Treceți la conținutul principal

CONCURS!!!!!! Câștigă cartea " Privilegiul"

                                                               CONCURS!!!!!!!
Cu ocazia acestor sărbători m-am gândit și eu să organizez un concurs care va consta în câștigul unei cărți! Concursul se va desfășura începând cu data de astăzi 02.01.2017 și se va sfârși pe data de 06.02.2017 pentru a oferi șanse de câștig și celor care vor afla despre acesta peste mai multă vreme.
Astfel,după cum bine știți,fiecare cocurs are o serie de condiții de participare ,iar nerespectarea acestora va duce la descalificarea concurentului .
După cum știți unii dintre voi sau dacă nu știți vă spun eu, am o pagină de Facebook dedicată cărților ,aceasta fiind si pagina unde se desfășoară acest concurs!
Îmi este foarte greu să dau din cărțile pe care le dețin,însă am făcut un efort și am ales o carte pe care să o dăruiesc unui dintre participanți pentru a se bucura și acesta de lectura unei astfel de cărți.
Vor mai fi organizate concursuri în cadrul acestei pagini ,însă momentan ne limităm la acesta.
Concursul constă în câștigarea unui exemplar din cartea Zoey Dean și anume "Privilegiul" ,o carte lejeră care este potrivită pentru orice perioadă a anului!
Țin să vă înștiințez că această carte stă la baza serialului difuzat și in România, cu același nume, Privilegiul .
Am să vă las câteva informații referitoare la carte aici :
Megan Smith a absolvit Universitatea Yale și are planuri mari - dar datorii și mai mari! Când e concediată de la tabloidul la care lucra, i se oferă un plan B: să fie profesoara Fabuloaselor Gemene Baker, cunoscute mai mult pentru uriașa avere pe care o vor moșteni si pentru petrecerile scandaloase decât pentru rezultatele la învățătură.
O slujbă imposibilă? Poate, dar, daca va reuși, rasplata va fi pe măsură.
Însă gemenele n-au de gând sa lase distracția deoparte pentru o lecție de algebră. Și nici să-și piardă vremea cu Megan cea ștearsă. Megan descoperă repede că, dacă va reuși să joace rolul unei adevărate fete bogate, poate le va învăța ceva. Dar nu și-ar fi imaginat niciodataâă ce-ar putea gemenele s-o învețe pe ea..
Și de aici am să vă las să descoperiți voi singuri ce se va întampla.
 Regulile concursului  le veți găsi dacă accesați următorul link : https://www.facebook.com/BooksLovers.12/photos/a.558748334172541.1073741828.558743947506313/1838296202884408/?type=3&theater.
Pentru neclarități în legătură cu una dintre regulile concursului sau orice altceva,vă rog să mă contactați pe contul meu personal https://www.facebook.com/dana.otet?qsefr=1 sau să lăsați un mesaj paginii
Vă aștept cu mare drag să participați într-un număr cât mai mare,deoarece timp este destul.
Câștigătorul concursului va fi ales prin intermediul site-ului random.org.
SUCCES TUTUROR!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Recenzie - Minunea de R.J. Palacio

Editura: Arthur
Autor: R.J. Palacio
Număr de pagini: 336
Colecția: Cărțile de aur ale copilăriei„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile şi vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinţii săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la şcoală.

Minunea este o poveste emoţionantă despre curaj şi bunătate, despre integrare şi acceptare, scrisă cu sensibilitate şi umor. „Nu judeca după aparenţe" pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul prinţ: „Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi."Cine s-ar fi gândit că, de fapt, o carte dedicată copiilor nu este doar o carte pentru acei copii care se remarcă prin vârstă? Cine s-ar fi gândit, măcar o clipă, că…