Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

[Movie time] #1 Midnight Sun (Impresii)


Fără alte introduceri, am să vă comunic faptul că astăzi vă voi vorbi despre un film pe care l-am vizionat cu doar puțin timp în urmă. Știți cum este, vara, de fiecare dată, avem timp mai mult pentru noi și tocmai din acest motiv, datorită timpului liber sau lipsei somnului, am hotărât și eu să mă uit la un film cunoscut sub numele de Midnight Sun, un film recent apărut, creat după cartea autoarei Trish Cook. Cartea a apărut în România la editura Epica, anul acesta, sub numele Sub soarele nopții



De ce am ales să vizionez acest film?

În ceea ce mă privește, pot declara că toate ideile de filme mi le iau prin prisma aplicației de Instagram, locul unde găsesc diferite filmulețe, cu diverse părți din anumite filme. Așa am dat și peste Midnight Sun, un film care m-a încântat și m-a întristat, în același timp! De ce? Toate la timpul lor! 

În primă instanță, mi-au atras atenția actorii. Printre aceștia și chiar în rolul principal se găsește Bella Thorne, o actriță și o personalitate pe care o iubesc atât prim simpla ei apariție, cât și prin modul și felul în care își interpretează rolurile. Niciodată nu am fost dezamăgită de filmele în care aceasta a jucat și chiar din acest motiv, continui să caut și să vizionez orice film în care aceasta este prezentă. Cred că, în cele din urmă, fiecare dintre noi avem un actor sau o actriță pe care o îndrăgim. Așa este și în cazul meu. Bella Throne va rămâne mereu preferata mea, printre mulți alții, bineînțeles. 

Un alt aspect care mi-a atras atenția a fost relația dintre ea și presupusul personaj care treptat se transformă dintr-un necunoscut într-o persoană mai mult decât agreată. În plan secund, astfel, îl avem Patrick Schwarzenegger, în film Charlie, care își joacă la fel de bine rolul. 

Nu știu pentru voi, dar pentru mine este foarte important, încă de la început, impactul personajelor, respectiv relația care se formează între mine și ele. În cazul acestor personaje, personajul feminin Katie, și personajul masculin Charlie, s-a creat o conexiune încă din primele minute, iar datorită acestui aspect am avut parte de o adevărată surprinsă în momentul în care mi-am dedicat timpul acestui film. 

Și să nu uităm, de asemenea, de subiectul filmului care este cel mai important dintre toate. Poate vă amintiți sau poate că ați uitat, dar eu sunt foarte atrasă de anumite disfuncții la corpului, creierului. Cu alte cuvinte, îmi place orice carte și orice film care se perindă în jurul unei boli. Implică filmul Midnight Sun o boală? Da! Filmul are la bază o boală extrem de rară și anume Xeroderma pigmentasum (XP). 

Boala în sine este foarte rară, iar acest aspect se deplasează spre intrigă și punctul culminant care vor avea, de altfel, un impact asupra aceluia care alege să vizioneze un astfel de film. Aș putea spune că Midnight Sun este o dramă tipică, un film în care iubirea și drama se împletesc perfect. Astfel de filme dramatice nu mă sensibilizează tot timpul, dar acest film s-a remarcat atât prin prima subiectului abordat, cât și prin prisma personajelor și a locului, care creionează un peisaj total opus cu starea de spirit a protagonistei Katie



Izolarea la care a fost supusă Katie nu a determinat-o, în schimb, pe aceasta să își închidă porțile inimii, ci, dimpotrivă, în fiecare dimineață, timp de ani de zile, la aceiași oră, ea lasă tot ceea ce are de făcut pentru a arunca o privire pe fereastră, singurul loc de unde îl poate zări pe Charlie. După cum bine vă dați seama, există și o fărâmă de iubire la mijloc. Chiar aș putea spune, după ce am vizionat filmul, că orice acțiune are la bază iubirea, fie că este aceasta pentru un posibil iubit, fie că este iubire părintească. 



Și că tot veni vorba despre iubirea părintească, ar fi necinstit să nu-l amintesc și pe tatăl lui Katie, Jack (Rob Riggle), care este un tată model. L-am apreciat foarte mult atât pentru tăria de care a dat dovadă, respectiv puterea care-l determină să meargă doar alături de fetița lui mai departe, cât și pentru iubirea pe care o emană prin toți porii. Nu știu în ce condiții au fost alese rolurile, dar Rog Riggle este actorul perfect atunci când vine vorba despre poziția tatălui protector. Expresia feței lui emană căldură și acest lucru se observă și pe parcursul filmului, aspect care mă determină, în altă ordine de idei, să revăd cândva filmul. 

Accentul, însă, nu cade neapărat pe relația tată-fiică, ci mai degrabă pe relația care se stabilește între cei doi tineri. Cum este posibil așa ceva când este cert faptul că protagonista nu poate să iasă afară când soarele este prezent? Razele UV o pot chiar omorî. Ca urmare, este expusă unor riscuri imense, chiar dacă, aparent, timp de foarte mulți ani, a dispus de o protecție apreciabilă. 

Aflându-se la o vârstă în care instinctele îi ghidează acțiunile, Katie este nevoită să facă alegeri după alegeri. Dacă acestea vor conduce spre bine sau spre rău, veți afla singuri, căci eu nu pot să spun foarte multe, deoarece aș strica magia filmului. 

Au existat și aspecte care m-au deranjat. Mai bine zis, un aspect. Este de înțeles că niciun film nu poate fi chiar de nota 10, dar acesta se apropie, în mare parte, de nota maximă, cu mici excepții. Ce m-a deranjat foarte mult este modul în care protagonista a fost machiată. Înțeleg că boala presupune și o față lipsită de culoare, dar când vine vorba strict despre acest film, se observă că există acolo ceva greșit. Ori s-a exagerat, ori mai trebuia lucrat la machiaj, căci acesta nu a dat bine deloc. 

Ca urmare, Midnight Sun a fost un film tare drăguț, pe care l-am vizionat cu drag, dar și un film care m-a întristat și m-a determinat să mă gândesc de două ori înainte de a trece de un anumit pasaj din film. Au fost momente pe care le-am revăzut de mai multe ori, pur și simplu pentru că asta am simțit că trebuie să fac. Am avut parte de emoție, de dramă, de dragoste, de iubire părintească și prietenii care trec peste orice impedimente, dar și de un final la care nu mă așteptam. 

Vă recomand cu mare drag acest film și sper să vă încânte și pe voi! Eu nu am mai avut răbdare să citesc cartea, de aceea am ales să vizionez filmul! Poate, totuși, la un moment dat o să o achiziționez, pentru a mă asigura, în acest fel, că nu uit momentele cele mai importante. 



Ce părere aveți despre Midnight Sun? V-ar plăcea să-l vizionați? 

Comentarii

  1. Interesant titlu...mă regăsesc, oarecum. De cele mai multe ori, fac alegeri, tot pe bază de instinct.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveam nevoie de o recomandare de film pentru serile de relaxare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu știam ca a apărut. Trebuie sa îl vad neapărat ��

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare un film tare fain. O sa-l vizionez si eu ^_^

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare drăguț, dar nu cred că e neapărat genul meu! :)) Mie-mi plac dramele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac filmele dar de obicei le prefer pe cele de actiune, fantasy, horror :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar m-a impresionat placut recenzia ta de film. Imi doresc sa-l vad si eu

    RăspundețiȘtergere
  8. Superb articolul. Acum stiu la ce ma voi uita diseara, cu siguranta voi indragi filmul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adica este fiul lui Arnold? Nu stiam! Iar filmul pare bun pentru a girls night :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Am destula drama in viata incat sa ma mai uit la drame, desi recunosc ca uneori ma delectez cu cate o drama buna, una din ele a fost The dutch girl.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc de recomandare!
    Pare super interesant , il caut

    RăspundețiȘtergere
  12. Pare un film interesant si daca zici ca se apropie de nota 10 merita vazut

    RăspundețiȘtergere
  13. O sa caut si eu putin timp liber sa il vad!

    RăspundețiȘtergere
  14. Omg omg omg! Am citit cartea, a fost ok, dar filmului nu îi văzusem trailerul!! Pare genial! Îmi plac mult actorii, abia aștept să mă uit la el. 😍😍😍

    RăspundețiȘtergere
  15. Un film interesant. N-am citit nici cartea si nu stiam nimic despre actiune. Voi cauta si eu acest film sa-l vizionez in weekend

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe