Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Recenzie - ZUZU de Anida Lasto

ZUZU

Autor: Anida Lasto
Număr de pagini: 104
Editura: Editgraph


Am început această carte cu nu foarte mult timp în urmă și pot să vă spun că mi-a plăcut extrem de mult, mai ales datorită faptului că autoarea are un stil atât de lejer și tot ceea ce ne prezintă ea este atât de realistic. Spun realistic, deoarece fiecare gând, trăire și emoție tinde spre real, în condițiile în care și noi trecem aproape în fiecare zi prin aceste experiențe.

- Când spui că nu mai poți, de fapt mai poți mult, mult...


Acest volum este, practic, destul de scurt, însă în aceste câteva pagini, autoarea reușește să surprindă mult adevăr, un adevăr, uneori, dureros.

Astfel, pe parcursul cărții o să avem prilejul de a-l cunoaște pe Zuzu și pe Zuzi. Cum se face, cum nu se face, nimic nu este neobișnuit cu cei doi, ci, dimpotrivă, ei sunt oameni complet normali, atât de diferiți și, totuși, atât de atrași unul de celălalt.

Pe lângă adevăr, această carte reușește să surprindă o sumedenie de lucruri, dar și evoluția legăturii dintre Zuzu și Zuzi.

Trebuie să menționez că încă din primele pagini am simțit o conexiune realizată între mine și personaje, iar cu cât le-am descoperit mai mult, cu atât le-am îndrăgit mai mult. Îmi place extrem de mult că autoarea a ales să le atribuie aceste pseudonime, fiecare nume ducându-mă cu gândul la ceva diferit, ceva mai special. Personajele chiar asta sunt, ceva mai special, mai diferit și plăcut.

Mi-am deschis sufletul și am pornit spre o cale diferită a adevărului, căci autoarea nu exprimă idei prin ocolirea lor, ea este directă și vine cu argumente atunci când este nevoie. Experiențele pe care Zuzu și Zuzi le-au trăit sunt argumentele perfecte pentru tot ceea ce se întâmplă.

E inutil să purtăm cu noi regrete în călătoria asta atât de scurtă, numită viață.


Pe mine nu doar că m-au atras pasajele, care surprind mult adevăr, ci pe mine m-a atras tot, începând de la coperta cărții, până la personaje și întâmplări nu tocmai plăcute.

În ceea ce-l privește pe Zuzu ,el este un tânăr, un tânăr indecis din punct de vedere sentimental. Pe de altă parte, Zuzi este sigură pe ceea ce simte și mereu are impresia că o undă magnetică se află între ea și acest Zuzu.

Ei sunt prieteni de foarte mult timp, iar dacă acest lucru vă determină să credeți că ei se cunosc foarte bine, nu este adevărat. Chiar dacă vorbesc, ei o fac virtual, prin intermediul mesajelor.

Perioada în care ei au vorbit nu a surprins doar momente bune, ci și rele, însă într-un mod indirect, prin intermediul cuvintelor, și-au fost alături mereu. O vorbă frumoasă, o consolare și parcă ziua devenea mai bună.

De asemenea, mi-a plăcut modul în care autoarea a ales să contureze momentele mai puțin plăcute, dar și clipele când fiecare avea pe altcineva, însă inima era tot singură. Oricât de mult au încercat ei să nu se lase pradă atracției la distanță, nu le-a reușit și cu ajutorul vorbelor frumoase, inima s-a îndrăgostit.

Pot spune că alături de ei am experimentat multe emoții, dar, cel mai important, alături de ei am trăit fiecare moment. Nu este exclus nici faptul că fiecare cuvânt pe care Anida l-a așternut pe hârtie să fie o lecție, o lecție din care să putem învăța.

Eu văd volumul ZUZU ca fiind mai mult decât o carte. Consider că acest volum este precum un avertisment, unul direct și care, totodată, te cruță, în primă instanță. După aceea, așadar, tu decizi ce faci cu viața ta, autoarea doar a dorit să arate că sunt mulți care trăiesc așa cum tu o faci.

Pentru mine Zuzu și Zuzi au fost niște prieteni desăvârșiți, deoarece ei mi-au demonstrat că nu sunt sau nu am fost singura care a trecut prin experiențe neplăcute.

Ei doi sunt ca acei prieteni care vin și te mângâie, susținând că și ei au trecut prin ceva și mai dificil.

Sincer, Anida Lasto m-a impresionat prin această creație și chiar dacă, aparent, totul pare doar o poveste de iubire dintre doi tineri, esențialul este altul.

Se va observa profunzimea cuvintelor pe parcursul întregii lecturări, iar personajele vor deveni entități complexe, echivalente oricărui suflet omenesc.

Am găsit, de asemenea, în contextul acestei cărți o sumedenie de citate care mi-au plăcut extrem de mult și mi-au atras atenția, iar acest lucru se poate observa și mai sus.

Citind această carte veți avea parte de cea mai drăguță poveste de dragoste pe care un scriitor o poate surprinde.

Când ai impresia că povestea se termină, de fapt, ea atunci începe. Vouă vă rămâne să descoperiți dacă Zuzu și Zuzi se vor vedea vreodată în viața reală.

Recomand ZUZU de Anida Lasto cu cea mai mare căldură, deoarece acest volum este mai mult decât ceea ce pare.

Pregătiți-vă sufletul pentru a descoperi sinceritatea și inocența pe care două personaje au menirea de a le purta atât de cu foc în inimă.

Cartea se poate comanda prin intermediul unui mesaj autoarei pe adresa de e-mail: anida.lasto@yahoo.com

Vă doresc lectură plăcută!

Comentarii

  1. Mereu, dar mereu postezi o recenzie tare interesanta! Nu am citit cartea, dar pare tentata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult!
      Carte este una foarte buna, dacă pot să spun așa. Cred că fiecare se va regăsi măcar într-un pasaj!

      Ștergere
  2. Îmi este dor sa citesc o carte, sa descopăr o poveste captivanta, însă noul job nu îmi mai da atât timp cât să lenevesc cu o carte în mână.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu îți recomand această carte, tocmai pentru că nu este foarte amplă și cred că o vei lectura repede, chiar dacă timp nu există suficient!

      Ștergere
  3. Atractiva cartea. Iar coperta mi a furat ochii

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarul este ca sunt curioasa sa aflu continuarea acestei povesti. Imi pare rau ca nu am timp sa citesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care o să o citească o să descopere mai multe, chiar și cum se va încheia totul.
      Nu am vrut să spun tot ceea ce se petrece în contextul acestei cărți, deoarece fiecare are dreptul de a se bucura așa cum se cuvine de o anumită lectură!

      Ștergere
  5. Da, coperta estetare faina! Si subiectul pare interesant si cred ca ne-am regasi mai multe in povestile personajelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! Și eu m-am regăsit în foarte multe pasaje și cred că fiecare dintre noi se va regăsi măcar într-unul în momentul lecturării!

      Ștergere
  6. Încă o postare pe blogul tău cu o carte pe care nu am citit-o, dar în legătură cu care m-ai făcut curioasă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că am reușit să îți stârnesc curiozitatea!
      Eu sper să îți oferi prilejul de a o citi, deoarece merită!

      Ștergere
  7. Nu am citit cartea, insa de fiecare data cand citesc recenziile tale, adaug câte o noua carte pe lista, pentru ca prezinți atat de bine si frumos personajele si actiunea❤.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cât de mult mă bucur!
      De asemenea, ți-o recomand cartea aceasta cu dragă inimă!
      Când o vei citi să mă ții la curent și aștept cu drag părerea ta despre ea.

      Ștergere
  8. Îmi place foarte mult cum sună subiectul acestei cărți!
    Te felicit, de asemenea, pentru frumoasa recenzie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subiectul este unul cât de poate de comun, diferă însă modul în care autoarea descriere și introduce în context fiecare conversație.
      Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase!

      Ștergere
  9. Interesanta cartea. Nu de mult am citit ceva asemanator - Dragoste Virtuala (Daniel Glattauer).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am citit cartea aceea! O să caut și să mă documentez să văd despre ce este vorba!

      Ștergere
  10. Ma bucur sa vad ca mesajul carti este foarte concentrat si ca desi nu pare o carte prea stufoasa, este plina de continut. cred ca ii voi da si eu un mesaj ca s-o pot citi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi place mult cum ai punctat!
      Cu drag îți recomand să achiziționezi cartea.
      Aștept, de asemenea, păreri!

      Ștergere
  11. Si eu simt o conectare cu aceasta carte. Poate din cauza ca am avut o colega in liceu careia ii ziceam Zuzu sau poate ca se datoreste alteia care spune oricarei fete Zuzi. Oricare ar fi motivul, vreau sa am aceasta carte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că am reușit să îți trezesc o emoție! Ti-o recomand cu drag!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe