Treceți la conținutul principal

Zenz Face Cream Pure No. 101 - Review


Astăzi, dragile mele, vreau să vă vorbesc despre crema de față hidratantă de la Zenz, Pure No. 101. În sfârșit, mi-am făcut o părere clară despre ea și vă pot spune mai multe detalii, respectiv dacă mi-a plăcut sau nu și dacă o recomand. 

Crema hidratantă de la Zenz, Pure No. 101 - dragoste la prima vedere 
Nu știu câte dintre voi cunoașteți acest brand sau câte dintre voi ați folosit această cremă, cert este faptul că prin prisma celor de la Narah Cosmetice Naturale, eu am avut ocazia de a o testa.
Auzisem foarte multe lucruri bune despre Zenz, însă niciodată nu m-am gândit că produsele lor ar putea îmbunătății calitatea pielii mele. 
Acum că am aflat de ea și am și folosit-o, nu aș mai schimba-o. Efectiv m-am îndrăgostit de ea. Din punctul meu de vedere, este o cremă miraculoasă. Sau miraculoasă este puțin spus. 

De ce, totuși, dragoste la prima vedere? Și utilizare, de altfel. 

Ei bine, s-a întâmplat asta pentru că produsele de la Zenz, în genere, arată foarte bine din punct de vedere estetic. În cazul cremei Pure No. 101, tot ce vă pot spune este că ambalajul arată foarte bine, iar crema poate fi pusă cu lejeritate în baie, lângă oglindă, la vedere, deoarece, chiar dacă trece timpul și o utilizezi, recipientul și ambalajul nu se deteriorează. 

Această cremă hidratantă organică Pure No. 101 este perfectă pentru tenul meu și am ajuns la concluzia că nu am mai testat niciodată, până la aceasta, vreo cremă care să-mi placă atât de mult. Motivele? Crede-mă, draga mea, există o sumedenie. Pe câteva dintre ele o să le și amintesc, deoarece sunt demne de menționat. 

Calitate superioară prin efect de durată

Da, calitatea este unul dintre aspectele pe care le-am remarcat cel mai repede. Calitate desprinsă din miros, efectul de lungă durată, hidratarea profundă, dar și redarea elasticității pielii și reducerea vizibilității ridurilor fine. Toate acestea, prin intermediul unui singur produs.

Am început să uzez de această cremă încă din prima zi în care am primit-o, iar rezultatele în urma folosirii au fost de necrezut. Și chiar nu exagerez. 

Povestea mea cu această cremă este una specială, o poveste care s-a conturat frumos printr-un ten îngrijit și hidratat. Aveam o nuntă și am început să folosesc Pure No. 101 cu trei sau patru zile înainte de marele eveniment. Tenul meu arăta, ca de obicei, obosit, însă în plus mai persistau și câteva coșuri în zona obrajilor și a mandibulei. 

Nu am folosit Pure No. 101 cu scopul de a scăpa de coșuri, pentru că nici măcar nu știam dacă este dedicată unei astfel de probleme. Ceea ce a urmat a fost pentru tine ...hmmm, aproape de necrezut. Fața mea, tenul meu s-a curățat în așa fel, încât, în ziua nunții nu am mai avut niciun coș, iar tenul meu a arătat perfect. Și machiajul, la fel! 

Nu mi-a venit să cred și încă de atunci susțin în continuare faptul că această cremă hidratantă trebuie testată de cât mai multe dintre voi. Pentru mine este un must. Chiar nu pot să îmi imaginez vreo zi fără să o folosesc atât dimineața, înainte de a mă machia, cât și seara, înainte de culcare, de fiecare dată, împreună cu Daily Wash and Peel, Soft Facial Scrub de la i+m. (Un scrub pe care efectiv îl iubesc, mai ales pentru faptul că se încadrează în categoria produselor vegane).
 O să vă povestesc mai multe despre acesta într-un articol, zilele viitoare. 

Acum, cred că nici nu vă mai mirați de ce tot laud această cremă hidratantă. Merită orice laudă și merită a fi încercată. În momentul de față, eu chiar nu mai percep o rutină completă de îngrijire a tenului fără această cremă. Și singura, de altfel, pe care o folosesc la momentul actual.

Este practic, singura cremă hidratantă care nu m-a dezamăgit în ultima perioadă. O cremă pe care o recomand cu mare, mate căldură tuturor. 

Folosesc Pure No. 101 pe post de bază de machiaj și aici vreau să vă spun că efectiv IUBESC ASPECTUL TENULUI MEU CÂND PORT MACHIAJ. Asta nu se întâmpla înainte, deoarece nu am găsit nicio cremă care să fie prielnică tenului meu și să-l hidrateze în totalitate. Și că tot a venit toamna, tenul meu a suferit schimbări, a fost uscat și nu mai avea vitalitatea și fermitatea de altă dată. Cu Pure No. 101, însă, am reușit să i-o redau și reușesc, de fiecare dată, să obțin un machiaj perfect atât zilnic, când aplic doar cremă BB sau un fond de ten cu o acoperire mică, cât și atunci când trebuie să particip la un eveniment sau am o sesiune foto. 

Cert este că Pure No. 101 face față în orice situație și, până acum, nu m-a dezamăgit niciodată.

Iubesc faptul că este cremoasă, miroase foarte bine și se absoarbe foarte ușor în piele. Tenul meu efectiv este mult mai hidratat și curat de când o folosesc. Și, aș putea spune că este chiar fericit, pentru că în acest fel nu sunt nevoită să apelez la o grămadă de produse de îngrijire pentru a-l face să arate bine, hidratat și sănătos.

Ingrediente atent selecționate pentru o rutină ca la carte

Acord mare importanță ingredientelor care alcătuiesc produsele pe care le folosesc, pentru că vreau tot ce este mai bun pentru tenul meu. În acest sens, am remarcat că Pure No. 101 are în compoziția sa ingrediente atent selecționate, ingrediente precum uleiul de avocado, presat la rece și multe altele cu rol în hidratarea pielii, redarea elasticității acesteia și reducerea ridurilor fine din zona ochilor.

Chiar dacă, inițial, mi s-a oferit posibilitatea de a testa această cremă, sunt sigură de faptul că vreau să o cumpăr după ce termin tubul, pentru că este exact ceea ce căutam de foarte mult timp. 

Știți și voi că se spune că încercarea moarte n-are? Ei bine, căutând, când am crezut cel mai puțin că o să aflu ceva ce să mi se potrivească, am găsit! Cu această ocazie, îți spun și ție și tuturor să încercați produsele despre care dețineți câteva informații.

Vă recomand să încercați crema organică hidratantă Pure No. 101. Pe mine nu m-a dezamăgit și aș vrea ca asta să se întâmple în cât mai multe cazuri.

Chiar dacă m-am adresat, în principiu, publicului feminin, această cremă poate fi folosită atât de femei, cât și de bărbați. Așa că, dragile mele, știți ce cadou să faceți bărbatului de lângă voi. Sau, dragul meu, acum știi cu ce poți să-ți încânți partenera.

Tu ai încercat această cremă? Dar alte produse de la Zenz?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Am/ N-am

Astăzi am revenit cu ceva diferit!
Enjoy!

1. Am/ N-am citit o carte de Roald Dahl.
 N-am. Nu am citit nicio carte de la acest autor, însă din câte știu scrie mai mult literatură pentru copii. Nu este exclus faptul că vreau să încerc cărțile lui, dar nu în limba română, ci în limba engleză.

2. Am/ N-am citit cărți 14+.
 Am. Ținând cont că am depășit de mult această vârstă, răspunsul este evident afirmativ. Nu am ținut niciodată cont de vârsta care era menționată pe copertă, deoarece gândirea mea înclina mereu spre ceva matur.

3. Am/N-am citit o carte pe care am judecat-o după coperta acesteia.
N-am. De obicei, îmi place ca biblioteca mea să fie cât mai colorată și să cuprindă cărți frumoase din punct de vedere interior, nu din punct de vedere exterior. Totuși, coperta atrage într-un anumit fel cititorul.

4. Am/N-am citit o carte în altă limbă decât engleza și româna.
N-am. De obicei, citesc foarte mult în română, pentru că așa lecturarea cărților este mai rapidă, iar într-un timp cât mai…