Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Un mic dejun copios și o carte bună


Bună, dragii mei! 

Astăzi aș dori să vă vorbesc despre două lucruri foarte importante. Primul ar fi conceptul de mic dejun și ce consum eu în unele dimineți, dar vă voi vorbi și despre una dintre micile activități pe care eu le fac dimineața, excluzând spălatul de dinți, îmbrăcatul și altele. 

Mulți dintre voi știți că eu citesc mult, chiar foarte mult aș putea spune. Nu îmi este greu să fac acest lucru, cu atât mai mult cu cât nu pierd vremea uitându-mă la televizor sau navigând pe internet atunci când nu este necesar. De la această premisă, așadar, a pornit ideea acestui articol. Care sunt obiceiurile unui cititor? Când citește acesta?

De când am început să citesc prima dată, țin minte că mi-a plăcut să citesc zilnic, chiar și una sau două pagini. De aceea am să vă spun că cititul nu îl las doar pentru perioada de noapte sau pentru acele momente de pauză în timpul zilei. Eu citesc și dimineața. 

Cum a început acest obicei? 
Pot spune că am experimentat metode și metode, doar pentru a avea rezultate mai bune. Cititul de dimineață, însă, a devenit treptat un obicei, un act de împlinire. Mă trezesc dimineața din pat și indiferent dacă sunt somnoroasă sau nu, tind să iau o carte, de obicei cea pe care o citesc la momentul respectiv, și să citesc câteva pagini. Nu pot să vă spun exact câte, deoarece de fiecare dată, timpul acordat citirii diferă. Uneori citesc pagini întregi, minute bune, iar alteori citesc doar un paragraf sau două. 
Ce contează pentru mine cel mai mult? Acest citit de dimineață mă determină să mă simt împlinită, iar scopul meu a fost mereu, acela de  a citi zilnic, indiferent de numărul paginilor sau capitolelor. 
Mă simt mândră, totodată, că am reușit să mă țin de promisiunea pe care mi-am făcut-o și, uneori, citind așa câteva lucruri noi din carte, curiozitatea ajunge să fie stârnită instant. Ce aștept după aceea? Să găsesc un moment prielnic și să lecturez, din nou, paginile care mi-au mai rămas. 

Cu alte cuvinte, viața mea de cititor include și acest obicei de care nu mă pot debarasa, un obicei care mă ajută să mă dezvolt. De altfel, citind îmi arat că pot. Respectând această mică promisiune simt că pot să respect și altele. 

Pentru cei care citesc s-ar putea ca acest lucru să nu fie unul obișnuit, dar pentru un cititor, viața fără o fărâmă de fantezie sau o șoaptă de realitate nu este viață. Cititul reflectă multe aspecte. Uneori te definește, te face să te relaxezi, să ieși din sfera normalului și să uiți de anumite probleme care te pândesc. 

Rămâne, totuși, o întrebare: Ce merge cu o carte bună? Un produs de calitate. 
Și dacă tot vorbim de o posibilă rutină de dimineață, o să vă comunic în ce constă micul meu dejun uneori. Dar mai întâi, vreau să amintesc de site-ul celor de la Land of Treats, care mă ajută să-mi organizez micul dejun și să fiu sigură că este cel mai bun.

Cine sunt aceștia? 
Căutând anumite site-uri online, care să se ocupe de comercializarea produselor potrivite pentru anumite momente, am dat peste cei de la Land of Treats. Știam despre ei de mai multă vreme, însă niciodată nu am ajuns să intru în posesia produselor comercializate de ei. 
Acest magazin online își propune să aducă pe piața din România cât mai multe dulciuri și produse, începând de la biscuiți, până la carbogazoase, cu tentă americană. Câți dintre noi nu iubim dulciurile și indiferent de situație, facem rabat de la dietă și gustăm puțin? Cred că sunt puțini aceia care au un program alimentar strict. 
Astfel, produsele care-mi fac mie diminețile senine sunt Reese's Peanut Butter Creamy 510g / 80oz și Jif Cookies 'N Cream Hazelnut Spread 368g / 13oz




Ce este Reese's Peanut Butter Creamy? 
Acest unt de arahide este o specialitate americană, care va cuceri foarte mulți consumatori. Imaginează-ți o astfel de cremă delicioasă și spune-mi dacă ai fi tentat să o încerci. Eu, categoric, nu m-aș putea abține. 
Acest unt de arahide se poate consuma, într-o altă ordine de idei, în foarte multe feluri. Ce ziceți dacă l-am folosi pe post de umplutură pentru clătite, pentru brioșe, pentru prăjituri sau pentru shake-uri? Există, totuși, și varianta de a-l consuma direct pe pâine sau cu lingura din borcan pentru a-i simți gustul minunat de alune. 



Cum l-am consumat eu?
Deja știți că am optat pentru el în cadrul micului dejun. Asta nu este nou. Doresc, însă, să vă spun cum am procedat mai departe. Eu iubesc foarte mult pâinea prăjită, drept urmare am prăjit o felie de pâine, după care am luat câteva linguri de unt de arahide și l-am întins pe pâine, într-un strat cât mai generos, ca mai apoi să adaug peste el câteva felii de banană tăiată. Rezultatul? O "deliciozitate". 

Sunt foarte încântată de acest produs și motivele variază. În primul rând aș putea să mă refer la gust, care este divin și te determină să îți dorești să mai iei o porție. Desigur, acesta trebuie consumat în limita bunului simț, pentru a nu vă simți rău mai apoi. Prea multă mâncare nu a fost bună niciodată. 
Pe de altă parte, îmi place că este cremos, cu o aromă puternică de arahide și o consistență plăcută. 
Ce nu pot omite este zahărul. Aș putea cu lejeritate să consider că acest produs este unul dintre preferatele mele, un produs nu foarte dulce, dar atât de bun. M-am îndrăgostit, aș putea spune, de acest unt de arahide, deoarece este așa cum am visat. Cred că este singurul unt de arahide care îmbină într-un mod perfect cremozitatea cu zahărul și cu consistența. 
Aș oferi produsului nota 10, fără alte comentarii! 


Care sunt valorile nutriționale? 
Vorbim despre acestea, raportându-ne la 100g. Astfel, în ceea ce privește numărului caloriilor, acestea vin într-un număr destul de ridicat și anume 594 kcal. Dar nu aveți frică, nimeni nu mănâncă 100 de grame de unt de arahide de-odată. So, don't worry! 
Mai avem, de asemenea, 50g de grăsimi, dintre care 7,8g sunt grăsimi saturate, 21,9 carbohidrați, dintre care zahărul este 9,4, dar mi avem di 25 de grame de proteină, care este foarte importantă, respectiv 1,1 grame de sare. 

Care sunt ingredientele?
Ca și ingrediente avem arahidele prăjire, zahărul, uleiurile esențiale hidrogenate, dintre care amintim uleiul semințelor de rapiță, de bumbac și de soia, sarea, uleiul de arahide, emulsifiantul E471, molasa și amidonul de porumb. 

La polul opus, însă, din punct de vedere al zahărului este Jif Cookies 'N Cream Hazelnut Spread. 



Am ales acest produs, această cremă de alune cu biscuiți, deoarece de fiecare dată când am ocazia tind să mănânc cremă de alune cu biscuiți simpli sau chiar o bucățică de ciocolată cu biscuiți. În ceea ce privește această cremă, sunt de părere că ea combină perfect acest obicei al meu. 
Îmi place foarte mult, deoarece bucățelele de biscuiți se simt foarte bine în combinație cu această cremă. Pe scurt, produsul este o gustare deosebită, însă zahărul pe care îl conține s-ar putea să nu fie pe gustul tuturor. 
Pe mine m-a deranjat puțin, însă borcănașul tot s-a consumat și nu sunt doar eu vinovata, ci și celelalte persoane din familie, care nu s-au putut abține, de altfel, din a gusta această delicatesă. 
Ca urmare a acestei mulțumiri, pot spune și faptul că produsele de pe Land of Treats aduc familia împreună! Ce poate fi mai frumos decât aceste aspecte?

Și simt că nu v-am spus tot, de aceea o să vă împărtășesc cum am consumat eu acest produs. Pe acesta am ales, de asemenea, să-l consum pe pâine prăjită dimineața, chiar în acele momente în care citeam și mă relaxam. Astfel, am făcut două lucruri în același timp: am savurat un mic dejun delicios și am citit o carte bună! 

Sigur că modul în care am folosit eu această cremă nu este singurul, ci aceasta se poate gusta întinsă pe biscuiți, pe pâine sau pe post de umplutură când vine vorba de prăjituri sau brioșe. Se poate adăuga în shake-uri sau poate fi mâncată direct din borcan, așa cum au făcut și câțiva pofticioși din familia mea. Tu ce variantă alegi?

Care sunt valorile nutriționale? 
Din nou, ne raportăm la o cantitate de 100g, astfel că această cantitate conține 553kcal. Numărul grăsimilor este de 34,2 g, dintre care amintim 9,2 grame de grăsimi saturate, 57,9g carbohidrați, dintre care 55,3g este zahărul și 2,6g proteine. 

Care sunt ingredientele?
Această cremă conține zahăr, uleiuri vegetale, dintre care le amintim pe cel de rapiță și palmier, alune de pădure, prăjitură de cacao cu făină de grâu îmbunătățită, care este formată din făină de grâu, fier redus, respectiv vitaminele B3, B1, B2, B9, cacao procesată, sirop de porumb, ciocolată semi-dulce formată din zahăr, lichior de ciocolată, deztroză anhidră.
De asemenea, în compoziția sa mai prezintă și sare, regulizatori de aciditate E500ii, E503ii și arome artificiale. 

Aceste două produse sunt cele care mi-au făcut diminețile mai senine și m-au pregătit pentru o nouă zi. Cu o carte bună și produse de calitate, ziua se poate schimba brusc, devenind din mohorâtă, cea mai frumoasă zi. 

Așadar, mi-a făcut plăcere să vă vorbesc despre obiceiul meu de cititor, dar și despre produsele pe care le consum uneori la micul dejun sau chiar atunci când citesc ziua. 
Cei de la Land of Treats au o sumedenie de astfel de produse pe site-ul lor și cât de curând o să revin cu articole despre alte câteva produse care mi-au tras cu ochiul. 

Produsele pot și achiziționate de aici și aici

Ce părere aveți despre produsele de mai sus? Le-ați încercat? V-ar plăcea?




Comentarii

  1. Nu am incercat untul lor, insa ciocolatelele sunt absolut delicioase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-ai facut o rutina tare draguta sa citesti zilnic dimineata. Desi as vrea si eu, nu prea am timp, dar incerc sa recuperez seara 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să știi că cititul de dimineata mă face să mă simt mai bine. În plus, cum ai spus și tu, recuperez seara, deoarece atunci am cel mai mult timp liber.

      Ștergere
  3. Nu am încercat produsele lor, dar evit tot ce are mult zahăr. Dimineața prefer ceva sărat, consistent, iar de carte nu mă despart niciodată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți recomand vîntul lor de arahide. Să știi că nu este dulce deloc. Este chiar puțin sărat.

      Ștergere
  4. Cat de bine arata! Nu am încercat aceste produse până acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu stiam ca se gasesc si in Romania, dar Reeses sunt printre dulciurile mele preferate! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu doar vîntul de arahide l-am incercat de la ei. Plănuiesc să gust si celelalte dulciuri pe care le mai au.

      Ștergere
  6. Rutina mea de citit este doar seara. Din pacate programul nu imi permite sa citesc dimineata doar in weekend. Oricum foarte frumos articolul. :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Reese rules ! Ador toate produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am incercat de la ei decât untul. Am văzut că ai o grămadă de dulciuri.

      Ștergere
  8. Ce bine arata totul! Eu am decis sa renunt la dulciuri pentru o perioada :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-am luat si eu unt de arahide si-l consum ocazional. Nu pot sa intind mana dupa el zilnic, dar mi se mai face pofta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După cum ziceam și eu, doar uneori micul meu dejun este constituit din paine si unt de arahide.
      Zilnic n-am consumat, cel putin nu in cantitate mare. Poate o linguriță mica.

      Ștergere
  10. Nu am incercat nimic de la ei, dar e in plan. Cat despre cititul dimineata, mi-ar placea sa o pot face.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi se pare o rutina super relaxanta, combinatie fatala :)) asta daca nu esti pe fuga.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe