Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Refresh your hair. Batiste Dry Shampoo-Review


Ca femeie, este extrem de greu să-ți îngrijești părul și chiar dacă pare ușor la suprafață, în esență, un păr lung și sănătos va necesita întotdeauna un efort în plus. Cea mai ușoară variantă în acest sens, ar fi să optezi pentru o frizură mai bărbătească sau pentru o tunsoare care să reducă volumul părului. Asta pare soluția ideală, însă...din proprie experiență, mărturisesc că nu este așa. Părul scurt, per total, necesită și mai multă atenție decât un păr lung. 

Am avut și eu părul foarte lung, dar după cum bine știți, mai ales dacă este vorba și despre un fir de păr gros, în ansamblu, volumul părului va fi greu de menținut. Luând în calcul acest detaliu și nemaiștiind ce să fac pentru a readuce părului meu volumul de altă dată, fără a-l spăla zilnic, am luat decizia de a renunța la o parte din el. Astfel, dintr-un păr care ajungea până la nivelul șalelor, s-a transformat într-unul care a ajuns până la nivelul umerilor. Decizia? Bob lung. 

Am luat decizia de a-l tăia pentru că m-am gândit că așa ar fi mai ușor de întreținut. Situația nu a stat tocmai așa cum am preconizat eu, ci, dimpotrivă, am ajuns la concluzia că un păr scurt necesită și mai multă atenție, respectiv îngrijire față de un păr lung, pe care, uneori, după spălare și uscare, doar îl piepteni și asta este tot. 

Fiind scurt, acesta se murdărea și mai des. Astfel, am ajuns să-mi spăl părul în fiecare zi, pentru că nu puteam ascunde nimic. Nu a fost posibilă nici măcar prinderea lui, pentru că era prea scurt pentru așa ceva. 

Am căutat soluții și m-am documentat, astfel că după o perioadă destul de lungă în care am încercat tot felul de tratamente care să-l readucă pe făgașul lui normal, am ajuns să descopăr șamponul uscat

Țin minte că eram în mall într-un DM și căutam ceva de la Batiste, însă nu am găsit, așa că am luat un șampon uscat de la Balea, care mi-a făcut viața un calvar. Mai multe despre acesta o să vă povestesc altă dată. 

Nu am vrut, totuși, să renunț, așa că nu după mult timp, am intrat într-o farmacie și, deși am știut că va fi mult mai costisitor acolo, am luat șamponul uscat de la Batiste, pe care l-am iubit și mi-a fost de mare folos. Nu-mi amintesc cu exactitate cât a costat, dar cred că suma atingea undeva pragul de 40 de lei.


Per total am fost foarte mulțumită de acest șampon uscat de la Batiste și există și motive pentru care l-am apreciat. 
În primul și în primul rând, mi-a plăcut mirosul. Varianta pe care am avut-o eu a fost varianta fresh, astfel că mirosul nu a fost unul foarte puternic, deși și dacă ar fi fost, nu cred că m-ar fi deranjat, deoarece, de obicei, mă feresc de mirosurile mai lite și le prefer pe cele mai puternice. 
În altă ordine de idei, cel mai important aspect îl consider a fi faptul că Batiste Dry Shampoo nu lasă urme albe, dacă este aplicat de la distanța corespunzătoare. Vrem ca totul să arate cât mai natural, astfel că acest aspect este mi mult decât un beneficiu adus părului. Mai mult decât atât, oferă volum părului și combate cantitatea de sebum, oferind părului un aspect natural. 

Ce recomand este să nu vă tot puneți mâna în păr, cum am făcut eu, că s-ar putea ca volumul părului să nu mai persiste. 

Și nu în ultimul rând, cantitatea de 200ml mi s-a părut că a fost exact atât cât trebuie. Este adevărat că s-ar putea să existe și variante mai mari, însă eu nu le-am descoperit încă. 

Ca urmare, să recapitulăm ceea ce mi-a plăcut, de fapt, la acest șampon uscat:

1. Mirosul- care nu a fost foarte puternic. Există, de asemenea, și varianta Luxe, Blush, Original, Oriental etc pe care s-ar putea să le încerc în viitorul apropiat dacă mai este nevoie
 2. Lipsa urmelor albe- comparativ cu cel de la Balea, acesta, de la Batiste, nu a lăsat urme albe nici pe păr, nici pe scalp. Este adevărat că acest aspect poate varia în funcție de distanța de la care șamponul uscat este aplicat
3. Lipsa problemelor- ce vreau să spun cu asta? Un exemplu relevant în acest caz ar fi tot o comparație între șamponul uscat de la Balea și cel de la Batiste, în sensul că cel de la Balea pe parcursul utilizării avea momente când nu mai funcționa. Cu cel de la Batiste nu am avut probleme de genul și nici nu am observat, în capac sau pe marginile recipientului, urme albe de șampon.
4. Cantitatea în care vine- mi se pare că în varianta de 200ml, șamponul uscat de la Batiste nu este nici prea mult, nici prea puțin, ci exact atât cât trebuie. 

În ceea ce privește prețul, am observat că pe diferite site-uri îl găsiți de la suma de 10 lei, până a suma de 30, acest aspect depinzând foarte mult și de varianta pe care o alegeți. 

Acum, întrebarea este următoarea: Mai folosesc sau nu șampon uscat? În momentul de față nu mai folosesc, deoarece părul meu și-a revenit și, ținând cont de faptul că este vară, prefer, mai degrabă, să-l spăl, decât să folosesc pe scalpul părului altceva. Inevitabil părul se murdărește și nu vreau să am probleme și cu mătreața! Cert este că în momentul în care voi avea, din nou, probleme cu sebumul, voi apela tot la șampoanele uscate de la Batiste.

Pentru acelea care, însă, se confruntă cu astfel de probleme și timpul nu este tocmai un prieten foarte bun, recomand cu mare încredere utilizarea șamponului uscat de la Batiste, deoarece își merită toți banii. 

Voi ați folosit șampoanele uscate de la Batiste? Ce părere v-ați format despre ele?






Comentarii

  1. Chiar aș avea nevoie de unul, iar acesta pare tare bun. Din mulțimea de oferte, până acum nu m-am putut decide.

    RăspundețiȘtergere
  2. doar ce am primit si eu un sampon uscat de la batiste si am ramas destul de incantata de el. ce-i drept, e mai ok decat alte produse de genul

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am incercat mai multe brand-uri de sampon uscat, dar de fiecare data m-am reintors la Batiste pe motiv ca rezonez cel mai bine cu el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am testat batiste e bun, insa acum am unul de la Wash and go :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau și eu să îl încerc. Acum am unul de la kallos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am parul gras si nu doresc mai multa incarcare pe fir si pe scalp, dar reusesc sa ma spal pe cap la 4-5 zile folosind placa de creponat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-am cumparat si eu unul, inca nu l-am incercat. Imi e putin teama sa nu fac matreata, dar o sa ma risc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu ma inteleg absolut deloc cu Batiste, imi lasa reziduu alb, nu imi place nici mirosul inabusitor dar ma bucur ca functioneaza pt tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău să aud asta. Oricum, variante există destule!

      Ștergere
  9. Am si eu unul in casa dar nu folosesc foarte des. Aleg mai degraba sa imi spal parul dar pt urgente este un real ajutor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este. Acum că am rezolvat problema părului gras, nici eu nu mai folosesc, decât atunci când este o urgență.

      Ștergere
  10. Este preferatul meu! Nu plec fara el in nici o vacanta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am folosit si eu Batiste. Am mereu unul de rezerva in casa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Folosesc cam saptamanal un sampon uscat. Mie imi place mult Batiste Blush deoarece are miros floral. Sunt curioasa si de cel pe care il ai tu. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu il am mereu in casa pentru situatiile de urgenta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Apelez și eu la Batiste atunci când sunt pe fuga și am nevoie sa arat impecabil. Este un produs eficient

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe