita, iubitul sau cei mai buni prieteni, cumpărând cadourile perfecte online, la doar un click distanță. 



Toți cei dragi ție ar trebuie să fie prioritari și să nu îi uiți mai ales atunci când, într-un moment ca acesta, ai putea să le aduci un zâmbet pe buze, cumpărându-le un cadou, oricât de mic ar fi acesta. De multe ori, gestul contează mult mai mult decât contează cadoul în sine. Cu un cadou poți face o zi mai bună sau poți ușura munca celor dragi. Poți să îi faci mai fericiți, le poți da încredere în ei, poți să îi faci să se simtă iubiți și în centrul atenției. Nu-i așa cât de multe lucruri poate face un cadou?

De Paște, ia-i un cadou mamei tale. Se luptă din răsputeri cu praful, cu covoarele și curățatul lor? Ar avea nevoie de un ajutor, dar acest ajutor să nu fi tu? Există multe soluții, mai ales în aceste timpuri. Dacă ar fi după mine, însă, aș căuta să-i iau un prieten de nădejde, care să funcționeze bine, să nu se strice, cel puțin nu repede, și să nu obosească, ci să o ajute să termine mai repede ceea ce are de făcut. 
Aspiratorul vechi s-ar putea să fie un ghin pentru ea. Poate chiar a renunțat la el și a ales în locul lui peria pentru curățarea covoarelor. De ce să îi cauzezi dureri de spate? De ce să nu îi iei un aspirator nou? Crezi că va fi încântată? Eu sunt de părere că îți va mulțumi și va simți că cineva se gândește și la ea și la binele ei. 

Există o sumedenie de aspiratoare care îi pot face munca mai ușoară, economisind în același timp vreme prețioasă, în care s-ar putea ocupa de altceva. În cazul de față, dintr-o multitudine de aspiratoare, eu aleg Aspiratorul fără sac X-Trem Power 3A Rowenta RO6941EA, 2.5 l cu tub telescopic din metal, 750W, filtru de înaltă eficiență, albastru. 





În ceea ce privește aspectul de X-Treme Power Cyclonic, acesta produse o experiență de aspirare foarte eficientă, la finele căreia rezultatele vor fi excepționale. Datorită acestei dotări, poți aspira cu lejeritate atât suprafețele dure, cât și cele netede. 

Performanța de aspirare extremă ne atrage, de asemenea, atenția. Combinând sistemul avansat de filtrare, performanța deosebită de aspirare și capacitatea XL într-un pachet remarcabil, X-Treme Power Cyclonic este unul dintre aspiratoarele de top din clasa sa. Noul cap de aspirare puternic și eficient înlătură cu eficiență murdăria, asigurând cele mai bune rezultate.
Tehnologia monociclonică avansată cu două niveluri de  filtrare asigură  separarea eficientă a particulelor de praf din aerul aspirat, astfel încât 99,98% din aerul aspirat este filtrat. 
În ceea ce privește capacitatea mare a recipientului, de 2.5 l, aceasta oferă un comfort sporit în utilizarea aspiratorului atunci când vine vorba despre spațiile mici, înguste, permițând o mai mare autonomie și o golire mai puțin frecventă, cu sesiuni de aspirare neîntrerupte. 

Cum se poate goli containerul?
Datorită sistemului exclusiv de gestionare a prafului aspirat Clear Express, containerul de praf de poate goli în doar patru pași simpli: ușor de îndepărtat, ușor de deschis prin apăsarea unui buton, ușor de detașat filtrul pentru curățare, ușor de golit. 

De altfel, consumul scăzut de energie oferă performanță de aspirare echivalentă cu a unui produs cu o putere mai mare, semnificativ fiind în acest caz Rowenta cu putere de 2100W. 

Cred că oricine s-ar bucura dacă ar primi un astfel de aspirator, nu doar o mamă. Acesta ar putea facilita munca oricărei gospodine. 

Dar dacă nu vrei să îi faci doar mamei cadou? Dacă dorești să surprinzi și pe altcineva? În cazul acesta, cred că nimeni nu ar refuza anumite telefoane. În timp ce pentru unii un telefon este doar un mod de a socializa cu prietenii pe rețelele sociale, pentru alții poate fi un mod perfect de organizare prin intermediul notițelor de care fiecare telefon dispune. 
Un telefon mai este, în același timp, o metodă eficientă de a fotografia și de a face poze, de a păstra amintiri peste amintiri, dar și un mod de a te distra cu prietenii, datorită aplicațiilor și jocurilor. 

Ce părere ai despre telefonul Apple iPhone 6S, 32GB, Gold?


Cu ajutorul lui, amintirile s-ar putea păstra nu doar în minte și suflet, ci și într-o galerie. 
Un astfel de telefon ar fi un cadou perfect, un cadou care, de altfel, ar aduce zâmbetul pe buze. Când vrei să faci o persoană fericită, mai ales dacă este una foarte apropiată, îi iei ceva calitativ, nu doar de formă. Banii pot fi investiți în foarte multe lucruri, dar de ce să alegi mai ieftin, când există modalități de a achiziționa calitatea la un preț decent?

Aspiratorul și telefonul sunt doar două dintre cadourile pe care eu le consider destul de reprezentative atunci când vine vorba de a face pe cineva fericit. Desigur, fericirea nu se cumpără prin intermediul cadourilor, dar poate fi adusă cu lejeritate prin prima lor. 

Tu ce plănuiești să le cumperi de Paște celor dragi? Ce părere ai despre alegerile mele?


*ȚesăturiAlese.ro 

Comentarii

  1. Chiar de pe Dwyn Shop mi-am facut cateva cadouri de curand si recomand cu mare drag magazinul. Chiar au reduceri bune

    RăspundețiȘtergere
  2. Faine sugestiile tale. Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am comandat niciodata de la ei, dar am sa intru sa vad ce au. ☺️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag îți recomand. Sper să găsești ceea ce te interesează!

      Ștergere
  4. Cunosc site-ul, au produse diverse si preturi accesibile!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase alegeri, multumim pentru recomandari😍👍

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi place sa ofer cadouri utile celor apropiați. Ai câteva sugestii demne de luat în considerare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragute alegerile tale. Eu as opta pentru un uscator de par pentru mama pentru ca al eu e vechi, iar pentru tata un aparat de taiat barba 😁

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit de acest site, insa nu am cumparat nimic pana acum. O sa intru azi sa vad ce produse m-ar tenta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un aspirator cautam si noi ca celalalt nu mai aspira deloc bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie cel pe care l-am prezentat mi-a atras atenția. Am auzit numai lucruri bune despre el.

      Ștergere
  10. Un aspirator bun poate fi un cadou ideal!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am intrat de cateva ori pe site si am trimis wishlist-ul sotului :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Am văzut câteva produse interesante pe site numai bune de făcut cadou!! 😍

    RăspundețiȘtergere
  13. Anul asta i-am cumparat cadou doar copilului. Ar fi dragut sa-i pot oferi sotului un aspirator. Oare ar fi incantat? Cel prezentat de tine arata tare bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă e adept al curățeniei s-ar putea să îi placă.
      Paște fericit!

      Ștergere
  14. Anul asta m-am gandit doar la mine :)) si mi-am ales deja toate cadourile de Paste, dar pot sa strecor ceva frumos si pentru ai mei parinti :D sa nu am mustrari de constiinta ulterior.

    RăspundețiȘtergere
  15. de un aspirator as fi avut si eu nevoie, insa iepurasul mi-a adus altceva

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma voi uita si eu pe site, sa vad ce gasesc. Nu stiam de site.

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte interesante sugestiile! Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc pentru recomandari. Dwyn este unul din magazinele mele preferate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Faine alegerile tale! Eu nu m-am dus catre electrocasnice si gadget-uri. Am luat ceva mai simplu :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe