Treceți la conținutul principal

Tableta Navitel te salvează când ți-e greu


Ne place să călătorim, mai mult decât ne place să dormim și, dacă ar fi să se facă un sondaj, cel mai probabil, ar reieși că majoritatea populației preferă excursiile, ieșirile în aer liber, vacanțele la mare și la munte, dar și orice escapadă ce nu implică muncă. De multe ori, însă, nu ne permitem să alegem o destinație extravagantă, ci, conformându-ne, vizităm locuri din apropiere, obiective turistice pe care le-am mai vizitat. Dar cine nu ar încerca ceva nou? Există o problemă, care ne limitează oarecum. Care este aceasta? Lucrurile merg bine, până în momentul în care ne dăm seama că nu știm drumul spre care trebuie să ne îndreptăm. Vrem o vacanță în Spania sau în Italia, dar nu vrem să călătorim cu avionul, ci cu mașina. Cum ajungem acolo, presupunând că vom vizita țara respectivă pentru prima dată?
Răspunsul la această întrebare se află la mâna unor specialiști, care din dorința de a excela și de a crea ceva nou și diferit, au ales să aducă pe piața din România, gadget-uri profesionaliste, cu un sistem ușor de folosit, astfel încât să putem uza de produsul achiziționat cu ușurință. 
Aceste gadget-uri sunt chiar tabletele Navitel. Grație acestei echipe de oameni ingenioși, astăzi ne putem permite să mergem cu mașina prin toată țara, fără frica că, la un moment dat, ne-am putea rătăci. 
De astăzi înainte putem să ne bucurăm de peisajul care va fi surprins de-a lungul călătoriei, de mai mult timp alături de persoana cu care decidem să călătorim, dar ne vom putea convinge, totodată, de faptul că o tabletă Navitel este soluția perfectă și elementul cel mai important pe care trebuie să îl luam cu noi. 
Tableta Navitel nu îți va da bătăi de cap, ci îți va face un serviciu, ghidându-te spre destinația aleasă. 

Ce tabletă aș alege eu într-o astfel de situație?

Îmi place să călătoresc foarte mult, însă nu s-a pus niciodată problema avionului, toate călătoriile fiind realizate cu ajutorul mașinii. Chiar dacă uneori mă limitez la România, asta nu înseamnă că îmi este ușor să ajung în București, spre exemplu. Am avut situații când, împreună cu familia, ne-am rătăcit, neluând drumul corect și ghidându-ne doar pe câteva repere, iar destinațiile au ajuns mereu să fie altele. Cert este faptul că eu, în momentul de față, am găsit o soluție pentru tote aceste evenimente neplăcute. 
Astăzi aleg tableta Navitel T700 3G, o tabletă cu hărți prestabilite și navigație GPS precisă. A venit în sfârșit momentul să spun adio încordării și durerii de cap datorate concentrării prea mare. În sfârșit pot răsufla ușurată, mai ales că soluția mea se află la doar un click distanță. 
Dacă în urmă cu câțiva ani, majoritatea populației visa doar la astfel de tablete, acum a venit momentul ca aceasta să viseze la destinația pe care urmează să o viziteze. Cu Navitel, lucrurile dificile care predominau în trecut, se transformă în adevărate plăceri. 
Fie că vrei să vezi marea, fie că dorești o excursie la munte, fie că ești dornic să vizitezi un obiectiv turistic, Navitel îți va oferi posibilitatea de a-ți îndeplini dorința într-un timp cât mai scurt.
De ce aleg tableta Navitel T700 3G?
Trebuie să spun, în primul rând, că aceasta este pentru mine un dar, o ușurare, un ajutor de încredere, care nu mă va părăsi, ci, dimpotrivă, va fi acolo exact în momentele în care am nevoie. 
Aleg tableta Navitel, deoarece este o tabletă cu Android, ce are un ecran tactil de șapte inci, cu tehnologie IPS. Mai mult decât atât, procesorul quad-core la 1.3 GHz asigură căutarea instantă a adreselor, dar și construirea rapidă a rutelor, respectiv posibilitatea de a da zoom rapid. Și aceste aspecte nu sunt singurele care m-au impresionat. Știai tu, oare, că software-ul Navitel Navigator instalat pe Navitel T700 3G oferă funcții avansate de navigație, precum și îndrumare vocală, alerte SPEEDCAM, respectiv mai multe tipuri de căutare și rute demo? Eu rămân tot mai surprinsă și pot spun că și în acele momente în care ești singur, Navitel îți va ține companie prin prisma faptului că vocea ce definește tableta te va ghida spre o destinație concretă și corectă.

Care sunt componentele care vin la pachet cu o astfel de tabletă?
Specialiștii Navitel s-au gândit la toate și de aceea îți pun la dispoziție atât tableta Navitel T700 3G, cât și un suport de mașină pentru parbriz, stand, încărcător de mașină, încărcător casă, manual de utilizator, respectiv un card de garanție. 

Să spunem că astăzi decid să merg în Norvegia. Cine îmi este aliat? Tableta Navitel T700 3 G.  Aleg ca punct de întâlnire cu un prieten, Grecia. Cine mă va ghida și îmi va fi de ajutor? Tableta Navitel! Și dacă vreau Suedia, Ucraina, Ungaria, Vatican? Apelez la tableta Navitel! De ce Navitel? Pentru că ea mă ajută atunci când mi-e greu! De ce nu altceva? Pentru că doar pe Tableta Navitel T700 3 G mă pot baza! 

Internetul este la îndemâna oricui și nimeni nu se poate plânge că nu are posibilitatea de a-l folosi, de aceea o să întreb: tableta Navitel dispune de o astfel de opțiune? Datorită modului în care a fost concepută, tableta Navitel T700 3G suportă, în aceeași măsură, 3G, Bluetooth și WiFi, având totodată, două sloturi SIM. 
Dacă ți-e teamă și ești convins că 3G nu sunt suficienți, trebuie să știi că tableta Navitel suportă carduri microSD, cu capacitate de până la 32GB, memoria internă permițând descărcarea de hărți adiționale și alte aplicații. Cu alte cuvinte, această tabletă îți va ușura treaba și îți va demonstra că știi să te descurci, chiar și atunci când ai doar o tabletă la îndemână. 

Cine poate confirma toate aceste avantaje? Cine este cel care ne vorbește despre gadget-uri într-un mod cu totul și cu totul inedit? Deținătorul blogului Blogatu.ro este unul dintre acei oameni, care doresc să împărtășească cu cititorii o mulțime de informații. Datorită implicării în anumite proiecte și colaborări, Blogatu ne oferă posibilitatea tuturor să aflăm mai multe despre gadget-uri nou apărute, luminându-ne, totodată, calea și spunându-ne că tehnologia face bine atunci când este folosită cu un scop bine stabilit. Astfel, acesta este cel care știe cel mai bine produsele Navitel, el având posibilitatea de a ale încerca, ca mai apoi să ne vorbească prin intermediul unor articole despre toate aceste noutăți, nu de mult timp apărute pe piața din România. 
Cine cunoaște se poate afirma și exprima, așa că nu ezitați să vizitați blogul lui Marius C. Nu veți regreta că ați ales să vă petreceți 10 minute citind un articol. Veți fi mulțumiți de calitatea lor și, mai mult decât atât, tentația va fi mare. Aveți grijă să nu deduceți mai apoi că ați rămas cu portofelul gol! 

Nu te mai ascunde în spatele unor modalități clasice de găsire a drumului în cazul în care te-ai rătăcit! Alege tabletele Navitel, care-ți sunt alături atunci când ți-e greu! 
Pe cine te poți baza, așadar? Pe tableta Navitel T700 3G, un gadget alături de care vei păși cu încredere spre drumul ales de tine. Ai încredere și lasă-te pe mâna unor profesioniști! 

Tu te-ai decis? Îți surâde ideea de a achiziționa tableta Navitel T700 3G?Comentarii

 1. Foarte interesant! Eu chiar as avea nevoie de aceasta tableta. De fiecare data cand calatoresc folosesc google maps sau waze si imi descarca telefonul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am trecut și eu prin astfel de experiențe. Noroc că am ieșit cu bine din ele.

   Ștergere
 2. Romina chiar are dreptate,asa ma enerveaza cand mi se descarca telefonul de la aplicatiile astea pentru atunci cand calatorim.

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte interesanta aceasta tableta. Și eu folosesc aplicații pe telefon și stau mereu la încărcat.

  RăspundețiȘtergere
 4. Vrei să spui că dacă îmi iau tableta Navitel n-o să mă mai rătăcesc niciodată? :))) Ar fi o premieră pentru mine.

  RăspundețiȘtergere
 5. Da este foarte utila mai ales in vacanta cand avem nevioe de informatii :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu am mașină și nici carnet de șofer, însă în momentul în care trebuie să ajung într-o locație nouă folosesc adesea google maps sau waze (acesta din urmă doar când iau taxiul, pentru a-i spune șoferului traseul pe care să meargă). Anul trecut, când am plecat la munte cu familia, am folosit waze și am descarcat două telefoane până am ajuns la destinație. O astfel de tabletă este esențială oricărui șofer și nu numai.

  RăspundețiȘtergere
 7. Multumim pentru recomandare. Cu siguranta este utila in călătorii.

  RăspundețiȘtergere
 8. Interesant articolul tau. Noi folosim GPS pe telefon cand mergem in excursii. Pentru calatorii im tari mai indepartate, preferam avionul, e mult mai safe.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Înțeleg perfect. Totuși, este un mod perfect de a admira peisajul, deoarece sunt mulți printre noi care preferă mașina și nu avionul.

   Ștergere
 9. Pare o tabletă foarte faină!! Am și eu o tabletă de câțiva ani, este una simplistă, dar își face treaba. Voi cerceta și varianta prezentată de tine. 😍

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ar trebui mereu să avem o astfel de tabletă pentru mașină, mai ales atunci când tindem să călătorim foarte mult.

   Ștergere
 10. Foarte bună ideea pentru cei care călătoresc! Din păcate eu nu prea o fac

  RăspundețiȘtergere
 11. Noi folosim in vacante GPS de pe telefon si asa reusim sa ajungem cu bine la destinatie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu trebuie să recunosc că folosind GPS, telefonul meu se descarcă foarte repede.

   Ștergere
 12. Pare perfecta pentru momentele cand plec in excursii <3

  RăspundețiȘtergere
 13. Cu siguranta ne-ar ajuta mult in calatorii. Si nu am mai tine nici telefonul ocupat cu maps.

  RăspundețiȘtergere
 14. Nu stiu cum se orientau oamenii inainte, dar eu fara navigatie sunt pierduta in spatiu. Ma refer intr-un oras strain sau in drumurile pe care le fac in afara orasului

  RăspundețiȘtergere
 15. Si noi avem un GPS de masina si e chiar foarte util cand esti intr-un oras sau o tara mai dezorientat ca niciodata.

  RăspundețiȘtergere
 16. Super recomandare, eu deobicei folosesc waze

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Am/ N-am

Astăzi am revenit cu ceva diferit!
Enjoy!

1. Am/ N-am citit o carte de Roald Dahl.
 N-am. Nu am citit nicio carte de la acest autor, însă din câte știu scrie mai mult literatură pentru copii. Nu este exclus faptul că vreau să încerc cărțile lui, dar nu în limba română, ci în limba engleză.

2. Am/ N-am citit cărți 14+.
 Am. Ținând cont că am depășit de mult această vârstă, răspunsul este evident afirmativ. Nu am ținut niciodată cont de vârsta care era menționată pe copertă, deoarece gândirea mea înclina mereu spre ceva matur.

3. Am/N-am citit o carte pe care am judecat-o după coperta acesteia.
N-am. De obicei, îmi place ca biblioteca mea să fie cât mai colorată și să cuprindă cărți frumoase din punct de vedere interior, nu din punct de vedere exterior. Totuși, coperta atrage într-un anumit fel cititorul.

4. Am/N-am citit o carte în altă limbă decât engleza și româna.
N-am. De obicei, citesc foarte mult în română, pentru că așa lecturarea cărților este mai rapidă, iar într-un timp cât mai…