Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Pasiuni ascunse de Rodica Mijaiche

                                New York. Pasiuni ascunse

                                                 Volumul 1
Autor: Rodica Mijaiche
Editura: Librex Publishing
An apariție: Martie 2017
Număr de pagini: 272



Inima îmi spune da, dar mintea îmi spune nu.
Alyssa Martinez se consideră o fată simplă, chiar ștearsă, dacă este ca cineva să se ia după propria ei descriere. Dar cea mai mare șansă îi este oferită când primește postul de asistent personal al Marelui Alexander Chase, bărbatul după care toate femeile suspină. Felul ei închis și secretele ce le ascunde o fac să pară o tânără misterioasă, dar și invidiată de colegele ei, pentru că, deși ea nu se consideră o femeie frumoasă, prietenul ei, celebrul fotomodel italian, Carlo Di Angeli, este de altă părere.
Alexander Chase, fondatorul publicației de succes, The Chase, știe că totul în viață se obține prin multă muncă și, de ce nu, folosind și toate mijloacele necesare pentru a obține ceea ce-și dorește. Iar acum singurul lucru pe care și-l dorește este femeia misterioasă pe care a cunoscut-o la petrecerea lui Carlo Di Angeli. O petrecere la care invitații sunt aleși pe sprânceană.
Viețile celor doi vor fi supuse unor încercări grele.
Dar oare vor putea să se lase descoperiți și să-și acorde dreptul la iubire?
  • Bună, bună! M-am gândit să încep un nou articol în cadrul căruia să vorbesc despre o carte pe care am avut ocazia de a o citi în această lună. Pasiuni ascunse, face parte din seria Pasiuni și trebuie să vă spun că este o carte foarte simpatică. Cărțile ce cuprind povești de dragoste sunt peste tot, însă fiecare abordează un subiect unic care are menirea de a te sensibiliza sau a-ți da de gândit într-o oarecare măsură. Pe de altă parte, te poate face să plângi sau să râzi, să te îndrăgostești de personaje sau, pur și simplu, să îți fie antipatice. În contextul acestei lecturi, găsești de toate, de la dragoste la ură, de la prietenie la trădare, de la plâns la momente în care soarele răsare pentru fiecare personaj în parte, dar cel mai mult, vom avea de-a face cu acea emoție născută dintr-un sentiment profund de iubire.
  • Ca și în orice altă carte, și aici își face simțită prezenta un personaj principal, care este întruchipat de către o domnișoară numită Alyssa Martinez. Proaspăt selectată ca fiind cea mai apropiată angajată a șefului său, Alexander Chase, Alyssa reușește să facă față tuturor sarcinilor la care este supusă. Însă, precum este în orice loc de muncă, categoric, aici protagonista va avea parte de surprize peste surprize, de prieteni și dușmani, dar și de o persoană care ajunge să îi facă ochi dulci, doar că ea nu observă asta. Se consideră o femeie ștearsă și lipsită de însemnătate, neapreciind ceea ce deține ea, de fapt. Consideră că frumusețea este departe de a o caracteriza, ceea ce ar putea trage atenția rămânând la latitudinea ochilor, singurii care denotă o psihologie de viață asemănătoare oamenilor trecuți prin viață. Dar, totuși, ea îi consideră ca fiind șterși și pe ei, de altfel.
  • Îmi place mult de Alyssa ca și protagonistă, gândirea de care dispune făcându-mă să o percep ca fiind personajul în tipologia căruia m-am regăsit cel mai bine. Timidă, nu prea vorbăreață, dar conștientă de abilitățile pe care le are, protagonista ajunge să lucreze alături de cel mai arătos bărbat pe care a avut prilejul de a-l cunoaște vreodată. Alexander Chase, bărbatul la care aspiră aceasta pozează ca fiind un bărbat dur, în ochii căruia se poate vedea un strat gros de gheață, implacabilă și fără șanse de distrugere. Sufletul îi este aidoma unui iceberg, dornic de și mai multă răceală, imposibil de pătruns. În jurul lui s-a format o poartă în gratiile căreia sunt prizoniere toate ființele sexului feminin. Alexander, manipulează, oferă, simte plăcere, dar nu a iubit niciodată cu adevărat, excluzându-se în momentul de față, iubirea față de cei care fac parte din familie. Sau acea parte care a mai rămas din ea...
  • Singura ființă pentru care luptă este nepoata sa, Clarice, personalitate care a intrat în posesia drogurilor și care, cu greu mai poate fi adusă pe drumul cel bun. Dacă mai poate fi adusă...
  • Într-o seară însă, parcă totul ia o întorsătură, iar Alexander ajunge să plonjeze în jurul unei tinere care, bineînțeles, a fost într-o oarecare măsură, târâtă de către cel mai bun prieten al ei, la o petrecere banală. Carlo Di Angeli, ia fost mereu alături, iar Alyssa îi acordă toată încrederea , prietenului ei care nu a trădat-o niciodată, ci, dimpotrivă, a sfătuit-o și a îndrumat-o pe căile cele mai prielnice.
  • Ajunge în brațele șefului ei, însă norocul este de partea ei pentru că, o petrecere mascată fiind, dispune de o mască cu ajutorul căreia își maschează identitatea, măcar pentru o seara. Cum este posibil ca șeful ei, necunoscând cine este, evident, să o considere frumoasă și atrăgătoare? De ce îi spune aceste cuvinte, din moment ce ea nu se consideră nici pe de parte așa cum a descris-o Alexander? Decurge totul bine, până în momentul în care el ajunge să îi fure o sărutare, o sărutare care o face să pufnească de furie și să se eschiveze, ajungând în cele din urmă acasă, răpusă de plâns și cu o sumedenie de întrebări ce nu îi dau pace.
  • Povestea va continua, cu bune cu rele, iar în dimineața următoare, tot ceea ce speră este să nu se fi dat de gol și să nu își fi etalat identitatea, cu o seară în urmă, când a sfârșit în brațele lui mai frumos bărbat.
  • Suferă, Alyssa chiar suferă și evenimentele ce au avut loc cu puțin timp înainte, nu sunt singurele care o determină să aibă această stare de tristețe. Viața este nedreaptă cu ea, astfel că familia ei nu se mai poate numi o familie, trecutul este unul înfiorător, iar prezentul nu este cu mult mai bun. Tatăl ei și-a pierdut viața , sora ei la fel și asta datorită drogurilor și băuturii excesive, mama ei o acuză că i-a furat toată iubirea de care dispunea, iar, pe de altă parte, fratele ei nu este de găsit. De când cu toate aceste pierderi însemnate, fratele ei nu și-a mai făcut apariția în viața ei crudă. Mama ei este bolnavă. Ce poate fi mai rău? Am rămas singură, suferindă și cu un stil de viață foarte încărcat.
  • Șeful ei, pot spune că este tot ceea ce i-a mai rămas, până într-o bună zi când o întâlnește pe Clarice, nepoata acestuia, pe care o îndrăgește din primele momente. Clarice îi amintește de sora ei mai mare care și-a pierdut viața, tot prin intermediul drogurilor. Astfel, com vedea că și această fată se confruntă tot cu dependența de alcool și droguri, până când Alyssa o va ajuta să se îndrepte și să aleagă calea cea mai favorabilă ei.
  • Alexander ajunge să se bazeze pe Alyssa și de aceea consideră că aceasta este o persoană de încredere care ar trebui să lucreze tot mai mult alături de el, deoarece el are nevoie de asta. Îi angajează un șofer personal, Joshua, care o va însoți pretutindeni și nu o va scăpa din ochi, nici măcar pentru câteva secunde.
  • Trebuie să afirm faptul că există în carte multe secvențe demne de consemnat, însă nu doresc să dau foarte multe spoilere, de aceea voi reveni la ideea prezentată mai sus, în cadrul căreia am precizat câteva cuvinte referitoare la prieteni și dușmani sau, mai exact, persoane antipatice. Pe lângă prietenii de care dispune Alyssa în momentul de față,  aceasta mai face cunoștință și cu personalități care nu sunt tocmai pe gustul ei. Spre exemplu Sarah, femeia cu care a concurat pentru postul de asistent personal al Marelui Alexander Chase. Această femeie, mi-a fost și mie antipatică, deoarece era foarte șireată și încrezută, iar alături de prietenul și fratele ei vitreg, face o treabă foarte bună. În principiu, încearcă s-o enerveze pe Alyssa. Aici se observă gradul de inferioritate în care sunt plasați cei doi, deoarece protagonista nu are tendința de a reacționa la provocările impuse de către cei doi. Dacă ar fi să aleg personajele pe care nu le-am îndrăgit pe tot parcursul acestei lecturi, cei doi ar fi singurele.
  • Nu pot omite nici faptul că , până la urmă, acțiunea se conturează în jurul unei povești de dragoste, mai mult sau mai puțin vizibilă, între Alexander și Alyssa. De la un joc de poker, ajung să se dezvăluie secrete, demne de reținut pentru că scopul jocului era să-l facă pe pierzător să destăinuie lucruri despre trecutul îndepărtat.
  • Secretele ies la iveală și prin intermediul lor, lectorul va fi din ce în ce mai curios, dornic să descopere dezvăluiri știute doar de respectivul personaj.
  • Rodica a creat o lume impresionantă care te poartă pe piedestaluri înalte și, totodată, te ghidează spre lumi necunoscute. Prin tot ceea ce este surprins în această carte, pot afirma că povestea este una cât se poate de originală, iar datorită capitolelor ce oferă prilejul fiecărui personaj de a-și expune gândurile, am avut posibilitatea de a afla ceea ce gândesc personajele, de fapt, aparențele fiind, total, înșelătoare.
  • Am apreciat foarte mult prieteniile care au prins contur pe parcursul întregii acțiuni, dar și trădările. Personajele sunt înzestrate cu foarte multe calități, sunt descurcărețe și chiar dacă ajung unele dintre ele să cadă pradă trădării, reușesc să se ascundă cum nimeni nu poate mai bine.
  • Acțiune, iubire, relații strâns legate și un trecut care mai de care mai apăsător, acestea te fac să nu lași cartea din mână până în momentul finalizării ei, iar când ai ajuns la sfârșit tot ceea ce poți șopti este " Mai vreau!"
  • O poveste care te face să realizezi că trecutul nu este important, ci prezentul deține toată puterea. O poveste care are menirea de a te sensibiliza. M-am adâncit în această lectură cu câteva zile în urmă, dar acțiunea încă continuă în mintea mea, ceea ce mă face să consider această carte ca fiind una pe care aș mai citit-o, dar, momentan, aștept cu nerăbdare continuarea.
  • Dacă nu am amintit până acum, trebuie să știți că Regina Nunzio este încă un personaj care participă la acțiune, ce este drept , unul secundar, dar care atrage atenția prin frumusețea ei. Fiind un fotomodel, dar și prietena Alyssei, aceasta ajunge să-l cunoască pe Alessandro, fratele ei. Dar cum ? Nu ziceam că acesta a dispărut ca intrat în pământ după acel eveniment neplăcut ce s-a lăsat cu pierderea vieții tatălui lor?
  • Finalul m-a făcut să îmi doresc și mai mult să citesc seria, deoarece în momentul acela se pun o mulțime de semne de întrebare, care sunt convinsă că își vor dezvălui răspunsurile în cadrul celorlalte volume.
  • În momentul în care o să lecturați această carte, o să aveți parte de tot ceea ce vă doriți, incluziv acțiune care se manifestă prin intermediul luptelor.
  • Vă recomand cu cea mai mare căldură acest prim volum din serie și tot ce pot să spun este că abia aștept și continuările pentru că, din câte îmi amintesc, seria va cuprinde patru volume.
Noi ne citim data viitoare, iar dacă ați citit cartea vă aștept să îmi spuneți ce impresie v-a lăsat. Dacă nu ați citi-o, acesta a fost semnul care vă îndemnă să vă apucați cât mai repede de o astfel de lectură.

Vă doresc lectură plăcută!
Rating:

Citate care mi-au atras atenția:

La școală am învățat că un cămin este locul unde familia se adună și își împărtășește bucuriile și realizările, dar și momentele când nu ne simțim prea bine.
Totul are rost pe lumea asta [...]
E acel sentiment că de ce ți-e frică nu scapi.
Viața e o luptă [...]
Am învățat că întotdeauna ești mai câștigat dacă îți ții pliscul.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe