Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Filme pe care le-am vizionat în ultima perioadă


Chiar dacă, per total, nu sunt adepta filmelor, pe motiv că mă plictisesc extrem de repede după primele câteva minute, dacă filmul nu mă captează instant, mai există momente când, din curiozitate sau datorită influenței din exterior, m-ai vizionez câte un film. Și tot uitându-mă, s-au adunat câteva care, surprinzător, mi-au și plăcut. Altfel, nu aș fi reușit să le duc până la bun sfârșit. 

Sincer vă spun că nu le-am notat pe toate și, cel mai probabil, pe parcurs o să-mi mai amintesc câteva, dar astăzi vreau să vă fac cunoștință cu câteva filme, respectiv personaje din filme pe care eu le-am îndrăgit foarte mult. 

În cele ce urmează, așadar, o să amintesc șase filme pe care le-am vizionat în decursul câtorva luni. 
  •  SPF 18 , care-l vizează pe Noah Centineo în rolul lui Johnny Sanders Jr. 
Un film pe care vi-l recomand cu mare drag, mai ales acum, pe timp de vară, pentru că are o atmosferă tipică adolescenților, dar și o tentă în prealabil văratică, acțiunea desfășurându-se și pe o plajă. 
  • Sierra Burgess is a loser 

Cred că majoritatea dintre voi, dacă nu ați văzut acest film, cel puțin ați auzit de el. Din punctul meu de vedere, a fost un film super drăguț, care a surprins și a captat o sumedenie de emoții ale personajelor și nu numai, cu atât mai mult cu cât subiectul filmului este unul destul de comun zilelor noastre. Cel mai mult la acest film, m-a surprins atitudinea unor personaje față de Sierra și, nu în ultimul rând, față de statutul pe care aceasta îl are. 
Ceea ce m-a atras la acest film nu a fost subiectul, ci trebuie să recunosc că eu vizionez un film strict pentru personaje. Astfel, motivul principal? Noah Centineo. 
  • The Princess Switch

Având o mică simpatie față de actrița Vanessa Hudgens, am luat decizia de a viziona și acest film. Cred că asta s-a întâmplat cu destul de mult timp în urmă, cam prin iarnă, când încă atmosfera cuprindea spiritul sărbătorilor. 
The Princess Switch este un film foarte emoționant, un film care îmbină perfect drama cu tema familiei. Dacă sunteți amatori ai genurilor, există o probabilitate destul de mare să vă placă și acest film.
  • To All The Boys I've Loved Before

Fiind foarte curioasă de subiect și neavând timp să citesc cărțile autoarei care a scris trilogia, am luat decizia de a viziona filmul, pentru că foarte multă lume îl lăuda. M-am lăsat puțin influențată și am avut așteptări foarte mari, așteptări care, pot spune, au fost depășite de modul în care personajele și-au jucat rolul. Filmul nu este o capodoperă de artă, nu are neapărat o morală la bază, ci te distrage puțin de la cotidian, deoarece este un film destul de simplist, care surprinde povestea unei fete și a unor băieți de care ea a fost îndrăgostită. Mai multe nu vă pot spune, pentru că deja aș da spoilere, însă vă încurajez să vizionați acest film, dacă nu împreună cu partenerul, măcar împreună cu o cunoștință care are vârsta unui adolescent. 
P.S. Da, din nou, Noah Centineo. Promit că a fost cu intenție! 
  • The Kissing Booth 

Despre The Kissing Booth nu știam nimic, ci doar văzusem câteva poze, pe la cineva, cu cartea. Astfel, într-o seară, neavând prea multe de făcut, am vizionat acest film, care mi s-a părut, de asemenea, unul destul de drăguț, care merge tot pe vibe văratic. 
  • You Get Me 

Și nu în ultimul rând, un film care o surprinde pe actrița mea preferată și anume Bella Thorne. Despre acest film nu vreau să spun prea multe, decât faptul că You Get Me nu este ceea ce pare a fi. La ce mă refer? Răspunsul îl veți afla în momentul în care îl veți viziona.

Voi ați vizionat vreun film de aici? Dacă nu, ce plănuiți să vizionați în următoarea perioadă?  







Comentarii

  1. Noi ne-am uitat in weekend la ultimul sezon din Casa del Papel și la Godfather.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ambele am auzit, însă nu le-am vizionat. Nu știu exact dacă sunt genul meu.

      Ștergere
  2. In ultima perioada nu am mai avut rabdare sa vizionez un film cap-coada, insa imi amintesc ca ma atrasese si pe mine subiectul filmului To All The Boys I've Loved Before si mi-ar fi placut sa ii vad deznodamantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost super drăguț. Mi-a plăcut chiar mult. Merită să-l vezi!

      Ștergere
  3. Am vazut si eu Tuturor baietilor si Cabina de saruturi. Primul mi-a placut foarte mult, pe al doilea l-am urat. Abia astept Tuturor baietilor pe care i-am iubit 2. In ultima vreme am fost ocupata cu serialul Micutele mincioase pe care il ador. Recomand: Five feet apart, Midnight sun, Me before you, The fault is in our stars, sunt tot filme YA super dragute, dar si triste. Pe mine m-au facut majoritatea sa plang.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu aștept cu multă nerăbdare partea a doua din Tuturor băieților pe care i-am iubit.
      Din ceea ce îmi recomanzi tu am văzut Midnight Sun și mi-a plăcut foarte foarte mult. Me before you l-am început, dar, din păcate, nu l-am putut termina și e valabil și în cazul cărții. Cât despre The fault in our star, chiar aș vrea să-l văd și îl trec pe listă! Mersi mult de recomandări!

      Ștergere
  4. Am vazut si eu cateva dintre ele, iar la restul promit sa ma uit. Sunt chiar genul meu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim ca ai impartasit cu noi. Am vizionat si eu 4 din ele si mi-au placut la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut filmul Murder Mystery cu Adam Sandler, deci nu mi s-a parut atat de amuzant pe cat ma asteptam. Multimim pt.recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vizionat The Princess Switch din cele prezentate de tine. A fost usor si dragut. Vara sunt mai mult afara si nu ma prea uit la televizor. In general imi plac comediile si action.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie-mi plac filmele de acțiune. Comediile merg când ești cu prietenii

      Ștergere
  8. Eu ma uit mai mult la seriale. Am vazut Sierra Burger is a loose, dragutel, mai mult pentru adolescenti dar e un film ce te binedispune.

    RăspundețiȘtergere
  9. În ultima vreme am tot ieșit, am avut alte activități, astfel încât filmele nu prea au mai avut loc .
    Mulțumesc însă pentru recomandări, mi le-m notat pe toate pentru perioada mai ”lejeră”.

    RăspundețiȘtergere
  10. Too all the boys si The Kissing Booth le-am vazut si eu. Sunt dragute. 😘 Mersi pentru recomandari! Chiar nu aveam idei multe la ce sa ma mai uit. Eu am vazut sezonul 3 din Stranger Things.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am început Stranger things, însă am văzut doar puțin din el

      Ștergere
  11. Doar The princess switch am vazut din lista ta si chiar mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  12. The princess switch l-am
    Vazut si eu. A fost dragutel! Ti-as recomanda serialul Casa del Papel

    RăspundețiȘtergere
  13. The Princess Switch este preferatul meu! L-am vazut de hat hat si mi s-a parut tare simpatic!

    RăspundețiȘtergere
  14. Marturisesc ca am intrat sa citesc articolul pentru ca sunt o devoratoare de filme sis eriale, dar de acestea nu am auzit. Cu siguranta avem alte preferinte. Eu, una, abia astept sezonul 2 din A discovery of witches.

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar eram in căutarea unor filme bune așa ca postarea ta a venit la fix

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma uit foarte rar la filme. Ultimul oe care l-am văzut e Fast and furious: Shaw and Hobbs

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe