Treceți la conținutul principal

CONCURS!!!!!! Câștigă cartea " Privilegiul"

                                                               CONCURS!!!!!!!
Cu ocazia acestor sărbători m-am gândit și eu să organizez un concurs care va consta în câștigul unei cărți! Concursul se va desfășura începând cu data de astăzi 02.01.2017 și se va sfârși pe data de 06.02.2017 pentru a oferi șanse de câștig și celor care vor afla despre acesta peste mai multă vreme.
Astfel,după cum bine știți,fiecare cocurs are o serie de condiții de participare ,iar nerespectarea acestora va duce la descalificarea concurentului .
După cum știți unii dintre voi sau dacă nu știți vă spun eu, am o pagină de Facebook dedicată cărților ,aceasta fiind si pagina unde se desfășoară acest concurs!
Îmi este foarte greu să dau din cărțile pe care le dețin,însă am făcut un efort și am ales o carte pe care să o dăruiesc unui dintre participanți pentru a se bucura și acesta de lectura unei astfel de cărți.
Vor mai fi organizate concursuri în cadrul acestei pagini ,însă momentan ne limităm la acesta.
Concursul constă în câștigarea unui exemplar din cartea Zoey Dean și anume "Privilegiul" ,o carte lejeră care este potrivită pentru orice perioadă a anului!
Țin să vă înștiințez că această carte stă la baza serialului difuzat și in România, cu același nume, Privilegiul .
Am să vă las câteva informații referitoare la carte aici :
Megan Smith a absolvit Universitatea Yale și are planuri mari - dar datorii și mai mari! Când e concediată de la tabloidul la care lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriașa avere pe care o vor moșteni si pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învățătură.
O slujbă imposibilă? Poate, dar, daca va reuși, rasplata va fi pe măsură.
Însă gemenele n-au de gând sa lase distracția deoparte pentru o lecție de algebră. Și nici să-și piardă vremea cu Megan cea ștearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuși să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăța ceva. Dar nu și-ar fi imaginat niciodataâă ce-ar putea gemenele s-o învețe pe ea..
Și de aici am să vă las să descoperiți voi singuri ce se va întampla.
 Regulile concursului  le veți găsi dacă accesați următorul link : https://www.facebook.com/BooksLovers.12/photos/a.558748334172541.1073741828.558743947506313/1838296202884408/?type=3&theater.
Pentru neclarități în legătură cu una dintre regulile concursului sau orice altceva,vă rog să mă contactați pe contul meu personal https://www.facebook.com/dana.otet?qsefr=1 sau să lăsați un mesaj paginii
Vă aștept cu mare drag să participați într-un număr cât mai mare,deoarece timp este destul.
Câștigătorul concursului va fi ales prin intermediul site-ului random.org.
SUCCES TUTUROR!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Recenzie - Mai presus de mândrie de Roberta Ariana

An apariție: 2018
Autor: Roberta Ariana
Categoria: Literatură română
Editura: Libris Editorial
Număr de pagini: 170

Dupa retragerea periculoasa din Cosa Nostra, Stefano Christian Allegri cunoaste, pentru prima oara in viata, frica. In goana pentru supravietuire, intemnitat de catre o fantasma a trecutului si avand multe suflete pe constiinta, incearca sa se apere de vanatoarea care-l ameninta. La doar treizeci si unu de ani, organizatia mafiota ii promite, prin nenumarate avertismente, ca nu va prinde secolul al XXI-lea, el fiind nevoit sa combata clanurile notorii prin forte proprii. Lupta crancena se complica atunci cand apare o tanara insarcinata care-l acuza ca ar fi tatal, iar deciziile altora le umbresc pe ale sale. Familiile il vor mort si vor face orice pentru a aplica metodele clasice ale sadismului, pentru ca nimeni nu iese viu din Mafie. O promisiune nerespectata si trei suflete in pericol...

Ești în căutarea unei lecturi simpatice, dar care să te antreneze, în același timp? Dac…

Recenzie - Eliza și monștrii ei de Francesca Zappia

An apariție: 2018
Autor: Francesca Zappia
Categoria: Literatură Universală
Colecția: Young Adult
Editura: Storia
Număr de pagini: 377In lumea reala, Eliza, o fata de 18 ani, este timida, ciudata si lipsita de prieteni. Online este LadyConstellation, creatoarea anonima a Monstrous Sea, un webcomic extrem de popular, cu milioane de followers si de fani in intreaga lume. Eliza nu-si inchipuie ca ar putea vreodata sa indrageasca lumea reala asa cum o iubeste pe cea online si nu simte nicio dorinta sa incerce.

Apoi Wallace Warland, cel mai mare scriitor de fanfiction pentru Monstrous Sea, se transfera la scoala ei. Wallace crede ca Eliza este un fan ca oricare altul si, pe masura ce baiatul o scoate din carapacea ei, fata incepe sa se intrebe daca nu cumva viata offline merita o sansa. Dar, cand secretul Elizei este impartasit din greseala cu restul lumii, tot ce a construit – povestea ei, relatia ei cu Wallace, pana si propria sanatate mintala – incepe sa se naruiasca.


Fiecare dintre noi avem …